Lofsen

Älskade och saknade Lofsdalen! Suget att stiga in i stugan och känna doften av fjällen kan vara det bästa. Efter alla år är den 58 mils långa biten inte längre lång och att första gången varje år få sätta på sig pjäxorna eller bootsen för att sedan få åka ut i backen kan vara något av det bästa.
Vecka 11 kommer jag igen, och jag längtar!





Julklappar

Det jag fick under årets jul var bland annat:
Elsas hemlighet
Kavaj
Gostunika
Väst
Goa sockar
Nattlinne
Thomas Sabo berlock
Kamerastativ
KumKum ring
Fin schampoo
Muggar
Handdukar
"Fågelholk"(tjatat att vi borde ge mat åt fåglarna ett bra tag...)
Cape/poncho
Vetekudde
Halsduk
Läppglans
Julgranskulor
Bodybutter från bodyshop
Sedan får jag även välja middag på oleary's, fika på strandgatan och valfri bio när jag vill av/med älskling :)

Fick lite annat med, men det var det jag kom ihåg på rak arm! Nu blir det att sminka mig innan jag beger mig på lite pizza :)

Hey there

Vad ska ni ha på er på nyår? Hittat partyblåsan ännu?
Själv köpte jag min klänning när jag och kära mor och mormor var i Göteborg. En enkel men ändå lite lite annorlunda, och troligtvis ingen annan som kommer att bära den. Och enligt mig är det bra att köpa en ny klänning som man faktiskt kan använda andra gånger än just bara på nyår. Hur kul är det att lägga pengar på ett klädesplagg man kommer att använda en gång? För vissa roligt, men jag tycker det är mycket bättre att kunna använda det flera gånger :D

Innan jag köpte min klänning kollade jag runt på massor av hemsidor och för er som inte vet vad ni ska ha eller behöver inspiration kolla in nelly.se. Finns en hel del snyggt där och framförallt kan man få sig en dos inspiration!

Dags för mig att ta mig an duschen för att sedan göra i ordning mig för lite ärenden :) Ha det bäst!

Mellandagarna

Det var ett tag sedan, ett bra tag! Men dessa mellandagar har jag fått lägga tid på annat och helt enkelt valt bort bloggen. Tyvärr men så är livet ibland!
Dagarna har i vilket fall varit fyllda med riktigt bra och roliga saker! En underbar julafton följt av en underbar juldag, sedan har de andra dagarna spenderats med pojkvän, familj, vänner och sedan har jag kollat på fotboll! Brodern min har varit med i mellandagscupen och som trogen supporter har jag självklart kollat och hejat på :)
Så vad bjuds resten av dagarna på? Imorgon blir en lugn dag, har en liten förkylning som vill smyga på men måste vara fit for fight tills på lördag då det vankas nyår!

Nej, nu känner jag att mitt skrivande och min svenska ser för jävlig ut så tror det är dags för lite sömn. Godnatt kära ni!

Lucka 24


God Jul alla min goa!
Idag är det självaste julafton och glädjen sprider sig som ett lyckorus!

I dagen till ära rekomenderar jag eller jag beordar er att om ni inte kollat på årets julkalender så se den! En av dom bästa under åren, så det är vad som gömmer sig bakom lucka 24. Kanske lite sent men ändå, jag vill tacka svt för en riktigt bra julkalender 2011!

http://svtplay.se/t/169547/julkalendern__tjuvarnas_jul

Julafton

God Jul kära ni! Ta nu vara på dagen, för det tänker jag göra! Vi hörs under morgondagen då jag kan avslöja vad jag gett och vad jag fått under granen, och även berättat om årets underbara jul.
Ta hand om er, och njut! GOD JUL!




Dan före dopparedan

Imorgon är den stora dagen inne, julafton! Och jag har redan ångest, ångest över att den snart är slut. Det gör ont i mig, men men! Julstämningen finns och dagen imorgon kommer bli bäst :)

Nu funderar jag faktiskt på att dejta kudden så att jag istället kan gå upp lite tidigare imorgon! Så godnatt och god jul i förskott eller vad man säger :)



Lucka 23




Lucka 22


Bakom den sista luckan med julklappstips gömmer det sig tips om bodylotions, bodybutter och annat mumsigt som gör kroppen så där alldeles len och lyxig! Det är någonting som alla vill ha och som alla uppskattar!

http://www.thebodyshop.se/web/kroppochbad.aspx

Utöver alla dessa julklappstips finns det flertal andra såsom kläder och liknande, men detta var i alla fall några tips och vill ni ha fler är det bara att kontakta mig! :)

Min pappas dag

Äntligen jullov! Vad jag längtat och vad jag är trött just nu! Nu har all spänning och stress lagt sig vilket bidrar till trötthet, men sedan är jag även lite mörbultad efter volleyboll turneringen idag! Inte för att det varit jättejobbigt men eftersom att jag inte tränar speciellt mycket och inte brukar utsätta min kropp för slängningar hit och dit så känns det helt enkelt nu efter!

