Tiden

Jadu, vad ska man skriva nu för tiden? Jag har inget att skriva ner för att det inte händer så mkt här i livet. Har dock spelat klart alla matchen inom fotbollen nu och har ett uppehåll nu några veckor. Det blir väl skönt, men jag orkar inte skriva just nu. Är trött och har ont, ska istället bli vän med en kopp te. Ha det, puss

Vidbränd mat

Har precis varit på Innovatum och fått information om Teknikprogrammet. Det var väl lite halvt kul, men det som är ännu bättre var att vi sluta tjugo i elva och börjar halv ett. Med det menar jag att, eftersom det ligger nära mitt hus kunde jag ju åka lugnt tillbaka hit och äta min mat och sova i min säng. För övrigt står nu min mat och steker på spisen, borde kanske dra ett öga åt det. Eller vad säger ni? Vidbränd mat är inget hit, inte i mitt tycke. Efter skolan ska jag iaf dra ner till stan och kolla skor men nu hör jag hur spisen har fått en hög tempratur och att smöret snart steker fast i pannan. Inte min panna dock.
HAJ!


Sävendalen

Idag blev det till att åka till Götet, Sävendalen för att se på fotboll. Det var kallt men värmen tog sej lite senare till liv. Det var väl trevligt, dessutom kom Kroins seglarkompis dit. En ny vän på listan! Jag somna i bilen hem, efter det har jag inte gjrot mycket mer än gått uppför garageuppfarten, trapporna och gått till mitt rum. Sett på tv hela kvällen, och jag orkar verkligen inte mer. Därför blir detta inlägg så tråkigt, men det ska de bli ändring på imorgon. Vet dock inte vad som händer då, men nu börjar filmen igen. Ha't! PUSS


Inställd

Första lektionen inställd, skit kul att sitta här ensam medan de andra har lektion. WII! Aja, bättre att sitta här med dator istället för äcklig franska med äcklig fröken. Vi har haft runt tio olika lärare sen sjuan och nu har vi den sämsta utav alla. Hon har inte alla hästar i hagen som ordspråket säger. Med andra ord hade jag kunnat komma till skolan en timme senare än vad jag gjorde idag. Fast blev ändå försenad, hämta amanda typ halv nio och börja då. Men men, nu ska jag skriva klart min CV innan klockan hinner bli halv då jag ska byta om och ha idrott. Fast det lär inte gå så bra eftersom min rygg är helt pajj och min höft har fått fnatt. Vet inte var det är men ont göre iaf. Men skriver kanske ikväll beror på om jag hinner eller inte, PUSS

Vila i frid

Som sagt har mycket hänt på det sista, och jag vill nog inte ta upp allt.
Men jag måste iaf få säga : vila i frid. Det säger jag till Josses mamma, som tyvärr gick bort dessutom cancer sjuka Madeleline som också dog i veckan. Hon hade/har dessutom en blogg som jag verkligen måste tipsa om.
Blir både berörd men också tankspridd. Man märker att vissa verkligen kämpar och kämpar för sitt liv, medan vissa hellre vill dö bara för att dom inte får exakt som dom vill. Det är helt uppenbart hur allt egentligen speglar sej med varann.
Allting har egentligen samma mittpunkt/startpunkt, men saker förändras och sprids åt olika håll. Detta blir tyvärr inte något "glädje" inlägg, men jag hoppas ni förstår mej. Jag ska försöka skriva imorgon, och dessutom vill jag önska mitt lag att dom vinner. Tyvärr kan jag inte vara med pga ryggen, men ska nog dit och kolla. Extra lycka till är till Josse om du ska vara med, hoppas du spelar för din mamma. Det märkte vi alla att du gjorde i tisdags, dessutom var man stolt att bära den svarta tejpen på vänsterarmen och visa vad som hänt och att vi stödjer dej. Ni andra får ha det bra, och hennes blogg är: jagefrisk@blogg.se
När ni kollat in där kan jag också tipsa om hennes pojkvänn som skrivit otroligt fint om henne. Något man måste ge ett öga åt, man förstår verkligen hur mycket han älskar henne. Tack iaf, puss.

.

Känner mej riktigt bra på att skriva. Orkar tyvärr inte idag pga saker som har hänt, får ta det imorgon eller något. Ni får iaf ha det bra, puss.


