...

I rather die young, than live my life without you

Julia

Med tårarna rinnandes nedför min kind, med en stor klump i magen och med tomma tankar ber jag er kolla på denna film. Det är jobbigt, men ibland gäller det att se verkligheten och förstå vad som händer och vad som kan hända. Kolla.


Godnatt, och lycka till tjejer. Du är stark. Jag är stark. Men tillsammans är vi starkast.

Mors dag

Mors dag, älskade mamma. Utan dig, ingen mig. Så är det helt enkelt, och jag vill inte glömma resten av min familj. Utan familjen hade jag inte varit den jag är idag, tack för att ni finns och tack för att ni är precis som ni är.

Detta fick min bästa vän, miiin mammi av mig och mina bröder:

En förvaringsbox eller vad man säger för bax in box, riktigt fin enligt mig och man kan vända på "skylten" så det blir white wine, rätt fränt ändå :D

Number one

Igår efter jobbet kom Julia hem till mig för att hämta mig, sedan åkte vi och åt pizza innan vi tog en roadtrip! Klockan nio satt vi spikade framför tvn då det bjöds på Eurovision, och det är ta mig fasiken overkligt att lilla landetSverige tog hem storsegern! GRATTIS LOREEN!

För en stund sedan grattade vi mamsen på morsdag och strax ska jag göra mig lite frukost och sätta mig ute innan jag måste göra iordning mig för Karins kalas! Så, dagen är igång och det lär vara full fart framåt hela dagen! Dock har jag ingen aning om vart kvällen tar vägen, men det är en annan femma!

Ha det bäst! :)

My life

Livet flyter på just nu och är helt underbart. Otroligt bra betyg, då jag idag fick tre spikade och även lite annat som hände! Mestadels av dagen har spenderats ute och sedan blev det en fika med Julia innan jag åkte hem för att grilla med familjen.
Imorgon vankas ganska tidig uppgång då jag ska jobba och sedan på kvällen blir det Eurovisionmys med gojulia!

Kan inget annat säga än att jag är lycklig lottad att ha just alla som jag har runt mig, älskade er, älskade liv.
Godnatt!

Soccer

Idag gjorde jag min fotbollscomeback och gud vad jag har saknat detta! Sjukt roligt i alla fall och en väldigt bra träningsform! :)
Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska äta något gott innan sängen! Ha det bäst :)

Proud

Jag är stolt över mig själv!
Ja, ni läste rätt. S T O L T.
Det är lätträknade gånger jag verkligen varit stolt över mig själv, men denna gång känner jag att jag till och med kan skriva ner det. Jag känner faktiskt att jag är VÄRD att ta studenten, jag har KÄMPAT men jag har bannemig också tagit mig dit jag VILL.

STOLTHET!






Youtube

Ibland kan jag sitta i flera timmar och bara klicka mig runt på youtube. Mina favoriter är typ xfactor, american idol osv osv, för att se vilket grymma talanger det finns! Men min absoluta favorit är Beyoncé, jag kan sitta och klicka mig runt på hennes klipp i flera timmar och i flera dagar om det skulle vara så. Vilken kvinna säger jag bara! Alltid varit och kommer alltid vara en förebil för mig, man kan inget annat än älska den människan :)


Så är ni rastlösa, vill slappna av eller ja, vad som helst. Gå in på youtube och sök, jag lovar ni kommer fastna lika lätt som jag :)

All you need is...

Kvällen har varit mysig och skön! Inte gjort något utan bara tagit det lugnt hos bror min, nu vankas det sängen innan en ny dag börjar.

Dock finns inte längre några måsten, utan nu kan jag ta ett djupt andetag och leva livet för ett tag. Inget skolarbete och ingenting som måste göras eller köpas innan studenten. Dags att varva ner Mathilda, det behöver du...

My days

3 dagar och 18 timmar sedan sist. Och vad har jag gjort under denna tid? Det kommer jag faktiskt inte ihåg! I onsdags blev det långledigt och bokade även tatueringstid, 12 juni händer det! Goa Frida följde även med då vi även åt go sallad innan vi gick på en rekryteringsträff innan vi åkte hem igen :)
Sedan sov jag även hos Alexander och vaknade sent på torsdagsmorgonen, och klockan 15:00 var det Skoftebymatch så självklart var jag där! På kvällen blev det go mat hos Jesper, Malin och Frans med hela familjen och när jag väl kom hem så lade jag mig rätt tidigt då jag och mamma var i Lidköping igår/i fredags. I Lidköping kollade vi kläder och jag fick med mig en vit tröja till studenten, ett par kavajbyxor + kavaj och en klänning! Mamma köpte även hon superfina kläder och sedan åkte vi även till Rörstrand för att kika lite :)
När vi sedan kom hem gjorde vi, absolut, ingenting! Satte oss ute i solen samtidigt som vi grillade god kvällsmat!