Det blir helt enkelt att lägga mig nu fastän det är lov och jag egentligen kan vara uppe hur länge jag vill :)
Får inte glömma att gratta min älskade bästa pappa idag, då han fyller hela 48 år! Så grattis till dig, du har och kommet alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! För visst är det så, att sina föräldrar och ja hela sin familj har en väldigt speciell plats i hjärtat. Man skulle aldrig kunna göra dom illa, och det värsta som finns är att göra dom besvikna eller ledsna. Så, det ska inte få hända :)
Men tillbaka till självaste 21 december, grattis pappa! <3

Nu får jag faktiskt soooooooooooova, så godnatt kära ni! Ni kanske även ser på min tex och mina ordval att huvudet inte riktigt är med och att halva min kropp redan sover :) NATTI!

Lucka 21




Godis

För några veckor sedan gjorde vi ju julgodis här hemma, och eftersom att det mår en tjuv i matkällaren har näst intill allt tagit slut... Så nu försöker jag göra detta själv, men det går ju åt skogen. Inget blir rätt... Iallafall inte daimen :( Men men, nu hoppas jag på att kolan med vårgårda ris i går bra! Ha det så bra så länge :)

Lucka 20


Jag själv älskar julklappar med en tanke bakom, och att få ett smycke med en betydelse är väl ingenting man tackar nej till? Ett hett julklappstips!

http://byairam.com/Default.aspx

Lucka 19






Christmas

Jag är inte den bästa på att uppdatera men nu när det är juletider finns det annat i tankarna! Förutom att plugg funnits högt upp på göralistan har även saker som julklappsshopping, julstädning, paketinslagning och annat som hör julen till stått på listan. Men men, jag kan inget annat säga än att jag gillar det. Julen ska vara sådär mysigt stressig, men mycket i tankarna men jag kan inte klaga på att höstterminen snart är slut. Finns inget bättre än att gå på jullov, att fira jul och vara med alla nära och kära och lägga all skola på hyllan. Finns det något bättre? :)

Slut på mitt tjöt, vad har ni köpt till era nära och kära? Jag hade gärna velat skriva upp allt vad jag köpt men eftersom det finns vissa nyfikna människor där ute som läser min blogg så väljer jag att avvakta med det! Hoppas dock att alla blir nöjda eller framför allt inte missnöjda :)

Nu ska jag försöka komma på något annat att göra, kanske dricka julmust och fortsätta kolla på Bridget Jones dagbok?

Lucka 18


Ett fint schampoo eller balsam är alltid uppskattat för det är produkter man själv annars inte lägger mycket pengar på, så därför är det en utmärkt julklapp för alla!

http://www.redken.se/_se/_se/products/franchise.aspx?catcode=AXE_HAIR^F1_Haircare&TopCat=F1_Haircare

Lucka 16


Bakom denna lucka finns det ett julklappstips som kanske inte passar de mindre utan de som är över 18 år. Glas såsom vinglad, wiskeyglas, vanliga dricksglas, alla sorters glas i alla dess former! Någonting alla har nytta över, vare sig om de har eget boende eller bor kvar hos sina föräldrar. Man har alltid nytta av det och det är förbannat tråkigt att köpa själv, så varför inte få det i julklapp?

http://www.cervera.se/Duka/Produkter/Glas/

Undra

Jag känner mig vilsen, eller inte vilsen men det finns någonting inom mig som jag inte kan ta grepp om.

Lucka 15



14 december

Plugg, plugg och återigen plugg... Naturkunskap B prov står på fredagens schema och jag är väl inte överlycklig om man säger så. Det finns inget intresse i att läsa och det bidrar till att ingenting fastnar i huvudet. Men nu har jag i vilket fall läst igenom det några gånger och nu tänkte jag ta mig en dusch och sedan läsa igen! Rolig dag inte sant?
Dock har jag faktiskt gjort lite annat idag också, jag har fixat lite i rummet och sedan har jag köpt julklappar!
Så nu har jag köpt till klart till Alex och de flesta i familjen, bara mamma och pappa som det saknas lite hos! Men det fixar jag inom kort :)

Nej, nu måste jag faktiskt gå till duschen. Jag är hungrig som en varg och för att jag ska hinna allt som jag måste göra innan läggdags är det på tiden att jag börjar :) Ha det bra!