Trojanska hästar

Kan inte säga så mkt mer än att min dator har upptäckt trojanska hästar och satt dom i karantän! Med andra ord, min dator har fått in små kryp som blivit virus! Eftersom jag fått det kan jag knappt skriva innan den hänger sej, så hejdå. Skriver kanske imorgon från den andra datorn, PUSS PÅ MIN DATOR!!!!!!!!!

Stolt

Har precis pluggat klart, riktigt stolt över mej själv. Skrev otroligt mycket för att vara mej, och jag blev nöjd. Fast dock var det så att jag fick skriva lite med fantasin, som att byta en propp. Jag har inte hunnit det denna veckan, eller hunnit men inte fått för mej att göra det och vid såna här lägen då läxan ska vara inne imorgon blir telefonen en god vän. Ringde min kära bror, som dock hade trasig telefon så han hörde inte mej men jag han. Då fick jag ringa mobilen och kunde prata utan några större omständigheter. Han beskrev hur man bytte proppar och verka inte helt omöjligt. Nu kanske ni tänker att jag inte har några hästar i hagen, men jag kan säga er. Jag verkar mer osmart än jag är, oftast iaf haha. Men efter det fick jag iaf skriva ner hela läxan och mer om just det ämnet ska jag nog inte låta er läsa. Ni lär nog då aldrig besöka mej igen och det ska jag ju itne försöka utföra. Mycket mer har jag inte hunnit med, förutom min kära Alex var här. Det var ett tag sen jag fick en snack med honom så det var roligt, Karin var också med på ett hörn och det är ju inte konstigt eftersom dom tillhör samma släkt. Kusiner så att säga, med det kan man ju också säga att jag och han nästan är släkt vi med. Mer än det har nog inte hänt idag, har dock sagt hejdå till mor och far som åker till stugan i fjällen idag till lördag. FF som man sa på barnsben, förresten kanske ni kommer ihåg det barnprogrammet? Markoolio var med och så gjorde dom något speciellt med fingrarna och ropa FF hela tiden. Tänkte att lite minnen får man ju tra fram såhär tid runt nio snåret. Med detta avslutar jag också inlägget, ryggen är inte riktigt min vän idag/ikväll. Kanske får lösning på det problemet imorgon när jag ska till allergimottagningen, det är ju så roligt att komma dit. Aja, livet har små svackor och tråkigheter ibland. Nu säger jag iaf godnatt för er som ska sova, inte för att det är många som gör det vid denna tid, men om det finns undantag så godnatt. Annars bara ett hejdå och skriver imorgon, Puss.

en gammal liten bild ifrån förr, den visar
att kylan finns och det stämmer väl in nu med?

Blixtrar och dunder

Det lyser i mitt rum, ingen lampa, ingen data utan en jävla blixt!
Seriöst, stup i kvarten blir rummet upplyst av blixtrar, sedan skakar huset av åskan.
Vädret kan ju vara underbart ibland, eller vad säger ni? Att träningen blir inställd och allt, mumma på det.
Något annat som är mumma är att min bror och Karin strax kommer med pizza!
Men nu åskar och blixtrar det för mkt att jag nog måste ta och stänga ner internet och hela datan. Skriver imorgon igen, när jag kommit hem från allt. PUSS


"Blixtrar och dunder, och magiska under!"

Härligt

En ny vecka med härligt skoljobb! Jag känner hur lycklig jag blir, hur hela kroppen skakar av förväntningar. Nu var jag nog inte helt seriös, för det där med skolan är inte något jag riktigt tycker om. Första veckan är helt okej, ,men nu efter drygt tre-fyra veckor är jag redan skoltrött. Jag vaknar mycket senare på morgorna, runt kvart i åtta. Innan sommarlovet gick jag upp sju-kvart över. Men nu ska jag inte trötta ut just er pga av mitt tjöt om skolan. Sitter dock i skolan och ska göra IUP, som står för: inviduell utvecklingsplan. Vi ska skriva om våra mål inför terminen, men jag har inga mål i huvudet som jag vill uppnå. Menar nu inte att jag är bra på allt och inte behöver några, mer tvärtom isf. Får väl ta och börja skriva snart, jag som skulle vara seriös med skolan nu. Det går ju som det går, sitter bara med datan framför mej, msn uppe, och allt annat som man inte ska ha uppe! Riktigt seriöst där, men jag ska nog vara glad att jag ens får gå i skolan som många inte ens har råd till. Därför borde väl jag och alla andra ta vara på den fördel vi har med att få gå i skolan. Så det är nog dags att klicka på: Spara & publicera.

