Tisdag

Försökte mobilblogga förut men det gick ju som det gick med mig som tänkare! Haha, försökte iaf och det var dålig mottagning som alltid på Öresjö. Men nu är jag hemma ifrån jobbet och ska snart försöka ta mig til duschen som jag försökt i en halvtimma nu! Efter det blir det nog sängen, är så grymt trött. Men nu väntar bara ett par sköna dagar, imorgon är det inget jobb tills nästa onsdag då jag jobbar en dag sedan ledig i många dagar! Ska bli riktigt skönt, och drar till kusten på torsdag kväll eller fredag morgon så det blir allt bra.
Antar att ni alla haft det lika bra som jag denna i veckan i detta vädret, hoppas verkligen inte att ni sitter inne och ugglar och spenderar sommartiden där. Då får det bli skärpning! Men nu ska jag dra mig, ni får ha de så bra, pussss :)

Måndag

En ny start på veckan, och den började super! Åkte till Öresjö mellan elva och halv tre för att sedan åka hem så jag hann komma i tid till jobbet. Det är faktiskt helt okej att jobba kvällstid, för då har man hela förmiddagen på sig såsom att sitta och sola osv och sedan är man på jobbet på kvällen och kommer inte hem allt för sent. Lite lyx må jag säga!
Morgondagen då? Jo, det blir också bad sedan jobb och på onsdag blir det förmodligen bad och klockan sex på kvällen är det bio som gäller! Premiären av Ice Age 3, inte illa inte illa! Så det blir en toppen veckan, ska nämligen till stugan på fredag/torsdag så har många härliga dagar att se fram emot. Jag längtar! :)
Och lite färg har man allt fått av dessa tre dagar i solen, riktigt skoj det med haha. Jag är en liten mes som vill vara solbränd, men men sån är jag. Ska faktiskt ta och kura ner mig i sängen och se på tv, jag är riktigt trött efter jobbet. Ha en super skön kväll, skriver kanske imorgon kväll återigen. Puss och kram skumbanan!


Jag och min bästa vän! Saknar Sophiasötnos också, min andra bästis!

:(

Läste för en stund sedan att Michael Jacksson har dött, usch och fy rent ut sagt! Hatar sånt här, och han som alltid varit en "legend" och nu helt bortblåst av en hjärtattack. R.I.P!

Där ser man

Läste nyss en kommentar ifrån Engla på:
http://nyheter24.se/noje/blogg/engla

En riktig bra blogg dessutom, men nu till det roliga. Jag var nämligen med och tävlade om en tunika ifrån Lexington i April, och vad tror ni inte händer som jag inte vet om? Jo, jag vann den. Och på något vis har jag missat inlägget där min kommentar om outfitsen fanns och att jag vunnit. Därför fick jag nyss en kommentar ifrån henne och hon påminde mig. Inte illa va? Så snart kommer en fin tunika i min brevlåda!
Och påtal om brevlåda, imorgon kommer "svaren" ifrån gymnasiet, om man kommer in eller inte. UUUUSCH!
Godnatt igen!

Torsdag

Dagen har varit super! Blev Öresjö med Ercciii sedan hem och åt, gick ner till slussarna för att vara social när hon jobba sedan åkte vi återigen til Öresjö för att ta kvällsdopp! Dock blev det inget för mig, tänkte att jag inte vill bli sjuk igen... Inte för att det skulle hända pga bad men en bra bortförklaring haha!
Så, nu sitter jag här. Rastlös, trött, ont i nacken och allt vad livet kan begära. Lika bra att gå till sängs inom kort, blir förmodligen Gardesanna imorgon eller det blir det så att säga. Sedan blir det Överby för att köpa ny bikiniunderdel pga jag är smääärt äääs och köper fel storlek! Jaja, ha en skön kväll/natt.
PUSS :)

