Lördag

Ja, just såhär känner jag mig nu...


Glömde nämligen en utav mina käraste ägodelar i Åsa hos min faster, min älskade gulleplutt kameran :( Helskotta rent ut sagt, så får antingen ta tåget ner till göteborg och bli mött eller så får jag och min far ta bilen ner på Fredag igen...

Men men, förutom min glömska så var dagen bra, och jag fick mina älskade skor också! Så min dag blev lyckad, trots allt. Och vad händer nu och senare? Hm.. Det är frågan det. Men just nu sitter jag och lyssnar på när en fluga i mitt värmeljus brinner upp, den knastrar och lyser men ändå känner jag mig elak att beundras av denna blick. Men det är ju trots allt Halloween, som i sin tur inte är någon favorit hos mig. På grund av rädsla osv, men man kan ändå gå till en viss gräns. Och med den gränsen slutar jag detta inlägg och skriver förmodligen imorgon om jag har tiden. Kram på er, och BUUUH!


Detta var då gränsen för min Halloween.....

Fredag

Då var man hemma igen, efter två underbara dagar i Göteborg med min favorit! I torsdags bjöds det på myspys i största allmänhet och mycket snack om allt från himmel till jord. Sedan blev det lägg dags och idag gick vi upp runt nio för att börja tagga inför shopping.
Och vad fick vi hem då?
Jo, det var tyvärr inte allt för mycket men jag fick iaf hem:
En bh
En "rugby" tröja
En långärmad tröja
En randig långärmad tröja
Två pennor för scrapbooking

Och ja, det var allt efter 5 timmar i göteborg CITTYY. Men spela roll, det var i vilket fall en underbar och lycklig stund jag och min bästa vän tillbringade, och det är ju huvudsaken?
Men tanke på Göteborg, det var första gången jag åkte alldeles ensam till Göteborg, det är helt otroligt egentligen men varje gång har man alltid åkt med någon man känner men inte idag. Men jag har minsann åkt flyg ensam vid 11 års ålder till Frankrike? Och jag har åkt buss i två timmar själv fram och tillbaka men inte ett tåg som går till Göteborg som tar ca 50 min? Så i säg, var bara det ett upplevelse haha. Nog om dagen...

Imorgon blir det återigen Göteborg, men först en tur till Uddevalla för att köpa present till mina två småkusiner i Åsa och dessutom kolla på skor som jag skulle köpt i Göteborg. Men gissa vad, när man stått i en lång kö i ca 10 minuter så säger dom senare, vi hittar tyvärr inte vänster skon till detta paret... MEN SKAFFA FRAM DEN DÅ! tänker man... Men istället säger man : Jaha, vad synd, och ger ett falskt leende och går med dystra steg ut ur butiken. För egentligen, hur många procent på en skala kan ena skon vara borta, på dessutom sista paret i den storleken? Jadu, fråga mig inte men jag håller tummarna för att ett par finns i Uddevalla!

Känner dessutom att detta inlägg blir väldigt långt men det kändes helt enkelt skönt att skriva av sig lite, var ju som sagt ett tag sen nu!
Och för att någon gång sluta skriva så kanske jag borde gå och lägga mig? Eftersom en dag i Göteborg men inte allt för underbara shoppingskor samt dålig rygg är kroppen rätt så mörbultad. Men mer om lovets dagar och dagarna som kommer får ni reda på imorgon. Kommer förmodligen in lite bilder också som är tagna de närmsta dagarna, så kika gärna in snart igen!
Gosi gos på er alla(fråga mig inte varför jag skrev det) och så hörs vi nog imorgon, NATTI!

Onsdag

Känns som om sängen har armar, den rycker och drar i mig och vill ha mig i säng. Ja, ha mig i säng. Det får ni tolka som ni känner för, men för mig betyder det att min kropp fryyser! För, vem hade trott att man skulle bli frisk över en natt? Jag menar, det händer ju aldrig mig så klart att det ska hända nu? Nej, det blev inte så... Utan nu lider jag av diagnosen frossa och igentäpt näsa, inte illa det heller.
Så vad ska man göra?
Jo, på morgonen gör man läxa(jag är duktig) sedan tar man bussen till stan. Och självklart var jag bedårande när jag gick över torget, mössa, halsdduk, tjock jacka, gråa mjukisar och självklart inga mörka ringar under ögonen eller likblek hy.
Men den krigaren som jag är, ger inte upp i första taget. Utan jag gick och gick tills jag nådde den heliga platsen, biblioteket. Och där, lämna jag min älskade små böcker...
Låter nästan intressant, men kära folk det är det inte. Så för att göra det mer intressant ska jag lägga mig under mina duntäcken och tycka synd om mig själv.
HA EN TREVLIG KVÄLL GOTT FOLK!

