1 timmas sömn

En timmas sömn och varit vaken sedan halv två inatt, kan inget annat än att älska jetlag...
Nej, fyfan rent ut sagt. Det där med tidskillnader är jobbigare än vad man tror. Ändå sovit en hel del denna helgen men denna natt sov jag endast en timma mellan halv ett och halv två. Känns otroligt lyckat må jag säga! Dagen lär bli tuff, men men bara att kämpa.
Men men, just nu sitter jag med en kopp med varm oboy och macka. Var hungrig som en varg och ska snart bege mig till duschen. Om jag missar bussen idag så vet jag inte vad jag gör, har haft 1,5 timma att göra ordning mig så jag lär ju vara klar i tid om man säger så.
Men nu kurrar magen igen så dags att fylla på fatet med mer macka, hoppas ni sovit mer än jag idag! Uppdaterar senare om jag inte somnat på skolbänken...
Puss på er :)

Usch

Äntligen börjar jag att bli människa igen, usch vad en tidsskillnad kan ställa till med. Usch, usch, usch, USCH!
Men nu blir det snart sängen (IGEN) för att piggna till för skola i morgon, ska även hinna med att duscha på morgonen vilket brukar vara omöjligt för mig men jag ska ta mig an utmaningen! :)
Natti natt sötnosar, sov så gott när ni ska göra det :) LOVE!
Liten kik ifrån resan

Jetlag

Säger bara en sak, jävla jetlag!

Home

Då var man hemma, efter en underbar vistelse i Chicago. Vilken stad säger jag bara, kommer ha minnen för livet efter denna resa. Kommer bli svårt att glömma, har helt enkelt varit en underbar vecka. Har gjort en hel del och shoppat en hel del, så nu är det uppackning och lite sådant för att sedan lägga mig och sova ikapp alla timmar jag förlorat. Åkte nämligen fyra igår eftermiddag i USA tid och kom hem runt tio svensk tid. Så har i princip missat hela natten, sov bara en halvtimme på hela resan också så ja, rätt mör och trött hela jag.
Nu ska jag gå och gosa lite med Frans som är här på besök, men uppdatering kommer. Måste bara bli människa igen :) Puss på er godingar!

Saturday



Friday


Thursday


Wednesday


Tuesday


Monday


Chicagooo

USA! Vilket land, CHICAGO! Vilken stad!
Helt otroligt fantastiskt, en underbar resa är det minsta jag kan säga. Vet knappt vad jag kan berätta för er för att ni verkligen ska förstå vad jag är med om, men det är otroligt i vilket fall!

Kan tyvärr inte uppdatera mer, för vi ska ut och äta frukost nu. Blir förmodligen pancakes idag, MUMS!
Ni får ha det jätte bra alla ni godingar, för det ska jag ha. Puss på er alla :)

Sunday


Saturday


Lofsdalen


Flyger

Nu sitter jag förmodligen på flyget till det gyllene landet! Hoppas ni klarar er men ett foto varje dag, och dom är inte dom bästa jag tagit under min livsperiod men det är alltid något. Då vet ni att en bild kommer varje dag, vilken tid är en annan fråga ;) Ha en underbar vecka, det ska jag ha! Med eller utan sjuka och förkylning, får göra det bästa av det hela :) Ni är underbara, alla ni som läser. Ni förgyller, puss på er sötnosar!
LOVE! :)

Sooon!

Snart händer det! Om cirka 9 timmar sitter jag på flyget till andra sidan jorden. YEHA!
Dock är jag lite nervös med min förkylning och det, men bara att inse att resan inte kommer bli den behagligaste i mitt liv. Men jag får en otrolig resa på köpet så aldrig att jag tackar nej till denna möjlighet :)
Nu är i vilket fall alla väskor packade och jag har förvånansvärt inte med mig mycket alls. Det blir shopping, förhoppningsvis! Hört att kläderna inte är de vackraste, men men något hittar jag alltid. Om jag känner mig rätt iaf ;)
Kommer även lägga upp lite bilder som kommer att komma en gång om dagen, tidsinställda inlägg helt enkelt. Annars blir det nog inte mycket datorn för min del, kanske att jag får möjligheten att låna min brors dator när jag är med honom. Det återstår att se helt enkelt! Nej, nu ska jag faktiskt lägga mig inom kort, är trött som jag vet inte vad och att somna med detta pirr i magen lär inte bli en enkel match haha.
Ha det bra bästa ni, hinner jag uppdatera en gång till imorgon så gör jag det! Kram på er alla mina godingar! :)
LOOOVE!