Onsdag

Blir snart upphämtad av mamsen, sedan blir det en snabb sväng till överby och sedan hem. Vad som händer hemma är ännu oklart, tveksamt om jag verkligen orkar lägga mig på altanen. Kan bara tänka mig hur hög värme det är där, inte någon vind alls! Men men, vi får vara glada över att solen äntligen har hamnat i Sverige. Bara det är ju en dröm haha, och hela veckan samt nästa verkar visa på solsken! Så det blir jobb och sedan dra ut till stugan nästa vecka, och i helgen händer lite intressanta saker. Bilder lär komma, så kolla in i helgen :)
Men nu måste jag fixa och dona innan mor min kommer, ha en skön dag i sommarvädret! Pussar :)

Tisdag

Detta får bli ett kort inlägg, har lite saker att göra nämligen. Fast just nu sitter jag och väntar på en som är seg att duscha, bläää! Haha, förutom det har dagen varit.... awesome!
Var först hemma och sola mellan elva-ett, fast inte hela tiden pga värmen. Sedan vid två åkte jag till Alex och sedan åkte vi ut till Öresjö. Ordnade båten sedan drog vi ut, hämtade också några till sedan åkte vi till någon sumpig ö! Fast jag bada, jag är riktigt duktig. Fast både jag och Alex börja blöda, så nu har jag ett sår, eller ett stort märke där skinnet är upprivet. Det sluta ju inte att blöda heller!
Men men, jag ska dra mig. Ha en riktigt härligt sommarkväll, puss på er! :)


Taggar inför matchen, go sweeden! haha

Måndag

Har inte haft så mycket tillgång till dator på det sista, eller jo till dator men med ett förjävla segt bredband! Fast har allt varit hemma i Trollhättan några dagar, men har faktiskt inte haft tiden för att skriva några rader. Men nu är jag här, pigg och alert! Äntligen frisk, riktigt härligt faktiskt :)
Så om dagen, har varit i Öresjö och "badat" fast mest åkt båt. Jag, Malin, Karin och hennes systerdöttrar åkte till Karins farmors hus i Öresjö. Som även dit Alexander kom, och det var riktigt skoj faktiskt. Så där har jag spenderat dagens mesta tid, fast kom nyss hem ifrån Strandgatan som jag, Sophia och Erica besökte. Mina älsklingar säger jag bara!
Vad mycket mer kan man säga? Jag är hungrig och trött, och jag vet inte hur morgondagen kommer se ut. Vill helst göra något, men blir nog bara att ligga på altanen och mysa med solen!
Kanske dags att gå till sängs, eftersom jag somna efter två igår? Låg vaken flera timmar, så kanske lika bra att försöka sova när ändå John Blund knackar på ryggen.
Lovar att skriva imorgon, ha det bra!

Onsdag

Har man blivit friskare? Knappt kan jag säga er, nu är det istället min näsa som får ta stryk. USCH vad jag hatar att vara förkyld, länge sedan jag var såhär förkyld också. Brukar istället få migrän när jag börjar bli dålig, men ack ack inte denna gång inte. Men man får glädja sig att man lever iaf, för det är ju bra?
I vilket fall, imorgon drar jag ut till stugan på Tjörn. Ska bli riktigt härligt att äntligen sätta sin fot i huset samt i nya båten, och dessutom få andas riktig svensk havsluft! Det är där man känner sig hemma, och förhoppningsvis blir det en liten segel båt till mig inom kort. Eftersom bror sålde sin iår, men någon liten sak blir det iaf :)

Dessutom, vet jag inte om min blogg slutar användas snart. Har nämligen registrerat den på en hotmail som jag hade i skolan, det borde inte vara några omständigheter på grund av att jag ska börja på Fridagymnasiet. Men man vet aldrig, får hoppas jag har turen på min sida! Men nu nyser jag snart över hela datorn, lika bra att lägga sig i mjuka sängen och glo tv. Jag skriver nog imorgon, det beror på om min morfar har sin dator med sig. Vi får helt enkelt se :) Puss på er!


