Torsdag

Endast en kvart kvar sedan är skolveckan slut, nästan 2 dagar extra helg! Är det inte bra eller bra? Riktigt härligt om jag får säga det, och dagarna lär vara ganska händelserika. Mer säger jag inte, för hemlighetsfull får man ju vara ibland. Inte för att något är hemligt, men man kan ju alltid låtsas.
Jaja, idag är det valborg och antar alla ska ut och supa sig regellöst fulla? Kanske man blir en utav dom, eller inte. Ska i vilket fall träffa lite folk, och tror nästan inte att jag hinner blogg mer för dagen. Har många saker inplanerade, men ni får ha en härlig kväll.
Nu ska lärarna spela en låt sedan får vi gå, fråga mig inte vad eller varför för jag ser ut som ett frågetecken.
PUSS IAF!



Onsdag

Fastän jag sov minst två timmar i eftermiddags är jag fortfarande trött, hur det kommer sig vet jag inte. Men riktigt skönt var det att somna till med solen som värmen en, men i vilket fall var jag och kolla på matchen vid sju. Det var nästan skrattretande om jag får vara ärlig, men stunder var bra. Om inte annat var lilla Karin där och gjorde tiden härlig, inte för att den inte redan var det men. Hon blev pricken över i:t kan man säga.
Vi bestämde oss iaf att det nog blir att kolla junior-landslaget imorgon, tro det eller ej. Haha, men vi har inget bättre för oss därför åker vi dit på förmiddagen.
Vissa slutar ju halv tolv medan andra är lediga, med resten på kommunala skolor går hel dag. Synd för er!
Mer om morgondagen är inte spikat, blir till att träffa vissa och det blir allt roligt :)

Men nu väntar kudden på mig, känner att jag behöver vila huvudet en stund. Kanske man råkar somna till, om inte annat är det skönt att bara se på tv.
Jaja, kanske tråkigt inlägg men min uppdatering skulle ju blir bättre!

Pusseli!

Onsdag

Just nu sitter jag i en solstol ute på våran altan och bara njuter av livet. Är det inte skönt när solen sticker fram och temperatuern ligger över 20 grader? Har varit här ute i ca två timmar nu, läste en timma(svenska läxa) sedan har jag faktiskt sovit mig några minuter! Grymt skönt att ligga och sova under solstrålarna, dock inte så mysigt när man vaknar helt varm och nästan yr, men det är dom bästa stunderna som räknas.
Något annat för dagen är inte planerat, förutom lite supergod mat som kallas för Kina mat. Min mamma och pappa har nämligen varit gifta i 20 år idag. Är inte det lite gulligt? Det tycker faktiskt jag, och antar ni får blicken att dom är gamla. För tjugo år är faktiskt mycket, men om man säger såhär, som gifte sig när dom var runt 20-25.
Då vet ni den faktan också, om ni vill veta mer kan jag förklara för er hur man steker korv? För det är precis vad jag ska göra nu, så vi hörs kanske senare. Beror på om min dag får några planer.
Och jag vet det är tråkig läsning utan bilder, men jag har inga roliga så tror ni tycker det är lika kul med som utan. Men ska försöka mig ge på att lägga in alla bilder ifrån kameran samt använda min rosa underbaring(hårddisken) som har alla mina bilder.
Vi hörs helt enkelt, och var ute i solen när ni har chansen. PUSS! :)

Tisdag

Det känns som onsdag, och inte tisdag. Och igår kändes det som tisdag men inte måndag, ,men som sagt blev det skojakt idag, om man nu kan kalla det så. Blev inga skor för min del nämligen, istället fick jag med mig hem en rosa Peak hood. Så nöjd är jag allt! :) Ska åka till Vänersborg en annan dag istället får skor hittar jag nog, och nu ska jag alldeles strax äta sedan åka till Edsborg. Min bror spelar nämligen, och jag känner verkligen för att kolla.
Nu ropas det att maten är färdig, ha en skön kväll! Puss

Måndag

Först måste väl jag påpeka att jag vet om min extremt kassa uppdatering, så ursäkta mig.
Påtal om inget, burkar aldrig kolla igenom min statistik men ifrån 17/4 tills idag har det höjt något såppas, ingen aning varför men. I vilket fall var det besöks"rekord" den 17:de så välkommen till er alla som hittat hit :)

Så, vad ska man skriva en dag som denna? Det är måndag och början till en ny skolvecka, om man nu kan kalla det så. Imorgon består endast dagen av:
08.30 - 15. 00 Fota(skolan)
Efter det blir det skojakt med mamma!

