Alone

Blir ensam hemma idag, hur tusan ska jag klara det? Funderar på att ta bussen ner till stan för att låna mormor och morfars lägenhet så jag slipper vara ensam hemma i stora huset... Jag vet, jag är töntig och feg men jag hatar verkligen att vara alldeles ensam hemma...

Late

08:56 öppnade jag mina ögon och insåg. 4 minuter tills att jag ska befinna mig på jobbet... Lycka Mathilda! Men med snabb påklädning och snabb cykeltur var jag framme vid 09:08. Inte överdrivet försenad i vilket fall!
Mer än så har inte dagen bjudit på utan jag har bara tagit det lugnt efter en hektisk dag på jobbet! :)

Nu ska jag fortsätta se på One tree hill som går på tvn!

Clean


Några av mina favoriter i parfymhörnan! Clean gör underbara dofter som både luktar fräscht men ändå sött, alltså en perfekt blandning!

My day

Dagen har bjudit på morgonmys med älskling och även lite vattenkrig... Haha, sedan åkte jag till stan och träffa min Julia då vi la oss och sola och bara prata lite skit :) Mer än så har jag inte gjort idag, förutom att jag har umgåtts med mina föräldrar och vi åt kvällsmat på Slussacafét, med andra ord en bra dag!
Just nu har jag inga större planer för kvällen, men blir förmodligen tidig läggdags på grund av att jag börjar jobba 09:00 imorgon!

Nu hämta vatten och gotta ner mig till en film som går på tv vid namn Georgia Rule!

Happy

Igår blev jag inringd till jobbet vilket bidrog till dålig uppdatering. Men nu är jag tillbaka, lyckligare än någonsin! Jag har precis insett vilket tur jag har, hur lycklig jag är. Jag har världens bästa familj, världens bästa pojkvän, världens bästa vänner och ja allt. Jag bor hur bra och fint som helst, jag har tillgång till tusentals saker som inte alla har, jag har möjlighet till att skaffa mig en bra framtid, jag har allt.

Jag har världens bästa föräldrar som gör allt för mig, världens bästa bröder som alltid ställer upp, jag har världens bästa släkt, svägerskor, underbara vänner och världens mest absoluta bästa, fantastiska, underbara pojkvän. Som ständigt ger mig kärlek och uppskattning, som alltid ger mig ett leende på läpparna. Jag har en sån jävla tur rent ut sagt, att jag får leva just mitt liv och får ha allt detta fantastiska runt omkring mig.
Jag älskar er mamma och pappa
Jag älsker er Jesper och Hannes
Jag älskar er min släkt och svägerskor
Jag älskar er mina vänner och ni vet vilka ni är
Jag älskar dig Alexander, du är den rätta för mig och min stora kärlek som jag aldrig kommer släppa taget om.
Jag älskar världen
Jag älskar mig själv, och jag har precis insett hur lycklig jag egentligen är.

Så tack alla, för att just ni finns i mitt liv

Finbesök

Idag fick vi besök av pojkvännen med föräldrar. Det blev god mat och trevligt sällskap! Med andra ord verkade våra föräldrar komma bra överens så tror inte att det blir några större problem med det i framtiden!

Imorgon blir det att äta frukost på något mysigt ställe med Jennifer innan jag antingen åker till Göteborg för lite shopping eller ut och bada! Får helt enkelt se vad som bjuds, beror helt enkelt på vädret!

Men nu ska jag kura ner mig i sängen och dra täcket över mig så jag slipper sitta och frysa, men vi hörs imorgon raringar :)

Beyoncé

Vad tycker ni om Beyoncé's nya album "4"?

http://www.beyonceonline.com/us/music/4-deluxe-edition

Enligt mig verkar det som om det kommer att bli en hel del stora hits från albumet och jag kan inget annat än att bocka med huvudet och tacka henne för hennes gudomliga röst!

Sunshine

Drar mig nu ut på en promenad innan jag ger mig tillåtelse att steka i solen resten av dagen!



Lyckan är som en parfym. Man kan inte hälla den på andra utan att ett par droppar faller på en själv


Tired

Jag börjar bli trött, och klockan är inte ens fem. Min kväll lär helt enkelt bli kort.
Och idag har jag inte gjort mycket alls, mest tagit det lugnt och hjälp mina föräldrar med lite ärenden och uppgifter. Imorgon får vi dock besök av Alexander och hans föräldrar så det blir trevligt :) Hoppas även på bättre väder så man kan lägga sig i solen en stund, börjar tappa färg...

Nej, nu ska jag ta ur lakanen från min säng innan jag lägger mig framför tvn med boken i högsta hugg och sneglar på greys! Adjökens :)

Vill ha sol



En tyst minut

2011-07-25 12:00 tänder jag ljus för de drabbade i Norge, och för att hedra offren i Oslo och Utöya!

