.


Vår

Hej alla godingar!
Idag känner jag att denna dag kommer bli bra, jag har bara den känslan! Det började med att jag fick sova lite extra länge så jag somna tidigt igår och fick dessutom skjuts av Adam till skolan, vilket bidrog till att min sömn inatt steg till enda 8 timmar och 30 minuter!
Känn på den ni! Nu skiner även solen utomhus, vilket gör att jag får värme i min nacke och jag får även lycka att våren verkligen är här!
Dagen idag, kommer att spenderas med plugg, eller i vilket fall nu tills min lektion börjar 12:20! Efter det vankas det utvecklingssamtal vid 15:00 och sedan åka och hämta älskling för att spendera eftermiddagen och kvällen med honom, och kankse även natten! :)
Imorgon bär det även av till Göteborg med klassen, då vi ska besöka universitet och museum, innan vi ska gå och kolla på en teater, så det ska allt bli riktigt trevligt! :)
Nej, nu måste jag fortsätta med mitt plugg, så jag kommer någon vart!
Puss :)

Trött

Ligger just nu i älsklingens säng och försöker göra lite franska, då vi har ett franska seminarie imorgon. YEHA! Men det kommer säkerligen gå bra, orkar inte just nu bara. Får verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna, och egentligen vill jag bara springa ut till honom och ge han en bamse puss. Men först plugg!
Dagen har i vilket fall varit helt okej, en hel del saker som har hänt med ändå bra!
Följde som ni kanske förstått med Alex hem, och blev lite fotboll när vi kom hit. Och jag vann! Hihi :) Men skadade även min stortå, då jag skulle skjuta på bollen men fanns en stor sten bredvid eller ja, rätt nära som jag istället sparkade på och då gick helt enkelt nageln upp och tån började blöda. Men jag överlevde!
Kanske får fortsätta med den underbara och roliga franskan!

Back

Då var man tillbaka i gamla hederliga Trollhättan. Visst är denna stad helt underbar och fantastisk, men mina ögon har öppnats för en ny stad. Vid namn Malmö, bra på alla sätt och vis, förutom den där dialekten...
Men, det har varit en helt fantastisk helg med min älskling i Malmö, och det ska göras om! För såhär lycklig har jag aldrig känt mig, aldrig varit såhär kär och förälskad i någon, och aldrig älskat en kille såhär mycket eller på detta sätt! 
Alexander <3

Victoria's

När jag besökta USA, Chicago fick jag min nya favorit affär. Det är som ni kanske vet, Victoria's secret! Över mina förväntningar och med ett utbud som är svårslaget, där fastnade min ögon och mitt hjärta. Och jag kan lova er, jag måste dit igen! Det finns en lite mer sexigare och vuxnare del av affären, en mer sov och mysdel, en lite mer naturliga och ja sexiga det med, och så fanns det även en liten mer "college"del av affären. Så kan lova er, det finns något för alla! Nedan ser ni litet smakprov eller vad man ska säga, som är lite produkter från den med college delen!
Victoria's

Smink

Smink är någonting som de flesta tjejer och kvinnor i världen tycker om, likaså jag. Men jag personligen är inge fan av för mycket smink, tycker bara att det är fult för man ska vara den man är och massa kladd i ansiktet gör inte att man visar vem man egentligen är!
Smink

Lördag

Sitter förmodligen i denna stund och glassar i Malmö. Solen värmandes mot ansiktet, glass i handen och tänker på livet. Det är i alla fall vad jag hoppas i skrivandets stund då detta är tidsinställt!
Jag hoppas att ni har det bra där hemma och ja, lever gott helt enkelt :) Jag har förmodligen shoppat en väldigt
massa kläder just nu, om jag känner mig själv väl... Men tror faktiskt att jag finner min gräns inom kort, så var inte oroliga!

Bloglovin

Tänkte lista de bloggar jag följer på bloglovin!
Englasshowroom
Kenzas
Gossips
Molly Rustas
Paow
Hugo
Sen är det även lite mer kompisbloggar jag följer med dessa är de lite större!