Sen har jag bara bild på onsdag, på torsdag går vi bara halv dag:
08:30-11:30 egen planerad tid.
Ledig

Och fredag: LEDIG!

Det kan man väl sammanfatta som en helt perfekt skolvecka och tiden efter skolan kommer också blir mycket bra. Och det är knappt fyra veckor kvar, förstår ni? Om några veckor har vi sommarlov, ett härligt sommarlov på 10 veckor. Men det bästa är att, jag har fått besked om sommarjobb! Så i sommar blir det mycket cash som kommer rulla in, runt tio tusen. Och det tycker jag faktiskt är lättförtjänta pengar om man säger så! :)

Vet ni vad, jag hör åskan och det betyder att jag inte mår som bäst. Jag fick faktiskt ganska nyss huvudvärk, och varför fick jag ju svar på nu. Kan jag vara synsk? Vem vet, det är en fråga som kommer sa sin tid att bli besvarad. Men ska faktiskt ta och se på tv med min kära bror och Kroin. Sovgott lite senare och skriver nog imorgon om jag hinner. Ska försöka! PUSS! :)

Torsdag

Då sitter man ännu en dag vid datorn i skolan, hur mer varddag kan det vara? Tveksamt vart gränsen går, men att vara vid datorn på skoltid verkar vara fullspäckat på min schema mellan mån-fre 08:30-15:00. Nu får ni väl inblicken av att jag endast sitter och inte gör någonting, endast har statusen på pluggar. Men så är det faktiskt inte, eller jo ibland men inte en dag som denna. Idag sitter jag nästan med ett leende på läpparna samtidigt som jag precis skrev klart sista meningen på mitt fördjupningsarbete! Nu gäller det bara att ta fram kameran och göra det allra sista, men jag är på gång, riktigt på gång. Plus att det nationella provet i matematik gick alldeles okej, om inte bättre!
Så jag är faktiskt riktigt nöjd över mig själv idag, och det händer inte allt för ofta. Bara för det, ska jag slösa pengar på mat.
Vi ska nämligen till biblioteket senare idag och det är precis vid lunch, därför ska jag, Sophia, Cajsa och förmodligen Amanda köpa oss en matbit. Om nu allt går som planerat, så vi får hålla tummarna. För min mage skriker efter mat, och då menar jag skriker efter fet mat. Jag är nog en utav de onyttigaste människorna, förutom dom på fetmakollo i USA. Men man måste njuta av sitt liv, och det för jag till fullo.Men för att vara lite utav en med 0size ska jag ut och springa i eftermiddag, Mallan drog med mig och jag måste faktiskt träna upp min odugliga rygg.
Är riktigt sugen att börja med fotbollen igen, men för att det ska inträffa med min takt på träning inom detta året behövs nog en operation för mig. Så jag blir dom vanligt igen, kanske borde höra av mig till någon sån där person. Kan ju lika gärna ändra lite saker hit och dit samtidigt, kanske operera mig till en liten katt? Eller kanske ett stort jävla lejon? Det hade faktiskt varit riktigt... grymt! För tänk att låtsas vara sjuk en dag i skolan och sedan komma nästan dag och se ut som ett lejon? Jaja, slut med min fantasi och välkommen verkligheten.
Ska ta och ringa Sophia eller något, vet inte vart dom har tagit hus. Kan nästan tro att dom ligger någonstans i sitt flabb och skrubbade knän... Får hoppas på det bästa, min lilla pärla får inte bli skadad haha!
Men nu laddas strax mitt batteri ur, lika bra att spara allt innan det ligger utspritt någon stans i cyberrymden.
Hoppas ni orkar läsa min novell, jag vet inte vart jag fick alla ord ifrån idag. Tror det var solen som gav mig dessa ord och meningar, eller något i den stilen. Nog pratat, ha en skön dag skriver kanske efter löpturen! PUSSS :)