Städa

Vet inte vart jag ska börja, städa upp all skit i mitt rum eller ställa mig i duschen? Det är ett dilemma och jag kommer inte fram till något svar, men tror faktiskt att jag får ta tag i mitt rum för annars kommer jag inte att kunna ta mig till duschen. Med tanke på alla dessa berg av högar...

Jobb

Fortfarande skakad av händelserna... Men men, har i vilket fall jobbat både idag och igår och igår åkte jag även upp till mitt hjärta för att äta lite mackor som blev över och även gosa lite! Så där vaknade jag upp idag, vilket är det bästa som finns. Att vakna upp bredvid den som man älskar mest.

Men nu ska jag ta mig en promenix med Rickard innan det är sängdags! Ha det bäst :)

Norge

Vet inte vart jag ska börja, hur jag ska börja, hur jag ska föklara mina känslor. Men fyfan, vad är det som händer med världen? Ska det se ut såhär? Det som har hänt är helt ofattbart, fruktansvärt. Att först bomba oslo, eller delar av oslo och sedan ta sig ut till en ö för att locka till sig ungdomar för att sedan avrätta dom med ett automatvapen? Vad fan är det för något? Vart är världen på väg?!

Jag lider med de anhöriga, till de som blivit utsatta, till de som blivit offer för denna skandal. Jag är arg, jag är ledsen, jag är besviken, jag vet inte vad jag är. Men det jag vet är att vår värld inte ska se ut såhär. Man ska inte gå runt och vara orolig, rädd för att någonting kan hända ens land, ens familj, en själv. Jag vet några som just nu sörjer, som är helt förkrossade och jag ger alla som lider en hand på axeln och ett medlidande. Jag vill ingenting annat än att få detta ogjort...



Min älskade ängel

Som ni kanske såg var min underbara pojkvän inne på min blogg och skrev igår. Den där mannen alltså, finns det någon bättre? Nej, för han är verkligen världens bästa och mest älskade pojkvän som jag aldrig kommer att lämna. Så tyvärr tjejer, honom kommer ni aldrig få lägga beslag på! :) För han är MIN, bara min!

Jag älskar dig, Alexander. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, nu och för alltid. Vet inte vad jag ska göra för att du ska förstå hur mycket jag älskar dig, men jag försöker så gott jag kan och hoppas att det är tillräckligt. För jag älskar dig verkligen mest av allt! Puss på dig min prins

Puss!

Hej snygging!

Jag älskar dig. Du är fruktansvärt snygg, men det har jag sagt ett par gånger redan tror jag. Jag vill säga det till dig hela tiden, det må vara tjatigt men... du är jäääääävligt snygg! Idag har jag haft en jävligt bra kväll. Trots alla dina småfel så som: Laktosintollerans, plötsliga migräanfall (speciellt innan sängen... hmm), ont i tån hit och dit, etc etc (ja det finns en hel del, din lilla hypokondriker!); så älskar jag dig mer än du kan ana. Dina andetag är mina. Dina hjärtlag är mina. Dit du går, går jag. Det finns inget på den här planeten som jag är mer äker på än dig. Vad som än händer så vet jag att jag alltid har en fast punkt i mitt liv: Kärleken. Alltså dig. Jag hoppas att jag kommer få spendera varje kväll med dig. Med kärleken. För när allt kommer till kritan, vad är det då som spelar roll? Min kärlek till dig! Det är jag så säker på. Från sekunden jag fick min första puss av dig, visste jag att jag evigt var din. Jag kan kämpa tills jag dör för dig. Du betyder allt.

Din, nu och för evigt,

Alexander......

Ps 1. Fifa 11 är fortfarande snäppet vassare än dig! Tänk bara när 12:an kommer, då kommer jag inte ha någon tid alls tyvärr... Men, den dagen den sorgen.

Ps 2. Jag skoja med Ps 1. Fast bara lite.

Ps 3. Kyss pårej, du är för evigt min. Så är det bara.

Buddha

Igår kom ännu en buddha till min samling. Så nu ligger antalet på 12 om jag inte räknat fel, med andra ord pryder olika buddhas i olika former mitt rum. Och nu kanske ni undrar varför jag har alla dessa buddhas?
Jadu, det började med att jag fick en buddha, en gång när jag fyllde år för något år sedan, men fick det mest på skoj. Och efter det, har bara samlingen ökat. Jag har ingenting att göra med buddhism, utan jag tycker bara att dessa föremål är vackra på något sätt. De är ju inte de finaste om man tänker kroppsmässigt eller öronmässigt, men ändå på något sätt skapar de ett intresse för mig och enligt mig är dom fina och jag vill bara ha mer och mer. Det är väl på ett ungefär så jag kan förklara min samling av buddhas.
En av de nytillkommna

Och nej, alla buddhas är inte tjocka osv, utan vissa är som den ovan, buddhas med lite indiskt.

