Woohooo

Jag kan nu meddela att jag precis haft en redovisning i Etik och livsfrågor och jag fick mycket bra respons och kritik, så nu är det betyget kirrat!

Känslan

Hur skön är inte känslan när man på morgonen princip är klar vid kvart över sju och man ser att man får skjuts vid åtta, 45 minuter att göra vad man vill på. Bara ta det lugnt och ja, må bra! En härlig känsla, minst sagt :)



Happiness


Vårsol

Just nu sitter jag på vår frukostveranda som vi så glatt kallar den. Sitter helt enkelt och njuter av solen och vårvärmen som finns i luften idag! Härligt!
Jag försöker samtidigt få lite plugg gjort vilket faktiskt har fungerat, en uppsats klar, en redovisning klar och sedan har jag förberett mig inför psykologi seminariet!

Nu, ska jag försöka ge mig på mitt fördjupningsarbete i psykologin! Adjökens :)

Älskade livet

Jag känner mig, ni vet, sådär extremt glad till livet just nu! Allt och alla omkring mig är underbara och jag vill inte göra någon förändring alls. Tack alla!



26 februari

Kom precis hem efter en mycket aktiv dag! Den började med god frukost innan jag och mina föräldrar åkte till överby för att köpa lite presenter m.m. Efter det var det raka vägen till duschen för att sedan gör mig iordning inför Malins kalas, grattis till henne! Vid fyra var vi där och sedan åkte jag vidare till Jasmine på kalas, grattis till henne med! :) Och sedan tillbaka till Malin, så lite fart och fläng men ändå en mycket bra dag!
Just nu letar jag för fullt efter mitt Nintendo DSXL, som är försvunnet... Vet verkligen inte vart, jag hoppas bara att jag får en sån där återblick och vet vart jag har lagt det. Men men, nu är det nog dags att besöka soffan en stund :)

My day

Dagen idag har inte bestått av allt för mycket. Tog mig en promenad på förmiddagen där det blev lite impuls aktiviter och vid två var jag hemma igen. Då satte jag faktiskt mig på altanen med Sofis mode i högsta hugg och verklige njöt av det fina vårvädret!
Jag som alltid varit den som älskar snö och vinter, men nu känner jag faktiskt att våren är mer än varmt välkommen. Och om bara några veckor åker jag faktiskt mot kallare grader till vår skidstuga för att vara där några dagar för att åka skidor och bräda! Längtar!

Nej, nu är det dags för mig att invänta John Blund för imorgon vankas det kalas och massa annat. Sov så gott kära ni!

Vuxna världen

Har ni, liksom jag sparat på er "flytta hemifrån saker"?
Jag har alltid varit emot detta och egentligen aldrig önskat mig någonting som har med det att göra. Men på min 18-årsdag så önskade jag faktiskt mig tallrikar som jag tyckte var riktigt fina. För jag hade faktiskt ingenting annat att önska mig, och nu känner jag att det var ett bra val. Så jag har 6 av varje tallrik, 10 koppar och sedan en servis sedan jag var liten. Dock har jag även en brödrost som just nu ligger i min säng, fråga mig inte hur den kom hit eller varför men det var faktiskt som så att mina föräldrar hade en över i källaren som de tog upp för att vi skulle hitta den när den väl behövdes. Så det var ju bra? :)
Men bestick tänker jag köpa när tillfället är här och även andra små saker! Dock har jag stora planer om vad som ska köpas och framför allt hur de ska se ut. Lite kul ändå ju? :)



Det är dessa tallrikar och muggar som jag har, dock kommer det bli fler. Men som ni ser är det faktiskt olika färger och ja, rosa, vilket inte förvånar men ni ska se detta tillsammans för det blir riktigt snyggt! Tro det eller ej :) Dock kommer jag köpa/önska/få vita stora tallrikar som de rosa och även något i den blå färgen som finns. Ja, det var då allt från den vuxna världen!

Blogg

Nu var det många timmar sedan jag senast uppdaterade. Men så kan det bli ibland och det är även det som är så härligt med en blogg. Att få skriva när man vill och verkligen ja, få skriva av sig. Jag är inte direkt någon skribent eller författare och min grammatik är långt ifrån bra men ändå känns det så härligt att jag kan få blogga. För en blogg får alla ha, det är ens personliga dagbok fast upplagt på internet. Och vem skrev inte dagbok när man var liten?
Det jag ville komma fram till är att det är fruktansvärt skönt att ha en blogg, ha ett ställe man kan gå in till och känna sig trygg och få ut sina tankar. En plats där det är tillåtet att inte vara bäst på allt och där det är tillåtet att alla inte fattar vad man menar eller vad man skriver. Det är det som gör det så himla speciellt.