Tisdag

Min näsa är svullen, eller ska man säga bihålor och näääsborrar? Kul är det inte iaf, men för att lätta upp stämningen kan jag meddela er att idag köpte jag min första blomma! Alltså, för min egna pengar. Känn på den ni? Men tyvärr kan jag nog inte säga blomma, för denna blomma kan inte vattnas... Eftersom det är en plastblomma, men vem bryr sig? Jag har ändå gjort någon man måste göra innan man dör.
Påtal om blommor som behöver vatten, min hals behöver också vatten. Har druckit cirka 2 liter vatten idag eller något, eftersom min kropp inte vill samarbeta och vara frisk så blir min hals torr? Hm...
Men nu tycks jag höra min säng ropa "Mathilda, kom nu och lägg dig"
Så man kanske borde lyda? Tror det, för mitt eget bästa. Hörs imorgon gott folk!

Måndag

Precis ny duschad efter träning, handling och mat! Så har nämligen min dag sett ut, blev väckt runt halv åtta för att gratulera min älskade mamma på sin födelsedag. Så det har jag gjort, och vid elva var det dags för klippning! Och det var riktigt bra för mitt hår, så nu slipper jag allt trissel och trassel!
Men nu behöver jag göra mig i ordning så jag är färdig tills de andra kommer, för ikväll blir det ett litet kalas :)
Ha en unnnnderbar dag!


Igår följde denna "handduk" med mig hem, det är en speciell för tjejer som sätter upp håret i en turban efter duschen? Det lät inte bra, men hoppas ni förstår funktionen! Och förhoppningsvis funkar den riktigt bra, den är nämligen skonsam för håret och torkar det snabbt. Får helt enkelt hoppas på det bästa, kanske en bra julklapp? Hm...

VV Brown - Crying blood

Då var det dags för presentinslagning eller hur man formulerar det! För att vara enkel, så slår jag helt enkelt in paket till mor min medan en underbart uppiggande låt spelas!









Lika inne?

Byxdress lika inne nästa sommar?

Denna skönhet kommer ifrån Zara

Lördag

Sitter med en glass i högsta hugg och funderar över om jag ska klippa av håret?
Det är ett i-lands problem men ändå, vi tjejer har ju alltid dessa tankar om man verkligen borde göra det ma funderar över. Letar efter för och nackdelar men ändå kommer vi aldrig fram till något.
Och så är det just nu för mig med, och med alla mina oändliga trullsar i under-håret gör mig riktigt förbannad. Men klipptid är beställd på måndag och jag hoppas att bara toppning räcker annars får jag väl klippa av skiten. Och om jag inte klipper det axellångt gör jag det förmodligen nästa gång.
Så vad händer ikväll för min del? Hmm, blir nog bara en hemmakväll. Är grymt trött och sugen på en stor fet skål med chips, en godis påse samt lite LÄSKEBLASK! Så det får det helt enkelt bli, kommer en bra film vid halv tio också så blir till att se på det. Men nu smälter snart min glass, så hörs inom kort. Puss på er :)

LONG HAIR?
OR SHORT?
Fin bild dessutom..... ;)

Fredag

Då var man tillbaka, och mår betydligt bättre. Tog nämligen influensa vaccinet i onsdags och mådde inte alls bra igår, huvudvärk, frossa och illamående. Men nu mår jag bra, och det är huvudsaken? Jag slipper få viruset samt slipper smitta min kära sjuka broder. Och det känns otroligt bra, slipper oroligheten på en grad.
Men vad gör jag en fredags förmiddag? Jo, lyssnar på Leona Lewis - Happy och försöker plugga. Men hur bra går det på en skala 1-10? Ungefär 3 kanske, med andra ord gör jag knappt någonting. Men har hela lovet på mig om jag behöver få gjort saker, men kanske borde börja nu så jag slipper senare.
Med det så hörs vi förmodligen senare, efter att jag gymmat. Eftersom jag inte kunde igår får det bli idag, och jag längtar faktiskt efter träning. Känns så underbart att ha börjat igen!
Men som sagt, hörs senare. Puss

Onsdag

Är hur glad som helst, besällt två macrolinser nu! WIIIHOOO! Och snart blir det shopping på Torp, få se vad som kommer med hem. Så vi hörs senare :)

