Torsdag

Det är torsdag och det värsta av veckan är slut, alla prov och all stress är bakom ryggen förutom ett matteprov som står på schemat imorgon. Så det jag gjort idag är att sedan klockan fyra pluggat matte fram tills nu ungefär. Trevlig dag va? Haha, så kan det vara :)
Fick åka hem lite tidigare idag från skolan också då jag inte mådde bra alls, huvudvärk och trötthet. Men men, har ju kommit överens med skolan att jag får tillåtelse till det och att det är bättre att jag vid dessa lägen åker hem och vilar så att jag någon gång blir frisk. Det vore ju på tiden om man säger så!
Imorgon blir det till att ha matteprov men slutar direkt efter det så är väl hemma runt halv tolv-tolv skulle jag tro. Då blir det plugg igen.... Kul liv jag verkar ha eller? Men det är så det är när man varit sjuk och missat otroligt mycket! Helt enkelt att acceptera det och ta igen allt. Så det ska jag göra imorgon, ska också äta på Buddys på kvällen.

Så är det med det! Annars tycker jag att veckan både gått fort men ändå segt? Hm, hur det nu går ihop är en annan fråga men det är vad jag tycker känts. Kanske dags att sova innan jag förvirrar er för mycket och så jag är pigg och fit for fight imorgon bitti!
Sov så gott sötnosar så hörs vi, och de bilder jag lovade ni skulle se idag får vänta eftersom jag inte sitter på min mac. Natti!
LOVE

Onsdag

Då var man där igen, smärta vid vänstra ögat. Återigen migrän, precis som jag haft tre gånger på en vecka nu. Vad är det för fel på mig?
Mår inte heller så värst bra men det är något jag får acceptera för det är så att vara sjuk. Men, får se om jag orkar hela skoldagen imorgon eftersom jag mått i stort sett skit de senaste dagarna och idag var jag helt slut efter skolan. Ska i vilket fall åka till skolan imorgon bitti och göra geografiprovet som jag missat!
Kanske lika bra att lägga mig, tråkigt och inte så glatt inlägg men tänkte att ett livstecken vore bra. Med tanke på att mitt förra inlägg var ganska negativt, men spela roll? Ibland behöver man skriva av sig och precis det jag skrev igår kände jag. Så jag tyckte faktiskt att det inlägget kunde "pryda" min blogg.
Men godnatt kära läsare, imorgon blir det gladare och lite bilder! NATTI :)

idioter

Har länge funderat över hur människor kan bli som dom blir. Hur fel bild man kan ha av en människa som man tror är underbar. Men ofta, i alla fall en del gånger märker man att dessa "underbara" människor tillslut visar sig vara idioter och det gör mig så irriterad att jag väldigt ofta kan skapa en fel bild av en människa och tro någonting om dessa som är helt fel. En människa jag börjat tycka om, visar efter en tid att den inte är som den verkar. Men som tur finns det andra människor som kan ta dessa idioters plats. Och dessa människor tackar jag helhjärtat till, för att ni förgyller, skapar och bevisar för mig att det är värt att leva. Ni vet vilka ni är och jag hoppas innerligt att ni som är "underbara" kan ta er en tankeställare och fråga er själva hur man ska behandla en människa. För alla människor ska bli behandlade på ett bra sätt, inklusive jag.

Och Victoria, glöm aldrig att jag älskar dig!

Monday

Just nu känner jag mig stressad som jag vet inte vad, sjukt mycket i skolan känns det som och har man tid? NEJ! Men men, det löser väl sig säkert och får hoppas att alla uppgifter hinner bli klara innan deadline. Har till v.19 på mig med alla uppgifter så det borde väl gå vägen, får helt enkelt försöka och göra mitt bästa. Annars har allt dagen varit bra, väldigt kaotisk, stressad och halvt bra mående men annars bra! Men nu ska jag fortsätta arbeten med Koberg och Tyg eller otyg och senare hjälpa min kära bror med sambo att göra pannkakor! Det är nämligen där jag befinner mig just nu :) Ha en underbar och varm kväll, för undrar om det inte är 17-20 grader! Kanske.... I vilket fall, ha det bra!
LOVE