Shoes

Jag har alltid varit en shoppaholic när det gäller skor, och det är mig varmt om hjärtat! Jag älskar alla dess former, färger, design och ja, alla skor helt enkelt! Eller vissa kan väl vara brutalt fula men ändå! Jag älskar dom, vet faktiskt inte hur många skor jag har förtillfället men inte tillräckligt, fastän andra tycker det haha! Jag älskar dom helt enkelt :)
Shoes

Malmö

Då var det dags, väskan packad, maten i magen, ombytte klart(snart) och ja, allt känns bra! Dags att åka till Malmö med prinsen min :)
Tidsinställda inlägg kommer att ploppa upp lite när som helst, så tro inte att bloggen lider av en weekend! Men ni får ha det bäst alla ni, puss på er! :)

Outfit

En klädsel jag inte skulle tackat nej till, kanske lite annorlunda och speciell men det som gör det intressant och snyggt!
Annorlunda


Min dag

Denna dag har varit mycket bra! Var som sagt i skolan och begedde mig sedan ner till stan för att träffa bästa Fridisen! Vi gick till bibloteket för att långa lite böcker, både inom svenska och historia. Efter det gick vi till strandgatan och sätt där någon timma, otroligt mysigt och bra! Sedan hämtade pojkvännen min och hans mamma mig, så åkte vi till Jätten för att handla lite inför imorgon.
Sen, så blev jag hemskjutsad och då gick jag och pappsen ut och sprang! Se på den ni! Efter det blev det mat sedan hem en sväng till Jesper och Malin(och Frans då). Så en mycket händelserik dag men en mycket bra dag!
Så, imorgon händer det även. Blir att åka till Malmö med hjärtat mitt, så det ska allt bli skönt. Komma bort från allt för en stund och liksom inte behöva tänka eller någonting, det känns fruktansvärt skönt!
Kommer förmodligen inte blogga från och med imorgon eftermiddag, just so you know! Kanske gör några tidsinställda inlägg :) PUSSS!

Fika

Snart är dagens skola slut, då blir det att ta bussen till stan för att möta upp Fridis! Vi ska första fixa lite saker och sedan blir det en fika, så det ska bli mysigt! Efter det blir det förmodligen hem och packa och städa lite innan jag ska försöka träna lite. Känner ett behöv av att träning behövs, så får ta tag i det!
Nu slutar snart litterär gestaltning, som är den enda lektionen för dagen. PUSS!

Malmö

Imorgon 16:35 anländer tåget till Göteborg på Trollhättans resecentrum. Där börjar min och Alex resa mot Malmö. Det är där vi ska spendera helgen, bara han och jag :) Vilket jag tycker passar utmärkt och vad jag har längtat, bara få vara en helg utan någonting att se efter, att vara, eller ja. Bara få vara med mig själv och han, det kommer bli behövligt känner jag!
Vi kommer mestadels bara vara, gå i affärer och shoppa, äta gott, hitta på lite roliga saker men mest av allt bara vara med varandra :)
Så ser min torsdag, fredag, lördag och söndag ut! Dock åker vi imorgon och kommer hem på söndag, så blir helt enkelt 2 heldagar i Malmö!

Migrän

Tänka sig att man känner sig kropp väl ändå, igår kväll kände jag att jag kommer få migrän men jag struntade i tabletterna och gav sömnen en chans. Men, när jag vaknade var mit huvud det värsta. Länge sedan jag hade en sån kraftig migrän som jag haft idag, så fick stanna hemma från skolan. Och nu sitter jag här, hos mig själv och mår illa och har ont i magen. Så frågan är om det är bäst att stanna hemma i dag?

Klumpen

Klumpeduns som jag är, skulle jag precis ta upp tepåsen från min kopp, men vad gör jag? Jo jag välter hela koppen, och det blev allvarligt talat te över HELA köket! Koppen var ju inte den minsta heller... Så ja, har fått stå i tio minuter att torka bort te från köket och alla vrår, men tackar mamma för att hon hjälpte mig, och för att pappa gjorde nytt te till mig!
Så nu har jag gått runt med en bricka med koppen på så jag inte tappar den eller liknande...

Säve

Ska strax bege mig till Säveflyplats för att lämna holländarna! Dags för dom att åka hem, lite tråkigt men men!
Så, vi hörs inom kort!