22 februari

Länge sedan jag kände att min kropp verkligen skrek efter sängen. Huvudet är inte trött men min kropp är helt slut.
Dagen började med att jag försov mig 30 minuter så när jag gick upp vid 06:00 var det snabba ryck som gällde. 07:45 satte jag mig i bilen och begav mig mot Strömslund för att hämta Frida innan vi åkte vidare till Victoria för att hämta upp henne. Det var nämligen Ullared som stod på schemat!
Efter 2 timmars bilkörning var vi framme och det var faktiskt riktigt lite bilar och folk! SKÖNT!
Dock började jag dagen där med att köra på enkelriktad väg på parkeringen, så vi ser några som står längre bort och skrattar åt oss. Men skratt förlänger livet, inte sant?
Men jag blev riktigt nöjd med det jag köpte och sällskapet var underbart! :)
Det jag fick med mig hem var:
Tröja
2 väskor
Nagellack
Puder
Eyeliner
Concealer
Läppstift (tro det eller ej)
Tavelram
Inredning
Stor tallrik (uppläggnings fat, kunde inte låta bli!)
Schampoo, balsam, m.m.
Var allt en hel del och finns lite mer i påsarna!

Efter hemresan åkte jag direkt och hämtade min prins då vi skulle som sagt åka och äta på O´Learys! Och det var riktigt mysigt, är alltid bra med honom så!
Sedan åkte jag hem för att packa upp och sedan åkte jag och hämtade mamma. Så nu har jag äntligen landat, och mina ben värker kan jag lova. Men det är ändå en härlig känsla, för denna dagen har varit den bästa på länge, en riktigt bra kombination vill jag lova!

Nej, nu ska jag vila kroppen ännu mer genom att kolla på House och gosa ner mig under täckena. Sov gott godingar!


Onsdag, bra dag!

Imorgon verkar det bli en shopping tur med Frida och Victoria! Ullared, Freeport och Stadium XXL verkar vara planerna! Dock kanske vi bara hinner med Ullared denna gång då jag ska till O´Learys vid halv sex med mitt hjärta för att äta massa gott! Men om vi inte hinner allt imorgon tar vi resten på fredag :D
Jag är sjukt taggad!

Första dagen på lovet

Sitter i sängen och orkar egentligen inte göra någonting. Men jag måste faktiskt göra mig i ordning lite smått, dock bara ta bort handduken från håret, borsta det och sedan ta på mig en varm tröja. För om en liten stund ska jag ta bussen till Alex om han inte hämtar mig då vi ska ta oss en liten tur till överby för att fixa lite små saker och kanske äta något gott!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, laga mat till mammi och pappi är i vilket fall planerat. Sedan ska jag väl försöka bli frisk också, för jag orkar inte med hostan, snuvan eller halsen mer...

Nej, nu får jag försöka sätta lite fart!



Godnatt

Usch, känner att varken humöret eller kroppen är på topp, så det är nog nästan dags för sängen. Har försökt komma på vad jag kan göra en lång stund, men finns varken något på tvn eller datorn att kolla på, så kanske är lika bra att gömma mig under täcken och istället vakna upp pigg och glad?

Fredagskväll

Känner mig riktigt förkyld även om det varken ser ut som det eller låter som det. Men men, har försökt kurera mig med en go film, cola, vindruvor och lite godis! Får hoppas att det blir bättre tills imorgon, med tanke på att jag alltid blir sjuk på alla lov... En tradition så att säga!

Fredag

Tjock och ont i halsen samtidigt som jag fryser, usch! Men men, mötet idag gick inte så bra, eller bra gick det men fick inte ut så mycket. Mamma visste mer än henne så kan lika gärna prata med mamma i fortsättningen! :)

Inte på superduper bra humör idag men med tanke på att jag går på lov efter dagens skola så känner jag ändå en lycka i kroppen, så det är ju bra!
Nej, nu ska jag på studentkommitté möte! Ha det bra :)

Torsdag

Är så otroligt trött i hela kroppen! Benen värker, fötterna värker, armarna värker, magen värker och så har jag ont i näsa och hals. Så kan det gå efter ett hårt träningspass! Men skönt var det även om jag känner mig som en strandad säl just nu.

Hur har eran torsdag varit då? Och hur kommer er fredag att vara? På mitt schema kommer det står det skola, skola och skola! Först ska jag iofs ha ett möte med skolan SYO med min mamma för att få lite tips och svar på frågor angående högskolan! På kvällen vet jag inte riktigt vad som händer, kanske bara blir att ta det lugnt. Men fika med Julia är dock inplanerat! :)

Nej, nu ska jag titta till maten så att jag snart kan käka. Ha det underbart!