Monday

Just nu känner jag mig stressad som jag vet inte vad, sjukt mycket i skolan känns det som och har man tid? NEJ! Men men, det löser väl sig säkert och får hoppas att alla uppgifter hinner bli klara innan deadline. Har till v.19 på mig med alla uppgifter så det borde väl gå vägen, får helt enkelt försöka och göra mitt bästa. Annars har allt dagen varit bra, väldigt kaotisk, stressad och halvt bra mående men annars bra! Men nu ska jag fortsätta arbeten med Koberg och Tyg eller otyg och senare hjälpa min kära bror med sambo att göra pannkakor! Det är nämligen där jag befinner mig just nu :) Ha en underbar och varm kväll, för undrar om det inte är 17-20 grader! Kanske.... I vilket fall, ha det bra!
LOVE

Natur




Lördag

Vakna med huvudvärk, yes mitt i prick! Undebart :) Eller så inte, fast det jobbigaste är att jag inte känner om det är migrän eller inte så måste vila nu en stund och se om Ipren hjälper annars får jag dra till med migräntabletteeeeeeeeeen! Annars är allt bra, förutom sjukan då men det antar jag att ni redan märkt?

Solen skiner och ja, jag känner mig motiverad till att ge mig ut och möta strålarna. Vore kanske bra att få lite frisk luft också, samt komma igång med dagen. Kan inte sitta här och uggla, fast just nu är det inte mer än 6 grader i solen, så jag ska nog vänta en liiiiiiiiten stund till. Måste städa mitt rum också, som ser ut som Bangladesh eller något liknande. Svårt att hitta sakerna, får i princip kråla mig fram tills jag hittar sängen eller något annat. Så ska det ju inte vara, eller?

Jaja, nu ska jag sätta på Disney channel en stund! Ja, ett barn lever faktiskt i mig.... Men det är avslappnande att se tecknat när man är halvt trött och ont i huvudet, rekomenderar! Så, vi hörs väl senare :)
LOVE


Pics








Fredag

Jag är trött, sleten och trött. Vad mer kan jag säga? Jag vill i princip redan krypa ner i sängen och stänga igen ögonen och deömma mig bort. Men det är ju trots allt fredag så lanske ska festa till det lite och vara vaken till elva!
Annars har väl dagen varit bra, skola vid ett sen hemkomst vid halv fem och efter det har det varit full fart! Har besökt Uddevallas utkanter för att se fotboll, har ju inget annat för mig när jag är sjuk så. Fast jag åkte inte dit själv, jag har faktiskt vänner ;) Fast nu börjar jag faktiskt bli trött i fingrarna, skriver nämligen bara med en hand då jag sitter och tar medicin så dessa meningar får räcka för dagen och lägger upp några bilder strax! Ha en underbar helg alla goingar, pus på er! :)

....

Kan också tilläga att jag inte blev tillräckligt mätt.... Dags att rensa kylskåpet en tredje gång för dagen....

Onsdag

Blev till att åka hem tidigare idag, både migrän, hosta och trötthet knacka mig på axeln. Och nu efter lite sömn är jag fit for fight igen, eller redo för att äta i vilket fall. Att min kropp skulle vara fit for fight vore helt ja, jag vet faktiskt inte. Det lär nog inte hända förens om någon månad! Fast, jag kan vara så fit for fight som jag klarar av! Och det är väl ändå lite positivt, dock är jag irriterad på mig själv eller aa typ för att jag i princip är hungrig stup i kvarten! Men nu står en stor tallrik med snabbisar(makaroner) och bacon med smör och ketchup bredvid mig! Det borde väl räcka tills pappi kommer hem och lagar middag :)

Annars har dagen varit, jaa... Okej fast jobbig, sjukt jobbiga timmar i skolan men stod ut en stund innan jag fick bege mig hemåt och sova någon timma samt ta tabletter! De tabletterna jag fått för min migrän är sagolika, på två timmar tar dom bort värken och jag är som ny igen! Visst finns det lite känningar kvar man inte alls som det var innan, så puss på dom :*

Men nu ska jag slaffsa i mig det sista ur/på tallriken, och sedan lägga mig framför tvn en stund. Borde egentligen lägga några minuter på plugg också men får väl se... Först och främst ska jag må bra, och framför datorn mår jag väl sisådär bra! Så, ha en underbar eftermiddag så kanske vi hörs ikväll eller imorgon :)
LOVE

(sitter vid en annan dator, därför dåligt med bilder)

night and morning

efter en hostig natt med en spindel på kudden är jag nu vaken och näst intill redo för skolan, får tacka mamma som gick med modiga steg inatt och tog de big spider! Och nu, får vi hoppas på att jag klarar skoldagen! Skulle sitta fint att bli kvitt lunginflammationen också...

