Söndag

Hinner inte skriva så mycket, dagen har endast spenderats med packning och snart ska jag gå igenom det sista och sedan sova! Jag har faktiskt blivit lite mer taggad till Berlin idag, har bara sett negativt på det hela veckan. Men vafan, vi ska till en stor stad och bara det är ju roligt? Jag och Sophia har iaf planerat en hel del, så kul kommer det allt att bli! Vi åker ifrån Edsborgs parkering 06:00 imorgon bitti och kommer hem 06:00 på fredag morgon. Så ha en skön vecka, för det ska vi ha!
Hejdå, pussar :)



Här får ni en bild på mig på köpet!

SLÄCK

SLÄCK LAMPORNA, SLÄCK NU LAMPORNA!

Bilder

                       

Det får räcka för tillfället, jag har nämligen inte så många kort. Bara på alla folk som var med, när en viss person lånade kameran haha. Kanske inte så roligt att se, haaa det!

Lördag

All trötthet ligger kvar sedan Hemsedal, igår somnade jag NIO i Karins och deras soffa. Jag är helt knäpp eller något, och nu vaknade jag nyss igen. Lika trött som dagen innan, men får väl bara vara hemma och försöka skaffa mig energi på något vis. Skulle egentligen på middag idag, men kände att jag faktiskt inte ville hur än jag såg på sättet. Så nu blir jag ensam till ungefär 5 tiden, riktigt härligt faktiskt!
Något mer finns det inte att skriva om, fast jag hoppas att alla släcker lamporna ikväll. Tror faktiskt att jag ska ta mig en promenad vid den tiden, kan blir coolt faktiskt. Men vi får se, kanske jag somnar...
Ha en härlig dag, lägger in bilder om en liten stund. Kraaaam

Fredag

Heeemmmmmaaa! Det har varit en riktigt härlig tur till Norge, men dagarna for snabbt förbi. Men nu är man hemma, nästan dags för att packa om. Känner mig inte riktigt peppad för Berlin, och jag är inte ensam. Hade hellre velat vara kvar i Hemsedal, men det blir nog roligt när man väl är där.
Bilder kommer senare när jag kommit hem, för just nu måste jag göra klart uppstatsen i musik. Har inte börjat än och det är dead line idag, riktigt härligt. Men vafan, nu ska man tänka positivt :)
Dagen idag kommer inte endast förbrukas med att packa upp väskor, ska faktiskt till Karin en stund också. Annars vet jag inte vad som händer, men nu måste jag jobba samt slå Amanda för alla äckligt fula bilder hon lägger ut på mig. Ha deeeeet!

Söndag

Om ca en kvart drar jag mig till till Edsborg där bussen väntar sedan åker vi vidare till! Ni får ha det så bra, och jag skriver på fredagen. Bilder kommer också att komma upp under den dagen. Så ja, ha det bra så hörs vi. HEEJDÅÅÅ! :)

Lördag

Då var det lördag, dagen innan söndag. Med andra ord åker jag imorgon, ska bli riktigt skönt! Har verkligen resfeber kan jag lova, så det ska allt blir riktigt härligt att åka iväg. Och resfebern är med mig!
Kom nyss på att mitt musik arbete ska vara inne på fredag, så smart som jag är har jag knappt börjat. Får antingen göra allt nu eller göra det när jag kommer hem. Då har jag dock bara någon timma på mig, så får försöka göra det nu!

Jag skriver antagligen imorgon dessutom, för just nu har jag inte så mycket för mig. Ska bara packa det sista och allt i den fronten, sedan som sagt försöka mig på arbetet.
Ha en skön kväll, hörs imorgon. Puss :)

