Tack

Haft en helt fantastisk dag! Tack så jätte mycket alla! :) Och tack mamma, pappa och Alexander för alla de fina paketen, jag älskar er! :)

Nu blir det sängen för min del!

31 augusti

Denna dag kan inte ha börjat bättre! Frukost och presenter på sängen och sedan ett mysigt välkommande av kramar och gratuleringar av alla vännerna mina! :)
Dagen kommer bli bra helt enkelt, sedan har jag ju att se fram emot torsdag och lördag :) Tack för alla gratulationer underbara ni! :)

Väskusten

Finns det något bättre än en varm sommardag på västkusten?





My days

Gårddagen spendarades mestadels i skolan och efter det tog jag bussen mot destination Alexander. Med andra ord en lugn och väldigt bra dag :)
Idag har jag dock inte varit allt för länge i skolan utan kom faktiskt hem för någon halvtimma sedan! Inte kommer jag göra så mycket heller, utan mest sova då jag hade körlektion halv åtta imorses...

VET NI VAD? Imorgon så är det MIIIIIIIIIIN dag! :D

Walk

Dags för en kvällspromenad! Känner att jag behöver lite friskluft innan jag gör någonting annat och vad passar då inte bättre än en promenad och bara gå och inte behöva tänka vart man går, utan att bara gå?

Jackets

Någon jacka av dessa slag är jag sugen på inför hösten/vintern!
fullsize
Sen är inte denna så ful heller, dock har jag allt för många jackor redan...

Söndag

Dagen idag bjuds på en tur till överby med min pappa då vi ska fixa med mitt abonnemang och även köpa en sladd till datorn så jag kan koppla in den i vårt ljudsystem! :) Efter eller innan blir det städning och även lite teoritester och ikväll ska jag nog träffa mannen min. Men andra ord en helt perfekt fartfylld dag, inte för mycket och inte för lite.

Nu ska jag försöka få mina ben att röra på sig, dags att gå ur sängen med andra ord!

Sweet dreams

Dags för natten för min del, med andra ord att vänta in John Blund. Känner mig inte fasligt trött men olika delar på kroppen värker och skriker efter vila. Lika bra att lyda order! Nattinatt :)

31 augusti

På onsdag händer det! Då har jag 18 fyllda år i bagaget vilken medför en hel del möjligheter! Körtkort, få gå ut lagligt, köpa vissa saker lagligt, och ja en hel del annat! Att bara vara vid tanken att bli 18 ger mig ett stort leende på läpparna och gud vad jag längtar!
Onsdagen bjuds på grattning från mina föräldrar och efter skolan blir det att hämta Fransen från dagis och efter det passa honom tills Malin har slutat :) Sedan blir det helt enkelt bara att ta det lugnt och fira lite med mina föräldrar och troligtvis pojkvän :) Torsdagen blir det dock andra planer, förfest hos mig med några goa damer för att sedan dra vidare!

Det är veckans planer, blir inte helt enkelt så mycket mer än att vänta på stora dagen och man kan väl sammanfatta det som så att det jag kommer vänta på kommer att ta slut på två röda. Med andra ord kommer dagen som är min bli kortare än längtan till det, men det är första gången jag faktiskt inte blir ledsen när dagen kommer ta slut för jag vet att det är så himla mycket som väntar. Jag är lycklig helt enkelt!

Teori

Det enda som jag drömmer om och som ständigt finns i mina tankar är vägskyltar, trafikregler och allt annat som har med körtkortsteori att göra. Men vad har ajg för val? Jag vill ju få körkorten men jag kan lova er att det finns roligare saker att göra! Får lämna bloggen nu och fortsätta med det roliga...HyperLink

Tatto

Detta är vad jag tänker mig som min första tatuering, den är personlig och betyder någonting. Vissa kan kalla det töntigt eller fult men jag kallar det fint och värdefullt:


Önskelista

Jag har fått ständiga order om att skriva min önskelista och tänkte att ni kunde få vara delaktiga i några av punkterna:

Tunt Thomas Sabo armband (det jag har, har ingen plats för fler berlocker...)
Efva Attling ring eller annan
Väska för skola och varddag
Presentkort på diverse butiker
Pengar
Resa
Höstskor, kängor/boots/svarta stövlar
Höst/vinterjacka
Kläder, blusar och koftor
Sedan finns det en hel del mer på listan och även mer utförligt i detalj vad jag vill ha av varje osv. Men nu fick ni i alla fall ett litet smakprov av vad jag önskar mig detta år!

Risk 1 & 2

Då var de båda riskutbildningarna avklarade! Det var intressantare, roligare och ja bara mycket bättre än vad jag förväntat mig. Med andra ord är ju ännu ett steg närmre körtkortet, men först skall teori och uppkörning klaras!