Tuesday

And I'm still hosting, är hosting ett ord? Haha, fråga inte mig för jag gillar svengelska!

Märkte nu också att jag är så smart att jag inte skrev mer än de två första meningarna på 2 timmar! LYCKAT :)
I vilket fall har jag nu lockat håret av en anledning jag inte vet om, men fint blev det! Och så dricker jag the, mumma!
Bilder på håret kommer små småningom, batteriet i digitalen tog såklart slut och inte orkar jag ta fram systemen för då måst ejag byta objektiv och hela fadderuttan! Måste ju snart lägga mig också, bara dricka upp teet, sen blir det till att förbereda sig för sängen. Är grymt trött! Var som sagt i skolan idag, och vid tolv gick sista stråt, jag trodde jag skulle dö. Eller näst intill, men fick inte skjuss förens halv två, så fick helt enkelt stå ut!

Annars, mår jag väl sådär. Inte bra, men inte så att jag är i dödsbädden heller. Men bror min har fått magsjuka så jag måste hålla mig på håll för att inte bli smittad, mitt immunförsvar är inte direkt det bästa!

Nej nu måste jag ta tag och lägg mig! Vi hörs till morgonen, puss på er och godnatt! :)

Mooonday

Sitter ute i solen med datorn i knät och musken på, ibland är vädret allt för underbart! Jag skulle egentligen sitta och göra historia arbete men vem orkar det? Inte jag, fast det vore bra om jag gjorde det så jag slipper ha det hängandes över axlarna under veckan :) Så är det med det, har också studiedag idag så inte gjort ett piss i stort sett men imorgon ska jag försöka vara i skolan några timmar så att jag kommer igång. Förmodligen orkar jag inte hela dagen men försöka kan man alltid göra!
Har också kommit på att det är jobbigt att vara brunett vid solsken! Fasiken vad håret är varmt, nästan så att jag bränner mig när jag känner med handen. Fast hellre brunett än blondin, för hur fan skulle jag se ut som blond? Iförsej skulle hjärnan passa bättre med blont hår men what ever, så är livet. Jag är skapt som brunett!

Nu tror jag att jag ska ringa och beställa klipptid, ska klippa av 1 dm hår tror jag! I vilket fall måste jag försöka göra lite på historian.............. snark...............

VICTORIA HÄLSAR! Det får vi inte glömma, så ge henne en extra vink.
Hörs sen eller till morgonen!


Solen i ögonen och tofs i nacken, ska jag klippa eller ej??????????????

Night

Bordet laddat med chips, vindruvor och sockerdricka! Det gör susen för magen, får vi väl hoppas i alla fall! Annars händer inte så mycket med mig, sitter bara och ser på tv. Just nu Lyckohjulet som jag faktiskt tycker är ganska underhållande och bra. Vet inte varför, men det är helt okej att kolla på :)

Imorgon kommer dock någonting att hända, iförsej var jag och kollade på min brors lag första Division 2 match, alltså den första för säsongen. Var allt skönt att få i sig lite frisk luft, men trött blir man! Och imorgon ska vi till min pappas trakter, till Kinnekulle där vi ska kolla på blommor och lite sånt. Samt åka till Sockatorp som är min farmor och farmors typ sommarstuga, helt okej dag :) Får se vad jag orkar, men det löser sig nog.

Nu ska jag kika runt lite på internet, är riktigt sugen på en baseball jacka som jag alltid velat ha men inte fått tummen ur och nu när det är inne så kanske man ska köpa en. Fast, samma som förra året var jag tidigt ute med att vilja köpa en jeans jacka men hitta ingen och sen blev det mode med det med, men då tyckte jag att det blev för många som hade det. Så får väl se vad som sker!

Nej, nu blir det ett sånt där långt långt långt långt inlägg igen. Dags att avsluta och reklamen är snart slut så då rullar programmet igen :) Ni får ha en underbar lördagskväll, hoppas ni tar vara på den och slår klackarna i taket för det skulle jag gjort om jag kunde!

