Högskoleprovet

En hel dag med högskoleprov, usch!
Men men, igår var jag i skolan och efter det åkte jag, Frida och Victoria till Torp och kollade lite skor osv innan vi köpte lite gott att äta! Idag har dagen bestått av mestadels högskoleprov innan jag somnade framför tvn och ja, hållt hus här sedan dess.

Imorgon blir det morgonpromenad innan jag försöker ge mig på lite plugg så att jag kan känna mig lugn inför lovet! Mycket i skolan... Hjälp mig...

Shoes

Jag ska köpa mig ett par nya skor till jobbet i sommar och jag har börjat fundera på om jag kanske ska ta två flugor i en smäll. Köpa ett par easy stone? Få träning på köpet?

Ja, det blir nog att försöka med detta. Överby i helgen för att prova ut ett par, för jag har ett par som jag kan få riktigt bra pris för!

Träning

Jag har helt tappat suget för att åka och träna. Vädret gör att jag hellre tar en promenad och ja, varför inte? Är ju egentligen bättre att ta vara på vädret och njuta av det, så nu ska jag strax ta en promenix innan jag kör lite styrka!

Projektarbete

Idag var det dags för projektarbetes redovisningen, och det gick galant. Dock kände jag tårarna komma och en och annan föll ner, och jag trodde faktiskt inte skulle vara så jobbigt att se filmen om resan igen. Att ta upp det jobbiga igen gjorde mig mer känslosam än tidigare och ja, det gör mig ändå glad. För vi har verkligen åstadkommit någonting bra!

Nu känner jag att jag kan lägga ner tid på annat och börja landa i mig själv igen, dessutom blir uppdateringen bättre. Så mycket i huvudet nu bara så man har fått prioritera!
Men innan jag slappnar av fullt ut måste jag fortsätta med min skriftliga redovisning, så vi hörs!

...

Plötsligt händer det... Ja, det stämmer faktiskt!

Saturday

Ja, då var det lördag. Även om jag hela dagen trott att det är söndag, det är så konstigt att vara ledig på en fredag för hela helgen bli annorlunda, den blir plötsligt väldigt lång och att hålla ordning på vilket dag det är, det är omöjligt.

Men idag har jag bara tagit det lugnt, suttit ute i solen och skrivit lite på en uppsats, sedan har jag även tagit en skön promenad i det fina vädret och nu har jag nyss ätit och sen skall jag hoppa in i duschen! Blir troligtvis en fika med min Julia lite senare, och var som händer ikväll är väldigt oklart! Men det blir bra vilket som, för just nu är jag den lyckligaste flickan på jorden :)


När vi satt ute och fikade förut drog jag fram mobilen och knäppte fort ett kort på blåsipporna som kommit fram! Vår?

Fredag

Inte varit så mycket bloggande men har tagit till vara på tiden här hemma, och det har varit otroligt skönt! Somnade hos världens bästa igår och få vakna upp bredvid någon man verkligen älskar går inte att beskriva :) Sedan kom jag hem för någon timma sedan, suttit ute på Alexanders altan hela dagen och bara njutit, sedan även åkt och köpt studentkostym till han och jisses vad snyggt och snygg han var! Inte för att han inte brukar det, men det satt perfekt :)

Nu ska jag strax åka och kolla på min bror som spelar fotbollsmatch och ja, sedan vet jag inte riktigt vad som händer! Det är en annan fråga som får svar om några timmar :)

Dusch dusch dusch

Hemma efter en känsloladdad resa! Nu är det dags för dusch i MIN dusch eller inte min men vår, som ja, jag tror inte ni förstår hur skön känslan är att äntligen få bli ren hemma hos sig själv. Menar inget illa, men ja, det är en underbar känsla!

Dag två i Narva

Klockan slår snart nio och vi har precis kommit hem igen. Dagen har varit fylld med känslosamma stunder då vi exempelvis besökt ett barnhem och ja, det går inte att föreställa sig något liknande om man inte varit med om det. Har även fått reda på att för några dagar sedan gick en 9-årig flicka ut från sitt boende för att ta en promenad, och blev bortrövad. En 9-årig flicka, och man kan ju tänka sig vad syftet men den kidnappningen var :/

Nu ska jag plugga lite och prata med mina föräldrar och älskling. Ha det bra!