Tisdag

Jag är fortfarande halvt sjuk, och orkar inte göra mycket. Har visat mig ute ca två gånger idag, eller nej fyra faktiskt. Mamma tvinga med mig ut för frukost, som bestod av jordgubbar, mjölk, grädde och socker! MUMS!
Sedan blev det fika runt tre och då tvinga hon också ut mig, sedan har jag endast gått till bilen och från bilen sedan tvärt om. Var nämligen nyss på kalas, min kära mormor fyller nämligen 70-år idag, grattis till henne! :)
Hade tänkt att vara hemma hela kvällen, men kunde faktiskt inte missa hennes kalas. Så imorgon får vi hoppas på bättre tider, kan kanske ligga ute och gotta mig istället för i soffan. Vi får väl se vad min kropp orkar! Well well, nu väntar halstabletterna på mig, och kanske någon jordgubbe som vill smita ner i min "tomma" mage. Puss på er!

Måndag

Usch, min hals har blivit döende idag känns det som. Det gör svin ont och är helt svullen, irriterad och så måste jag hosta hela tiden men som inte går pga halsonten. Inte så hemskt roligt, hoppas det blir bättre imorgon iaf.
I vilket fall var jag på överby idag med Malin och Karin, och det blev många påsar! Dock inte allt för många för mig, men kom hem med lite i vilket fall. En härlig dag om inte annat, och resten av kvällen har bara spenderats i soffan med Mean Girl, annat program och att sova. Och nu för att blir lite glad, ska jag ta mig jordgubbar, mjölk, grädde och socker. Om det nu kommer ner, det gör ju ont när man äter. CP HALS!
Jaja, roligare inlägg kommer imorgon. Puss på er.

Söndag

Det är först nu jag förstår att jag egentligen slutat nian och kanske aldrig mer kommer få träffa vissa. Seriöst, sitter nästan och fäller en tår för detta. Fick se bilder från Berlin, och fyfan vilken resa det var. Helt underbar och alla var glada och alla fick en bra kontakt. Och, dom som man knappt pratade med eller umgicks med fick man också en bra kontakt med. Jag kommer aldrig glömma dessa år, fastän det varit otroligt många motgångar och förändringar är det ändå minnen jag aldrig glömmer. Men gymnasiet ska bli skönt att börja på, änu en förändring. Men som tur är kommer Erica börja med mig, och det kommer bli en riktig trygghet. Men alla andra som man inte kommer få träffa varje dag i skolan som förr, det kommer vara tråkigt. Visst har man varit irriterad på vissa och velat ge dom en smäll på käften, eller reagerat vid ord och händelser. Men hur mycket man än hatar en person, saknar man den också när man väl lämnar den. Inte för jag hatar någon, men dom som inte står lika högt upp på listan som bästa kommer faktiskt lämna ett tomt rum.
Men jag ska inte sitta här och skriva hur ledsen jag är, fastän att jag är det vill jag ändå glädja mig av nuet.
Och jag ska faktiskt träffa flera av alla under lovet, men dom som man gått i samma klass och förskola som i nio år kommer man antagligen inte alltid träffa. Men får ta vara på de stunder då man stöter på personen, för jag ska vara lycklig!

Men nu ska jag duscha och ta på mig andra kläder och dra mig ner till slussarna för att vara social med Erica som jobbar. Sedan efter hennes jobb blir det PS3 spelande här hela kvällen, inte illa av två brudar va? Jaja, skriver antingen senare eller imorgon. PUSS!

Sophia, jag saknar dig! Vi ska träffas inom kort, eller hur?

Lördag

Det har varit jobb, slapp och allt som det ska vara på ett sommarlov nu denna helg.
Dagarna har varit riktigt bra, Liseberg var grymt kul som sagt och igår hade jag en riktig fredagskväll. Mjukisbrallor, goooodis, dricka och en riktigt bra tjejfilm! MUMS!
Såg dessutom Twilight igår, och jag vet jag är seg som vanligt. Men har faktiskt boken hemma sedan typ tre år tillbaka så kanske bör läsa den? Filmen var i vilket fall helt grym! Säger som alla andra, att den bör ses.

