Dusch

Mitt samarbete med duschen går inte så bra, skulle duschat för en timme sen men fortfarande sitter jag här? HALLÅ?!

Happy

Jag är glad, lycklig och ännu mer lycklig. En bra start på dagen!

Frans

Jag måste vara faster till världens gosigaste pojk! Kolla bara: http://frans.lalaa.se/

Måndag

Sitter nu och har engelska lektion, nästan så att jag skriver detta inlägg på engelska bara för att det är det enda vi pratar. Men jag är svenskmedborgare och då pratar jag just svenska. Om ni inte visste det...
Ikväll lär inte mycket hända, ska hämta en ny berlock till mitt Thomas Sabo armband och senare ska jag träna om jag orkar. Ska försöka testa på så många olika "träningsformer" jag orkar för att se om något annat än det vanliga faller mig i tycke. Så blir en jobbig vecka men men, det är det värt :)
Time to return to class...

Träning

Med maten upp te halsen/hjärnan ska jag snart hoppa i träningskläder och bege mig emot friskis. Frågan är hur länge maten stannar i magen?
I vilket fall ska jag träna vilket är roligt, något mindre roligt om nyss gjorts är att jag bytt lakan osv som är så ooootroligt tråkigt och jobbigt om inte annat. Blir förbannad varenda gång, men otroligt skönt att somna i nybäddat!
Dags att byta om, vi hörs gott folk! :)

Ikea

Trots träningsvärk i varenda kroppsdel på mig ska jag snart bege mig emot IKEA. Det förväntas i alla fall en påse med saker hem, frågan är bara vad? Det återstår att se!

...

Tungan är svart, läpparna är blå. Så blir det när man äter färska blåbär för två

Läppen

Känner hur min läpp pulserar och växer mer och mer. Sånt är livet när man är en 2 månaders pojk i famnen, plötsligt drar han huvudet i läppen på mig.
Oups! Nu rör han på sig och gråter, dags att vagga kärran. ADJÖSS!

Migrän

Med Frans tjutande i örat efter mat och stekpannans ljud så lever jag. Med det mena jag att jag vaknat och blivit människa igen, efter att vaknat med fruktansvärd huvudvärk men ändå kämpat till att åka till skolan. Dock blev det stopp där, eftersom jag fick ett jävla illamående och trodde att jag skulle dränka hela skolan. Men så blev det inte som tur är, utan jag han åka hem och ta tablett och lägga mig och sova ett antal timmar. Så efter att jag hamnat i däck har jag vaknat för en stund sedan och väntar nu på pommes frites och kyckling!
Dessutom är det bara att vänja sig vid Frans tjutande då han, Malin och Jesper ska bo här till måndag eftersom mina föräldrar åker upp till stugan i Lofsdalen. Mig gör det inget, för jag hatar att vara själv om kvällarna och egentid med dessa tre är inte heller fel :)

Nu ropar far min att maten är klar, så kanske dags att överraska honom att komma direkt när han ropat denna gång och inte vänta 5-10 minuter som jag brukar. Vi hörs! Puss :)

Städerskan

Kan börja med att jag överlevde turen bakom ratten igår! Inte illa det, med tanke på att jag körde en ny bil och dessutom i regn men det gick galant :)

Nu ska jag alldeles strax öppna garderoben och leta rätt på städerskan för att sedan ta ut henne och ta an utmaningen att dammsuga huset. Inte illa en söndagsförmiddag! Men med lite musik på, och en dammsugare som mikrofon så kommer det gå fort och rytmiskt. Efter det blir det förmodligen till att ta fram den tekniska sidan igen och koppla i datorn i tvn för att sedan se OC! Efter den tekniska och lata sidan blir det förmodligen kocken som kommer fram, då jag förmodligen ska göra mat och efter det ska jag träna. Jag, ska, träna.... Var ett tag sedan jag tränade på "riktigt", alltså inte bara promenader utan idag ska jag besöka Friskis efter en mycket lång paus, men bättre sent än aldrig?
Dags att börja rota, det kan ta ett tag. Vet nämligen att den där städerskan gillar att kolla på tv, då Gilmore girls visas just nu. Så, för att blir klar innan midnatt bör jag starta nu! Adjökens :)

Driving

Har nyss lotsat Anton till rätt väg då han är i skogen och plockar svamp med sin mor! Och nyss fick jag ett sms där det stod: ÄNTLIGEN! Vilket jag antar att de äntligen hittade tillbaka :)
Annars ska jag alldeles strax ut och köra bil, jeeeeeesees! Dock regnar det så bara det lär väl bli en utmaning för rallyföraren jag ;)
Efter det blir det till att rensa bland mina jeans då jag inte får på mig några, mina elefanthöftben så att säga. Senare ikväll ska vi allt se till att någonting händer, riktigt sugen på något :)
Men nu blir det att ta på sig overallen och hjälmen, för nu ska jag ut och köra!

I survive

Jag överlevde trippen i skogen, och ingen är lyckligare än jag. Dock är jag grymt trött osv men det är väl sånt man får ta när man gjort sin livsutmaning ;) Dock passade inga jeans i morses så idag blir det till att rensa så att jag kanske kan hitta mig ett par i min samling som går över elefanthöfterna... Blir väl till att rensa detta när jag kommer hem, tills dess har jag lektioner och ska försöka överleva dagen!
Dessutom har jag för tillfället inga bilder på datorn, eftersom den late inte orkat lägga in det på datorn. Men nu ska jag fortsätta min resa i skolan och ha historia. Ha det! :)

Skarsjön

Nu är jag då redo, i morgon kl.09:00 går bussen mot Ljungskile. Väl där ska vi ta oss till en öde skog och tälta, vilket jag känner är min starka sida. Fast, om jag ska vara ärlig är morgondagen/onsdagen mitt livsutmaning. Svaret återstår på frågan om jag överlever bland alla småkryp, björnan, vargar, rävar och älgar. Det återstår att se...

Där är jag, ensam och övergiven med farorna i ryggen...

,,,,

MIN RÖÖÖSSSST!!

.

Yes I'm back

RSS 2.0