Fredag

Jag kan väl redan påpeka att jag inte är på det bästa humöret för att blogga. Men måste skriva lite iaf, eftersom jag snart åker min väg och bloggen kommer vara död några dagar.
Som sagt blir det Hemsedal på söndag, och vad jag längtar. Jag längtar alltid efter att åka till fjällen, har dock mest varit i Lofsdalen och blivit hemmakär men i Hemsedal har jag också varit. Har varit lite varstans men dom sista åren har vi övertagit stugan och nu är vi ändast i ju Lofsdalen. I vilket fall ska det bli riktigt härligt att äntligen få ta på sig alla varma kläder, pjäxorna och skidorna och sedan dra ut i backen.
Förutom all skidåkning kommer allt annat också vara helt underbart. Och jag lovar er, kamerorna ska vara med mig över allt. Om jag så är ute i backen som inne i duschen.
Kanske inte riktigt det sistnämnda men ni fattar vinken, jag tar iaf med mig både systemen och digitalen. Lite svårt att åka runt på en systemkamera? Både dåligt för kameran och mig, haha! Därför får min lilla diggis följa med.
Så en dag som denna har jag inte gjort någonting, var på Överby en snabis och köpte migrän tabletter samt kollade på nya termobyxor. Jag vill ha hel bruna inte rutiga, svarta eller gråa! Lite kräsen är denna dam, men jag hitta inget så får helt enjelt försöka överleva :)
Nå väl, när jag packade lite och laddade min mp3, och sedan skulle sätta på den för att se hur mycket jag behövde ladda mer så såg jag...
Min underbaring har dött, den laddas bara ur/kan inte laddas. Så nu har jag ingen mp3 inför resorna, får sno min brors.
Men den är ju ändå riktigt bra, den kan ju spela högt också så vem vet. Våran stuga kanske blir den såkallade partystugan!
Samt ska jag och Amanda hålla utkik efter lite nööörskar, kanske vi hittar någon? Haha, inte för jag vet vad jag ska göra av med en norsk men ändå. Vi ska i alla fall på after skiin, fastän det är 45 års gräns..
Men nu ska jag sluta skriva, skriver bara som en kratta och har inget roligt innehåll.
Ni får ha en bra fredagskväll, själv ska jag strax lägga mig till kojs. Skriver imorgon, pussar :)

.

You spin my head right round, right round.
When you go down, when you go down down.

You spin my head right round, right round.
When you go down, when you go down down.


Right Round : Flo Rida



Onsdag

Min nya design verkar ha hakat upp sig, ibland syns den och ibland inte. Fråga mig inte varför, för jag bär tyvärr inte på några tekniska egenskaper. Men jag har försökt så gott det går med min hjärna verkar inte få ordning på problemet, så ni får stå ut. Det rättar nog till sig så småning om!
En dag som denna har jag tyvärr inte så mycket att skriva om, och det förkommer tyvärr väldigt ofta.
Idag har jag i vilket fall varit i skolan som vanligt, sedan tog jag, Amanda och Sophia oss en promenad till stan istället för den varma och trista bussen. Det tog oss runt en kvart att gå i det extremt fina vår vädret, riktigt härligt var det. Jag tog faktiskt av mig jackan, och jag är inte någon person som ofta går "lättklätt" utan tar bara av mig om det verkligen behövs. Kanske lite dålig formulering, men hoppas ni förstå. Jag är med andra ord en kallblodig människa.
Vi strosa runt på stan, tog ut ett recept ifrån Apoteket sedan tog jag och Amanda bussen hem och Sophia gick till sin pappas restaurang. När jag väl var hemma ifrån resan med bussen mötte jag på Jesper som satt hemma hos oss och smittade våra möbler. Han hade nämligen blivit extremt förkyld över natten och mamma tyckte han skulle vara här istället för att vara hemma själv. Inte jätte snällt emot mig som snart ska åka, för vem vill bli sjuk nu när det endast är några få dagar kvar? Men det var i vilket fall trevligt att se honom, gör inte det så ofta nu efter att han inte bor hemma. Fast han har faktiskt bott hem ifrån några år nu men ändå.
Det hände faktiskt inte så mycket en vårdag som denna, har endast gjort min engelska läxa nyss och fått den rättad av Malin. Har dessutom börjat på de andra läxorna, kommer missa mycket nu fyra veckor frammåt!
I vilket fall har dagen varit helt okej, och påtal om inget har jag hittat klänningar jag kan tänka mig att ha på avslutningsmiddagen!
Nu ska jag gå och hämta mig en piggelin, är grymt sugen på något sött!
Puss! :)

Två av de klänningarna jag hittade och som jag kan tänka mig att köpa:

