Första advent

Har kikat runt på en hel dels bloggar idag, och nästan varenda en skriver om första advent. Jag vill ju inte vara utanför den kretsen, så ja. Min första advent har "firats" med att sovit en go sömn och vaknat bredvid en lika underbar. Efter det hände inte så mycket, åkte till stan med Jesper och lite annat. Efter det blev det till att spela nya Guitar Hero. Det är faktiskt överraskande bra, jag som inte ens har någon rytm och lätt blir rastlös tycker det är roligt. Men det är dock inte kul att spela med ett proffs! Men men, den nya veckan som kommer blir det prao. Imorgon ska jag följa med Karin till Fridagymnasiet för att kolla lite återigen, sedan blir det överby och plugg tror jag. På tisdag blir det förmodligen Lidköping för prao hos Cicci och senare på dagen blir det vaccination. Onsdag och torsdag blir det också prao i Lidköping och fredag om jag inte har prao på tisdag. Mer händer väl inte, inget direkt planerat i vilket fall. Ska dock träffa Erica, som nu ligger hemma svimfärdig och har magsjuka. Stackarn, att allt detta redan börjat. Jag antar att jag också kommer få den skiten eftersom jag inte har det bästa imunförsvaret och brukar få det någon gång varannat år. Jaja, julen börjar i alla fall närma sig och nu ska jag sova så att jag vaknar till en dag såsom: första december. Ha en bra kväll och kanske natt. Pusshej.


En liten bild på det, tänkte liva upp stämningen lite för på min blogg.

Yes!

JOHAN ÅKTE UT, ÄNTLIGEN!

http://www.youtube.com/watch?v=Avl6P7j8d5A
pinsam situation eller vad?

Information

Sur och allt är eländigt. Vet inte varför mitt glada humör bara försvann men aja. Stör mig på allt iaf, då vet ni det. Haft en jobbig dag i skolan dessutom. Sjukt mycket plugg att göra men jag orkar verkligen inte. Vill bara lägga mig i min säng och dö för en stund. Plus att jag slått rekord på att skriva två dagar i rad! Ha en bra fredag, själv ska man äta sig fet på godis, chips och julmust och glo film hela dagen! Både bra och dåligt, plus om några eller någon god nyhet kommer upp för er så meddela dessa mig. Lite upp piggning skadar inte, eller om ni har ledig tid till mig kan ni också meddela den informationen. Nu får jag sluta skriva såhär tråkigt, bättre att avsluta. Pusshej

Imperialism?

Sitter och skriver om det precis som står på min rubrik. Det känns eller kändes som om jag kommit otroligt långt. Men när jag nyss kolla hur många sidor som var kvar, 8 hela långa sidor. Nu tror ni väl att jag lider av något som gör att jag är seg, men 8 sidor är långt om man ska skriva om varje "rubrik". Det vill säga 3 på varje sida, fast det där med att jag är seg. Det stämmer väl dock in några antal gånger. Men nu ska vi inte komma in i en linje som spelar sig ut på att skriva om historia eller hur seg jag är. Skulle egentligen bara meddela att vårat internet på skolan återigen funkar. Hela dagen har det hoppat fram och tillbaka, så nu äntligen! Med det överdriver jag att använda internet, går in på sidor jag inte varit kollat in på ett tag. Plus att jag lyssnar på Spotify som är det bästa musikprogrammet från internet. Det är som youtube men man kan lyssna på alla låtar och göra spellistor. Går inte förklara och kanske inte borde säga mer så att hela världen invaderas utav detta program och det tillslut blir för stor ökning att det inte kan användas. Efter skolan ska jag antagligen hem tror jag, kanske följer med bror och Karin till överby för att kolla in lite julklappar. Får se om jag kommer med på något sätt annars blir det nog att träffa någon och så klart STÄDA. Det är tyvärr torsdag som betyder "städdag" i våran familj. Dock ser inte mitt rum ut som Irak vad jag kommer ihåg, men lite damm finns ju här och där. Denna städning är lika tråkig varje gång. Dessutom ska jag städa min toa och dammsuga hela huset tror jag, så jag kan tjäna in några slantar! Men nu ska jag ta och jobba vidare, måste bli klar någon gång. Men är trött efter engelskauppsatsen vi hade i förmiddags. Fyra A4 är inte dåligt utav en sådan bra engelsk grammatik flicka som jag! Men det var om ett lätt ämne så orden bara rullade på. One moment in your life. Vi skulle fick dessa som träning inför nationella, så ämnena var från förra året eller något i den stilen. Jag skrev i vilket fall om min bror när han var som sjukast och allt inom det. Men mer om det bör ni kanske inte veta, och ni vill kanske inte heller. Men jag skulle ju faktiskt skriva vidare så ha det bra. Skriver väl om några dagar om jag känner mig själv, eller jag kanske överraskar mig själv?
Puss