LOVE&KISSES

Lördag

Jag har blivit morgonpigg, man börjar nästan undra om tuppen är min sängkamrat. Men inte det inte, är bara allmänt van med att somna tidigt och vakna tidigt. I vilket fall, igår besökte jag vårdcentralen och fick där en remiss till NÄL, för att dom inte visste vad mitt fel var. Och efter ca. 3 timmars väntan och prat med alla läkare fick jag ta blodprover och röntga lungorna, sedan vänta i två timmar till på svaren. Med andra ord en väldigt lång väntedag, men men. De flesta proverna visade bra men väntar fortfarande på två till som jag får svar på nästa vecka. Men de kom i vilket fall fram till att jag har svår lunginflammation, och kommer ha det ett bra tag till. Jag får inte anstränga mig på minst 4 veckor, alltså ingen idrott eller liknande. Och om 4 veckor ska jag börja röra mig lugnt, som att gå promenad och får lägga av med en gång jag känner av någonting. Det låter väl roligt? :) Inte direkt, och det värsta är att in hosta kanske kan bli lite lättare om en vecka, fast den kommer inte vara borta på några veckor detsamma gäller de andra symtomen jag har. WIHO! Jaja, jag lever iaf! Nu är det dags för duschen för den har jag inte besökt på för många dagaaaaar.........

HUGS&KISSES!

Mumma

Emser, finns det något godare än en tablett Emsers eftersmak? Det finns det, men det är svår att uppnå!


Torsdag

Jag är sur, har precis insett att jag missade fotomässan, eller det visste jag ju redan att jag gjort och jag är förbannad för att jag gjorde det(pga att jag var sjuk) men men. Sen kommer min helg vara tråkig, då jag egentligen skulle träffat massa och grilla osv och på söndagen åka på typ "utflykt" med alla sorters människor i min familj. Mer min familj med respektive men ändå! Och det missar jag nog med, plus att jag egentligen skulle till ULLARED på måndag för vi har studiedag då men förmodligen blir inte det heller av. PÅ GRUND AV MIN SJUKA! Blir så föööööörbannad att jag nästan skrattar! Men men, det finns andra dagar för det också men lite irriterande ändå.
Har jag något annat att berätta/skriva om? Knappt, eftersom min tid spenderas med tvtittande har jag inte mycket annat att skriva om än alla tvprograms innehåll osv. Rolig läsning va? Jag äter i vilket fall mat nu, för jag har märkt att några kilon har flugit iväg den senaste veckan då jag varit sjuk så försöker föräta mig nu på fett! Eller, äta iaf....

Jaja, nu ska jag ställa in tallriken i diskmaskinen sen krypa ner i sängen? Varför skriver man krypa ner i sängen, för man KRYPER ju inte direkt NER i sängen? I alla fall, ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla på "The perfect man" som jag sett tusen gånger och invänta Extreme home makeover som börjar 14:10! Så, ha en bra dag i det nästan soliga vädret. Jag ska drömma mig bort, vart vet jag inte men något varmt och skönt ställe där allt är precis perfekt! Puss på er godingar, :)

Campadre

Tredje inlägget på drygt 30 minuter? Inte illa av självaste mig! Men var ju tvungen att lägga in dessa snygga smycken också från Campadre, och jag väntar nu tills klockan 12:00 då Calvien Klein och Pilgrim släpper produkter på hemsidan! WIIIHOO! Kanske det blir lite shopping för dagen, det skulle ju göra att min kropp blev frisk... Eller?

Smycken från Miss Dee:


220 sek, ordinarie 439 sek


125 sek, ordinarie 249 sek


140 sek, ordinarie 279 sek

Nelly.com

Att jag alltid ska falla för rosa och allt sånt där flickigt "småplock" på kläder! Men, sån är jag :)











Onsdag

Klockan är 09:45(när jag skriver) och jag är vaken, klarvaken. Men icke sa nicke på jag bättre och inte heller är jag på något toppenhumör! När man är sjuk är det bäst om man sover till 11:00 ungefär för då börjar alla bra program på tvn, för nu är det nada på tvn och det gör mig uttråkad och allt sånt där. Men men, får försöka underhålla mig själv en stund till och sen inta tvn. Lite roligt ändå att när man varit sjuk i 1,5 vecka så kan man hela tvtablån! Jag behöver inte gå in och kolla på internet längre vad som visas under dagen utan det sitter där inne i huvudet och gror och ja, det sitter helt enkelt där.

Men men, påtal om inget drömde jag om att jag var på biblioteket i natt! Eller jag drömde inatt att jag var på biblioteket, det kanske blir en bättre mening. Det var i vilket fall konstigt för det var inte en bok utan tusentals plus att jag hyrde två filmer i pappersform? Man börjar ju undra om det är något fel på en, fast jag och drömmar har alltid haft ett "Bra" samarbete.