Lucka 14


Till er som har problem att komma på någonting att köpa till era mor eller farföräldrar. Då har jag ett tips som jag vet de blir glada över!
Broddar eller såkallade halkskydd är något de har nytta av men visst, det är inte något alla vill ha men det finns flera äldre som ständigt är rädda och ramla eller liknande, och då är denna julklapp perfekt!

http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/sidor/Halsaolevnadsvanor_Fysiskaktivitetomotion_Aktivitetomotion_Omaktivetomotion.aspx

Lucka 13



Tjuvarnas jul

Bara jag som tycker om årets julkalender? Tycker den är riktigt bra och framför allt mysig!



Lätt till tårar

Sitter och grinar till Biggest Loser. Usch för utröstningar och tårar på tv, gör så ont inombords :(

Lucka 12


Bakom lucka tolv hittar vi ett julklappstips som kan passa alla bara de har en favorit serie! Tv-serieboxar kan jag rekommendera starkt för det är någonting alla som har en favoritserie vill ha men aldrig köper :)

http://www.seriebox.se/

Lucka 11



Lugn helg

Denna helgen har bara resulterar i vila! Välbehövlig vila :) Gårddagen spenderades först med de avsnitt av julkalender jag missat innan vi åkte till Karins föräldrar för glögg kväll! Där bjöds det på god mat och dricka, dock är jag inget fan av glögg men julmust är det bästa som finns!
Idag blev jag väckt av min kära bror som hade köpt färskt bröd till oss, sedan tog jag och Karin en liten promenad till Jesper, Malin och Frans för att göra julgodis! Så från halv tolv-halv sex har jag gjort julgodis med familjen :) Riktigt mysigt och framför allt gott!

Nej, nu ska jag fortsätta se en film som går på tv. Blir att vila idag igen :) Imorgon blir det lite julklappsshopping innan jag måste sätta mig med Psykologi och Naturkunskap så att jag kan ta lov när vi väl får det.
Dessutom blir det en tripp till Göteborg på tisdag med min älskade mamma, där ska vi kolla runt lite(leta nyårsklänning!!) och även gå och mysa på Liseberg :)

Väldigt rörigt inlägg men jag har inte alla mina tankar samlade just nu, men som sagt nu blir det att återgå till filmen :)

Lucka 10


När person i fråga har allt och man inte kommer på någonting annat, då kan man köpa honom/henne en upplevelse! En stark rekomendation för er som har svårt att hitta någon bra julklapp till era föräldrar :)

http://www.liveit.se/

.

Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig

Lucka 9


Lucka 8


Någonting som många vill ha men inte vill betala för, sin favorit tidning i brevlådan en gång i veckan. Vem tackar nej till det?
http://www.tidningskungen.se/?gclid=CJ3T_rWe4awCFWlYmAodZ1uzkQ

7 december

Efter att stått och tagit hand om marknad idag är jag lagom frusen! Men men, ska snart sätta mig i bilen igen och åka till Karin då hon, jag och hannes bror ska på musikquiz! Inte illa va? På vägen köper jag även en pizza för att dämpa hungern :) Go dag ändå!

Lucka 7



McDonalds

Donken till lunch, kan det bli bättre?

Lucka 6


Fastän det blir mer och mer dator och internet här i världen så uppskattas ändå cdskivor. De traditionella som man kan använda sig utav både i hemmet, på jobbet och i bilen!

http://cdon.se/musik/u2/achtung_baby_-_20th_anniversary_deluxe_edition_(2cd)-15564153

http://cdon.se/musik/beyonc%C3%A9/4_-_deluxe_edition_(2cd)-14562025

Snö

Helgen spenderades med min älskling, vi bara myste, åt gott och ja, var med varandra. En välbehövlig helg vill jag lova!
Just nu har jag kurat ner mig under massa filtar i soffan och kolla på Byggfällan! Ser även att många skriver att det snöar ute men inte gör det, det i Skoftebyn inte! JAG SOM ÄLSKAR SNÖÖÖ!!! Men men, får hålla tummarna för att det kommer lite mer snö innan jul, för en vit jul vore himmelriket :)

Lucka 5



:(

Vet inte om ni sett denna, men visst är den hemskt eller visst är det hemskt? Att må så dåligt som honom och bli så mobbad att han är rädd att leva, det är inte rätt :(



Lucka 4


Mössa och halsdduk passar till alla och uppskattas alltid!
http://www.hm.com/se/product/95924?article=95924-A

http://www.hm.com/se/product/95805?article=95805-A#article=95805-B

Lucka 3


Lucka 2



http://www.jultips.nu/produkt/394.html
EN lång och go filt som även har armar! Vem säger nej till det?

Hagel

Haha det haglar så mycket att någon bilalarm har satts på! Kan inte haglet bli snöööööööööö??

Lucka 1


Julkalender

December uppdraget går ut på att varje dag fram tills julafton ska jag ha julkalender här på bloggen. Varannan dag bjuds det på en jullåt och varannan dag på julklappstips! Inte världens bästa kalender men det är något! Så då kör vi!

RSS 2.0