Onsdag

Sjukt trött, och ändå sov jag nyss en timma. Det var behövligt kan jag lova, har varit nära att somna flera gånger idag. Förutom det har dagen varit helt okej, var i stan efter skolan och sedan träffade jag Malin och så gick vi till m&m.
Så det var allt mysigt och skönt, satt drygt två timmar och bara tjöta om allt och inget sedan var det färd hem. Och nu sitter jag här, dock några timmar sedan jag kom hem. Hade tänkt mig att plugga, eftersom jag somna med matteboken förut kanske ett nytt försök borde passa bra. Har nationella i matte imorgon och jag längtar inte kan jag säga er, fy sjutton för prov! Men för att jag inte ska komma på en nivå under IG borde jag sätta mig med boken och läsa igenom några sidor.
Dåligt inlägg och dåligt allt, antar ni börjar bli vana med detta klagomål och dessa inlägg. Men håll ut, det kommer en vändning! Efter lördagens shopping kommer jag stråla av...något. Ni fattar haken, så håll ut :) PUSS

Tisdag

En helt okej tisdag faktiskt, skolan gick som rätt vind i rätt segel. Med andra ord snabbt, och när jag kom hem blev den en liten stund över för träning och sedan begav jag mig till stan för att träffa Sophia och Cajsa :)
Vi gick och kollade på någon uppvisning som inte kom till gränsen vi förväntade oss men helt okej ändå, och efter det var det nästan dags för hemfärd. Så nu sitter jag här, och har tappat orden för ett inlägg. Inte helt ovanligt va?
I vilket fall, hade tänkt mig att skriva lite på fördjupningen. Skriver om misshandel och våltäkter m.m och måste få lite idéer för hur redovisningen ska se ut. Har kommit fram till foto, men hur vet jag inte riktigt än. Har några bra idéer men bör ha flera. Men nu ska jag äta KALASPUFFAR! Haha, ha en skön kväll. Puss


IMORGON GÅR VI I SKOLAN MEDAN ALLA ANDRA ÄR LEDIGA, SUUUUURT!

Höjdpunkt

Dagens höjdpunkt:

FÅTT HÖRA ATT DET KOMMER BLI RUNT 20 GRADER FREDAG, LÖRDAG OCH SÖNDAG!
Nu är det lätt att tänka positivt hela veckan!!!!!!!!!!!!!!! WIIII :)


Sommar/vår-bild för att fira vädret!

Måndag

En ny måndag, en ny start och faktiskt en helt okej start. Dock hänger tröttheten med mig, det är väl mindre kul. Fast som pricken över i:t en dag som denna, slutar jag vid lunch :) Ska till sjukhuset/allergimottagningen som jag brukar till, kolla igenom allt. Ska försöka få röngta hjärnan också, om jag nu får den chansen haha. Men min huvudvärk går mig på nerverna, men det finns nog inte så mycket att göra. Det blir ett drastiskt och dålig inlägg, för jag börjar alldeles strax, har ett litet test i idrott. Ha det gött, PUSS!

Söndag

Gårdagen var också helt suverän såsom fredag, fast jag tror nog nästan gårddagen får ett extra plus i kanten :) Och dagen som denna har inte heller varit dum, har väl förätit mig i apelsiner så sitter här med tjockismagen. Men man måste njuta av livet ibland, och varför då inte ta sig en nogger och kolla på One Tree Hill? Det är vad jag ska göra, sedan blir det en skön dusch! Hoppas eran helg varit lika underbar som min, nu väntar bara en skolvecka och sedan helg igen. Hoppas innerligt att vädret håller i sig, ha en fortsatt sista njut dag inför skolan. Puss!