Bildform

Idag ökade visst mina besökare! Så välkomna kära ni :) Kanske dags att bjuda på de senaste händelserna i bild form som jag varit med om? Dock börjar jag visa bilder från ett bra tag sedan, då att ladda in bilder från kameran till datorn inte är min starkaste sida, därför får ni nöja er mer lite äldre så länge!


Var och fotade tranor, roligt va?


Danmark med Alex plus hans föräldrar


-||-



Weekendresa till Göteborg med Alex



Danmark med familjen, mormor och morfar, plus syskonens respektive



-||-


Sedan har jag även varit med mina underbara vänner, familj och pojkvän vilket har resulterat till många skratt och mycket glädje vilket jag tycker denna bild instämmer galant på!

Det kommer uppdateras nya bilder som småningom när jag tagit mig i kragen och lagt in dom på datorn! Nu läsa, sen sova!



Home

Ja, jag lever faktiskt! Kom hem igår ifrån Finland och det var en underbar resa med min älskling och hans föräldrar :) Gjorde int så mycket, utan tog mest hand om oss själva och njöt av ledigheten. Hur har ni haft det då? Har även varit eller kan väl säga att det fortfarande är Fallens dagar här i Trollhättan nu några minuter till. Men jag var så förskräckligt trött igår att både jag och Alex åkte hem väldigt tidigt, men det där med att sova på en färja är inget att rekomendera. Är fortfarande helt slut i kroppen! Men men, ska inte klaga :)

Mer uppdatering kommer, med lite bilder och annat från resan. Men nu ska jag äta en stort lass daimglass och titta lite tv eller kura ner mig bland kuddarna och dra filten över mig och läsa lite ur boken Elsas mode. Tror det blir det sistnämnda, ha en bra kväll och sov så gott :)

Fika

Sätter mig snart på cykeln för att träffa Jennifer och Frida, blir en fika eller dylekt med de små liven! Senare vankas det lunch med mamma, bror, Malin och Frasse man. Kan dagen bli bättre? :)

Arbetat

Hemma efter ett dags jobb, gick helt okej och inte för mycket folk men ändå inte för lite! Imorgon blir det att träffa några av tjejerna och prata lite skit och ja, träffas innan jag åker helt enkelt. Dock hinner jag inte träffa Julia då hon fortfarande är i Rhodos och vi i princip går om varandra då jag åker när hon kommer hem. Men men, det är sånt man får ta igen! Nu är det dags att krypa ner under täcket och kika lite tv innan jag låter ögonen blunda och jag somnar. Sov så gott, om ni nu ska sova annars sovgott när ni ska sova! :)

Framtida dialekt


Min framtida accent efter en vecka i landet där dom talar finska. Får se hur det går för mig men några ord kan jag allt:

hei - hej

kiitos - tack

Erkänn duktig? :)

Landet där dom pratar finska

Packlistan för Finland är långt ifrån klar... Vad ska man ha med sig? Vädret kan vara både strålande och en otrolig värme eller regn och lite kyligare. Hjälp mig någon?

Godnatt

Borde bli världsmästare på att oroa mig!

Kusten

Sedan igår kväll har jag varit hemma efter två underbara dagar på kusten. Skönt att komma dit och verkligen slappna av, det är fantastiskt. Men fick helt enkelt åka hem för att ha körlektion idag och även vankas det jobb imorgon, mer än å har jag inte direkt att berätta. Måste dock snart börja packa inför Finland då vi åker på fredag, vilket ger lite tidspress eftersom att jag jobbar imorgon och även lite annat inplanerat. Men men! Nu ska jag se de sista minuterna av Sverige-USA. Ha det bäst :)

(blev ett bortdömt mål precis, dåååålig dommare...)

Mot kusten

Ska alldeles strax sätta mig i bilen för att köra och bli körd till stugan min, så det är min kväll det! Dagen har spenderats med älsklingen min, då vi träffades i stan och åt lite innan vi gick och bada med hans kompisar. Underbart helt enkelt! Men nu kommer jag inte att få träffa honom på några dagar eller några andra, så det är väl mindre roligt. Men men, jag åker istället ut till ett underbart väder! Ha det bäst kära ni :)

Väskusten

Blir troligtvis att åka till kära västkusten idag eller imorgon, känner ett behov att få vara nära havet. Och värmen och solen verkar även den finnas där och inte här dom kommande dagarna, så varför inte? :)



Frasse

Blir till att vara barnvakt idag, med andra ord för hela slanten! Hoppas även att min älskling kommer hit och leker med frassemannen så att jag inte tröttnar ut han FÖR mycket. Men men, får snart dra oss tillbaka till hans och Jespers och Malins nya lya för att ge han lite mat. Först kanske jag ska ta mig en bit?

Raringar

Sätter mig snart på cykeln för att trampa ner mot stan där jag ska träffa Julia och troligtvis Frida för en lunch. MYYSIGT! Bra start på dagen, då dessa människor förgyller :) Och Jennifer, KOM HEM!

RSS 2.0