17/3

Då har lovet sakta börjat att ta slut. Men men, det har varit en bra, roligt, skönt, avslappnande och nödvändigt lov :)
Nu väntas några veckor av skola innan det blir lov igen, och sedan bär de av till Magaluf!
Dock kommer några från Holland hit den 17:de mars, en utav dom är min vän jag träffade där vid namn Kaylee :) Ska bli riktigt roligt att träffa henne och de andra igen, med tanke på allt roligt som hände där borta!
Men nu är frågan vad man kan hitta på, vad är typiskt svenskt och vad är roligt att göra som "utomstående"?
HJÄLP MIIG :)

Thanks

Jag kan vara dne lyckligaste på jorden just nu. Vilka människor det finns i min närhet som ständigt förgyller min dag! Jag älskar er alla, och jag tror ni vet vilka ni är. Tack för att ni finns! <3

Svar

Fått lite svar från min röntgen, och ja, jag har någonting i alla fall. Något som inte står rätt till och det känns ändå skönt, att veta att jag faktistk har något och att det går att bota :) Blir kanske operation, det får vi se när jag fått riktiga svaret :)

Blivit mamma

Dagen gick bra, och fick även kommentarer att dom trodde jag var mamma... Var nämligen som så att Frans var med oss på sjukhuset, då han behövde lite barnvakt och ja, dom trodde helt enkelt han var min. YEHA! Blev helt enkelt mamma för en minut, för några sekunder, och ja kanske många trodde detta vid besöket :)
Har för övrigt inget att tala om, känner mig mest trött och besviken.
-
Mitt tålamod har sakta börjat att avlägsna och orkar inte längre kämpa utan respons...

Kalaspuff

Har absolut ingenting att göra, väntar på att finaste ska vakna men ändå.
Har egentligen inget direkt att säga förutom att imorgon ska jag åka till Uddevalla för att röntgas, så är lite nervös. Inte nervös för själva CT:n utan mer för resultatet, vore ju riktigt hemskt om dom inte så NÅGOT i min hjärna. Då har jag ju riktigt seriösa problem, eller om dom ser något riktigt konstigt som typ en kalaspuff till hjärna? 
Nej då, något får vi väl hoppas att dom hittar. Och jag hoppas verkligen dom hittar något som dom sedan kan behandla så jag slipper gå runt med denna smärta, oro och ständiga förkylning. Håller tummarna helt enkelt!
-
Hur har er början på lovet sett ut då? Eller alla kanske inte har lov, vissa är väl gamla nog för att ha gått ur skolan och vissa har helt enkelt inte lov denna vecka. Men hur har er början på denna vecka sett ut?
Min vecka har börjat mycket bra, då jag gick upp rätt tidigt igår för att åka till gymmet. Där efter åkte jag hem och åt innan jag for till min bästa vän Matilda :) Sedan blev det hem och äta pizza, och mycket prat!
Dagen vet jag inte hur det kommer att bli, men att mentalt förbereda mig för röntgen kanske, haha mes som jag är...
Resten av veckan verkar blir mycket bra, våffelkväll hos mig imorgon kväll och på fredag är det Göteborg som gäller och på lördag blir det kalas. Så det ser mycket bra ut :)
-
Dags göra någonting annat tror jag minsann, men puss på er och hoppas ni mår bra!
Hjälp?
-
My brain

Tired

Börjar faktiskt blir kämpigt att hålla ögonen öppna, men liten stund ska jag allt klara mig. Sedan blir det sängen och upp rätt tidigt för att dra mig till gymmet. Efter det blir det förmodligen hem och sen blir det att spendera lite tid i stan och förhoppningsvis träffa Matilda och troligtvis Victoria :)
Kvällen kommer även den spenderas med någon jag älskar hihi

In love

Av någon konstig anledning får jag känslan av växtvärk i mitt högra ben, kan komma när som helst. Är jag normal? Jag tror faktiskt inte det...
I vilket fall har helgen varit mycket bra och nu väntas lov, vilket jag tycker passar utmärkt! Saknar dock alla mina goa tjejer, men dom hoppas jag få träffa snart :)
Annars är jag lycklig, och det tror jag de flesta redan vet om, lyser som en sol! Men nu ska jag försöka bli varm, får se hur det går! Puss på er raringar :)

Good work

Kollade precis runt på lite resor, mest till Italien och hitta sjukt bra hotell och allt det där. Men nu, när jag väl hittat några otroligt fina med jätte bra saker och ting och till ett bra pris, så märker jag att jag kollat på TURKIET!
Bra jobbat tjejen...

