söndag

Varför är alltid söndagar så trista? Varesej man har lov eller ej så finns det knappast aldrig något att göra. Men denna söndag har jag faktiskt gjort lite! Dagen började med att man vakna till : Maria-Hold on be strong. Den kördes högt på radion i köket och jag fick helt enkelt gå upp. Irriterad som jag var gick jag med stampande steg till köket! Men då försvann min irritation plötsligt, där stod min mamma, Karin och Hannes och diggade till låten i några dansande steg!
Ibland kan man undra vilken familj man lever med. Men men, Karin berättade då att hon skulle in till stan för att kolla lite saker på Denisé. Hennes syster från Norge har kommit hit och Denisé affären i stan har utförsäljning. Hon frågade om jag ville följa med, och vem tackar inte ja till ett sånt trevligt erbjudande? Det gjorde inte jag i alla fall. Mamma skulle också dit så vi drog dit som sagt.
Det var ganska urplockat men jag hittade allt lite:

Lancôme parfumed bodylotion: 50 kr
Lancôme shimmering  bodylotion; 50 kr
Lancôme shimmering bodylotion: 50 kr
Britney Spears "parfummed shimmer stick": 100 kr

Efter det åkte jag med mamma hem, och sov en stund. Fortfarande lite halvsjuk så tv:n och datorn blev min bästa vän denna dag. Men för en stund sedan åt jag en lite matbit, och jag, mamma och pappa började prata om resan till Tyskland. Dom har fått för sej att dra dit en vecka, och självklart följer jag med när man ska åka till alla outlet butiker?
Adidas, Puma, Nike, Hugo Boss, Tommy Hilfiger och en massa mer! Så nu har jag kollat runt lite vart saker finns och vad som finns. Så det blir nog en trevlig vecka. Ska ju inte till heller till Grekland allt för långt bort från den veckan! Imorgon blir det troligtvis överby med Hanna, kolla på skor på Scorett som också har utförsäljning! Kanske låter jag som värsta snåljåpen men nej! Snål är jag inte, bara lite ekonomisk ;)
Något så mycket mer har jag inte gjort, läste nyss en vits om man nu kan kalla det så. Jag ska i vilket fall lägga ut den, den är lite i min humor och det förvånar väl inte er?


Girls in RED wanna do it in bed
Girls in BLUE wanna do it with two
Girls in WHITE wanna do it all night
Girls in BLACK wanna do it in the back
Girls in SWEDEN wanna do it *HELA TIDEN*


LIte små patetiskt är det väl, men lite roligt måste väl finnas i en blogg? Nu säger jag hejdå förtillfället till denna blogg!
Ha det så trevligt så länge!


Foto

Jaa, men då sitter man här igen. Men datan i knät och fingrarna på tangenterna.
Och faktiskt är jag inne på paint! Varför, kan man fråga sej. Jo, jag ska förklara. Snart blir det nämligen fotografering med Julia. Har börjat kolla upp stället och annat, hon och jag ska shoppa någon dag. För jag menar, den skönheten måste ju vara extra fin på kort? Fast egentligen behöver hon inte klä upp sej eller annat för hon är ändå lika fin. Men shit the same, hon ska ha klänning :) HAHA. Men nu var det ju så att jag skulle förklara varför jag är inne på paint. Jag fick idén att testa om jag kunde måla upp en mall av fotograferingen. Men vad tror ni om mej? Klart så går det ju inte, men men jag försökte ju i alla fall. Så egentligen kan jag hoppa upp några rader och trycka på "backspace" och ta bort att jag är inne på paint för det är jag ju inte längre! Kan man tänka sej någon mer busigt? Hm, jag tror faktiskt inte det!

JAJA!
var inne på lite hemsidor förut och checka kläder, hitta faktiskt mycket fint. Tillexempel denna jätte söta tunika/klänning som dessutom bara kostade 89,-