Förstår inte

Att man ska behöva skaffa pojkvän för att inse vilka ens rikta vänner är, det är fan sjukt. Att man som singel kan ha hur många vänner som helst, men att man sen när man skaffar pojkvän plötsligt drar sig undan. VARFÖR?
Det finns fan människor till allt, och dessa människor borde faktiskt ta en riktig funderare, och börja förstå vad dom egentligen har gjort och vad dom gör.
Det finns många av mina vänner, eller ska jag säger "vänner", som plötsligt drar sig undan, som behandlar mig på ett sätt man inte ska göra. Och det gör fruktansvärt ont, att bli behandlad på detta sätt.
Det finns även de människor som verkligen visat en uppskattning, till mig och till att jag har ett förhållande. men några av dom som jag verkligen trott är mina riktiga vänner har varit en stor besvikelse. Och jag hoppas, att dessa människor fattar detta inom kort. För det är fan inte rätt! Ta till er detta, om ni känner er träffade av denna text. För jag tror att några av er läsare förstår att detta är fel, och kanske bör inse att ni är som det som jag beskrivit.
-
Men, det finns trots allt några människor som gör mitt liv ljusare. Och ni, ni är älskade! Sen tror jag även att några av er, eller dom, tror att ni också är älskade och inte förstått vad ni gjort mot mig. Men visst ni är älskade, men jag är även fruktansvärt besviken på er!
-
Men jag ska bli stark, och jag har dom viktigaste människorna med mig så jag klarar det och detta!

<3

Som jag tidigare sagt:
JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!!!!!! <3 Och, vet ni vad? JAG ÄLSKAR HONOM! <3, hihihihi

Första löparturen

Vid fem knöt jag löparskorna för första gången detta år, och jag som aldrig springer... Men det gick fruktansvärt bra för att vara så länge sedan, visst har jag sprungit på löparbandet på gymmet osv men att springa ute är ändå något annorlunda!
Innan löparturen
Och efter, svettig och go! (inte den mest smickrande bilden men...jag var trött...)

Städa(inlägget skulle publiceras tidigare)

Sitter i kontoret med världens bästa Frida, och funderar vart jag ska ta min dag :)
Först blir det lektion om en timma ungefär, sedan hem och plocka i ordning inför att Kaylee kommer hit imorgon :) Behöver städas, och plockas, och tvättas, och bäddas och jag vet inte vad, helt enkelt göra i ordning rummen :) Efter det kommer älskling till mig och spenderar kvällen hos mig, sedan åker vi vidare mot honom där jag ska tillbringa min natt. Får ju inte träffas från torsdag-söndag så får sova idag så man får någon natt med han denna vecka :)
Dags för lite plugg tro?

Outfit

En outfit jag kan tänka mig i Magaluf, är trots allt inte så jätte långt kvar!
Magaluf

Namnsdag

Idag är det ingen vanlig dag, utan även Matildas namnsdag. Och ja, jag stavas med h, men jag har ändå namnsdag!!!!!

Ont

URSÄKTA UPPDATERINGEN!
Men jag har verkligen haft annat för mig så har inte hunnit :( Och har haft fruktansvärd huvudvärk några dagar och annan värk, samt magkatarr så har faktiskt mest legat och tyckt synd om mig själv... Nej, men jag har försökt att överleva helt enkelt :) Annars är det allt bra, förutom att jag nyss svalde en tablett och jag känner att den inte riktigt slank ner enda ner till magen, utan den sitter kvar i halsen och bränner...
Kanske dags att ta sig en klunk vatten?

Mitt liv

Fick precis ett samtal som fick mitt hjärta att börja slå och pulsen att gå snabbare. Jag säger inte vad ännu, men ska på intervju imorgon :)
Annars känns livet bra, dock fortfarande frösen och känslan av att ha feber ligger fortfarande kvar i kroppen. Men annars är det bra, har ju världens bästa människor i mitt liv så vad ska man klaga på?
Världens bästa familj
Världens bästa vänner
Världens bästa bästa pojkvän
Dessutom
Världens bästa hem
Världens bästa trygghet
Världens bästa liv
Världens bästa lycka
Helt enkelt världens bästa liv
-
Visst finns det saker i livet som man kanske vill ändra, såsom i mitt fall min hälsa. Eller min hälsa i sig är bra, mena att ständigt vara förkyld och sjuk och ha ont, det tär på både kropp och huvud. Dessutom är det jobbigt för alla omkring mig, för jag är inte den mest positiva när något står fel utan jag har lätt att visa det. Och det är på andra, så jag hoppas att alla vet att jag inte vill något illa, jag är bara fruktansvärt trött på mina bihålor som ständigt ställer till besvär.
Men jag är ändå lycklig, lyckligast i världen. För allt jag håller kärt, det betyder så fruktansvärt mycket och jag vill inte ändra på något för att förstöra denna lycka jag bär på varje dag, jag vill ha varje människa som jag idag har i mitt liv, i mitt liv. Självklart finns det även där människor man kanske inte älskar mer än andra, men vi alla är olika eller hur? Så är det, och det är bara att acceptera. Alla älskar inte mig, och jag älskar inte alla. Men jag är inte elak för det!
-
Tycker även att Anton Hysén, har visat samhället, Sverige och världen att alla är vi olika och inte ska vi betyda mindre för det. Han går emot normen, han gör det som han mår bäst utav. Han tycker om män, och inte fan är det fel med det? Bara att dagens samhälle har något emot detta, helt utan anledning. Så jag står på hans sida, inte bara för att han är Tobias bror(som jag tycker är rätt så snygg..EFTER ALEXANDER), utan för att han står för sin sak! Det gillar jag, och mer så ska jag bli!