Oslagbar

Min uppdatering är helt oslagbar. Jag tror inte att någon skriver så mycket som jag. Jag sitter i vilket fall på so lektion och gör ingenting. Det finns inget att göra, och då menar jag det. Tänkte egentligen bara säga att jag och Amanda har kommit överens om att: SVEA MÖSSOR SKA "UTPLÅNAS".
Håller ni med? Jag tror att nästan 50% av Sveriges eller iaf våran lilla stad Trollhättans befolkning har samma tanke.
Det får dessutom avsluta inlägget, jag behöver jobba med imperialism!

Gårdagens pizza

Vad är bättre än gårdagens pizza till frukost? En hel del tror jag, men inte just nu. Sitter och mumsar i mig kebabpizza och tivoli. Klockan är tolv och till viss del har jag sovit bort dagen. Varför blir det alltid så när man får en extra ledig dag? Det svaret kan jag inte. Jag ska iaf snart till ica och köpa vanish till mor min, det ska ske snabbt säger hon. Men jag orkar inte cykla den LÅNGA biten, men men. Får väl försöka göra något av mitt liv och kanske äta upp och sedan cykla vidare. VI hörs, puss

Bad

Som sagt har alla inlägg inte haft någon mening och nu sitter jag här och försöker ta tag i bloggandet. Men jag kan verkligen inte komma på vad jag ska skriva. Det händer inte direkt något överraskande varje dag, eller visst kanske det händer men inte så stora att dom är värda att skriva ner här. Det är ju ändå eran tid jag leker med? Jag försöker i vilket fall få tag på min mor, men hon svarar inte. Fast så viktigt sms var det inte heller mer om: När ska vi äta ikväll? Kan förstå att hon väntar på att svara tills hon kommit hem. Hon kommer ju ändå om ca en timma. Jag skulle nämligen behövt veta så att min planering för dagen skulle nå slutmålet. Men icke sa Nicke. Jag får helt enkelt vänta och se. Detsamma gäller gymnasium. På tal om inget men ändå. Pratade med min/våran "SYV" igåroch kom fram till att det bli samhäll, samhäll för min del. Men vilken skola är fortfarande inte klart. Fridagymnasiet eller bara enkla Måg? Jag har faktiskt ingen aning, det sitter och gror om tvekan i mig förtillfället. Men nog pratat om det, nu ska jag se klart på Close to home. Fast det är slut om 3 minuter! Ha det, puss

Samhällsvetenskap

Sitter och försöker lägga in mitt arbete om "Astma och allergi" på fronter, men det går ju som det går. Efter 6 veckor är jag nästan klar och jag är nöjd! Nästan mer än nöjd, så nu ska jag gå och försöka skriva ut detta så min lärare kan få det. Han skulle ha det till att visa andra, roligt? Nja, haha. Men måste i vilket fall visa arbetet för min svenska och engelska lärare. Jag är ju inte den bästa på grammatik inom engelska. Hon ska få läsa och rätta helt enkelt. Blir inget vettigt av detta inlägg och inte om min inläggning av arbetet heller! Skriver kanske ikväll om jag hinner, mycket är inplanerat.