Så, det var en snabb summering av de senaste dagarna. Men vad har jag gjort idag då? Jo, 08:30 ringde klockan. Det var dags att gå upp för att ta mig en tripp till Torp med min Julia! Jag var tvungen att köpa skorna som jag tidigare sett/provet där(eller tvungen, men för att de inte skulle ta slut), och mamma var tvungen att ha bilen till jobbet vid 13:00 så det var helt enkelt till att gå upp i tid! Väl i Uddevalla fanns inte min storlek kvar... Men vi gick runt där ett tag innan vi fortsatte till Uddevalla centrum där jag hittade skorn+min storlek(KOMBO!!) och Julia hittade en jättefin studentklänning! Sedan rann klockan iväg och innan vi satte oss i bilen köptes det med en kaffefrappe från Wayne's för att göra hemfärden ännu GODARE!

Nu sitter jag med datorn i knät, rumpan i soffan och ögonen cirkulerar mellan datorn och tvn. Jag är dessutom alldeles strax klar med min naturkunskaps uppgift och efter det har jag INGENTING kvar att göra. Lite skrämmande måste jag erkänna... Dock kanske det behövs kompletteras lite här och där men ändå, ingen mer skoluppgift kvar? Dock har jag ett matteprov kvar, eller jag har ett hemprov som jag har börjat med och gjort näst intill klart men ska sätta mig med Frida i skolan och jämföra våra innan jag är helt klar. Så, helt fri från uppgifter är jag väl inte. Men ändå!

Efter detta ska jag i vilket fall dra mig mot Jesper, Malin och Frans för lite kvällsmat och spendera min kväll där. Jag är nämligen ensam hemma ikväll och jag har fortfarande rädsla att vara ensam hemma i vårt hus, lite för stort och lite för många och stora fönster för att jag inte ska vara rädd. Kalla mig fegis, kalla mig tönt, men det är den jag är!

Herre vad detta inlägg blev långt nu men! Ibland är man på skrivhumör och jag vill även tacka alla mina nära och kära för att ni finns. Utan er, ingen mig. Tack! <3


En söt och sann bild från weheartit!

Tisdag

Dagen började med ryggont, vilket ledde till inställd powerwalk på morgonen. Gjorde istället psykologiuppgift innan jag tog mig en god frukost! Dock vid elva snåret gick det onda över och en springtur på några kilometer blev istället dagens aktivitet. Efter det tog jag mit lite frukt innan jag åkte till skolan för att ha psykologiseminarium, vilket gick suveränt!
Efter jobbet blev det mat innan jag åkte till jobbet, men fy vad tråkigt det var. Alltså, det finns ingenting att göra i ett café som är så otroligt väderberoende! Men men tiden gick och vid halv nio var jag hemma igen, så helt okej :)
Just nu sitter jag i sängen och ska alldeles strax bädda ner mig då en ny dag visar sig runt hörnet. Imorgon vankas lite olika saker, bland annat besök hos tatueraren! Hjälp... Men men jag är mer än taggad!

Känner dock att tiden bara rinner iväg, magen gör ont och illamåendet finns där. Om två veckor går jag min sista vecka i skolan, alltså tar jag snart studenten? Visst ska det bli otroligt kul och allt det där, men jag vill vara liten igen. Även om jag älskar mitt liv och är otroligt lycklig, så saknar jag tiden när jag var liten. Eller egentligen, jag vill inte bli stor. Jag vill stanna tiden och inte låta dagarna gå så otroligt fort. Vet inte varför dessa tankar ständigt finns i huvudet, för egentligen... Är det bara att jag fångar dagen och gör varje dag till en speciell dag. Det kanske vore något att anteckna och påminna sig själv om. Visst om dagarna går fort, veckorna försvinner, månaderna flyger iväg och åren går. Men, när jag är äldre ska jag se tillbaka på mitt liv med ett leende och tanken att: Jag gjorde varje dag speciell, så speciell att jag minns varje dag. Jag fångade dagarna, även om tiden gick fort, så tog jag vara på det dyrbaraste jag har, tiden.