Gud

Känner att mina böner till gud att jag ska bli frisk faktiskt kan ha hörts. Inte för att jag ber till gud men, min önskan att bli friskare verkar gått in för idag känner jag mig en gnutta friskare, inte lika snuvig och ont i bihålorna. Men hosta och en grym smärta i halsen finns, men det kan jag leva med. Helst inte hostan men, det löser sig. Kanske är i någorlunda skick på fredag, det vore ju det bästa som skulle kunna hända isåfall! Nej, nu ska jag röra på fläsket och ta mig lite frukost, sen blir det att skriva packlista och fixa lite med mp3 osv! Kom på smarta idén att eftersom en ipod laddar ur något hiskeligt snabbt ska jag ta en gammal mp3 med batteri i så slipper jag tänka på urladdning, bara sätta i ett nytt. Ibland blänker jag till ;) Haha, det är jobbigt om jag bara kan lyssna på musik halva flygresan så ja, därför jag valde detta. Blir att spela Nintendo Dsi när jag åker hem, för det har förmodligen min bror hos sig som jag ska få/köpa! Så blir allt en bra resa, riktigt taggad!
Nej, nu ska jag kurera mig med lite the. Puss på er :)

Sick

Man märker när man inte skriver, antalet besökare sjunker något otroligt. Men har inte kunnat skriva eftersom jag är sjuk, typiskt va? Blir alltid sjuk vid fel tillfällen, blir riktigt sur på det. Antingen på lov, när jag ska göra något speciellt osv, men det blir Chicago på fredag i vilket fall. Tänker inte missa den chansen! Men flygresan lär vara den värsta någonsin, sägs ju vara ett helvete att flyga när man är förkyld/sjuk. Men men, jag gör det i vilket fall :)
Fast nu ska jag lägga mig och kurera mig, imorgon blir det att packa osv och försöka bli frisk. På torsdag blir det till att åka en snabbis till skolan om jag inte mår bättre och lämna in lite saker. Behöver även maila en hel del lärare om situationen osv. Men vi hörs älskade ni, ni får ha överseende med mitt tillstånd.
LOVE :)

Yeha...

Åååh! Jag har inte tid att bli sjuk nu! :( Fyfan, händer alltid såhär känns det som. Blir alltid sjuk vid fel tillfällen! Men hinner nog bli bättre tills på fredag, åker i vilket fall men vore skönt att vara kry och pigg :)
I morgon är det talk show i skolan, haha lär ju gå suveränt för mig som verkligen inte är hes, snuvig eller hostar! Men men, det löser sig alltid. Ska även ringa till Oprah Winfrey show och fråga om biljetter till den showen, kan ha turen på min sida. Men det vore ju mycket till, men ändå. Kanske har charmen inne ;)
Nej, nu ska jag ta tempen sedan borsta tänderna och lägga mig om en liten stund. Ni alla får ha det så bra, och hoppas ni har överseende med att jag inte mår bra och att det då blir dålig uppdatering. Men puss på er alla, ni är guldvärda!

Bird


Fit for fight

Hostar, hostar och hostar! Men, tur är väl ändå det att jag är förkyld/sjuk nu så jag blir lite immun mot influensen som snart kommer samt när jag åker till USA. Kanske slipper mer sjuka :)
I vilket fall därför jag inte skrivit, helt enkelt vilat för att vara fit for fight inför THE UNITED STATES!
Är riktigt hungrig också, och snart blir det pommes frites och korv, yummi! Efterrätt blir det ostbågar och godis, ännu mer yummi :) Så, nu ska jag fortsätta vila och kurera mig, vill inte vara mer sjuk! Men uppdatering kommer, lär få några tråkiga stunder under kvällen, då kommer datorn fram. Puss på er godingar :*

Dålig kvalité!!!!!

Rose rose rose rose rose rose rose rose rose rose rose rose rose rose

Början på sjuka

Dålig uppdatering igen! Men vaknade med migrän idag och tog mig en sovmorgon och det har inte riktigt gått över på hela dagen. Varit väldigt trött och utmattad hela dagen så blev till att sova direkt när jag kom hem. Har även haft känningar i bröstet och halsen av astman och ja, nu har den kommit. Hostar som jag vet inte vad, och hes blir jag också. Fyyyy, vill ju inte bli sjuk nu :( Är ju USA som gäller om en vecka!!
Men men, hoppas det går över snabbt :) Mer har jag nämligen inte gjort idag, och har inte hunnit uppdatera eller orkat förrän nu. Men hoppas ni har överlevt godingar :) Nu ska jag fortsätta att se på Lyxfällan och ja, försöka krya på mig! LOVE =)

Natti

GODNATT OCH PUSS PÅ ER ALLA!