Funderar dessutom på denna håltagning längre ner! Har tänkt mycket på det och eftersom min mor är emot all piercing kanske detta kan gå igenom? Vi får se på detta, och hoppas på det bästa.


Utkast

Just vid detta ögonblick märkte jag att jag hade ett inlägg sparat i utkast. Jag märker verkligen att data och teknik ligger på mina starka sidor. I vilket fall var det ändå inget inlägg som var intressant, kanske inte något är det men man läser det man vill läsa och skriver det man vill skriva. Så välj själva, jag själv tycker i alla fall att det är skönt att skriva av sig lite. Men men, mer om till denna vecka. Idag är det prov, jag bara längtar tills jag får sätta mig vid bordet med ett prov och känna att äntligen händer det bästa i mitt liv. Men nu kan jag inte längta för jag hatar matteprov! Dagen ser också ut så att jag ska labba med alkohol? Det låter ju bra eller vad säger ni? Sedan efter det har vi IUP hela dagen, med andra ord göra vad man vill. Det kan man inte klaga över. Fast klockan ett ska jag träffa våran SYV(vet inte hans namn) och prata om typ gymnasium och sånt. Plus att min bror ska hit och berätta om något? Får väl se vad som händer haha. Efter skolan ska jag först hem och sova! Antar jag vaknar typ vid halv fem, då ser jag klart på One Tree Hill, efter det kommer AFV då går jag och städar mitt rum. Det är ju ändå torsdag, och då har mina föräldrar kommit på att det är en städdag! Efter det ska jag se på Las Vegas och sedan vet jag inte mer. Kanske hitta på något, jag har ingen aning. Men när jag låg som död i sängen vid sju kom jag överens med mig själv att göra dessa saker i denna ordning. Ser fram emot ordet sova. Det frestas väldigt mycket. Men nu ska jag slå Amanda en signal eller ett sms, får se om jag orkar använda knapparna eller orkar öppna munnen.


Idag åker Karin och Amanda till Sthlm för att åka med Galaxy. Det är Blondinbellas halloweenfest(som Mr sa, var inte det för 2 veckor sedan? haha) och dom ska dit för skolarbete. Jag säger bara ORÄTTVIST! Men jag är ändå för liten, det vet ni redan kanske. Men hoppas dom överlever, och super hövvet av sig :)

Utan liv

Dags igen. Åter igen en vecka utan något liv. Har dock prao men ledig tid får man ju gott om, och då menar jag ledig. En tid då i stort sätt allt är uteslutet, det är dessa dagar man längtar efter när man går i skolan. Men nu, jag vill till skolan. Få tillbaka mina normala rutiner och får lite ordning och reda. Fast livet hade ju ändå varit himmelskt utan den där för jävliga skolan! Jag har också nu en halv timme försökt få ordning på min blogg igen, en uppdatering på designen. Men eftersom jag endast äger 1/4 blondinhjärna kommer jag inte långt, med det menar jag att trycka spara inte existerar i min hjärna. Därför blir dagen imorgon till att ordna upp det igen, ska dessutom färga Mallans ögonfransar och fota med Amanda.
Hoppas att jag inte vaknar allt för tidigt, kan gissa på runt halv åtta. Då alla byggare på taket hammrar som mest! Jag får seriöst fnatt, men men snyggt blir det väl. Tror jag? Har i vilket fall övertalat mamma att göra om huset på utsidan också, blir bara insidan. Som min pappa, han bygger nu en vinkällare! Ligger man i kris då?
Men men, nu ska jag ta fram matteboken igen och läsa igenom de älskvärda tecknen.
Ha det bra!

Måste också påpeka min härliga uppdatering som sker stup i kvarten!

RSS 2.0