Fredag

Kom hem för inte så länge sedan, riktigt härlig dag! :) Tyvärr fryser jag häcken av mig förtillfället, och jag var inte den mest "lättklädda". Får alldeles strax krypa ner i sängen och värma mig med duntäcket. Hoppas ni har haft en lika härlig dag, natti

Summer

Två outfits till sommaren som kommer finnas i min garderob samt på mig :





Onsdag

Nu är tidbeställning av mitt hår klappat och klart samt datum för shopping. Den 13 maj åker jag till frissan, gör några sorts lockar(ingen aning vilka, bara det blir snyggt) och nu om ca två veckor åker jag till Göteborg med mamma och troligtvis mina två bröder.
Då blir det shopping för hela slanten, som:
Små blommig kjol eller annan
Vit tunn t-shirt
Avslutnings klänning
Annan klänning jag sett
Jeansjackan!
Efterlängtade gladiatorskorna
"Pumps"
Vitt linne
Svart linne

OCH MER I THINK! :)

Annars har dagen varit helt okej, blev go mat till lunch dessutom haha! Men man ska njuta av livet, annars mår man inte bra ;) Mer har inte hänt faktiskt, försökte få tag i en person inom sommarjobbet men inget svar. Jag som äntligen hade skaffat mig mod! Älskar inte direkt att ringa "okända" folk eller mindre kända folk och fråga saker, usch helt enkelt! Men nu ska jag försöka göra något, kanske ta mig en löptur? Borde börja, såsom jag har sagt tusen gånger om. Ha en så bra kväll det går, puss!

Design

Har ändrat min design återigen, dock vet jag inte om det syns för er alla. Därför att för mig syndes det när jag hade gjort det sedan kom den gamla fram. Får helt enkelt vänta och se, hojta gärna till om det ändrats för er!(kanske är en för stor önskan men hoppas iaf)

Söndag

Svullen och blå sitter jag åter i den blå soffan i det inte allt för stora rummet. Fortfarande kvar i stugan, men åker hem imorgon. Dålig skidåkning så det nästan skriker om det därför lika bra att åka hem och faktiskt gå i skolan. Inte bra att misa saker och ting nu det sista, inte för att två dagar gör så stor skillnad men ändå.
Eftersom skidåkningen inte var bra kom pappa med idéen att, varför inte prova något annat?
Därför hyrde vi snowboard och telemark, och det är därför jag är blå och svullen. Men det gick faktiskt bättre än väntat!
Nästan så att jag vill köpa mig en, får nämligen välja mellan bräda och kitet eller skidor och kitet. Får väl se, har ju redan skidutrustningen men men.
Mer som hänt idag finns inte, nästan lika bra väder som igår. Men vet att hemma så är det sommar väder, men åker ju hem imorgon och kanske jag får turen med mig och det blir sol varje dag! Man kan ju alltid hoppas...
Nej, nu ska jag försöka mig på en ny header och sedan se en film som börjar vid nio! Ha det så bra det går, puss

Fredag

Vad vill all huvudvärk och sömn mig? Varenda dag upprepas samma sak, och nästan vid samma tid. Knappt några  piller hjälper heller, tar snart nässprayen.  Fast har jag verkligen så ont att jag ska slösa 100 kr på ett sprut i min näsa? När vet man att smärtan inte längre har något stopp och inte kan underlättas med några piller som finns? Är det då man ska ta den gudomliga sprayen, fråga inte mig jag vet inte svaret. Jag önskar dock jag visste...
Jag orkar inte skriva mer, detta ljus från Jesper dator går mig på nerverna. Det underlättar inte, och livet blir inte heller bättre ju mer man klagar. Lika bra jag slutar skriva, annars kommer ni få läsa en hel bok om mina "klagerlser" och allt annat i den vägen. Ha en skön fredag samt ta det lugnt med påsharen imorgon. Själv väntar man redan, pappa har pratat med haren att han ska komma. Hm, lite töntigt för en femton åring? Avgör själva, nu ska jag faktiskt sova! För imorgon består dagen av sol, och sol på snö är ingen bra kombination. Redan idag var det usel skidåkning, så lika bra att gå upp tidigt så man kanske får något åk innan det blir till att steka i solen! Natti

.