Och idag har det varit jobb till klockan åtta, och nu ska jag alldeles strax duscha och göra mig iordning för lite party i vbg! Efter det blir det att sova i ett underbart hus :) hihi, och Erica sover där med. SKOOOOJ! Så nu borde jag städa lite i mitt rum och senare börja fixa till mig. Så vi hörs, puss på er :)

Fredag

Nu var det sommarlov! Eller har haft det sedan onsdags men inte haft tiden att skriva, kom inte hem allt för sent i onsdags därför att kvällen inte blev så som det var tänkt. Men men, igår var jag iaf på Liseberg och det var riktigt kul faktiskt. Fast det är det väl alltid när man är där? I vilket fall, har jag inte kunnat skriva pga av det. Men nu är jag här, lycklig som alltid men kanske en aning gladare!
Men att ha gått ur nian, det känns faktiskt lite läskigt. Och att börja gymnasiet? Är jag verkligen så gammal att gå där? Man får ju sig en funderare, fast att jag är född 1993 är ju sant. Därför behöver jag inte oroa mig, men man känner sig fortfarande inte så "stor". Som sagt lite läskigt! Men nu ska jag duscha och fixa bilder, sedan dra mig vidare :) Pappi kom nämligen nyss hem och han måste snart köra mig, därför att han ska GOLFA. Ovanligt? Njae, inte direkt kan man säga. Men det är roligt för han :) Skriver antagligen imorgon, puss puss!

Tisdag

Det är tisdag och imorgon är den stora dagen då man slutar nian. Riktigt härligt, men ändå riktigt tragiskt. Nu när vi alla fått så bra kontakt så ska den brytas, men man får helt enkelt hålla kontakten! Jobbigt bara att lämna dom man gick med på förskolan, hela nio år sa läggas bakom en. Men men, nu får vi se det på den ljusa sidan.
Så morgondagen kommer bestå av:
Sista skoldagen, tillbringas på Almagärdet(lekar)
Slutar runt ett, då blir det hem och äta.
Soooova
Duscha och få hit Karin.
Hon blir min stylist, ordnar håret :)
På med kläderna sedan bege sig till skolan för middag
Efter middagen blir det att träffa familjen sedan träffa alla nior och ha det jävligt sköj!

En riktigt härlig dag :)
Nu ska jag hälsa på min godispåse och beundra Hannes nyöpte ps3 haha :)
PUSS

Tips

Måste tipsa om en riktigt skön hemsida som visar Göteborgs streetstyle : http://www.gbgstreetstyle.se/

Måndag

Imorgon är det inlämning av skoldatorerna, då kommer min lilla pärla fram igen. Äntligen dags att använda min riktiga och egna laptop, så detta blir sista inlägget från den så kallade skolsuperdatorn. Haha, godnatt åter igen :)

Måndag

Imorgon är det inlämning av skoldatorerna, då kommer min lilla pärla fram igen. Äntligen dags att använda min riktiga och egna laptop, så detta blir sista inlägget från den så kallade skolsuperdatorn. Haha, godnatt åter igen :)

Måndag

Förlåt mig för den konstiga uppdateringen igår men Karin kom och blev uppsittande med henne någon timma eller två. Men det är roligt det med!

Men idag, så slank ett brev hem i våran brevlåda. Jag, som var på utställning på Folketshus visste inget om detta men min mamma och pappa åkte fort till närmsta postuttag för att hämta ut det paket som kommit. Gissa vad? Jo, ett par nya Reebok skor! Vann nämligen ett par nya på Cosmopolitan och dom var faktiskt snygga. Jag gillar nämligen inte Reebok skor, men dessa var faktiskt snygga. Röda med vita sömmar osv, får visa kort när dom är på! :) Så det sken upp min dag, riktigt kul faktiskt.
Och för att blir mer glad, det är inte många skoltimmar kvar på nian! GUD VAD SKÖÖÖÖÖÖNT! Sedan väntar dock tre år till, men dom ska faktiskt blir roliga. Därför känner inte jag någon panik eller ångest, utan mer spänning. Inte illa av mig va? Haha, jaja nu ska jag faktiskt bli social med min familj igen. Både Jesper, Malin, Hannes och Karin är här så måste ju umgås lite med dom. Ska dessutom till Liseberg med dom på Torsdag, skoooj!
Så natti för er som ska sova, annars puss och hörs :)