Jag fyller för övrigt 18 om sisådär 5 dagar, 4 timmar och 30 minuter! Det är vad jag kallar lycka, inte bara att fylla år utan allt vad 18 år innebär. Jag ser bara positivt på del hela, förutom att jag då lättare kan bli åtalad vid brott och andra olaga händelser. Men men, nu ska jag ge mig själv tillåtelse att bara lägga mig framför tvn och vara där resten av kvällen. Men ett godnatt lär ni få! :)

23 augusti

Vart dålig bloggning nu ett tag men varit sjuk och haft jobb att sköta så då får man prioritera annat tyvärr! Idag var jag i vilket fall och körde halkan och imorgon är det riskettan som gäller för min del. Sedan är det bara teorin och uppkörningen kvar och det närmar sig med stormsteg...

För övrigt händer inget speciellt i mitt liv förutom att jag började skolan i måndags. Det betyder 1 år kvar på gymnasiet, inte skönt??!! 

Jag har faktiskt inget mer intressant att skriva om nu, utan ska lägga mig och plugga lite teori innan jag sover. Efter jag tagit mitt körkort så kommer mina inlägg blir otroligt mycket mer intressanta och roliga, men jag måste faktiskt lägga min lediga tid på annat just nu. Men uppdatering kommer kära ni :)

Sjuk

Då har man dratt på sig världens förkylning! Feber, halsont, snuva och så den där ständiga hostan. Hoppas dock att jag kan bli lite bättre tills imorgon då jag ska åka och kolla på Djurgården!
Mer intressant än det har jag inte att säga, utan det får nog bli sängen för min del. Godnatt :)

Teoriplugg

Nu åker jag alldeles med min pappa till Vänersborg för att plugga lite teori. Börjar närma sig med stormsteg nu så måste försöka klara av det! :)

Adjöss så länge! (Bättre uppdatering kommer ske när jag börjar skolan igen, då är mitt liv lite mer intressant och har även tid för lite mer intressanta inlägg i bloggen)

Inte allt för intressanta dagar

Då var det dags för jobb igen. Mycket talande om jobb på denna blogg förtillfället men det är dete enda som händer i mitt liv just nu. Jobb, jobb och återigen jobb.

Men men, imorgon är det Göta kanal rock som gäller vid slussarna så troligtvis blir det lite sång och mycket folk vilket resulterar till en bra dag på jobbet! Men nu ska jag alldeles strax lägga mig så att jag kan tillfriska lite över natten, imorgon väntas det teoriplugg så att jag även kan klara den delen av körkortet... Natti! :)

My day

Dagen har bestått av "låtsas uppkörning" på körskolan, teoriplugg och även träffat mina små änglar! Allt gick även bra och äntligen fick vi gratta Fridisen och ge hennes present! Så dagen har varit lyckad förutom halsont som börjat hälsa på mig... Inte sjuk nu tack!
Imorgon är det jobb igen som står på schemat vilket även gäller tills på tisdag nästa vecka. Men bara att tänka positivt och tänka pengar pengar pengar :)

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och se på tv eller något och vänta på John blund. Så godnatt kära läsare :)



Smutsens värld

Äntligen är jag ren igen! Kände mig så äckligt smutsig efter jobbet då vi rensade alla brunnar vilket resulterade i mycket äcklig smuts och lukter! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Men nu är jag ren och fräsch igen vilket känns väldigt skönt!

Nu ska jag gluffsa i mig räkmackan som blev över på jobbet och även godis med lite vatten medan jag försöker lära mig lite körkortsteori! Puss :)

Min Frida

Idag fick min kära rara vän Frida körkort! Så grattis till henne/dig! :) Så hoppas hon kan glida förbi här ikväll i sin lamborghini och köra runt på mig till världens alla hörn. Men först vankas det jobb!

Wake-up light

Frågan är: ska man våga köpa?

"Med Wake-up light vaknar du naturligt. Ljuset ökar gradvis ca 30 min innan den inställda väckningstiden vilket förbereder din kropp på att vakna. Väckning sker med gradvis ökande ljud från klockradio eller sju olika naturljud (fågelsång, bäckporl, havsbrus m.fl.)"

Tired

Hur kan jag vara så trött? Orkar inte röra en enda kroppsdel förutom fingrar jag just nu skriver med. Mer än så orkar jag inte och med det säger jag godnatt!

Fläcken

Jag har börjat att bli dalmatin, alltså fläckig... Det är min solbränna som sakta börjat avta och resulterat till stor och små fläckar på min kropp. Otroligt snyggt må jag säga... Man blir faktiskt lite halvt ledsen, just för att sommaren börjar ta slut och att jag inte lär behålla min solbränna så länge till. Men vem klagar? Jag har ändå ett underbart liv :)

Min hjärna hänger inte med, därför min svenska är som den är ikväll...

Dålig uppdatering jag vet! Men jobbat sedan onsdags och har helt enkelt inte hunnit med så mycket annat! Men nu är jag tillbaka, dock trött som jag inte vet vad men bara att gilla läget.
Igår var det även min och Alexanders 6 månaders dag, alltså ett halvår med den mannen! Underbara månader och fick även en ros med en sött kort på med lite text från honom. Hur go är han inte? Min älskling, bara min!