Plugg

Dålig uppdatering men jag vet :) Har haft fullt upp med plugg idag och igår, då jag igår fick plugga matte hela kvällen efter ett möte med en stadsarkitekt om ett geografi arbete. Så ja, igår var det fullt upp och idag var det massa plugg i skolan och efter skolan var det fika och sen överby för att köpa mössa och halsduk. Med andra haft lite att göra :)
Imorgon får jag se vad som händer, blir ingen direkt sovmorgon vill faktiskt plugga. Eller vill och vill, vill mest få gjort allt innan nästa vecka så att jag då slipper känna mig stressad över att resa iväg. Så ser läget ut :) Därför ingen uppdatering skett!
Nu väntas mat, och jag är hungrig, riktigt hungrig. Hittade även massa jätte fina ringar idag som jag önskar mig, WII :)
Time for food! LOVE!


Två av alla ringar som faller mig i tycke!

Black

Dark hair

Oväder

Vilken hektisk dag det har erbjudits! Började med att jag gick upp som vanligt och kollade ut och såg ovädret utanför fönstret, då fick jag berätta detta för pappa eftersom han inte då kan ta sig till jobbet med tanke på att inga dubbdäck på bilarna finns. Så, det var bara början. Efter att jag gjort ordning mig och är på väg till bussen frågar jag mamma om hon tror att bussarna kommer fram en dag som denna, och hon svarade att det är klart, de måste ju satt på dubbdäck. Var så fallet? NEJ! Efter att åkt en hållplats höll vi på att fastna men kom som tur var ur, men det var ju en backe framför oss, och kom vi över den? Nej, utan där satt vi i en kvart och inte gjorde chauffören någonting. Efter många samtal och minuterna rann iväg fick vi äntligen tag på skjuts så efter ett tag var vi i skolan. Försenade men vi kom fram, nu är frågan om vi kommer hem igen? Ingen buss har ju riktiga däck på bussarna så ja, bra jobbat Västtrafik!

Nej, fortsätta att jobba med geografi var det :)

Pucko

Är ett sånt pucko! Sitter här och blir irriterad för att inte jag kan koppla in kameran, eller den är ikopplad men måste trycka på den för att det ska funka men det gör det inte, vet ni varför? HAR JU INGET BATTERI I! Suttit här och gnällt och gnällt medan batteriet snällt suttit på laddning. Ibland blir man för trött på sig själv...

WINNERS

DOM VANN!!!!!!!!!! Vad jag förstått iaf haha! Så nu är syster glad :) Blir till att fira det med att åka ut och fota om ca 10 min, bra väder också så tur har man allt :)
Får blir till att ta på sig nu så jag är klar när Karin kommer, lär bli kallt tyvärr haha, så termobyxor på! Iaf varm jacka, men skriver när jag är tillbaka! 
LOOVE! :)

State final(/e/s??)

Nu var håret färgat igen, lite av det röda kom bort och lite mörkare blev det. Men det är ju trots allt toning så det går ju bort om ett tag ändå :) Idag, har jag annars inte gjort någonting alls. Pluggat lite och tänt ljus på kyrkogårdarna, känns som om jag inte orkar göra så mycket mer längre men inget jag bryr mig om ändå :) Bara skönt att ta det lugnt, för det blir fullt ös i två veckor nu inom allt! Både plugg och skola samt träffa så många som möjligt innan jag åker, inte för jag är bort så länge men kan ju knappt ha kontakt med någon när jag är där borta :)
-
För övrigt spelar min bror och hans lag i Chicago final idag, state final(finale,finals, hur skriver man haha?) tror jag det är så får hoppas att de vinner och går vidare och ja möter de andra vinnarna! Funderar på att gå upp och kolla i natt, det visas nämligen live på internet och tror det är runt ett i natt i svensk tid så det ska jag väl orka :) Annars får jag se repris på det, men hoppas verkligen dom vinner, för min brors skull! :)
-
Nu ska jag kolla vidare på "I hennes skor", som går på trean. En trevlig film trots allt :) Blir förmodligen tidig uppstigning för fotografering men får se, Karin jobbar nämligen i natt eller till fyra så hon behöver ju sömn. Vi får se helt enkelt! Men puss på er, och er nya och gamla läsare, stanna gärna kvar och läs min blogg! Ni är bäst :) LOVE!
-
-