Koksalt

Precis varit med om den första doseringen nässköljning, herregud! Det var en upplevelse i sig...

Vår

Spring
En liten vår outfit jag inte skulle sagt nej till!

Fetisdagen

Semledagen idag, vilket innebär att tjocka sig! Så, vilka av er ska vräka i er ett par stycken semlor till middag? Tror att en stor procentsiffra av Sveriges befolkning just idag äter en semla.
Hur mår ni annars då?
Själv gör så klart bihålorna ont och annars är det väl okej, fruktansvärt trött bara! Har även glosprov idag som jag känner kommer gå lite si och så med...
Men men, ska försöka vara lite intresserad av Datorkunskapen nu innan jag slumrar till, så ha det så bra så länge! PUSSSSS!

Welcome

Såg även att ni besökare har blivit fler, så välkommna! :)

Jobbigt läge

Det var jag som skulle duscha ja... Att det alltid ska vara så jobbigt att ta sig från soffan till duschen, alltid hamnar man någon annanstans. Men men, jag är på god väg. Bara några meter kvar och det är kanske dags att ta sig i kragen och kravla sig till duschen och igenom dessa metrer. Får helt enkelt bli så, brukar vara skönt för huvudet och bihålorna att ta en dusch också, så får hoppas på det! Har även fått hem vääääärldens största spruta, som jag ska fylla med koksalt och skölja bihålorna med... YES!
Om detta inte fungerar, får det helt enkelt bli operation i sommar. Men den operationen är inte trevlig så det är ingenting läkarna rekomenderar, men de sa om detta inte fungerar finns det inget annat val. Så får hålla tummarna nu! Puss på er :)

Jobbigt läge

Det var jag som skulle duscha ja... Att det alltid ska vara så jobbigt att ta sig från soffan till duschen, alltid hamnar man någon annanstans. Men men, jag är på god väg. Bara några meter kvar och det är kanske dags att ta sig i kragen och kravla sig till duschen och igenom dessa metrer. Får helt enkelt bli så, brukar vara skönt för huvudet och bihålorna att ta en dusch också, så får hoppas på det! Har även fått hem vääääärldens största spruta, som jag ska fylla med koksalt och skölja bihålorna med... YES!
Om detta inte fungerar, får det helt enkelt bli operation i sommar. Men den operationen är inte trevlig så det är ingenting läkarna rekomenderar, men de sa om detta inte fungerar finns det inget annat val. Så får hålla tummarna nu! Puss på er :)

Ljuset

Gårdagen blev väldigt mysig :) Gjorde egentligen inte så mycket men blev städa när man kom hem och sen åkte jag med världens bästa pojk och två andra till Strandgatan och åt lite :) Sedan blev det hem och mys, eller hem och sova haha! Jag ska alltid somna så fruktansvärt tidigt och snabbt!
Men men, denna dag blev att vakna bredvid ljuset i mitt liv och sen var jag ute rätt länge och satt på vår "frukostveranda" med mina bröder och deras respektive och ja, hela min familj helt enkelt :) Och nu ligger jag här, trött som jag vet inte vad och ska nog ta mig en liten vilstund. Så mer uppdatering kommer! :)

LOVE!

A <3

Jag har världens bästa pojkvän, så är det!

Jobbigt

Början på veckan har varit jobbig, med andra ord jobbigt med skola... Men finns ändå ljusglimtar i tillvaron som gör att jag klarar allt :)
Jag har även nu väldigt ont i mina bihålor så ska försöka bädda ner mig i sängen och sakta börja somna in för natten. Hoppas ni alla mår bra, för det gör jag hihi :)

RSS 2.0