Första: 598 kr     Andra: 545 kr

Tisdag

En solig dag som denna drog jag, Sophia, Niclas och Calle iväg en beställning på glajjor! Det är Kaney West stil, men inte helt "randiga"? Jag kan inte förklara, men dom var helt värda att köpa. 99 kr st, och eftersom S kom på idéen att beställa tillsammans slipper vi onödig frakt.
Något mer har knappt hänt idag, var nyss ute en sväng och ska snart hoppa in i duschen. Mina tankar for till, varför säger man hoppa in i duschen? Det gör man ju inte på långa vägar! Jaja, en dusch ska jag i alla fall ta. En lång dessutom, med musik och hela köret.
Imorgon blir det till att ha musik första och andra lektionen sedan sista blir det att ha nationella i franska. Fyyyyyyyyy! Kommer gå uselt om inte sämre, men efter det ska jag för en gångs skull träna. Det har jag lovat mig själv, och mamma är mitt vittne. Efter träningen, runt tre kommer A hit. Vet inte vad som händer men något lär det bli. Inte ett fullspäckat schema över en dag, men tillräckligt. De timmar eller minuter som blir över går endast till packning och plugg. Måste försöka plugga så mycket som möjligt innan jag åker, plus att jag måste börja tänka på att inte använda fel kläder så dom inte finns när jag väl ska packa för Hemsedal samt lite Berlin.

Nu väntar duschen på mig, om jag inte börjar nu kommer jag inte vara klar förens inatt. Ha en bra kväll, puss

Måndag

Som sagt var det vollyboll som gällde de två första lektionerna på dagen. Gick allt bra tycker jag, dock vann vi inte. Konstig dömning på det hela också, men det ska man inte skylla på! Efter det var det endast matte och fördjupning som stod på schemat. Och nu sitter jag här, åt precis upp de tre sista godisarna från i lördags. Ska försöka mig på att plugga lite, men vad vet jag inte? Måste plugga upp mig lite nu denna veckan så jag slipper jobba skiten ur mig efter Hemsedal, Berlin och Lofsdalen. Har dessutom nationella i språk på onsdag, hur tränar man till det? Jag vet redan att jag är sämst på franska! Men men, får väl ta det som det kommer. Mer som händer under dagen är inte så mycket mer än utvecklingssamtal vid sju. Lite dålig tid faktiskt, man blir ju låst hela dagen ungefär! Men men, lika bra att det blir gjort. Kanske skriver när jag varit där, antingen styla lite över all kritik eller endast skriva hotellser och svordommar!
Men nu ska jag försöka jobba lite med fördjupningen, och något annat. Kommer säkert på det!
Kram :)

Söndag

Dagen har varit helt okej, orkade inte gå upp ur sängen så blev väl människa runt halv tolv idag. Men konstig som jag är, vaknar jag alltid vid halv tio och kan inte somna om. Sedan blir jag trött heeeela dagen, så denna dag har mest spenderats hemma. Eller egentligen, endast spenderats hemma. Fick först besök av Jesper och Malin runt tre, åt en super middag. Sedan åkte bror till träning men Malin stanna, hon var tvungen att tagga inför omeletten som väntades på kvällen! Runt fem kom A och L förbi en stund, men dom drog runt åtta. Så runt åtta parkerade jag mig med min familj vid tvn med omelett i största hugg. Ruggigt gott, har blivit som en tjockis när det gäller mat. Men mat gör en glad, så för mycket kan det aldrig bli! :) Tränade lite idag också, körde på vad hemmet kunde erbjuda. Så det blev lite träning med hjälp av Hannes grejer, och jag märkte att jag måste bli seriös med träningen. Kommer snart inte kunna stå längre, min rygg är cp svag. Ju mer jag tränar ju ondare får jag, därför jag avstår. Men måste bli bra någon gång, samt mina cp knän måste blir bättre. Träning är enda utvägen! När jag ändå skriver om träning, imorgon är det vollyboll som gäller. Klasserna möter klasserna för att se vilka som får spela på fredag då skolor möter skolor. Jag, Amanda och Sophia är ruggigt taggade iaf. Måste vinna, vet inte vart vi har fått det ifrån men vi ska haha.
Hade faktiskt tänkt mig att beslagta min säng så snart som möjligt, kanske datorn får vip-plats i mitt knä. Men då blir det mest Tower Bloxx eller vad det heter som S har lärt mig att bli beroende av! Ett så sjukt simpelt spel, men ändå så jävla roligt haha. Jaja, nu får jag tacka för mig annars kommer jag bara skriva om ingenting som jag gjort flera rader ovanför.
Ha en skön dag, och en ny start på en ny vecka. Kösss!


vart ska man gå? vad ska man tro? vad ska man säga? hur ska man göra?