Med det får jag säga godnatt, sov sött!

Första dagen i mitt nya sundare liv

Då var första "detoxdagen" avklarad. Hungrig men jag ska klara det, bort med allt socker! Så det har allt gått bra, trött och ont i huvudet men sockermonstret själv har ju fått sig en chock så inte så konstigt. Dock har tankarna ständigt gått: Vad har jag gett mig in på? Jo, en helomställning till det bättre!
Imorgon blir det städning, plugg och jobb! Måste även hinna med att besöka tatueringsstudion någon dag med, vart finns all tid? Även om allt vi har i världen är tid, det är tid vi lever för, det är tid som finns. Konstigt, konstigt...

Nepps, nu blir det nog en tidig morgon så jag orkar med en powerwalk imorgon! Ha det bäst :)

13 maj

Sitter just nu med tandblekning... Hur tror ni att det blir? Skulle gjort detta för typ 1,5 år sedan då jag köpte denna tandblekning i USA men det var inte förrän nu jag fick tummen ur röven, och utgångsdatumen var till och med långt fram :) Så vad gör ni då? Idag har jag jobbat för fullt utan att sätta ner rumpan någonting, så mör i benen är det minsta jag är. Men men, cash cash!
Jag ska nog till tatueringsstudion snart igen, jag har lite idéer på vad jag ska göra för något så får se vad dom säger! Lite pirr i magen iaf :)

Märker att detta inlägg blev väldigt rörigt så lika bra att avsluta och ta tag i rummet innan jag ska se resultatet på blekningen! Puss och kram :)

Göteborgsvarvet

Vakna faktiskt rätt sent idag och tog en väldigt lugn morgon med frukost framför avatar, helt okej om man säger så! Sedan åkte jag och mamma mot Göteborg för att först kolla på Hannes match och sedan kolla på när pappa sprang Göteborgsvarvet! Stolt jag är :)
Det blev i vilket fall en lång dag så nu ligger jag här i sängen och ska egentligen sova. Imorgon vankas det jobb så blir att gå upp rätt tidigt, men ändå helt okej när jag sov ut idag. Så, vi får höras efter jobbet imorgon helt enkelt :) Nattis!

Tattoo

Var på tatueringsstudion förut idag, och jag kan väl säga som så att det inte gick som jag tänkt mig. Eller rättare sagt, den idéen jag hade kommer tyvärr inte fungera. Jag ville ha en tingeling/älva på foten, insidan av foten vid fotknölen typ... Svårt att förklara men! Dock måste en tatuering som denna var några cm större än vad jag tänkt mig, vilket betyder att platsen inte är speciellt bra. De sa att tatueringen hade varit jättefin nu, men åldrandet hade inte sett lika bra ut och det hade gjort mig besviken. Och, det är ju bättre att de verkligen är ärliga eller hur? Så nu ska jag fundera lite till innan jag går tid nästa vecka igen. Ja, ett rörigt inlägg men men jag försökte i vilket fall! :)

Nej, nu ska jag ta en godis för att smaska på när jag lägger mig under täcket och kikar på dagens urusla tvprogram. Ha det bäst :)

Bullen

Fått order från miss wonderful att blogga. Så, ja, här är jag :)
Klistrar in en text som miss wonderful har skrivit, så läs det helt enkelt! För nu ska jag plugga vidare på den extremt roliga fysiken...

Life is too short to wake up in the morning with regrets. So love the people who treat you right, forget about the ones who don't and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it'd be easy, they just promised it would be worth it.

Miss wonderful - jullebullefrulle

Tingeling

Blir att boka tatueringstid! Hjälppppppppp

Detox-kur

På söndag ska jag och mamma börja planera inför nästa vecka. Ska börja lite smått med detox, alltså avgifta kroppen! Tror ni det kommer funka? Jag ska i vilket fall testa för jag vill ha en bra hälsa och att tänka på vad man äter skadar ju inte? Dock är det nästan bara grönsaker och sånt man ska äta, men jag vill ändå ha alla proteiner så jag kommer ta det steg för steg, så på måndag tar jag ett kliv bort från mitt "struktureradeiminstdetaljliv" och börjar med något helt nytt, som verkligen är utanför ramarna. Även det kommer vara nyttigt för mig! GO GIRL!