Jaja, får väl se vad jag ska göra nu, kanske flyger det in lite bilder på bloggen på kläder eller annat. Något måste jag ju göra! Kommer också snart att få jävligt ont i magen(hoppas inte, hoppas inte, håll i trä, håll i trä) eftersom att min pencilin/antibiotikan gör något med min mage att jag i stort sett vill dö :) Fast det var kanske och ta i, dö vore väl ändå lite väl mycket kanske. Och gud vad jag skriver känner jag, att jag ens orkar? Att ni ens kommer orka LÄSA hela inlägget? Får väl se hur många som kikar in i dag i guess, vore ju trevligt med fler nya ansikten! Men, nu ska mitt tjöt upphöra för stunden och jag ska börja gå in på hemsidor och kolla snygga saker! Försök ha en underbar dag ute i det fina vädret, själv vet jag inte vad som händer. Kanske en promenad till affären för att köpa "smörgåsrån", det är gott!
HUGS&KISSES!

Tisdag

Jag är fortfarande sjuk, vad är det för fel på mig tro? Var i vilket fall på vårdcentralen igår, och nu har jag äntligen fått lite botemedel så att säga. Antibiotika, men fortfarande får jag använda ailoisen och äta betpred. Har nämligen någon inflammation/infektion i halsen/svaljet/stämbanden så därför jag hostar och andra konstigt samt har en liten annorlunda röst. Men men, nu måste jag ju börja bli bättre iaf! Dags att städa ordning rummet lite, och kanske röra på sig och aa försöka bli frisk. Uppdaterar nämligen inte så mycket med tanke på att jag är sjuk så stå ut kära människor :)

HUGS&KISSES!

Pictures

Some "new" photos:









Några smakprov från en tidig morgon utanför fönstret, godnatt!
(Svårt att se innan uppladdningen om bilderna är bra, har nämligen inte kollat igenom dom än)

Lördag

Man kan ju ställa sig frågan vad som är felet på min kropp! Fortfarande är jag sjuk, är inte det lite väl onödigt? Det är i vilket fall vad jag tycker, eftersom jag varit sjuk sedan i måndags. Men här ska vi inte hänga läpp! Jag har äntligen orkat göra lite plugg idag också, både svenska och matte! Inte illa för en hostande, harklande och hes Mathilda!

Har faktiskt inte så mycket att skriva om, med tanke på att jag lever här i min bubbla med tv, dator, näsdukar, medicin, lypsyl mobil och täcke vet jag inte så mycket om omvärlden! Men har i vilket fall kollat runt på alla sorters hemsidor, allt ifrån applestore(köpa ipod) till klädhemsidor, till webb med joggingskor till aftonbladet. Med andra ord har det bott en liten internetlus hos mig.

Nej, nu ska jag servera mig själv lite piggelin glass för att min svullna mun/tunga ska bli bättre och lite sprite för att inte behöva hosta. Det är alldeles strax för Djävulen bär Prada på TV4 också så bara att lägga mig bekvämt och inta filmen. Ha en underbar kväll och hoppas ni slår klackarna i taket för det hade jag gjort idag om min kropp samarbetat med mig! HUGS&KISSES!!


Hitta någon gammal Photo Booth bild, krullhåret iaf!

Fredag

Jag börjar bli bättre, det tackar vi gud för! Kanske man orkar röra sig utanför dörren i helgen, det vore ju ett plus. Träffa alla man skulle gjort på lovet, framförallt Victoria! Men men, fick ju ett så kallat vilolov... Dock skönt att det börjar bli bättre med hostan, halsen, näsan och allt en kropp äger.
Har även orkat med lite plugg idag, svenska. Det var väl på tiden, bara Geografi och Matte som i stort sett måste göras i helgen. FAN VAD KUL!

Det får avsluta inlägget, nu ska jag deppa med mat. Kan ju vara smart att äta så jag blir jätte tjock, så slipper jag sedan gå och kan rulla fram! Alla problem lösta :)

Ha det bra, iaf bättre än mig så är ni säkerligen lyckliga! Pussissar :)


Bild sedan förra våren

Sicksicksicksicksicksicksicksicksicksicksicksicksicksicksicksicksicksick

Fortfarande sjuk, YES! Eller fyfan, känns så tråkigt att man sitter inne och är sjuk på sitt efterlängtade påsklov. Men men, så är det. Som tur är halsen bättre idag men fortfrande näsa som gör mig sjuk, plus den välkända astma hostan. Dags för medicin!

