Onsdag

Måste ut och fota, sjuk vad lite bilder jag har! Enligt mig iaf haha :) Nu dör datorn också så kan inte skriva mer, ha det underbart alla godingar! Njut av solen, värmen och sommaren :)


Sun

Hot hot hot hot hot hot hot hot hotdog, ska nu serveras!Lördag

Äntligen så är sommaren här! Gud vad skönt och underbart. Dock är jag ganska varm då jag sitter ute och är ganska frestad att gå några hus bort och se vad de gör. Alltså, jag hör plask och skratt någonstans och jag är riktig frestad till att gå och fråga om man får vara med. Ett kvällsdopp, skönt! Men det är väl bara en önskan, hade jag kommit dit och frågat hade jag förmodligen skrämt vettet ur varenda barn där och det känns väl lite väl onödigt!
Men men, får nöja med med chips, briokola och vatten samt datorn mm. Kul det med, men det där badet hade nog varit bäst... Dessutom r nu de godaste smakerna i brio uppätna... Jaja, nu blir det till att fylla på mitt glas och göra något mer. Ha en underbar kväll :)


Frågan är, kusten nästa vecka eller inte?

Torsdag

Måste ut och fota, och det är snarast! Har ju inga nya bilder, men har inte haft tid eller orkat det senaste av olika anledningar. Så det blir det förbättring på, fast solen får gärna krypa fram innan.

Bilder ifrån Lefkas 2009:
Söndag

Bara jag som satt fastklistrad framför tvn och kronprinsessans bröllop? Tårarna föll allt ett par gånger, herregud vilket kärt och lyckligt par! Det var i princip min gårddag, idag har jag endast varit på överby med antonfjanton och hjälpt honnom med presenter, sen har jag ätit och sovit. Vilken dag inte sant? ;)

Imorgon har jag hört att solen sticker fram så det vore ju ytterst trevligt! Och på kvällen åker jag, Malin och bror till stugan för att hjälpa morfar att lägga i båten så hoppas på mycket vackert väder :)


MUBU

MU

Flower

Jag älskar rosa, jag älskar att fotografera blommor. Märkt det? ;)


Tuesday

Ja, som nedanstående. Jag hade skrivit klart inlägget igår och publicerat det men icke sa nicke det gick inte ändå. Jaja, nu är det i alla fall uppe och likaså jag :) Ska alldeles strax bli hämtad av bror och Malin, sen ut till överby en sväng för att köpa en sak, än är den hemlig ifall den personen kikar in! Och vädret är ju underbart idag, hela jag fylls av lycka och glädje! ÄNTLIGEN SOOOL! :) Eller igår var det sol men den gick lika fort i moln som den kom fram och dessutom dök åska och regn upp ibland så det är på tiden. Hoppas på fint väder hela veckan, och hela sommaren :) Nej, nu är det dags för att borsta tandsingarna! Ha en woooooonderful dag, puss på er!

Inlägg som skulle varit igår men inte gick det inte!

Vm, vm och vm. Allt detta hysteri med VM, men det är ändå en charm med detta. Och jag klagar inte på det, men jag får känslan av att det är spikade tider för det svenska folket då man inte ska eller gör någonting annat än att se på VM. Men men, det händer var fjärde år så varför inte? :)
Annars har dagen varit fin fin, dock börjar mitt batteri på datorn sivka mig och den dör väl om någon minut sisådär. Så kanske lika bra att avrunda för att få inlägget publicerat utan att jag ska behöva bege mig mot mitt rum och laddaren. Hörs imorgon, och då hoppas vi på finare väder, alltså strålande sol!

Bild från stugan, Ängeviken

Sleep tight


Strawberry

Bara jag som älskar att äta jordgubbar, grädde, mjölk och socker och sen njuter när jordgubbarna är slut och sörplar i mig det sista av mjölken, grädden och sockerblandningen? MUMS

Slussarna

GODNATT!


Pink


Måndag

Nu var det allt ett bra tag sedan, men efter mycket att stå i och inte ett allt för bra internet har jag inte kunnat uppdatera. Men med tanke på student firande osv vill jag få ur mig min åsikt om kläderna för studenternas helgfirande. Vad jag tycker ska man bära vitt på självaste studentdagen därför att det helt enkelt tillhör och visst kan det vara väldigt tradioniellt och kanske finns det människor som vill sticka ut. Men, på en student som alltid annars ska man se alla glada miner och inte se skillnad på människor alltså inte lägga märke till vissa mer än andra. Därför ska man inte se helt annorlunda ut jämfört med resten i klassen utan alla ska hålla samma nivå och få samma uppmärksamhet. Dessutom tycker jag att på en bal ska man ha klänning som går längre än till knäna. Det handlar om bal ingen fest man ska på eller någon rockkonsert. Utan en bal, och så vitt jag vet så ska aftonklänning vara långa och inte gå till knäna. Man ser plötlisgt ut som ja, eller kanske mer ska säga man ser inte lika välklädd ut som de andra. Men, det är bara min åsikt och ja. Hej på er!
Haha, jag vet inte vad jag skriver men ville säga min åsikt och på tal om det så har jag äntligen lagt in fler bilder från min externa hårddisk till datorn och kan nu äntligen lägga in fler bilder. Därför blir det nu, som jag lovat för länge sen en mer fotoblogg så för er blir det mer sitta och njuta än att sitta och läsa min blaska.

Så, efter hårt KVÄLLSplugg kan det vara dags för sängen. Har dock redan sovit två timmar idag men behöver sova återstående åtta till innan jag hör väckarklockan och måste masa mig upp. Så godnatt, och jag lovar en bättre uppdatering för snart är jag fri från skola och dessutom är jag nu ledig från jobbet i 5,5 veckor! Dock kommer jag säkerligen blki inring men det är en enorm lycka att känna friheten. Godnatt raringar :)

ooooooldies

Old pictures:


RSS 2.0