Lördag

Tog bort gårddagens inlägg efter att jag hade tänkt lite, kom på att personen faktiskt kunde besöka min blogg och då hade det blivit kapning av mitt huvud. Det kändes inte så jätte frestande, därför jag tog detta beslutet.
Nog talat om det, denna dag kommer vara lite händelserik. Först ska jag till kalas i Skara, min kusin fyller år. Sedan händer det lite saker emot kvällen, ska allt bli trevligt det med. Så mycket annat för helgen är inte inplanerat, ska dock försöka åka till Göteborg. Måste köpa ett par som jag hittade för några veckor sedan, men som inte finns kvar! Men om jag känner mig rätt kommer jag inte orka sätta mig på ett tåg och fara dit. Ska försöka hinna innan söndag nästa vecka, för då är jag redo för en färd till Hemsedal. Jag längtar verkligen, en toppen vecka vill jag lova.
Måste avsluta nu på direkten. Fick/har värmeslag förtillfället, en dator på ett duntäcke är ingen bra kombination för Mathilda Granlund. Så att jag inte dör i förtid får jag nog ta bort den och ta mig lite frukost. Har varit vaken sedan nio men inte orkat gå upp, oväntat? Förresten har jag faktiskt namnsdag idag, haha. Fick faktiskt ett sött sms från min morfar, dessutom ringde han mig när jag hade svarat. Han berättade att han hade suttit från sju till halv tio och försökt att få till ett sms. Han klarade det tillslut iaf!
Ha en bra förmiddag, skriver ikväll. Puss

Torsdag

Som sagt, igår skrev jag om den skinande solen och längtandet efter vårjackan! Men ack ack, dessa drömmer och fantiseringar försvann under en mycket kort tid. Man vakna med ett ljus skymtande ifrån persiennen, och en sol i ryggen när man gick till bussen. Men, efter cirka 18 timmar efter gårdagens vårstunder så var det som bortblåst, bortblåst med snöstormen. Något som är lite komiskt att det är inte bara jag som är lite irriterad över Sveriges mycket skiftande klimat, utan i nästan varenda blogg jag kikat på under kvällen har innehållit ett klagomål över vädret. Visst är det mysigt med snö, men nu är det ändå 12:e mars? Om drygt två månader ska man sluta skolan, och då ska solen skina som bare den! Får väl se hur det går på den fronten, om Sverige har dessa skiftningar så vet jag inte vart sommaren kommer sluta, kanske det helt enkelt blir så att sommaren och vintern byter plats? Ingen kan vara säker. Men nu är jag iaf laddad inför våren, fick hem den beställda jackan idag. Väldigt blå men faktiskt snygg, lite mer "plastig" en vad jag trott. Så det blir en liten mer regnjacka, men funkar helt okej som vårjacka. Fick dessutom hem en "stickad" vit sommar tröja hem igår samt en tunika.
Var som sagt på torp också, hittade faktiskt det jag höll utkik på. Men inget blev köpt, ska få av mamma och pappa. Plus att min ekonomi inte är på topp en dag som denna, har dock råd. Det ska jag inte klaga på, men om jag köper den nu har jag endast 300 kvar att disponera till 20 mars. Och jag med mina tvångstankar kan inte ha mindre än 100-200 på kontot, jag vet jag är sjuk.
Men ska iaf ut till Överby med mammsen efter skolan, måste köpa present till min kusin som fyller år idag! Får slinka in med ett grattis i högsta grad! Ska nog då försöka få med mig jackan hem, måste ju ha den innan Berlin. Hoppas dock att jag inte hittar någon snyggare där, det hade varit riktigt surt. Men livet kan inte alltid vara perfekt, eller hur? Har faktiskt nationella i engelska imorgon, och med det menar jag att livet inte kan vara perfekt. Är dålig i både hör och läs förståelse samt att prata inför andra. Med andra ord är engelska inte mitt starka ämne.