Skriver sen när jag kommer hem, vet inte om jag hinner innan träningen dock, PUSS


Härligt tjut

Lika dålig som vanligt att skriva, men nu sitter jag här och förbereder mej för ett bra inlägg. Kan ju berätta om denna dag, började med att en klocka ringde kvart i åtta. Riktigt härligt med tjut på en lördagsmorgon! Låg kvar en stund sedan runt kvart över gick jag upp och började göra iordning mej. I köket mötte jag min far som vart och köpt färskt bröd, morgon människa? Jag vet inte, när det gäller sånt och golf kan han gå upp hur tidigt som helst. Började iaf göra mackor med Karin tätt i häl. Vi gjorde oss sedan iordning, eller hur mycket i ordning vi gjorde oss vettja inte. Vi tog iaf på oss några kläder som var värda pluspoäng. Klockan kvart över nio kom Mallan och Jesper. Vi skulle nämligen till lager, det skadar ju aldrig. På vägen dit kom ju som sagt alla ämnen på tal, vi fyra tsm är inte någon bra kombination om man vill ha lugn och frid i huset. Men i vilket fall, om just det orkar jag inte riktigt skriva mer. Men jag köpte iaf:

Replay jeans
Fred Perry t-shirt
Mingel tunika
WESC "t-shirt" med "öppen" rygg
WESC halv-långärmad tröja
WESC linne/t-shirt
Lager stor gosig t-shirt
Dr Denim tunika
Kill t-shirt, stor


Det blev allt en hel del för pengarna, så lite nöjd är jag allt :)
Dagen fortsatte med att träffa Amanda och Frida, vi drog ut till Palm och kolla lite. Senare drog vi vidare till Str igen sedan hem. Det var väl väldigt intressant att veta? Hoppas ni skrev ner det, kan vara bra i framtiden. Men nu ska jag allt ta och byta byxor så jag slipper sitta fastklistrad i mina byxor! Slimmade som bare den med lite vatten så att säga. Men jag skriver nog imorgon, vågar knappt lova något längre men jag kan nästan lova ändå. Ha en trevlig dag, dessutom ett grattis till Alex :) PUSS


En bild på mej på köpet, lite färg skadar ju inte.
Haha, tyvärr var bilden så önskvärt vacker! NOT.
Men men, stå ut gott folk :)

Sjukdom

Jag lider nog av en allvarlig sjukdom som ger mej minnesförlust! Jag glömmer av den här bloggen och det blir snart allmänt pinsamt! Men plugget tar mycket tid, sedan ska man hinna med annat som träningar och kompisar. Livet är hårt ibland, eller vad säger ni? ;) Dagarna har spenderats mycket på min aerox. Om ni ville veta så att säga. Har tränat och en massa saker, plus en hel del plugg. Helt otroligt att skolan kan ta så mycket tid, hinner inte göra läxorna och orkar inte med lektionerna. Var det inte jag som skulle satsa på skolan? Med andra ord är jag redan skoltrött efter ungefär tre veckor. Får väl försöka att komma igång igen, just därför måste jag avrunda nu så att jag kan ta tag i min älskade franska! Underbart ämne, lätt gramatik, lätt uttal, lätt hörförståelse. Alla kan bli en franskgud. ELLER INTE! Jag hatar det, så nu vet ni det också. Men ska be Karin att förhöra mej lite, sedan blir det av att packa. Imorgon har jag nämligen friidrott andra lektionen, sedan den/de sista lektionerna har vi ridning. Alltså vi ska rida på shettlandsponnys eller hur det nu stavas. Mysigt säger jag bara. Men nu var det ju så att jag skulle plugga, och med detta inlägg avslutar jag med att jag ofta börjar meningarna med: Men. Då vet ni det med, puss på er.

Försöker hinna skriva imorgon :)

Hit och dit

Som sagt har jag varit otroligt dålig på att uppdatera min kära blogg. Men har haft fullt upp, hit och dit, här och där. Ja, mycket har hänt. Har t.ex fyllt år, eller fyllde faktiskt igår. Fick lite smått och gott, objektiv och lite annat :)
Men nu har jag varit hemma drygt en halvtimma så nu blir det nog dejt med kudden som gäller! Skriver imorgon, det ska ni veta. PUSS

länge

skit länge sedan nu! ni får ursäkta mej, skriver ikväll hinner inte nu heller. PUSS

RSS 2.0