Nu är det officiellt att Färjestad är laget som tog hem sm-guld 2009. Dom ledde med 3-1 i matcher, tills idag då dom tog hem sm-guldet genom att dom tog segern med 3-2, och jag står fortfarande vid min åsikt. Färjestad är inget lag, utan endast en kaffesort! Löfbergs Lila är det ända som påminner om Färjestad, inget hockeylag.

Hur dom kunde vinna vet jag inte, antingen helt enkelt för att det är ett lag med bra spel eller så är dom laget som fjäskar. Jag skulle kunna tro att dom bjuder både HV71 och alla domare kaffe i pauserna samt innan match. Och dom får 2 årsförbrukningar av kaffe om dom låter Färjestad vinna, det är min åsikt som jag står fast vid.


Onsdag

Snöstorm här och regn hemma. Vilket är bäst? Blev i vilket fall knappt någon skidåkning idag pga vädret, plus lite annat. Vi åkte istället hem och mamma kom på att vi gör en stor snögubbe. Hmm, det gick ju som det gick. Blev mer en snökärring med cigarr som rekvisita, inte allt för tokig iaf! Snart ska jag försöka dra upp pappsen ur soffan så vi kan köpa mitt godis någon gång, är så grymt sugen. Skulle kunna tro om drygt 6 år kommer jag lida av fetma och vara på kollo varje sommar. Eftersom jag inte går upp så många kilon nu fastän jag väldigt ofta äter det mest onyttigaste , så kilona det kommer väl... Bara att vänta i guess. Men jag orkar faktiskt inte bry mig om vikt och allt det där, vafan man ska ju leva lyckligt? Inte behöva gå och tänka på att man väger ett kilo för mycket eller för lite. Som ordspråket säger: Man lever bara en gång, ta dagen som det kommer.
På tal om inget, läste Cajsas blogg förut (http://cmil.devote.se/) och där stod det att hon måste börja kolla på OC igen.
Jag tror faktiskt att jag själv ska ge mig det löftet, det var ju jag som inte lämna en ensam minut innan OC spelades på datorn. Saknar faktiskt alla "problem" och framför allt den snygga Adam Brody och två jag inte får namnet på... I vilket fall killen som är "beroende" av Marissa och killen som alltid ställer till slagsmål. Ni förstår nog inte vilka det är, hade varit lättare om mina hjärnceller arbetat i en grupp så jag kunde minnas men men.
Som plåster på såren ska jag se på ett avsnitt One Tree Hill. Det är också en av mina favorit serier, då vet ni det också!
Ta det vackert idag, puss

    Våran fina snökärring, dock ser sjalen mest ut som två öron istället för en påskkärring sjal. Men men, snön faller ju så vad gör man? Cigarren har dessutom fått lite tyngd av snö.

Tisdag

Förtillfället ligger mitt bredband på en lägre nivå än bas, förstår inte vad som har hänt. För Spofity, Msn och Facebook funkar alldeles utmärkt men resten går i ett lägre tempo än jag inte kan förklara.
Men men, förutom fnattet som "modemet/dongeln" har fått har allt varit bra. Ett jäkla skönt väder och ett tag trodde jag verkligen jag var i en bastu! Jag var så varm att jag inte visste vad jag skulle göra, vi var borta vid bergshanget och ja. Det var varmt som sagt... Något mer än värme, skidåkning och allt annat i den fronten har inte hänt. Tog mig nyss en dusch, och det är ju en fruktansvärt intressant händelse att bli medveten om.
Förutom duschen sitter jag nu och väntar in tiden för sängen, jag är fortfarande trött och blir snart arg på mig själv. Måste väl lida av något, men som tur är vet jag några fler som känner precis som jag. Som varit med om samma resor som jag.
Men nu får jag skippa dessa samtal om sömn, man blir ju inte mer pigg?
Fast mer har jag inte att berätta, finns knappt något att säga när man sitter i en stuga mitt uppe i ett fjäll. Händer helt enkelt inte så mycket, fast idag var vi faktiskt i ena skidshopen. Och både jag och pappa hittade tröja/tröjor. Jag fick en Tiger Hood och pappa köpte en ljus Boomerang tröja och en Boomerang Hood. Så lite kap händer allt här med!
Men nu får jag avsluta, min rygg börjar värka för att jag sitter på ett så konstigt sätt som man kan göra. Ha det så gott så länge, skriver nog imorgon tror jag :) (efter jag vart och köpt mig mitt godis!)