Om ni vill veta har jag nageltrång i(på?) mitt högra pekfinger och kan knappt skriva på datorn så ska snart massakera den så att jag kan använda den till något nyttigt. Intressant? Jag känner att jag knappt kan skriva utan att det blir helt knasigt, så kanske bäst att sluta... Min huvud hänger inte med och inte heller min svenska. Hm... Godnatt!

Work

Snart är det dags för jobb, en hel del jobb. Men jag klagar inte eftersom att pengarna snart kommer rulla in på kontot och jag blir plötsligt rik!(läs: rikare)
Min kommande vecka:

Onsdag: 15:30 - 22:00

Fredag: 15:30 - 21:00

Lördag: 15:30 - 21:00

Söndag: 15:30 - 21:00

Måndag: 16:00 - 21:00

Tisdag: 08:00 - 21:00

Torsdag: 16:00 - 21:00

Fredag: 16:00 - 21:00

Lördag: 09:00 - 21:00

Söndag: 09:00 - 11:30

Ändå rätt okej, visst mycket jobb men sista veckan innan skolan börjar sitter man ändå bara med ånger i kroppen och deppar för att sommarlovet snart är över. Så varför inte jobba istället och få pengar till hösten/vintern? :)

Skräcklan

Blev inget Emaus för oss då dom stängde 16:00... Men vi tog oss en tripp till Skräcklan i Vänersborg vilket var väldigt roligt och mysigt. Så nu är jag nyss hemkommen och sitter och väntar på att maten ska bli klar medan jag busar med Frasse.

Nu rycker han mig i benet och vill leka ta, dags att resa på sig!

Emaus

Klockan tre blir jag upphämtad av Malin och Frans då vi ska åka till Emaus som är en "lantgård" där djuren är lösa och barnen helt enkelt kan springa runt och leka. Det är vad som är planerat för dagen, ska också hinna med en tripp ner till stan för att fixa en sak med Julia! Nu, PW sedan dusch!

Overkligt

Kan fortfarande inte tro att det är sant, för det är väl det inte? Du finns väl fortfarande där ute, du ska inte vara där uppe i himlen eller hur? Du ska vara här nere med mig och med oss! Kom tillbaka, du är saknad :(

Löfte

Jag har lovat mig själv att inte köpa något mer denna månaden som har med klädsel att göra, utan jag ska spara spara och spara. Jag ska även gå med i någon hjälporganisation när jag fyllt arton och varje månad skänka en slant för de som verkligen behöver en hjälpande hand.
Och jag tycker att alla borde hjälpa varandra, tänk bara på de svältande barnen i Afrika. Tänk om ni hade varit i den situation och hur tacksamma ni skulle vara om ni fick lite hjälp på traven.

Favoriten

Igår var jag hos in älskling som fick mig på bättre humör, vad skulle jag göra utan dig? Förlåt för alla stunder då jag inte varit den som jag ska vara, den bästa flickvännen någonsin och du ska någon gång få hela världen för det är du värd. Jag älskar dig ska du veta, från djupet av mitt hjärta! Puss på dig och jag kommer aldrig släppa taget om dig så mig kommer du få leva med så länge du kan ana. Jag hjärta dig Alexander

Josef

En äldre vän som jag känt hela mitt liv, som även hjälpt mig med mycket saker, som gett mig ett leende på läpparna och som även varit min chef under 7 år har nu gått bort. Vila i frid

Godingar

Kan ni komma tillbaka underbara läsare? Ser ut som om väldigt många har tagit semester nu? Hm... ;)

Happy birthday!

Precis hemkommen efter en tur med Julia på stan! Kollat lite presenter till en viss person... ;) Och även fikat m.m och nu blir det att göra ordning sig inför kalaset som väntas! Min äldsta bror fyller nämligen 24 år idag, så grattis till honom/dig Jesper, du är betydelsefull!

Time for make-up!

Design

Förresten någon som sett min nya header? Jag ser den när jag redigerar designen osv och kollar på det sättet men inte om jag går in på min blogg via webbläsaren...

Nostalgi

Fick besök av Hannes och Karin ikväll och plötsligt satt vi alla och lyssna på gamla hits på vårt ljudsystem! Herrejesus vilken nostalgi tripp vi fick, bara log och log!
Livet är bra just nu, så enkelt är det!

The United States of America, I miss it...

TIGER OF SWEDEN


Idag fick dessa underbaringar flytta in i skogarderoben!

Today

Idag på schemat står barnvakt, körlektion + teori och senare träffa min älskling. Inte så späckat men ändå tillräckligt för mig!
Jag tror att jag får ta mig något att äta innan virvelvinden kommer så jag orkar hans tempo! Måste även fylla badbaljan! Med andra ord, tempo Mathilda tempo...

Finland

















Tjörn

Jag hann inte uppdatera innan jag begav mig till Ängeviken där jag spenderat de senaste dagarna! Sol och bad har det bjudits på vilket har resulterat till en solbränd kropp och en lycka inombords. Med andra ord, tre underbara och välbehövda dagar ute på väst kusten!

Nu ska jag packa upp väskan innan jag och mamma beger oss till Nysätra för att kolla på min brors match :)

RSS 2.0