Får helt enkelt ladda lite, måste ordna mp3:n kom jag på. Sedan ska jag nog försöka lägga mig tidigt idag, så jag hinnner äta frukost. Som jag faktiskt gjort flera gånger denna veckan.
Får skriva med också att jag lider med dig Cajsa, stackare rent ut sagt! Om du blir sämre har jag, Sophia och Amanda bestämt att komma. Inte för att du/hon kommer kunna läsa detta om hon blir sämre, men kan inte formulera detta stycke ändå. Så Cajsa får helt enkelt krya på sig riktigt mycket.
Nu får jag säga tack och hej för idag, ha en skön kväll! Puss :)


Förresten, min käre SO-lärare var med i "Vem kan mest" eller vad programmet nu har för namn. Han var faktiskt riktigt duktig, tyvärr lite otur. Men men, stolta elever lär gå uppför trapporna för en ny dag i skolan :)

Onsdag

Jag är förtillfället beroende av sommaren. Sitter och lyssnar på Martin Stenmarck, tro det eller ej men snat är det. Förra sommaren gick 9 sanningar och en lögn med Martin Stenmarck i bilens stereo. Varenda gång jag, Mamma, Karin och Malin satt i en bild på väg till stugan spelades denna skiva om och om igen. Man kan faktiskt säga att i varje liten stereo vi var i närheten av spelades hans låtar, varför det vet jag inte. Men det gav oss en sån härlig känsla, så nu när jag väl sitter här med Martin Stenmarcks låtar i hörlurarna får jag gåshud utav att jag längtar till sommaren.
Varför kan inte bara sommaren komma nu? Den är efterlängtad av många, kan knappt sluta tänka på den.
Antagligen för att varje gång jag kollar ut genom fönstret ser jag en klarblå himmel med några duttar vita moln en en skinande sol vid ett träd. Kan det bli bättre? Ja, det kan det allt. Som att t.ex sitta i båten, segla eller helt enkelt något annat. Får hoppas att efter alla "äventyr" nu i mars och april att sommaren kommer.
Får nästan tankarna att lägga mig ute på altanen och sola när jag kommer hem. Jag kanske har druckit för lite en dag som denna, eller så är jag beroende av att sommaren måste komma. Den slutsatsen får ni dra, och hoppas ni kommer fram till ett någorlunda bra svar.

Men nu får jag sluta sitta och fantisera om en underbar sommar, får ta en dag i taget. Som idag, ska bara hem och sedan ut till Torp med Malin. Måste hitta mig en jacka, är helt inne på detta nu så det får helt enkelt bli en till. Kanske det bara är jag som tycker jeansjackor är snygga, men isf får det vara så. För jag ska, jag ska verkligen ha en. Inte en sån ifrån 80-talet som är tråkig och trist, utan en snygg jävel! Vet dock inte hur mycket jag har råd att lägga på den men, har fått erbjudandet av min far att antingen få biljetter till U2 eller få jacka eller något annat.
Vet faktiskt inte vad jag ska välja, för U2 är ju ett helt okej band och enligt några experter är det sista gången dom åker till Sverige. Man kanske borde ta chansen när den ändå är här? Tycker ändå det är lite taskigt att jag ska få biljett dit som ändå kostar runt 1000 och inte ens tycka dom är så vidare bra. Men jag får spekulera om detta, har ändå till imorgon kväll på mig!
Nu måste jag fortsätta med mitt Genus-tube arbete, ska vara inne om en vecka.

Ha en bra vårdag, Puss


kära och älskade kust/stuga!

Måndag

En bra början på en ny vecka! Skolan var helt okej, så mer om det har jag väl inte att säga. Efter skolan tog jag mig ner till stan och kolla en grej, sedan gick jag till m&m. Åt lite och försökte få med dom till Torp, men ack ack! Så jag blev lite sur haha, var faktiskt cp trött också. Jag gick iaf den korta biten till torget, fyllde på mitt kort sedan åkte jag hem. Innanför dörren möttes jag av ett kuvert: Öckeröds Gymnasium.
Mitt hjärta började banka, vad i helsike är det här?
Jag öppnade sakta brevet och vips, där stod det att jag är utvald att vara en av de sökande till skolan. Men det ökade mina chanser en liten aning, fast jag tror fortfarande inte att jag kommer in. Men man ska aldrig sluta hoppas, eller hur?
Jag tog några danssteg till mitt rum, som faktiskt var mycket väl städat för en gångs skull. Blev mycket överraskad av det jag såg, och mer idag har jag inte gjort. Gått igenom lite NO, sedan har jag precis ställt in en plåt kolakakor i ugnen. Mums, jag längtar verkligen. Skulle inte förvåna mig om klockan alldeles strax ringer och jag får springa ut och ta ur dom i ugnen, samt känna den där gooooda doften.
Morgon dagen ser inte direkt så fullspäckad ut heller, tar dagen som den kommer så att säga. Men troligtvis blir det Torp med Mallan på onsdag, äntligen får jag kanske tag på jackan jag eftersöker.