Michael Kors

Jag har märkt att ni läsare bannemig inte sviker mig fastän att min uppdatering inte är den bästa, det tackar jag för godingar!!
Har även sedan jag besökte USA att jag ska införskaffa mig en Michael Kors väska, för fy sjutton var snygga det finns! Hoppas på att det blir min 20-års present för det är vad jag önskar mig, någon speciell väska som jag annars inte skulle vilja lägga pengar på. Och högst på listan är Michael Kors!
Untitled

Normen

Idag hände det... Äntligen satte jag foten på gymmet igen, för nu orkar jag inte vara sjuk längre utan nu går jag emot normen att man inte ska träna om man är förkyld och sjuk. Jag blir ju ändå aldrig frisk? Och riktigt skönt var det, sådär skönt att man nu vill slänga i sig en tallrik marrängsviss! Mums säger jag bara, men jag tar mig några bitar läkerol istället, det känns nyttigare.
Annars känns livet jävligt bra just nu, vill inte säga mer men jag älskar allt just nu. Dock finns det saker och ting som gör mig lite nedstämmande men det bättre lyfter upp det och tar över det negativa till det positiva. Dock kan jag inte vara med på tjejkvällen på lördag som verkar ha flyttats, men men så är livet ibland.
-
Dags att sätta på kaffe hör jag någon mamma viska i mitt öra, alltså är det bara att lyfta på fläsket och vandra vidare mot köket. Ha det bäst underbara läsare, min uppdatering kommer bli bättre för nu mår jag bra inombords :)

2 prov

Gårdagen var bra trots 2 prov, Matte B och Litteraturhistoria. Inte dom lättaste ämnena att ha prov i men det gick allt bra ändå :) Idag har jag städat och varit ute på en promenad ute i det extremt fina vädret! Sjukt skönt väder, och nu ska jag alldeles hoppa in i duschen innan jag ska börja förbereda maten för kvällen. Kommer bli en mycket bra kväll, mer än så äger jag inte. Hoppas ni har en underbar helg, för det ska jag ha :)

Imorgon blir det även besök av mina bröder med respektive och Fransen, saknat dom alla! Och pappsen kommer även hem ifrån Turkiet imorgon, hoppas han inte är allt för brun...
Pyysssss!

CT

Vart mycket i vekcna, såsom plugg inför proven imorgon.
Men igår var jag på NÄL, då jag fick undersöka mina bihålor. Var en hel del undersökningar, vilket några var obehagliga. Tror det är bäst att inte förklara, mest för att ni inte ska bli fundersamma haha.
Men fick iallafall tidbokning för en ct, alltså röntgen för hjärnan. Så får väl hoppas att de hittar någonting, tråkigt om hjärnan är helt tom. Men tror allt det finns någon kalaspuff där uppe, men får seriöst hoppas att dom hittar någit så att jag kan få hjälp med mina bihålor. Blir förmodligen att spola i bihålorna om de hittar något, då kanske jag kan bli bra igen. Vore jupå tiden, då jag har problem med att alltid vara sjuk osv sedan mars förra året. Inte speciellt kul må jag säga!
Men nu ska jag fortsätta med skolan, och ja senare åka hem och ta det lugnt och ikväll blir det modevisning för min del :) PUSS!

V

Victoria, du är stark. Så mycket starkare än vad du tror, det gäller bara att inse det och visa att du verkligen kan. För jag vet, jag vet att du klarar detta, klarar allt. Det gäller bara att lita på dig själv! Jag älskar dig vännen min
-
Du vet att du alltid har mig vid din sida, och jag vet andra som också alltid finns för dig. Ett exempel på en person är Matilda, som alltid visar att hon finns, men det är inte bara hon som är underbar och är en av både din och min bästa vän, utan det finns andra, andra såsom Frida, Julia eller alla andra vänner du har.
-
DU är bäst, glöm inte det!

...

Jag hostar upp min lungar och halsmandlar samtidigt som jag snyter ut min hjärna... Yes, ni har rätt. Jag är sjuk IGEN...

Högskolan

Okej, jag vet... Jag är inte speciellt bra på det här med uppdatering, men denna vecka ha varit full med full fart så har helt enkelt inte hunnit!
Men men, idag var jag på högskolemässa i Högskolan väst i Trollhättan, och har än en gång fått bevis på att jag måste utbilda mig på annan ort. Och det blir förmodligen Göteborg men är grymt sugen på Jönköping också men det är ett bra tag kvar så har lång betänketid!
Har även bestämt mig för att göra högskoleprovet nu i vår, så jag har några prov på mig så jag verkligen känner mig nöjd efter slutresultatet :) Så det är vad jag ska göra nu, dags att anmäla sig :)

RSS 2.0