Tjejkväll

Jag vet, jag är dålig på att uppdatera men varit sjuk och allt sånt där så försökt att bli frisk och ta igen missade dagar i skolan. Men nu är jag bättre och ska precis göra ordning mig för en underbar tjejkväll med de bästa!
Bilder lär komma, puss på er!

Gott

Ska bege mig till köket för att söka efter chips, sen blir det film. Och vid tre kommer mormor och morfar hit med chickenbits och pommes, yummi yummi!

Sjuk, igen...

Börjar seriöst tycka synd om mig själv, att jag aldrig kan vara frisk? Har självklart blivit sjuk igen, och ja får vara hemma från skolan. Men har jag tur kan jag gå till skolan imorgon, och vissa tycker väl att det är konstigt att jag vill till skolan men jag kan lova er att ofta vara sjuk och ligga hemma inte är någon hit och att bli frisk och få träffa alla igen vore mycket bra.
Men men, har i vilket fall fått remiss till ögon, näsa, hals så bara att vänta på tid så kanske jag en gång för alla får svar på mina problem med bihålorna. För jag vågar knappt flyga längre, eftersom att det gör så fruktansvärt ont och ja, i princip dödar mig. Så svar innan Magaluf vore underbart, men att också få bli frisk vore underbart. Tror jag inte varit helt frisk sedan mars/april, så vore väl på tiden att bli det nu, inte sant?
Ska fortsätta se Desperate housewives, puss på er!

Hemma

Då var man hemma igen efter några otroliga dagar i Holland! Vilken upplevelse, kan inte ens beskriva det :) Har i vilket fall varit jätte bra och vi har egentligen inte gjort någonting, bara varit med alla folk och gått runt i staden. Vi har varit med på någon lektion, ätit en hel del och gått på olika barer. Är nämligen 16-års gräns på att köpa på barer, förutom det starkaste men det har i vilket fall varit skit kul eftersom att man helt plötsligt har någonstans att gå om kvällarna och det har man ju inte här hemma.
Så, vad ska jag mer berätta? Vet nämligen inte vad som är intressant och inte, men bilder lär komma så fort jag fått dom av Mattias. Men nu ska jag snart plugga för jag har franska bokseminarium imorgon, jippppppiie!
Ha det så bra så länge :)

Baaad

Dålig uppdatering, jag vet, jag vet! Hiskeligt dåligt, men har allt haft tankarna på er men ibland hinner man inte med tiden utan allt rinner bara ur sanden och har nämligen varit lite förkyld nu igen och trött som jag vet inte vad så har försökt att vara vaken på dagarna och lägga mig tidigt. Men nu är jag här, dock bara tills torsdag! För då beger jag mig av på en resa till destination okänd, eller Holland närmare bestämt. Så, nu har jag precis mätt alla väskor i huset (egentligen bara två) för att se vilken väska som stämmer överens med de mått som man inte får överstiga
Är även lite nervös för denna resa då jag egentligen inte vet så mycket, vart jag ska bo eller hur jag tar mig ifrån boendet till dit vi ska vara senare på dagen? Men men, det löser sig!
Nu hade jag tänkt mig att se vad jag ska ha med mig för lite kläder, är ju inte borta så länge men roligt med något ombytte. Skulle ju se lite väl roligt ut annars att se likadan ut i tre dagar..... Men i och för sig så vet väl hela Holland vem jag är tillslut!
Dags för lite packning och tv nu, senare sängen! Adjökens goda läsare, ni är bäst! Puss på er :)

Jeans

Har precis tagit kort på massa jeans jag tänkt lägga upp på tradera så kanske man kan få en slant, onödigt att slänga när kanske någon annan vill ha :) Har även valt några jeans att klippa av till jeans så detta är min sysselsättning till kvällen då jag ska ha lördagsmys med Matilda!
Hoppas eran helg varit bra än så länge, puss på er!

WII

MIN DESIGN FUNKAR IGEN, INTE SANT???!!!

Dusch

Har försökt att gå till duschen nu i två timmar, men orkar inte resa på fläsket helt enkelt! Men vore kanske bra att ta tag i det snart och försöka gå och duscha, men jäkligt gött att ligga i soffan med...
Nej, nu är det dags och mer uppdatering kommer i morgon skulle jag tro! Puss på er godingar :)

Fransen

Fasters pärla!

Bild

Suttit och redigerat bilder sedan tre nu, men men lika bra det :D Måste få dom klara så jag kan byta bilderna i mitt rum, men det krävs dock arbete men men!
Ett exempel:

School

Riktigt härligt med skola igen............ Fyfan, vilket helvete att gå upp i morses. Både halvt migrän och ett illamående som slår väldigt mycket, men men jag klarade det och sitter nu här och funderar över vad som ska fördriva min tid. Trött, fryser och ja, allt på samma gång och ska inte göra något förrän kvart över ett, EN TIMMA KVAR! Bajs...