Hej och godkväll

Duktig jag är på att uppdatera känner jag men ibland får man ha sina små pauser! Har nämligen försökt att plugga en sådan lördag som idag, roligt va? Nej, men mycket behövligt! Försöker lägga mig i en bra fas inför USA som jag ska till om 13 DAGAR!!! Jag längtar som jag inte vet vad, blir till att packa så lite som möjligt för att få plats med så mycket som möjligt hem igen haha, shoppingfreak jag vet...
-
Har i vilket fall gjort klart en uppgift i företagsekonomin och börjat på en till uppgift som är tills fredag. Usch, hatar plugg just nu men sådant behövs också att göra, tråkigt nog :)
-
Uppdaterar senare igen, nu ska jag försöka koppla in den smarta delan av hjärnan igen, kan bli kortslutning men om jag har tur så lyckas jag! Blir förmodligen till att färga håret sen igen, toooooo red!
-
Litet kik på håret, det är rött, jag lovar...
-

Fire

Usch, jag är så fruktansvärt trött och mätt! Har mat upp i halsen och trött som jag inte vet vad, har inte orkar röra mig på fläcken i kväll men men. Skönt det med iaf! Stack i och för sej med Karin till överby en snabbis, köpte hårfärg och godis, så i morgon blir det till att färga igen! Hoppas på lite mindre rött, får väl se hur det går. Annars har jag spenderat alldeles för mycket pengar på lite färg för håret, SURT!
-
Annars är lovet snart slut, men det gör mig ingenting faktiskt. Är ju snart USA som gäller och efter det så är det december och det går alltid så fort. Älskar december och jul! Nej, nu ska jag försöka räta upp mig så jag slipper känna smaken av allt jag ätit idag, sitter med dubbelhaka och maten väller över. Kanske överdriver liiiiite men ändå! Ska också hämta mig ett stort glas kallt vatten, sjukt gott ibland :)
-
Puss på er så länge, blir nog sängen om inte allt för snart så vi hörs nog i morgon. Love :)
-

Bajs

Färgade precis håret mörkare, vill verkligen inte att det ska bli rött men vad tror ni att det blir? HEJ RÖDTOTT!

Kom på det!

Nu kom jag på det jag skulle berätta! Ingen stor grej men skulle i vilket fall säga att på söndag blir det fotografering för min del, måste fylla på både portfolien på mig och den med mina foton jag tagit. Så, efter söndag kommer många kort att synas i rutan, så ni får stå ut med det lilla antalet jag just nu har på min dator. Allt ligger på den externa hårddisken och den är jag för lat för att ta fram. Fastän lådan är 10 cm ifrån mig...
-
Puss så länge goda ni! :)

Fredag

Nu är jag tillbaka igen, fit for fight! Efter dagens migränanfall fick jag lägga mig på direkten när jag kom hem, var nämligen ute och åt med några kompisar :) Men nu är jag människa igen, har även varit ute och gått en stund vilket gjorde susen för kroppen! För att piggna till lite till ska jag strax ställa mig i duschen, sen blir det att färga håret samt plugga lite så jag ligger i fas när jag åker till Chicago. Så ser min dag ut, orkar faktiskt inte göra någonting idag utan får bli en hemmakväll. Riktigt skönt det med!
-
Men trött är jag fortfarande, sängen lockar något otroligt men där vill jag inte spendera dagen! Jag vill göra saker, små pyssla lite. Det är så himla skönt, att bara gå hemma och skrota och ja, inte göra någonting men ändå göra något. Hm, hoppas ni har ett hum vad jag menar. Är inte den bästa människan på jorden när det gäller att förklara ;)
-
Det var verkligen något jag skulle berätta, men inte kommer jag på det! Får skriva senare när hjärnan vill samarbeta igen, händer inte så ofta så får ta chansen när den kommer! Ha det underbart så länge, puss på er! :)
-
Bild från Läckö, inte värst fin men lite färg på inlägget iaf!

Kul kväll

MIIIGRÄN! Godnatt...
Uppdaterar i morgon!