Här är bild och länk till en bra blogg med massa av tävlingar!




http://www.knutstamdesign.vpsite.se/

Tisdag

Ensam i mitt kontor och försöker få saker gjort, men vad är det jag behöver göra? Känns som om jag gjort allt men förmodligen har jag inte det på långa vägar.
Men kankse borde försöka få lite saker gjort nu i 40 minuter innan jag går på lunch, för sedan är det engelska och efter det idrott. Så idag är det hela tre lektioner haha ;)
Blir förmodligen träning ikväll också, måste ju utnyttja och dessutom "inviga" mina nyinköpta träningskläder. Så jag får helt enkelt bli en svettig gorilla idag, och det passar väl mig utmärkt?
Ha en underbaaaar dag!



En bild på en mycket pluggande Mathilda!
Dagens klädsel:
Blanka leggins - gt
Långt linne - gt
Stor skjorta - Lee
Höga strumpor - ?
Halv höga stövlar - ?
Klocka - Tommy Hilfiger
Armband - gt
GLAAASES!

Lördag

Igår kom migränen, och det betydde att man blev liggandes hela kvällen och dagen. Fick åka hem efter skolan, efter att jag gett huvudet ett försök. Men det ville inte samarbeta, så då kom pappi och sedan sov jag fram tills två. Det ända man kan göra vid såna stunder, sedan blev det halv sovande hela kvällen, och lite tv tittande med många ljus. Så lite fredagsmys blev det ändå, och idag har jag fotat med Karin och lite senare tog vi oss en tur in the car. Blev glass, och lite annat smått och gott. Så kom hem för en liten stund sedan, och snart får det bli sängen igen. Eftersom det alltid är något fel på mig, så efter migränen kommer en annan värk. Nämligen i mage, rygg och ben, vad kan det innebära? Jo, mensvärk så klart. Jätte roligt att ha!
Jaja, imorgon bitti bir det förmodligen fotografering om vi orkar ta oss upp och efter det Överby. Sedan blir det förmodligen en del plugg med tanke på att igår fick jag inget gjort i skolan, och en uppsats ska vara inne på måndag. Inte roligt!
Men nu ler sängen mot mig, kanske dags att göra den sällskap. Ha en mysig lördagskväll! Natti

Torsdag

Något plötsligt har hänt i mitt liv, jag har börjat träna! Förstår ni, Mr Lat Mathilda har börjat träna. Och dessutom har hon gjort detta två dagar denna veckan!

Med andra ord är jag riktigt stolt över mig själv om man får lov att säga så, så nu blir det andra tag! Ska börja leva ett aktivt liv.

Annat som hänt under veckan är inte så mycket, ingen som man kan räkna upp på ett A4. Det har för det mesta dels varit träning då, sedan lite kompisar och annat smått och gott! Och vad som händer i helgen är inte heller så schema lagt, blir förmodligen lite fotografering om vädret tillåter och mycket mer. Tar dagen som den kommer helt enkelt!
Men nu har Criminals minds börjat och måste kolla eftersom förra veckans avsnitt slutade så dramatisk rent ut sagt! Så ha en underbar kväll, godnatt!

Måndag

Hemstudiedag idag som sagt, och jag har pluggat järnet! Riktigt nöjd över mig själv faktiskt :) Så nu har jag precis duschat och ska snart ta mig en promenad till stan. Där händer lite saker innan jag beger mig till M&M, får vara där ikväll pga min pappa, och min bror är hårmodeller idag? Haha :) Och mamma jobbar, så får helt enkelt göra dom besök. Men nu ska jag göra i ordning mig så jag blir klar någon gång. Ha en trevlig kvällllll!