Vecka 7

Hallå där! Hur mår ni? :) Själv är jag proppmätt och lite halvt hängig, med andra ord trött och börjar bli lite förkyld!

Antar att ingen av er missade att det var Alla Hjärtans Dag igår? Vad gjorde ni? Var ni med någon ni älskar? Pojkvännen, familjen, goa vänner eller kanske tog vara på dagen och bara tog det lugnt?
Jag var i vilket fall med min älskling en stund, vi myste och gav bara varandra varsitt litet paket med tanke på att vi gav större i söndags! Jag fick världens finaste ängel av honom, och de fina orden han gav mig när jag öppnade gjorde ängeln ännu mer betydelsefull! Av mig fick han ett inramat kort/kollage som jag gjort och beställt!

Annars har min vecka bara varit bra, mest tagit det lugnt och tränat lite annars ingenting speciellt. Vad som händer mer denna vecka är väldigt oklart men på fredag går vi ju på lov vilket betyder att man faktiskt inte behöver massa planer för att helgen inte ska gå i spillo. För nu har jag en veckas lov som jag kan göra allt och inget på!

Nej, nu ska jag kolla vidare på tvn och senare äta hemmagjord semla eller marrängswiss, har inte bestämt mig än! Vad tycker ni?


Denna bild jag gav Alexander!

1 år

Igår hade jag en underbar dag! Firade 1-år med min älskling och vi tog mest hand om varandra, bowlade, åt gott och ja var med varandra. Till honom gav jag ett stort kort med lite text samt två biljetter till Magnus Betnér i Vara den 23:e februari! Då tänkte vi äta lite innan och kanske övernatta där, vi får se!
Av honom fick jag världens finaste sak :) Ett A med strass på från Thomas Sabo som jag skulle ha i mitt armband bredvid min berlock med ett M. Så nu finns ett A och ett M bredvid varandra, precis som det ska vara! :)

Denna dag kommer att bestå av ett litet besök på Överby för att köpa en sak till pappa sedan förbi Alexander och sedan hem för att packa väskan och käka för att sedan dra och träna!


Återigen tack Alexander för ett underbart år, det bästa någonsin! Love you!

Pizza

Precis läst två nummer av Sofis mode samtidigt som jag kikat på She's the man! Nu är pappi iväg och köper pizza och idag ska jag faktiskt testa på kebabpizza med pommes. Är det gott tro?

Hemligheter

Sitter just nu och fixar lite med några hemligheter! Mer om detta imorgon hihi :)

Men annars har min dag varit super! Umgåtts med min ena favorit och haft en jättebra dag, likaså lär kvällen blir. Vart jag än landar så kommer jag göra den underbar :)



Lördag

Jag har redan hunnit duscha och haft en långfrukost hos Jesper och Malin med hela familjen, en bra start på dagen helt enkelt! Nu ska jag gotta mig lite i soffan med någon bra serie innan jag gör mig iordning för att åka till överby och fixa lite saker med Fridis :)
Senare ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, blir väl bara att vara hemma kan jag tänka mig om jag inte får andra planer. Jag hoppas dock på att jag kan sova med Alexander inatt eftersom att vi har 1-års dag imorgon och då hade det ju varit underbart att vakna bredvid honom :) Vi får helt enkelt se vad som händer men nu ska jag leva i nuet! Puss på er!

Fredag

Trött och frusen även idag, så vad ska man göra? Bädda ner sig i sängen och se tv kanske? Låter som en bra idé!

8 februari

Kom hem rätt tidigt idag och har i princip inte gjort någonting! Imorgon skall jag passa min brorson då han har blivit sjuk och senare på eftermiddagen skall jag prova min balklänning igen för att mäta och fixa så att hon i affären kan sy in den lite! Kommer bli en bra dag imorgon, såsom den var idag :)

Nej, nu ska jag gotta ner mig i soffan igen innan jag lägger mig tidigt. Godnatt om vi inte hörs igen!

7 februari

Projektarbetet är i fullgång så har inte haft tiden att lägga energi på annat! Men här är jag, glad och motiverad! :)
Dagarna som gått har jag som sagt använt för att jobba med mitt och Fannys projektarbete där vi samlar in kläder för att åka till Narva, Estland och överlämna. Fattigdomen där är stor även om man inte kan tro det och sjukdomar sprider sig fortare för varje dag. De är utsatta och behöver vår hjälp, just därför vi jobbar med detta.