Måndag

Då var strax ännu en dag i fjället över, och den har varit helt okej :) Dock lite annorlunda händelser som man inte behöver gå in på, annars har den varit bra. Vädret har dock inte hållt sig till rapporterna men morgondagen ser ljus ut. Är lite avis på Västergötaland och alla andra regioner i götaland som bär på solsken och 15 grader, men men får hålla ut några dagar till. På fredag(om jag förstått rätt) blir det perfekt väder här uppe, och jag har kommit på att när man får sol i fjällen får man dubbelt så mycket. Så om man säger att det blir 2 dagar sol här, så går det nästan jämt ut med hur det är/kommer vara hemma i veckan. Ibland tänker jag till serru!
Nej, men klockan är ju ändå tjugo i elva snart och jag börjar faktiskt bli trött. Jag förstår inte vart all trötthet kommer ifrån? Jag sov ändå minst två timmar på förmiddagen idag plus att jag fått minst 7 timmar sömn i natt. Hur länge ska Hemsedal och Berlin resan vara? Sov ändå inte dåligt där, men men får väl sova tills jag blir människa igen. Har väl inget annat val...
Ha en bra kväll, samt påsklov. Antar jag skriver imorgon, brukar bli lite rastlös runt kvällen. Godnatt, eller hejdå iaf! :)

....

Bilder :

DET GÅR INTE! Får återkomma imorgon... Ngt fel på bloggen/uppladdningen

Söndag

Äntligen har jag fixat internet i denna stuga, fick ta bort det förra mobila nätverket och sen installera ett nytt. Lite krånligt och min dator kände inte riktigt för att jobba idag, men efter lite övertalning och envishet så gick det till slut.
Så nu sitter/ligger jag i rummet i stugan, och jag känner mig verkligen hemma. Man kan släppa allt och bara leva helt enkelt, visst saknar jag redan mitt hem. Har inte varit hemma länge, endast drygt två dagar. Men får samla lite krafter här, skönt att umgås med familjen. Har inte träffat dom på länge, och på torsdag kommer Jesper och Malin hit. Det blir också en höjdpunk på dessa dagar, men att bara åka skidor ett par dagar till är inte heller fel. Visst var Hemsedal underbart, samt BERLIN men detta blir nog också underbart men på sitt sätt. Det blir avkoppling, och det behöver jag när jag bär på denna förkylning! Och för att göra er lite avundsjuka, Västergötaland bär inte bara på fint väder. Det finns här med, det var ca 10grader när vi kom hit och växlande molnighet. Plus att backarna inte såg "förstörd åkta" ut, utan det var perfekt. Kanske det blir till att ta på sig shorts och t-shirt imorgon, kanske jag överdrev lite... Men ni fattar haken? Det är med andra ord bra väder här.
Har inte så mycket mer att säga om dagen, har nästan endast spenderats med träsmak i röven... Och ska faktiskt lägga in bilder idag, ska gå och hämta min kamera nu. Har inte fått några bilder ifrån några ännu, men det kommer. I promise! Ha en fortsatt dag, ska hämta chips också innan dom blir uppätna av några människor i soffan. Puss