Söndag

Hela 4 dagar sedan jag skrev sist, och vad har jag gjort för att inte kunnat skriva? Jag finner inget svar på den frågan, har helt enkelt bara varit i andra tankar och inte frågat mig själv om ett inlägg skulle passa fint. Men nu är jag här igen, så som jag sagt ett antal gånger innan. Kan nämligen avslöja en liten hemlighet, om att jag och min bror ska starta en hemsida där vi ska sälja foton som vi tagit och lite annat. Därför kommer förmodligen min blogg bli lite mer reklamblogg till hemsidan, men vi får se! Kan hända någonting som skyver allt åt sidan. Men det tror jag inte, eftersom vi har många bra och roliga idéer! Men som sagt, mer information kommer.
Något mer som hänt i helgen för min del?
Det har varit en lugn och trivsam fredag, var inte mycket på schemat men jag och mamma var bjudna på middag hos Jesper och Malin. Riktigt mysigt må jag säga! Där åt vi riktigt go mat samt kollade på tv, och så klart pratade en hel del.
Igår var det marknad på schemat, inte ofta det händer i mitt liv men ibland sker det förändringar. Så jag, Malin och Jesper gick dit, vi skulle egentligen ha fotat men vädret var inte tillräckligt bra!
Senare på kvällen var det självklart fotboll, så då kom Alex hit så pratade vi och såg matchen. Och jag tyckte faktiskt att Sverige var riktigt bra, men Danmark fick in bollen och det är ju det fotboll går ut på. Men annars helt okej!
Och idag då? Jo, då har det inte hänt allt för mycket. Har sett på Wildfire, ett av de bästa programmen sen har jag varit social med mina föräldrar när dom grejat ute. Riktigt kallt men skönt att få frisk luft ibland!

Och det som händer mer under dagen är middag, sedan blir det mycket tv kollande. Söndagar har så bra program, såsom Ugly Betty, Desperate Housewives, Grey's Anatomy, ONE TREE HILL, Top model 12, Privileged och Ensam mama söker. Men tyvärr krockar ju vissa program med varandra, men spela roll. Man får helt enkelt zappa mellan kanalerna, och om jag "hinner" blir det lite plugg.
Men imorgon är jag ledig, hemstudiedag och då ska jag verkligen STUDERA. Har en hel del oklara arbeten så imorgon blir det att göra klart allt, riktigt bra att få ha såna dagar ibland.

Men nu tycker jag inlägget börjar bli lite för långt, och kanske för trist. Så ni får läsa och sedan vänta på ett nytt, kika gärna in varje dag! Ha en härlig söndag allesammans! :)

Baaaak

Jag har fått för mig något nytt, ska tagga ner på intaget av godis. Och vet ni vad jag istället gör? Jo jag bakar, så man kalla mig bakarn i fortsättningen.
Här kommer bilder på mitt mästerverk ;)
Kaka i uuugn !

Städat kök

Sen var det dags för glasyr, det gick som det gick. Råkade lägga i bakpulver istället för vaniljsocker.... Men nu så!

Då var the cookie klar, dock utan kokos :( Fick bli silverkulor istället, lite sexigare som min pappa sa ;) hahahaha, dålig humor han har, så undra vart jag fått min?

Men nu ska jag mumsa i mig lite kaka, en väldigt fin kaka, eller inte haha. Men men, ha en trevlig kväll! Och glöm inte att idag är det Grey's Anatomy!!!

Måndag

En ny vecka en ny start, och snart ska jag dra mig itll föräldrarmöte. Fast med elever?
I vilket fall, ett föräldrar möte där elverna är med. Ska väl inte bli jätte roligt, men har ändå inget för mig. Är dessutom ledig imorgon pga vissa saker :)

Så nu ska jag ta och vila tjugo minuter innan vi åker, ha en bra kväll!

Outfiten idag, inte det bästa kortet om man säger så.
Har iaf:
Bondelid tunika
Svarta, halvt genomskilniga strumpbyxor
Vita converse

bajs

Jag skulle precis beställa en bikini ifrån HM och allt var fixat, så skulle jag kolla på något som: är detta din beställning?
Så kom inte skiten fram, så nu kunde jag inte beställa den och den finns inte kvar längre!
Så nu är jag en sur Mathilda, och för att inte något dumt ska hända ska jag bege mig mot sängen och (kommer inte på ordet, men typ ta ut mina någonting) på sömnen.
Sovgott!

Fredag

För att göra varddagarna lite ljusare hade jag tänkt att starta men dagens, hur länge det nu kommer att hålla på? Men jag ska iaf försöka, för om det inte är kul för er kan det ju vara kul för mig. Göra något varje dag så att säga :)

Nu ska jag smyga mig till tvn, är gryyymt fredagsmys sugen, om man kan säga så. Så ha en underbar kväll! Skriver kanske lite senare, puss

Torsdag

Just nu, känner jag mig riktigt duktig! Har satt mig ner och tagit tag i mina inlämingar, så nu är jag på god väg! Jag hade faktiskt skrivit förut, men jag gick bort från datorn och nu kom jag tillbaka. Med andra ord det första meningarna var skrivna för ett tag sen.
Så nu ska jag och min mamma bege oss till överby en lite sväng, ha en bra kväll!

RSS 2.0