Thailandoooo

Då var resan bokad! 26:de november åker jag och fridis mot varmare breddgrader och ja, har det bra helt enkelt. Hem kommer vi igen 12:de december, så två veckor blir vi borta. Och det bästa är att vi ändå åker rätt snart :D

Men nu ska jag sova, förkyld och allmänt dålig och trött efter jobb och skola. Vi hörs godingar :)


Hate

Hata hata haaaaata dig :)


27:e oktober

Jobb och jobb och återigen jobb är vad helgen bjuder på. Men tiden blir till pengar och jag kan göra vad jag vill, en underbar känsla vill jag lova :)
Annars har jag inte gjort ett dugg idag, sjukt trött efter jobbet så bara vilat och det ska jag fortsätta med :) nästa vecka bjuds det på jobb och skola, boks biljetter, planera och bara vara. Det behövs ibland det med!

Tråkigt inlägg men ingen fantasi, försöker iaf uppdatera ;) ha det bäst så länge :)


My life

Sjukt länge sedan nu, men haft annat i tankarna. Hur mår ni då? Själv är jag trött och just nu på dåligt humör! Det finns då människor till allt, och jag lägger alltid ner onödigt mycket energi och styrka på de som gör mig illa. Istället borde jag tänka på mig själv och inse att jag är värd något bättre, att det hände av en anledning. Men hur lätt är det när det gör ont?

Jaja, annars mår jag bra :) bestämde mig idag för att åka till Thailand och hälsa på en vän som bor där nu ett tag! Förhoppningsvis följer Fridisen med annars tänker jag åka själv. Två veckor med sol, bad och upplevelse. Hade stärkt mig otroligt. Jag trodde att jag äntligen fallit till rätta men en knuff och jag är i obalans igen. Därför vore en resa något fantastiskt just nu, jag längtar! Åker i vilket fall i slutet av november :)

Ja, nu ska jag fira bästa mamma med god mat och kalas. Ha det bäst :)


Sov gott

På bara ett ögonblick var du borta och istället bosatt i himmelen. Jag kommer sakna dig, vi kommer sakna dig. Du var, är och kommer alltid vara älskad.
Vart jag än är, så är du alltid mer än bara ett minne.

Vila i frid Gösta


RSS 2.0