Söndag

Nu ska miss Mathilda sova pga tidig uppstigning, så ha en bra början på veckan! Lär skriva på onsdag och det lär bli uppdatering av bilder ifrån dagarnas bravader :)

Ha det bra imorgon, och grattis till mig själv som fyller om ca två timmar. Egoistisk som jag är, heeee!
Well well, godnatt och ha det bra. Och jag ska sova riktigt gott inatt, då jag blir ett helt år äldre :)

PUSSAR!

Söndag

Då var det minifödelsedag för mig, inte illa va? Fyller egentligen år imorgon men eftersom vi ska åka till Lurö då och det är långt till nästa helg så blir detta min låtsasfödelsedag. För vem tackar nej till två födelsedagar? Inte jag :)

Men men, nu ska jag prata lite med min kära Karin till svägerska, ha en bra dag för det ska jag ha! Puss

Förresten, kommer förmodligen lägga ut lite outfit bilder nu för tiden, webben på datorn gör det mycket lättare än den andra jag hade, samt min digital och system kamera är jobbiga att behöva lägga in alla bilder. :)Såhär ser jag ut idag:
Tunika skjorta från HM
Tights Gina Tricot
Namn halsband med texten Tingeling (fråga mig inte vart det är ifrån, fick det av mina kära föräldrar)
Plus Spinningringar samt pärlörhängen

.

Ibland undrar man vad andra vill få ut av sina ord, och sitt liv...
Det är enn fråga som aldrig kommer få ett svar

Lördag

Jag som hade tänkt att ladda upp en otroligt fin video på mig! Men ack ack, någon är ju oteknisk och vet inte hur man gör...

Det kommer, det kommer! Men nu, ska jag "storstäda" mitt rum inför kalaset imorgon. Blir också lite gratulationer vid sängen imorogn bitti, och lite på måndag också eftersom det egentligen är min dag :)
Och på måndag drar alla Fridagymnasiets ettor till Lurö och kommer ha allmänt roligt! Hoppas bara att måndagen den 31:de augusti blir så bra som jag hoppas. Vi hörs imorgon! Puss på er alla :)

Macbook


Då var macbooken i rätt knä! Äntligen är hjärtat hemma ;)

Måndag

Då har migränen återigen besökt mig, och jag älskar det verkligen...
Nej, jag börjar faktiskt bli riktigt trött på all huvudvärk som bara verkar vara hos mig. Haft det hela veckan känns det som, och just nu känner jag mig inte riktigt frisk. Sovit sen fyra till åtta och sen bara varit allmänt slö, något står fel hemma hos Granlund.

Men nu får man väl dejta kudden innan migränen utlöser sig igen, och ladda nya krafter inför skolan imorgon.

Dagens schema:
08:30 Mentorstid
09:00-12:00 ISP (ingenting med andra ord)
12:00-14:00 Matte (BLÄ)
14:05-15:25 Svenska A

Och morgondagens schema:
08:20-09:30 Franska
09:20-11:40 ISP
11:40-13:10 Engelska A
13:30-14:30 Idrott

HELT OKEJ MED ANDRA ORD! :)


Godnatt och puss på er!

Bli medlem!

http://www.freestreet.se/?r=19249

Torsdag

Då var man tillbaka igen, lika sen som alltid. Men fint folk kommer sent, inte sant?
Nej, kanske inte är av den fina rasen men i vilket fall är jag back on track. Har nämligen inte haft tid för att blogga nu ett tag, har börjat gymnasiet nu och grejer nämligen. Och om det kan jag säga att: DET LÄR BLI SKOJ!
Riktigt bra folk faktiskt, så ser fram emot TRE år. Eller inte ser fram emot kanske, men blir ändå roligt.

Så mina två senaste dagar har tillbringats i Vänersborg på Fridagymnasiet, annars har det varit jobb som varit priotering 1 och lite powernaps ;)

Så vad händer mer under veckan? Jag kan faktiskt inte svara på det, blir nog till att ta det allmänt lugnt och skaffa nya krafter :)

Nu ska jag fönstershoppa via internet och se om det finns något i min smak, så vi hörs! Nu lär det bli mer inlägg när skola börjat, så vi hörs. Pussar! :)

Söndag

Jag är riktigt fenomenal på att uppdatera! Men de sista dagarna på sommarlovet får man ta vara på, inte för att jag gjort något men? What ever, skolan börjar på onsdag iaf. Känns väl sisådär, kul men ändå läskigt att börja på en ny skola och på gymnasiet. Men men, man måste prova något nytt!
Kommer ju inte vara sämst, har ju min bäst vän till höger om mig hela gymnasiet nu och bästa patrik i andra hand. Det kan inte bli dåligt! :)
Så, nu ska jag faktiskt kolla på: American Inventor. Har följt det några gånger nu, fråga mig inte varför men har det helt enkelt haha. Hörs! Puss på er

Twitter

Nu har trendiga jag börjat med twitter, så följ mig gärna där!
http://twitter.com/thildan


MUMS

Är ungefär besatt av tv-serien Sjunde Himlen. Varje förmiddag sitter jag bänkad framför tvn; Först Wildfire sen Sjunde himlen.
Här kommer några bilder:

Dessa puddingar jag serierna värda att se

  
Matt i Sjunde Himlen(Barry Watson)             Nu: Barry WatsonFörstår ni varför man kollar på Wildfire?


Måndag

Det var ju det där med att uppdatera, jag har helt enkelt inte haft tiden och tankarna till att skriva några rader varje dag. Men så är det, i slutet på lovet ska man ta vara på dagarna!
Och det är vad jag ska försöka göra nu också, innan jobbet kallar! Usch, känner mig inte allt för taggad till att ställa sig och jobba. Men vem tackar nej till att pengarna rullar in? Inte jag iaf!
Så nu ska jag måla naglarna och pyssla om mig själv ungefär, haha innan jag äter och åker till jobbet.
Ha det bra allesammans! Puss

Måndag

Hallå i stugan!
Då var man tillbaka igen, men inte allt för tankspridd och idé galen, så vad ska man skriva?
Om jag ska vara ärlig, har jag ingen aning. Och det är så ofta det händer nu att jag förstår om det är tråkigt för er att sitta och läsa, men vad gör man åt en hemsk dålig fantasi. Jo, man tar dagen som den kommer och hoppas att någon dag i veckan kommer ett super inlägg som skaffar sig miljoner läsare. Kanske långsökt och inte så lätt att uppnå men man tar väl dagen som den kommer? Alla får sin möjlighet någon gång i livet, och det kommer också inträffa för mig.
Med det avslutar jag detta inlägg och fortsätter att njuta av livet, hörs inom kort. Puss på er alla!

Lördag

Är inte direkt bäst på att uppdatera, tror jag är för lat. För det är jag verkligen, äter chips istället för mat ungefär. Så en gottegris är jag!
Och nu måste jag vara tråkig igen och säga att uppdatering kommer för jag har noll fantasi nu och inga idéer så blir bara hajkon tajkon om jag ska skriva. Inget roligt att läsa med andra ord, så håll ut! Det roliga kommer :)
Ha en fortsatt underbar lördag så hörs vi! Puss puss

RSS 2.0