Utomlands

Jag är så grymt sugen på att åka utomlands. Bara ligga på en strand, med solen värmandes, havet i fotändan, en kall dricka i ena handen och vindruvor i den andra. Ja, man kan drömma sig bort. Jag måste helt enkelt få drömmen uppfylld, för hela min kropp längtar efter, utomlands. Det är något speciellt, även om jag älskar Sveriges sommar, så är det ändå någonting speciellt med att befinna sig i ett annat land, långt borta, på en strand med vackert hav och varma solstrålar, någonting som helt enkelt inte går att beskriva. Någon som känner igen sig?

Hej, hejdå

Ska alldeles strax ta mig en dusch men först tänkte jag bara slänga in ett inlägg! Hur har min dag sett ut? Hur har er dag sett ut?
Jag började i vilket fall dagen med en sovmorgon till halv tio innan jag åt lite frukost i solen och även pluggade lite smått. Sedan tog jag mitt pick och pack(läs dator och handväska) för att dra mig mot stan och kika i affärer. Är fortfarande ute efter ett par skor till studenten samt en tröja, men inget följde med mig hem. Jag åkte sedan vidare till Vänersborg och inte hittade jag något där heller, men men! Jag och mamma bestämde att vi åker nästa vecka och kollar i Lidköping, så hoppas på att hitta något där :) Vad har jag mer gjort? Tog mig en sväng förbi Alex efter skolan innan jag åkte hem och åt innan jag åkte och jobbade. Så lite har jag allt flängt runt men dagen har varit mycket bra må jag säga :)

Men nu borde jag nog ta den där duschen som jag egentligen tänkt på i någon timme. Dags att röra på fläsket, adjökens!

I made it

Jag har klarat mig undan äckepäckel sjukan! Någon är glad :)
Igår tog jag det bara lugnt på balkongen innan jag åkte och köpte gott till kvällen, sedan somnade jag faktiskt rätt tidigt och vaknade med migrän... Så fick ta bilen hem igen för att tablett och sedan somnade jag ute på altanen. Och det är där som jag befunnit mig sedan dess :) Jag sitter egentligen och väntar på att mamma ska vakna så att vi kan åka till överby, Vänersborg och Grästorp för att kika på student och balskor! Så hoppas hoppas att några skor får följa med mig och kanske en klänning för kvällen? :)

See yaa!

Ta i trä...

Ännu är jag inte smittad... 72 timmar har gått sedan jag senast träffade Frans och det var han som började med magsjuka. Så, jag tror jag har klarat mig. Dock blev ju pappa sjuk idag, så får hoppas att han inte har smittat mig under tiden men sedan i fredags(då träffade han Frans) har jag inte varit nära honom eller något för att vara säker på att jag inte skulle bli smittad. Men nu, efter råd både från Frida och Victoria har jag svalt några vitpepparkorn då det sägs hjälpa! Så håller verkligen tummarna nu...

Jag sitter i vilket fall i mormor och morfars lägenhet och jag kom precis in från balkongen. Där har jag spenderat min dag med plugg och solning och strax ska jag duscha för att sedan åka till Maxi och köpa mat inför ikväll. Med andra ord får jag testa på att leva hemifrån, tror ni jag klarar det?

Scared

En magsjuk Frans, en magsjuk Jesper och nu en magsjuk pappa. Hej rädslan för smitta, hejdå huset!

Tankar

Jag som lovade bättre uppdatering... Men vad gör man när det vankas skola varje dag och efter det direkt till jobbet och sedan hem och sova. Men jag ska inte klaga! Pengar får jag och studenten tar jag om bara en månad, är det inte lite sjukt? Om en månad är jag arbetslös, om en månad kommer jag aldrig behöva gå i skolan igen(eller jo, men inte på samma sätt), om en månad kommer jag få säga hejdå till alla klasskompisar och alla andra som gjort mina skolår så underbara. Lite skrämmande är det, och stressen bara gnor i magen... Vad har jag kvar att göra? Hur ligger jag till i alla ämnen? Hur ser min framtid ut?
Ja, just nu är det många frågor som brottas i mitt huvud men det är bara att försöka vara stark och njuta av den sista tiden i skolan. I helgen vankas plugg, ska bli klar med två uppsatser och ett NK prov innan måndagen är slut. För efter det, har jag knappt någonting kvar i skolväg. Heja mig!

RSS 2.0