Söndag

Denna dag har jag inte gjort för mycket, men blev hämtad igår vid halv elva och var inte hemma förrän vid två-halv tre i natt så tyckte jag kunde ha en slapp dag. Har faktiskt gjort klart den sista obligatoriska uppgiften också, så har bara geografi och samhäll kvar vilket jag kommer göra i skolan. Äntligen känner jag mig i fas! 
Annars, så bankar huvudet och mina bihålor trycker något förbannat. Men på tisdag ska jag till läkaren för att fixa nya recept men också för att prata om the bihåls, kanske man kan få ett avslut på helvetet så att säga :)
Nej, nu ska jag faktiskt fortsätta äta fruktsallad i takt med musiken som spelas högt i rummet. Ha en underbar kväll, vi hörs och ha en underbar första dag på nya terminen.............. Äntligen är lovet slut så att säga, eeeh. Hejdå var det :)

Rihanna

Har jag sagt att jag ska på Rihanna????!!!!!! Den 31:e oktober om jag inte minns fel drar jag till MÄÄLLMÖÖ för att beskåda en av världens bästa och vackraste kvinnor! YEHA!!!!!

Duktig flicka

Fan vad duktig jag känner mig just nu! Har pluggat sedan fyra idag, med mellanrum för mat så klart men ändå, riktigt nöjd över mig själv! Men nu börjar faktiskt min rygg bli trött och värka, men men det är helt klart värt det med tanke på att jag inte alls har samma tyngd över axlarna längre. Utan kan känna mig glad när jag börjar i skolan igen då jag inte har näst intill mycket att göra, bara hälften av ett samhällsarbete och lite lite av geografi kvar men det fixar jag galant :) Blev även köp av mobil idag då min är helt fuckad rent ut sagt, mer böjd än en banan och stängs av ibland och täckning som om jag bodde någonstans som inte ens fanns...
Förresten, snacka om man är inne i sitt pluggande när man glömmer av att avsluta sitt inlägg, alltså detta inlägg. Har skrivit detta sedan klockan nio men ack ack så blir det aldrig publicerat.
Men kanske är dags för lite avbrott och lite slööööö i soffan, vore riktigt skönt just nu! Ska bara skriva klart en sak till, sen kommer det väl tusen saker till men jag kommer ingen vart med att blogga just nu.
Ha det så bra så länge godingar, pusssss!

Stöd min insamling


Ruffffffskalufffs


Håret blir inte alltid rakt och icke ruffsigt när man duschat...

Torsdag

Dagen outfit, mohahhahaha
Ja, en riktigt bekväm men ändå snygg outfit en dag som denna då man ska besöka IKEA, och bädda sängen kanske vore någonting...

...

Måste säga att det är otroligt kul att vara sjuk...

Sick

Fan vad gött att vara sjuk igen! Hade hoppats på att det skulle gå över när jag fick känningar av det i lördags, men ack ack! Men jag har faktiskt inte låtit sjukan ta över mig utan har gjort grejor ändå, vilket har gjort mitt lov till ett utav de bästa! Igår åkte jag till Göteborg med Pontus, Anton och Mattias vilket var otroligt trevligt, de pojkarna är guldvärda!(fick även ett nytt smeknamn, MILFY, hmm...)
Fick även köpa ett fritidskort då västtrafik eller ska man säga västtåg har fått något jävligt konstigt system så att man knappt kan köpa tågbiljetter längre utan ett jävla kort som inte ens fungerar på alla kort, så då blev det näst intill lika mycket pengar att köpa ett fritidskort, men det är bra för nu kan jag dra dit ner när jag vill istället. Träffa alla mina goa göteborgare som jag annars inte har tid för!
Så, för att kortfatta det hela är jag nästintill sjuk, men ändå träffat massa kompisar och gjort roliga saker, samt tycker jag inte om västTÅG(de har ju bytt till ett väldigt vackert namn)!
Förövrigt var deras kontrollant på vägen hem helt puckad, tror han äger hela Sverige, tåget när han är en ynklig liten kontrollant. Även tog det 2 timmar att åka dit, men men nu ska vi sluta klaga! Time for shower, eller dags att sätta på kaffe.
Ha det bäst godingar!

Mobil

Jag är glad :) Känner att året har fått en bra början och att mitt liv är otroligt ljust just nu. Dessutom letar jag för fullt efter en ny mobil, då min är rätt så böjd om man säger så! Jag har hittat en hel del som jag kan tänka mig, men kan verkligen inte bestämma mig! Iphone, HTC eller LG? Eller kanske Samsung? SHIIEET!
Att det ska vara så svårt att välja en mobil, i-landsproblem...
Nu ska jag försöka få lite mer ordning på mitt rum, har en korg med rentvättat på sängen och det kanske vore bra att fixa till? Ni får ha det underbart i vilket fall, det ska jag ha, fastän jag är förkyld :)
Se positivt på allt, det gör dagarna

2010-2011

Dålig uppdatering jag vet! Men internet i stugan var inte jätte snabbt och har inte hunnit uppdatera. Igår var det nämligen som så att jag åkte hem ifrån fjällen vid åtta och kom hem runt halv fem, efter det var det racerfart för att hinna göra i ordning mig innan jag åkte vidare på paaarty! Vilket nyårsfirande, herrejesus var roligt jag har haft! Väldigt bra början på detta nya år som kommer innefatta mer tro på sig själv, egen vilja, ta vara på dagen och ja, älska sig själv mer än någonsin. Alltså ett lite utav egoår, men vad spelar det för roll?
Året kommer i vilket fall bli sjukt bra då jag redan 20 januari åker till Nederländerna, sedan blir det bara mer och mer resor som jag längtar något otroligt till :)
Nej, nu ska jag faktiskt försöka få i mig lite frukost/middag så att jag orkar fortsätta denna dag, men man mår som man förtjänar och mig spelar det ingen roll för jag är ändå glad! :)
Hoppas ni haft ett bra 2010 och att 2011 blir lika bra om inte bättre, puss på er!

RSS 2.0