Som sagt hittade jag ju allt fler saker, men orkar inte ladda upp bilder på det. Men tänkte att detta plagg kunde liva upp stämningen lite, för visst blir man inte lite glad? Eller så är det bara för jag nyss var på ett jävla humör, jag vet faktiskt inte.
Men nu får min fingrar kramp och min rygg värk. Så ha en trevlig kväll/natt! Mer rapporter tilldelas ni imorgon! PUSS

japp, napp

Okej, nu har Karin Lööf gjort så att jag börjat spara pengar inför en färgning!
Vi får väl se hur det blir, men behöver några slantar till. Det är inte direkt så att jag inte har råd men man vill ju gärna ha någon tusenlapp eller några kvar också. Nästa vecka flyttar jag nog ut några dagar till Ängeviken. Försöka på att gud låter oss få solen, jag menar det är ju bättre att vi får sol än de i Afrika? De dör ju, men det gör ju inte vi så ja.
Men det är inte säkert, kanske stannar hemma istället. Jag vet faktiskt inte än.
Något annat jag inte heller vet är vad jag mer ska skriva. Så ett nytt inlägg eller lite pålägg till detta inlägg kommer nog senare. Pålägg var lite kul faktiskt, haha. Jag menar ju inte att jag tänker lägga skinka på detta inlägg men, ni fattar! Skriver mer sedan, nu ska jag se på Pussycat Doll 2!

Spanien-Tyskland

Nu vart det klart. Spanien-Tyskland i final. Och vem är det som sagt att Spanien kommer gå långt? Nämner inga namn men jag menar mej själv, om ni inte förstod :) Har faktiskt inget vettigt att skriva så är väl bäst att jag bara slår ihop händerna och rullar tumme istället. Eller vad säger ni? Måste iaf påpeka en grej innan, ge mej sommar för helvete!?
Orkar inte det kalla vattnet som öser ner från himlen, de mörka molnen som verkar sörja sin gammel gammel morfar och vinden som försöker blå bort oss människor? Helt jävla sinnes-sjukt. Aja, inga mer väderprognoser här heller. Imorgon kommer dock klädprognoser om man nu kan säga så. Menar iaf att det kommer lite rekomendationer och annat. Nu ska jag åter igen ta en liter provtur i sängen! Godnatt, inte för att jag ska sova men om ni somnar utav mitt skrivande.



vampire

Ligger i sängen och sneglar på fotbollen. Inte det roligaste man kan göra dock, men ibland orkar man inte med något annat. Ont i hövvet, benen, halsen och ävligt hes. Typ, vad är likheten mellan en döende kråkas "skrik", en 75 årings röst som har rökt sedan han var tio och en killes målbrottsröst? Jo det är jag! Skäms över att prata så nu försöker jag vara tyst så länge jag kan. Men det går ju som det går. Känns som om jag har en kaktus eller vampyrtand i halsen. Men sånt får man väl leva med, hoppas bara jag inte kommer förblöda så småningom. Aja, fotbollen är ingen höjdare förtillfället, orkar nästan inte kolla. Får bara ännu mer ekande dunk dunk musik i hövvet. Imorgon kommer jag iaf jobba igen, JIPPIE! Det börjar nästan bli långtråkigt nu, ska täffa Julia efter så får väl stå ut :) Nu får det räcka med ord och meningar förtillfället så kanske jag återkommer senare.
Hare gött, ruttet kött.


Götet

Idag var det Götet för hela slanten. Men hela slanten gick inte åt, 120 kvar av det jag fick av mor och far. Inte illa pinkat av en hare. Nej nej, men fråga mej inte hur jag har kvar pengar, men men. Jävligt kul hade vi, stärnvinsten var kanske ett extra plus i kanten. Träffade Erica och Hanna där också, mycket mycket trevligt. Fast jag och Erica tappade tyvärr bort våra små vänner, så gick runt i kanske tjugo minuter innan vi fann varandra! Känn på det ni, lokalsinne som en gud. I vilket fall var det en häftig åktur! Hm, jag var inte seriös. Men har fått in det på hjärnan: ha en häftig åktur. Liseberg känner nog sej lite pensionerade så det kände väl att det måste bli mer ungdomligt och modernt. Om dom har lyckats vet jag inte, det får ni själva svara på. Orkar tyvärr inte skriva allt, är gött trött och ska upp halv nio imorgon. JIPPIE! Slusscafét tar död på mej, så vi ses i Nangiala (vet inte hur det stavas men ja).
Nej men nu ska jag kika lite på Sex and the city. Antar jag skriver mer imorgon, men godnatt era grodyngel och hoppas ni överlever tills imorgon. Annars lovar jag att komma till eran begravning.