Grattis återigen Niclas :)<3

Lördag

Jag och löften verkar ju inte vara någon bra kombination, skrev igår att jag lovade att lägga in bilder från Berlin. Men inte här inte, dom är inte ens inne på datorn! Men har faktiskt cirka 1,5 veckors tid på mig att lägga in dom och sedan ladda upp dom här. Så håll ut gott folk, kanske dom kommer imorgon. Kan tänka mig att jag kommer vara uttråkad efter bara någon timma, fast det ska ändå blir skönt att komma upp till stugan igen. Mysa ner mig bland alla trän, all snö och alla gosiga björnar. Varje gång jag åker upp tror jag alltid att jag kommer bli överfallen av björnar, varenda gång jag åker själv ner i "Äventyret"(en backe) inbilar jag mig att en björn ska stampa ut i backen från skogen. Är jag sjuk eller bara väldigt fantasifull? Efter att en björn en gång för ca 4 år sedan kom ut i en backe i just Lofsdalen tror jag att det ska hända mig. Jag är nog lite sjuk, inte bara fysisk utan psykiskt också.
Så mycket mer som har hänt under dagen finns inte att skriva om, endast besök av bror och Mallan :) Skulle egentligen med Karin, Kikki, Amanda och hennes syster ut och grilla samt fota. Men min hosta sammarbetatade inte så fick ta medicin istället.
Usch vilket tråkigt och snurrigt inlägg, ni får ursäkta mig! Jag är inte på något bra humör/skrivhumör så blir bara massa upprabblade saker... Kanske lika bra att lägga mig och försöka bli frisk, plus att jag åker halv åtta imorgon bitti.
Uppdaterar antagligen när vi kommit upp, om jag orkar och hinner :) Ha en bra dag och morgondag, puss!

Fredag

Sitter och hostar upp mina lungor samtidigt som jag snyter ut min hjärna. Cell för cell, bit för bit.
Som sagt, en förkylning följde med från Berlin eller egentligen ifrån mitt hem. Kände lite halsont på måndagsmorgonen och den släppte inte samt har inte släppt. Så sitter hemma en fredagskväll helt utmattad och rastlös, men vad ska man göra? Bara att acceptera läget, får ca två veckors tid att kurera mig så får väl tänka framåt. Var iaf ute en stund förut, bad Karin att köra runt lite med mig eftersom hon nu fått sitt körkort. Grattis Storan! Något mer har inte hänt idag, har i för sej varit i stan och låtit dom fixa min kamera. Så nu funkar den, eller det funka innan också men objektiven kunde förstöras. Ett problem ur vägen i vilket fall :) Bilder från Berlin dom kommer, under morgondagen för idag orkar jag inte. Har kameran bredvid mig men sladden ligger i en låda två meter ifrån mig. Dom metrarna, är mycket jobbiga för mig. Så får försöka göra det imorgon, eller snarare jag gör det imorgon. Men ni får ha en trevlig kväll/natt för jag är trött och vill sova. Pussar

Fredag

Im back from the biiig city! Och dagarna har varit riktigt härliga, dock började måndagen med att man blev besviken på rummen. Men efter lite om placeringar och sånt i vårat rum blev iaf vi mer nöjda :)
Dagarna har spenderats på sevärdigheter, händelser från förr och lite små föreläsning, samt en hel del fritid. Så dagarna har gått på racerfart och jag är helt nöjd över veckan :) Dock fick inte jag köpt så mycket som de andra, min förkylning sänkte mitt humör och ork, men ett par jeans, en tunika och en t-shirt kom iaf med hem. Sedan blev det mycket godis till börderna mina, erkänn att jag är snäll? Haha, iaf så har det som sagt varit en helt helt helt okej vecka.  Förutom förkylningen och min otur. Min systemis fick den oturen, tappa som sagt min "linsskydd" till stora objektivet i snön i Hemsedal, så har inte kunnat använda det plus att nu när jag tog fram min kamera i Berlin i tisdags? så var hela linsskyddet i splitter, det var glas på hela kameran och objektivet. Så det har jag inte heller kunnat använda, men ska till "expert" idag och prata med dom så dom kanske kan ordna det. För jag vågar inte, kommer bara göra sönder hela skiten haha!
Men nu måste jag duscha, klockan är faktiskt två. Jag sov dock till tolv-halv ett, fastän jag nästan sov hela bussresan hem. Så om jag känner mig rätt, måste jag ta tag i mig själv så jag kommer ner till stan idag. Annars kommer jag inte kunna få med mig kameran till Lofsdalen nu på söndag. Men ha en fortsätt trevlig förmiddag, skriver nog ikväll :) PUSS

Bilder kommer senare, har inte så många eftersom bla bla men ska sno några från någon.

RSS 2.0