Söndag

Imorgon är det sista måndagen i grundskolan, på Fridaskolan, i nian, detsamma gäller på tisdagen och onsdagen.
Sommarlovet verkligen flyger fram till en, det har gått riktigt fort nu dessa dagar.



kommer mer

Lördag

Lördag men känns som söndag, är jag ensam om den känslan? Har trott hela dagen att det är måndag imorgon men ack ack, har en hel dag till på helgen. HÄRLIGT!
Denna dag var helt okej, jobbat och sen lite kalas. Dock lidande med en hemsk värk så just nu orkar jag ingenting. Får bli sängen snart, tro det eller ej. Men men, ibland är man som man är.
Matchen var kass på tal om inget, och jag vet att Kim är sämst. Men han har alltid varit mig varmt om hjärtat? kan man säga så? I vilket fall min favorit, skiter i hur bra han visar sig vara vissa matcher haha. Men, nu orkar jag inte mer. Blä och usch på allt, natti och puss!

Fredag

Jag är hemskt dålig på att uppdatera! Men veckan har varit stressig, men nu är allt nästan över och kan pusta ut. Det var som sagt studenten idag och min bror var i centrum. En härlig och fartfylld dag :) Slutade med att dra en tur med porchen så kvällen var inte helt fy skam haha.
Och strax ska jag faktiskt mysa med sängen, jobbar nämligen imorgon. Inte för att jag börjar tidigt, men är bäst på att sova för länge så huvudvärken knackar på ryggen. Inte helt kul kanske, bättre att vara pigg och energirik runt nio-tio så jag orkar dagen. Efter jobbet blir det mars pannkaka hem igen för att fira min morfar :) Då blir det pizza-bufée om min önskan går i slag annars blir det nog något gott. Och så blir det självklart fotbolls tittande!
Sedan på söndag blir det först Överby för att hitta viktiga saker och senare titta på min bror och balen. En fartfylld helg med andra ord, och snart slutar man skolan! MMMMMMM SKÖNT!
Meeeenn, man känner sig inte jätte glad att sluta nian medan sjukt många slutar skolan för evigt. Men får väl bara välkomna mina tre år i gymnasiet, sedan blir det frihet för mig med.
Jaja, nu ska jag inte skriva dom där ypperliga långa inläggen som jag är för frågansvärt bra på att göra utan nu ska jag...
Jag vet inte vad, men något iaf. Så skriver antagligen till morgonen, natti eller hejdå haha :)

Lilla Nanne, bilden från studenten samt Karins student och "bal" kommer inom kort :)

Tisdag

Alltså, bilden på de bikinis jag skrev om för någon vecka sedan kan fortfarande inte laddas upp. Vetti sjutton vad som hänt, men något är ju krångel iaf!
Jaja, dagen idag har varit svin rolig! Var som sagt fotograf på Fridagymnasiets bal/fest, riktigt sköj! Dock orkade jag inte följa med till Villa Stranna efter båtfärden, hungern gick mig på nerverna. Men bilder har jag kan jag lova, och dom kommer upp så småningom.
Man blir ju inte direkt sugen på att ta studenten nu, och man har tre år tills den händelsen? Man bara, haaaaalllllåååååå!
Får väl se det på den ljusa sidan, som jag brukar vara duktig på haha :)
Har väl inte jätte mycket mer att säga, var dock i Göteborg igår. Hittade inget, eller jag hittade men köpte inget. Här tänker man på ekonomin vettö, ibland överraskar till och med jag. Inte illa, inte illa. Men det blir pengar slös en annan dag, kanske råkar slinka hem något imorgon? Men om inte annat blir det lite med hem på söndag, då jag tvingat med min kära mor till Överby för att kolla lite saker till avslutningsmiddagen. SKÖJ!

Nu ska jag lägga in alla "fördjupningsfoton" på min hårddisk så jag får med mig alla bilder till skolan, så vi hörs! PUSSAR :)

RSS 2.0