I barnets fotspår

Jag har kommit på att jag är som ett litet barn. Inte bara ser ut som ett (i mitt tycke) utan också personlighet som ett.
Dom lever på sin lilla napp i munnen, från ledsna till glada på en röd sekund när dom får den i mun.
Så är jag också, fast med glass. Utan är jag ett gnällande tonåring, men med en glass i munnen blir jag som lyckligast igen. Ganska patetisk, men nu ska vi inte prata om likheter mellan mej och små barn´fast har inte så mycket mer att säga ändå. Förutom att imöra gäller Götet för hela slanten. Idag har jag i alla fall vart på överby, inhandlade ögonfrans-färg, hårspray och present till bror min. Var där med min andra brors sambo och det här med färgning av ögonfransar har ju sin egna lilla historia som jag inte direkt har någon lust att förmedla :) Finns nog inget mer jag kan berätta om denna dag förutom att den är slapp och trist!Men men, livet kan inte alltid vara någon höjdare, bilder kommer imorgon. Eller ja, bilder från Götet och lite annat.
PUSS

hopp, hoppa, hopprep

Hopp, dags igen.
Jag hoppas att jag inte redan skrämde er med mitt första inlägg, för det var ju inte tanken.Men men, dagen har tillbringats på Ikea med min käre mor. Kikade runt lite på olika saker som lär behövas till mitt nya rum.
Eller ja, mina rum. Ska öppna väggen mellan mitt rum och ett annat så tolka det som ni vill. Ett rum eller två rum, samma sak i mitt tycke. I vilket fall hittade jag allt lite saker, men inhandlade desto mindre saker än vad jag hitta. Blev typ bara påslakan, kuddar, lampa och lite annat smått och gott. Fast egentligen kanske man inte säger inhandla när man själv inte betala? Vad säger man då? Fåtthandlat?
Nej, jag tror ni alla vet att det inte kan sägas på det visat men i vilket fall har jag fått sakerna, inte handlat dom på eget konto. Men det har inte bara varit pengar och rum i mitt huvud utan också hår. Jag har haft idén länge att göra något åt mitt hår. Långt hår har jag ju alltid velat ha, precis som hälten av sveriges tjejbefolkning vill. Men ibland måste saker förändras! Jag ska klippa av håret, eller det är väl fel ordval. Jag ska ha kortare hår? Axellångt eller liknande.
Dessutom ska jag färga det mer i ljusbrunt så jag slipper min nuvarande trista hårfärg. Men en sak kan jag säga innan hårpratet är slut.Jag skiter i hur mycket folk tycker att detta är en dålig idé, för man måste faktiskt våga satsa och prova saker för att få det bästa utav livet. Precis det som jag tänkt att göra, bilden här nedan är väl på ett ungefär hur det ska vara. Fast blondie lär jag inte bli kan jag säga er. Fast det nog hade passat bättre till min kokosnöts hjärna.
Men men, slut på detta hårprat. Tycker lite synd om de killar som läser, dom ska inte behöva läsa massa snack om hår och tjejsaker. Om det nu är så många killar som besöker denna blogg. Här iaf idén:



Kände att detta inlägg blev mer åt det långa hålletså får väl börja avrunda det hela.
Måste bara ge er alla ett gott skratt, eller då behöver ni min humor som dock är svår att finna.
Men en person har den humorn och det är Adde. Han skickade denna video till mej som fick mej till ett stort leende och stora skrattgropar :

http://www.youtube.com/watch?v=UkSPUDpe0U8&feature=related
Jag lovade dessutom honom att skriva någon rad, om just honom så här kommer raden/raderna:
Andreas är en snäll pojke som ofta drömmer om delfinshower med olika personer. Han tänker också på romantiska riduren med flickor på shetlandsponnys sedan en pickning på en äng full med underbara dofter från blommor.
Men skräms inte utav honom, han är innerst inne en hårding som ofta inte går att vinna över om du inte kör upp näsan i pannbenet. Men det är inget jag kan rekomendera, fast det hade ju i för sej varit en befrielse :)
Aja, nu fick han sina rader så nu slutar min avrundning av detta inlägg.
Ha en trevlig tid av dessa minutrar som är över av detta dygn annars så ha en trevlig natt och ta nu en rejäl dejt med kudden!


då var det dags

                                                       
Ny blogg, nya meningar, nya ord.
Nu har jag i alla fall bytt blogg och ska lägga ner all min
 dyrbara tid på denna.
Men så dyrbar vet jag inte om den är.
Jag är ju inte direkt någon Kate Moss,
men den tid jag har över.
Fast första inlägget är ju alltid så svår att skriva,
dessutom med min fantasi blir det ju inte lättare.
Detsamma gäller ju när man är liten,
de första orden är alltid svåra att säga, att uttala.
Därför säger man bara korta ord som: mamma, pappa, ja, nej.
Så just därför blir också detta inlägg kort.
Kort men gott som ordspråket säger.

RSS 2.0