Men nu piper klockan och jag kan inte vänta en sekund till att proppa i mig mååånga kakor.
Ha det bra, PUSS.



Fredag

TAGGAD INFÖR KVÄLLEN!

Mer kan jag inte säga om detta ämnet, får ta upp det ikväll när jag kommer hem eller imorgon.
Beror på tiden osv.

Annars har dagen varit helt okej, samt hela veckan. Förutom "anfallen" mitt huvud får ibland, helt plötsligt kan jag få världens huvudvärk typ migrän. Det hände idag, får försöka proppa i mig alvedon innan det är för sent.
Nu måste jag käka och annat, har blivit ett matvrak det sista.
Ha en trevlig dag, PUSS


SNYGGING!

Onsdag

Det var bannemig ett bra tag sedan jag använde tangenterna till att skriva på denna hemsida! Men nu är jag tillbaka frisk och kry, inte för jag varit sjuk med sjukt dålig på att uppdatera.
Veckan har iaf spenderats med ganska mycket plugg, tills idag och igår iförsej. Så mycket vecka kan man väl inte säga. I måndags färga jag iaf Kajjans hår och det blev ljusare som önskat! Jag borde nästan bli personlig frisör till den damen, varför inte liksom? Men men, plugg inför provet gick ju sådär. Kändes bra när Karin förhörde mig när jag tog ut slingor men ack ack. Provet var svårare än vad jag hade anat! Det var ungefär jag och Sophia som satt där i ett hörn, får väl se hur det går. Kändes väl ändå okej, sedan på kvällen blev det fika med Erica, en väldig mysig sådan! Och en dag som denna har jag endast legat i ett solarium och trott jag blivit brun, men ack ack. Inte första gången, men vad förväntar man sig efter 15 minuter första gången en vinter? Får vänta till sommaren, då jävlar. Ska slå mig från förra året, inte så normalt kanske.
Jaja, morgon dagen ska spenderas på skolan mellan halv nio till tre och sedan har jag inte några andra planer.
Fredagen är dock händelserik, först lite hemligheter som jag inte kan avslöja här och nu sedan blir det att dra vidare till något ställe.
Men nu ropar mamma på att jag och Karin ska komma för te, får helt enkelt resa på min kropp och bege mig till köket!
Puss

Söndag

Äntligen har jag fått upp alla tavlor och dylikt i mitt rum! Riktigt stolt över mig själv, fick tummen ur och helt plötsligt var hela rummet klart. Har städat och allt annat, har dessutom lagt fram kläder inför morgondagen. Har bestämt med mig själv att äntligen komma upp i tid och göra iordning mig, och påtal om kläder. Nyss klippte jag av mina jeans? Hade ett par ljusa replay i garderoben som legat ett år, för små i längd och midja. Men jag tänkte göra om dom till shorts, men innan hjälpte pappa mig att stänga igen byxorna. Det gick med andra ord, fast jag kunde knappt andas. I vilket fall tog jag fram saxen och började klippa, och det blev faktiskt bra! Jag och en saw hör inte ihop, blir inte rakt någonstans och det blev det inte nu heller. Men jag vikte upp dom istället, så ett nytt plagg inför sommar. Gäller dock att jag inte går upp ngt enstakat kilo för då kan jag skippa detta om jag inte vill kvävas till döds.
Så mycket mer har inte hänt idag, hade tänkt att plugga men vem orkar det en söndag? Inte jag i vilket fall, fast strax ska jag faktiskt sätta mig med det otroligt tjocka häftet! Måste plugga, kan nästan ingenting. Eller kan hälften rättare sagt, och det är prov på tisdag så jag får kämpa på.
Har väl inte så mycket mer att säga, har egentligen inget mer att säga. Har skrivtorka(ovanligt?) så får helt enkelt sätta mig till ro och läsa om människokroppen. Får tänka positivt, detta blir antagligen sista provet för terminen. Om man inte räknar med alla nationella dock, och om 22 dagar sitter jag på en buss påväg mot Norge. Eller vid denna punkt är jag redan i stugan och äter tacos! Kommer bli en underbar månad inom kort, som jag säkert har tagit upp i tjugotvå inlägg.
Ha en bra kväll, puss
framifrån
bakifrån

RSS 2.0