Hörs när jag blir friskare igen, HUGS!

JAG LEVER

Jag lever, men det känns knappt som om jag står på mina egna ben. Sjuk sedan i söndag/måndags, trodde först det var halsfluss men ack ack "bara" något jävla virus om vill bråka med mig. Men men, börjar bli något bättre förutom att nu har jag ont i huvud och tät i näsan i stället, samt slemmig i hela jävla mig och fortfarande ont i halsen. Så, min ork är knapp så ville egentligen bara kika in och meddela att jag faktiskt lever!
Hugs&Kisses

Victoria Erikson

Många inlägg nu helt plötsligt men det är värt det och jag måste bara berätta en sak.

Victoria Erikson är den bästa människan i världen, hon är så underbar, snäll, söt, go och gosig, bäst, bättre, och allt annat man kan vara! Hon är helt enkelt mitt hjärtegull, en person som jag verkligen älskar och efter idag älskar jag henne ännu mer om det nu går.
Hon kom i vilket fall hit och vi har pratat kvällen ut och så skulle vi hämta en sak och då säger hon: Mathilda kom hit, ska visa dig en sak. Så jag följer med in i mitt rum och då tar underbaringen upp ett rosa påskägg och ett papper med text på. Ett rosa påskägg, eftersom att jag älskar rosa och ett rosa papper med massa text på. Så jag fick helt enkelt ett påskägg med massa gott i och ett papper med text om hur mycket hon älskade mig, hur bra vi mår tillsammans osv osv. Är hon inte underbar?
DET TYCKER JAG! Och underbar räcker inte, utan hon är värd alla positiva ord som finns inom det svenska språket, hon är värd allt! Min lilla tjej, som jag älskar mest över hela jorden.

Victoria, det är otroligt att vi är så bra tillsammans med tanke på att vi inte känt varandra så jätte länge. Men till sommaren/hösten är det ett år sedan och vår tid tillsammans har bara gått uppför. Eftersom att vi ska vara tillsammans kan ingenting gå fel, och jag kan lova dig att jag äntligen funnit mig själv med dig vid min sida. Jag har sagt det förr men denna gång är det allvar, för att jag är den jag är på grund av dig, på grund av att du ger mig en så bra och hjälpande hand på vägen och ger mig den kärlek jag vill behöver samt bara finns där och visar mig den perfekta bilden på en perfekt människa. Utan dig vore jag hopplös, jag vore inte jag. För du, du är min andra halva, ja det är du faktiskt. Jag älskar dig Victoria Erikson, du är det bästa som har hänt mig. Jag gör allt för dig, och jag finns föralltid hos och för dig. Det ska helt enkelt vara du och jag, bästa vänner för evigt! <3


GODING!

Alltid du & jag, min allra bästa vän

Du är den bästa av dom bästa, jag älskar dig!



en

och förresten, "du" är en idiot

Långfredag

Sitter ni med bibeln och korset i handen och pratar till gud? För det är vad man ska göra just nu, men frågan är hur många som gör det nu för tiden? Skulle vara roligt att veta faktist, men men!
Som ni kanske sett är jag inte direkt den bästa med det här att hålla en ständig uppdatering, med det är det som gör mig och min blogg till det den är! Så enkelt är det :)

I vilket fall har jag haft lov sedan igår, och imorgon åker vi till sommarstugan där jag faktiskt ska göra en "makeover" i mitt rum, äntligen fått viljan igenom att få måla om. Så, så blir det, rosa och vitt! Det bästa helt enkelt, med tanke på den rosa människa jag är :)

Annars har jag inte så mycket att säga, haft migrän och huvudvärk sedan i onsdags, riktigt kul.... Därför jag också varit lite frånvarande, men det är bara bortförklaringar för jag är faktsikt DÅLIG på det! Men men, det blir väl förbättringar :)

Nu ska jag i vilket fall packa med allt som ska med imorgon och fixa och dona lite, men ni får ha det så bra alla små grodor för det är sött att vara och ni är söta!

Skulle egentligen lägga in bilder från Kent konserten från drygt ett år sedan men självklart var dom på andra datorn, tyyyyyyyyyypiskt....

RSS 2.0