Planer

Dagens planer blev inte alls som tänkt utan nu sitter jag och lyssnar på musik och käkar godis medan jag försöker klura ut vad jag ska äta idag eftersom ingen mat är gjord eftersom jag skulle fixar det skälv men det blev svårt på grund av vissa saker :) Men men, jag får väl försöka tänka lite till så kommer jag väl på något! Har för övrigt sjukt ont i halsen, IGEN. Har haft halsfluss och äter fortfarande penicillin men nu har jag istället blivit förkyld och fått ont igen... Men nu ska jag sluta klaga :) Imorgon blir det i vilket fall fika med gose Hanna vilken jag längtar till, sp länge sedan nu! Nepp dags att göra någon nytta och man kan faktiskt inte leva på godis, hur gott det än är.


Watermelon


Sunshine

Ja, då var det onsdag. Eller? Jag har noll koll på dagarna just nu men så det ska vara med ledigheten :) snart börjar jag dock igen men det är mer än lugnt, dock är smärtan i halsen kvar och ja, jag fattar inte vad som hänt för det gör verkligen fruktansvärt ont! Men men jag överlever och andra har det mycket värre! Ville egentligen bara säga hej och hejdå för ska försöka somna då det tagit mig 2-3 timmar de senaste kvällarna. Så är det :) Men godnatt godingar så hörs vi snart igen, och ut i solen med er imorgon då jag hört att det blir lika fint som idag! :)


Halsont

Min hals dödar :( Men men! Dagen har inte varit så händelserik men ändå bra, vilket är huvudsaken :) Jag tänkte dock gå och lägga mig strax så jag kan vakna lite tidigare än vanligt, elva/halv tolv känns bortkastat att vakna så nu får det bli ändring på det. Börjar även jobba snart igen så rutiner behövs! Så är det och jag har inte så mycket mer att säga faktiskt. Så ha det så bra och godnatt!


Det var ett bra tag sedan sist! Men jobbat som en tok och när jag väl varit ledig har jag försökt hitta på något kul! Men nu är jag här och har dessutom äntligen fått igång bloggappen så jag kan uppdatera från mobilen! Dock är det mest på instagram som jag håller hus men kommet försöka uppdatera här med :) Ja, det blir inget intressantare eller längre inlägg denna gång då jag ligger sjuk och egentligen inte ens orkar röra fingrarna. Men vi hörs godingar och hoppas ni alla mår bra! Pusssss :)


Godnatt

Ont i halsen, huvudet, kroppen och mår allmänt dåligt så slänger jag inte handduken för dagen. Imorgon vankas jobb och jag hoppas innerligt att jag mår bättre, så vi får helt enkelt höras en annan gång! Ha det bäst :)

Julia

Älskade Julia, bästa vän. Tack för att du finns gumman!

Spanien

Då var Spanien EM-vinnare. Helt klart bra spelat och de ska ha all ära! :)
Så vad har jag då gjort sedan 25:de juni? Ja ni, jobbat. Varje vardag jobbar jag och när jag inte gör ett arbetspass försöker jag utnyttja dagen så mycket som möjligt. Och när väl helgen kommer, så försöker jag göra den så bra som möjligt! Jag använder min tid, jag lever livet helt enkelt.
Så, jag spenderar inte min tid framför datorn längre utan gör allt annat i livet. För jag mår så otroligt bra just nu, lever ett underbart liv med underbara människor runt om mig. Jag har ett problemfritt liv, behöver inte tänka på något eller leva ett liv jag själv inte är nöjd över. Utan jag kan göra vad jag vill, prioritera vad jag vill och helt enkelt göra det jag tycker om. Mina dagar är inte planerade i detalj, men jag sitter inte heller hemma hela dagarna och ugglar utan jag gör mer spontana saker. Och det är någonting jag tidigare inte kunnat eller vågat, men nu gör jag precis vad jag vill och jag är LYCKLIG.

Japp, det var nog allt från mig för denna gången. Jag ska försöka uppdatera mer nu, men jag tror även att inte så många är inne på datorn på sommaren? Hellre sitter man ju ute :) Dock inte i detta väder som varit, men förhoppningsvis vänder det snart och vi bjuds på strålande solsken! Godnatten :)

RSS 2.0