Planer

Snart är det faktiskt min födelsedag, känns rätt okej så att säga! Dock verkar det som om det inte blir något firande, iaf inte med mina vänner. Allt bara krockar och det känns inte speciellt kul, men får helt enkelt ha det mysigt här hemma med dom som kan och vill. Allt löser sig, det vet jag. För jag har världens bästa vänner som jag vet vill fira mig, och det är det som räknas. Och det ska man inte klaga på! :)

Vad som annars har hänt är att jag jobbat och att mamma har opererat sig så har inte gjort så mycket annat än att just jobbat och hälsa på mamma. Så, jag har faktiskt inte så mycket att säga :/ Men vi hörs!

Tired

Ligger just nu i sängen och tänkte alldeles strax locka fram John Blund. Hur är det med er förresten? Jag har kommit in i motionens spår och tränat alla dagar sedan i onsdags och verkligen gått in för det och har verkligen mått sjukt bättre sedan dess! Så tips till er alla, träna och ha kul samtidigt :)

Nej, får bli ett kort inlägg idag för jag är jättetrött och börjar tidigt imorgon så får helt enkelt skriva någon annan dag istället! Sov då gott ni med sen och ha det allmänt super bra! :)


Happy

Just nu känns livet allmänt sjukt bra. Plötsligt försvann alla bekymmer och bytte plats med lyckan och ja, den där underbara känslan. Välkommen och stanna så länge du kan! :)


Besvikelsen är stor, hjärtat värker, och tveksamheten övervinner.


RSS 2.0