Annat jag har gjort är väl inte direkt minnesvärt, tränat och bara tagit det lugnt helt enkelt. Skönt om man säger så!
Jag ska alldeles strax dricka upp mitt te innan jag faktiskt bäddar ner mig i sängen för att kolla lite tv och kika runt på datorn, behöver lite avkoppling känner jag!

Men vad har ni gjort dessa dagar? Haft en bra början på veckan? Det hoppas jag för det är ni alla värda!



Lite inredning från mitt rum



Sparkspark

Funderar på att hitta mitt barnasinne, ta på mig varma kläder och gå ut för att testa min spark! Ja, jag har faktistk en spark haha. Så kanske ska testa den för en gång skull? Eller vad säger ni? :)

Snö


Lördag

Nej, dags att ta på sig varma kläder och återigen ta fram snöskyffeln! Efter det blir det en kall dusch då vårat varmvatten inte fungerar så bra i denna kyla innan det blir semlor och fotbollstittande på brodern min!
Fotboll, utomhus, väldigt kallt? Bra kombo!

Första fredagen i februari

Nu har jag äntligen landat hemma! Eller har varit hemma ett tag men bara sprungit in och sedan ut igen. Så vad har jag gjort? Jo, jag har varit i skolan fram till typ halv fyra, sedan körde jag hem älsklingen innan jag åkte vidare till Överby. Kollade lite efter present sedan handlade jag skaldjur och gott tills ikväll!
Vid fem var jag hemma igen och då var det bara att snöra på sig kängorna, ta på sig vantar och mössa och en varm jacka för att gå ut och skotta! Och nu är jag inne igen :)

Ikväll väntas det bara gott att äta och egentligen inte göra någonting! Skönt!
Kanske träffas Alexander lite senare beror på hur han man, men hade varit riktigt mysigt med lite gos hihi :)

Nej, nu väntar räkorna på att bli skalade och uppätna. MUMS!

Hihi

Med halsont och trött kropp får man underhålla sig själv genom att kolla på roliga bilder :)

Bra tips i varddagen!
http://9gag.com/gag/2228508




http://9gag.com/gag/2218031




http://9gag.com/gag/2219770


I'm sexy and I know I...... wait

Alexander skickade denna länk till mig igår och nu hittade jag den igen, rätt rolig ändå :D

http://9gag.com/gag/2236236

Frågan

Trött och slö är vad jag är. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, skulle egentligen träffat A men han har blivit sjuk stackaren :( Så ska man åka till gymmet en snabbis? Eller ta en promenad? Hm...

1 februari

Var nyss och fikade hos Jepser, Malin och Frans! Det blev mycket lek, mycket gott och mycket prat! :)

Nu tänkte jag ta mig en riktigt lång dusch, innan jag kanske lägger mig till kojs med en hög tidningar och bläddrar i! :) Så får det helt enkelt bli! Hörs imorgon :)


Fasters lilla parvel!

Kärlek är inte att hitta någon man kan leva med. Kärlek är att hitta någon man inte kan leva utan.

Nyss hemkommen efter skola och lite käka med Fridis! Vi kunde inte motstå våra magars suktan efter kebabtallrik så fick helt enkelt ta ett besök där och käka lite gott :) Så hur har eran dag varit? Intensiv som min? Hoppas i vilket fall att ni haft en lika bra onsdag som jag :)



Har kommit på hur konstigt det kan vara att sakna en person hela tiden. Jag saknar alltid Alex, det kvittar om vi setts fem sekunder innan. Det är helt enkelt jobbigt att vara ifrån honom och även om jag var hos honom hela förra helgen så känner jag nu att jag måste träffa honom innan jag går itu. Är inte det lite märkligt? Eller jag tycker ändå det är underbart men att man kan sakna någon så mycket att magen gör ont och tårarna kommer fram?
Det är svårt att beskriva hur ont det faktiskt kan göra, men ändå går ju jag och Alexander i samma skola och har vissa lektioner tillsammans men det kvittar faktiskt. Jag vill träffa honom varje dag i skolan och varje dag utanför skolan och jag kan förstå om vissa inte förstår sig på tjejer! För det gör knappt jag. Men jag älskar ändå saknaden av den man älskar, även om det kan vara jobbigt ibland och att man vet att man faktiskt inte kan vara fastkedjan vid honom hela tiden. För hur hade det sett ut? Någon hade ju helt enkelt tröttnat tillslut, men jag tänker då inte tröttna!
Ja, det var lite eftertankar det där... Men det jag ville komma fram till är att jag saknar honom hela tiden, det kvittar vad. Men det är ju egentligen bara något positiv för det bevisar att inte hittat den jag kan leva med utan den jag inte kan leva utan!

RSS 2.0