Clemetiiiines

Äter clementiner, men de båda har smakat blää! Gått att äta men inte mer än så, någon straffar väl mig för att jag tog två...
-
Idag har jag för övrigt klippt mig, blev inte axellångt som jag nästan hade tänkt att göra, väntar efter vintern :) Men blir till att färga håret i morgon i vilket fall! Annars i morgon är det inte mycket som händer, överby, färga håret, plugga och träna står än så länge på schemat :) Idag träffade jag också alex, saknat grabben! Blev en fika och mycket tjöt, så det var mer än trevligt. Får se vad som bokas in i morgon :)
-
Nu ska jag fortsätta äta clemetinerna och se på lite tv, ha en underbar kväll! Pussar :)
-
-

Flätat vetekrans

Nu har jag precis gjort någonting som inte många 17 åringar gjort, jag har flätat en vetekrans! Ni vet, såna "bullkransar" man kan köpa på bagerier? En sån krans har jag flätat, inte illa va? Riktigt stolt må jag säga ;)
-
Men nu ska jag börja göra i ordning mig, kanske ta mig lite tårta och sen bege mig mot staden för att klippa mig! Får se hur det blir, sugen att klippa axellångt men vågar jag? NEJ! Får se vad som händer när jag väl sitter där, för nu måste jag börja göra i ordning mig. Puss på er alla!
-
-
-
-
-
Bild från i söndags:

Tårta

Bästa pappa kommer snart med tårta! MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMS! :) Mormor har nämligen bakat det till morfar för att han skulle ha med det till något möte och självklart blev det lite över till moi, synd... Ska gotta mig riktigt i kväll, men frågan är om man ska träna eller äta tårta? Får vänta in svaret ett litet tag till, det där med tårta frestar en hel del... ;)

Tuesday

Besök min brors blogg!
http://hgranlund.blogg.se/
-
-
-
Idag har jag för övrigt varit och ätit lunch med mormor och morfar, sedan har jag som "vanligt" fått migrän och fick åka hem och lägga mig och nu har jag gått upp igen. Hade tänkt att göra ordning i mitt rum, det behövs ska ni veta. En stor korg med nytvättat, en hög med nya underkläder, en till hög med smutstvätt, och ännu en hög med andra kläder jag inte orkat lägga in i garderoben igen eller som ska ligga någon annanstans. Har nämligen inte mycket plats i min garderob längre, fastän jag stor rensade för inte allt så länge sen! Dock ska jag verkligen göra ett röj efter Chicago då jag inte lär kommer hem tomhänt om man säger så!
-
Men nu är det dags att koppla in högtalarsystemet, sätta på musik och göra i ordning på mitt rum som nuvarande är en miniatyr av Bangladesh eller något annat liknande... Adjökens så länge! :)
-
-
(måste för övrigt göra : - , varje gång jag vill byta rad eftersom att min blogg har seriösa problem...)

...

Och jag vet att all text på inläggen blir tillsammans, alltså inga mellanrum men det blir så när jag uppdaterar fastän jag inte skrivit så från början, blir seriöst förbannad...

Bloggen

Vet seriöst inte vad jag gjort med min design, men kvittar vilka inställningar jag gör så kommer denna skit tillbaka igen! Så tråkigt bara, för det förstör hela bloggen, den ser så ja, dålig ut. Någon snäll själ som vet vad som har hänt?! Känner snart paniken sprida sig, men det löser sig väl. Om si sådär några år :)
I vilket fall har jag spenderat dagen med en snabb takt, blev först att åka till stan med karin, köpte fika osv sen åkte vi till hennes syster med barn och var där en stund och efter det blev jag körd till överby och var där tills fem och sedan hem osv :) Ingen jätte snabb takt men har gjort en hel del, dock inte allt nedskrivet! Tänkte för övrigt lägga mig rätt tidigt i kväll, så jag vaknar rätt tidigt och kan åka och träna. Blir förmodligen lunch med morfar min också, men får se vad dagen bjuder på!
Nej, nu ska jag fortsätta se på tv en liten stund sen lägga mig. Ha en underbar kväll och sov så gott :) PUSS!

Handduksspecial

Allt ifrån H&M Home!

Kuddspecial

Massa kuddar jag kan tänka mig att ha nu och i framtiden!


Monday morning

Vakna för cirka en timma sedan, men kan lova er att jag sovit och vaknat sedan sju. Det där med lov och sova länge har nog varken min kropp eller hjärna förstått! Men, hellre vakna tidigt än att sova bort hela dagen. Dock är det som så att alla andra sover halva dagen så blir till att underhålla sig själv nu några timmar :)

Vakna dessutom med migrän... Det är ju också roligt har jag hört, men men hoppas tabletten värkar snabbt!
Idag blir det förmodligen överby en sväng, senare blir det fika och förmodligen fifa kväll. Jag och fifa? Det kommer gå suveränt! Haha, kan ju hoppas.
Nej, nu ska jag faktiskt försöka ta dagen dit jag vill, helt enkelt fånga dagen, carpe diem. Men uppdatering kommer, ni har förmodligen märkt att det blir uppåt tre inlägg varje dag så sluta inte kolla in :)
Melanie Fiona - Monday morning

RSS 2.0