I Narva

Dag ett i Narva och jag är ett nervvrak, kan inte kontrollera mina känslor. Kommer skriva mer imorgon men kan bara nämna att deras medelklass lön per månad är 20 euro... Och en av tjejerna vi träffat idag lever på en boyta av
ungefär 30 kvadrat, på fyra personer. Ett sovrum(som vår klädkammare) ett varddagsrum som mitt sovrum och ett köka som är lika stort som får matkällare. Sedan ett badrum som inte ens hade ett handfat, alltså jag tror inte man kan föreställa sig detta om man inte upplever det. Jag känner verkligen att vi har gjort någonting bra, nu ska jag bara försöka fortsätta kontrollera mina känslor så gott som det går. Tårarna får komma när jag landat hemma i mitt hus, godnatt!

Snart är det dags

Då var det snart dags... Senare ikväll åker jag till Fanny då vi kommer åka tidigt imorgon til Nyköping. Jag börjar faktiskt bli lite nervös, men mest är jag stressad. Usch :(

Men men, detta blir en resa jag sent kommer att glömma! Nu måste jag faktiskt packa vidare, kanske hinner slänga in ett inlägg innan jag åker annars får ni ha det toppen här hemma medan jag drar mig mot Estland och ser till att vår insamling kommit rätt och att jag kan hjälpa till lite mer!

Sista dagen

Då var sista dagen i backen gjord. Lite sorgset är det, och jag vet faktiskt inte om jag kommer att komma till vår stuga någon mer gång. Men så är livet, men till Lofsdalen kommer jag ju änd att komma tillbaka till!

Dagarna här uppe har varit fantastiska! Kan inte klaga på någonting, utan det har bara varit underbart. Dock saknar jag ju alla där hemma men imorgon är jag tillbaka igen, dock bara lite fort för att packa om väskan och sedan bege mig mot Estland. Spännande är

Sov så gott!

Nej, nu blir det nog att krypa upp till sängen. Jag är riktigt trött, från knopp till tå! Men det är så det ska vara :)

Dagen har som sagt varit underbar, och morgondagen kommer vara likaså! Kommer dock behöva plugga lite imorgon då jag inte gjort det överhuvudtaget nu dessa dagar. Men jag har istället slappnat av och fyllt på med ny energi! Godnatt :)

Underbara dagar

Har haft ett par underbara dagar här i fjällen! Vädret har varit helt okej då det allt varit en hel del som men ändå mycket moln och vind, men annars suveränt. Saknar dock alla hemma men jag är ju snart hemma igen innan jag drar vidare till Estland, men jag ville egentligen bara ge er ett litet livstecken! :)
Nu är det dags för middag!

Lofsen

Då var vi uppe! Efter 8 timmars bilfärd har vi nått slutdestinationen Lofsdalen, vi välkomandes med i princip sol och mängder av snö och blåst, nästintill snöstorm! Men det kommer vara riktigt bra åkning imorgon men mitt problem för dagen är att bestämma om det blir snowboard eller skidor imorgon, hmm...
Kan även bli tufft att ladda upp bilder med detta internet men vi får se hur det blir med den saken, får helt enkelt hålla tummarna!

Nu ska jag fortsätta med att göra, ingenting. Ha det bra :)

Saknad

Kom hem för en liten stund sedan och har precis packat ner allt i min resväska! Imorgon blir det tidig uppstigning för att åka mot fjällen, ska bli jättekul men jag saknar redan min älskling. Saknaden efter honom kommer bli oändligt stor, och även efter mina vänner och resten av familjen. Men på torsdag är jag ju hemma igen så jag borde överleva, eller?

Fullt upp

Kom nyss hem efter en hel dag med projektarbete! Jag har nu slängt i mig lite youghurt och flingor och ska strax traska vidare mot mötet. Hörs senare!



I promise

Kan lova er att när jag är i fjällen kommer jag bjuda er på inlägg varje dag med bilder, det är väl ändå på tiden va? Nej, men jag tänkte faktiskt uppdatera varje dag med lite bilder från dagen, även om varje dags bild lär vara lika den andra dagen men ändå ;D

Fredag

Sitter just nu och väntar på att duschen ska bli varm, eller att vattnet ska bli varmt. Jag ska med andra ord duscha innan jag packar det sista och beger mig mot stan för att möta upp Fanny, för att jobba med projektarbetet!
Senare idag ska jag på möte, och efter det kankse fika och senare till älskling för att äta taaacos! Och ja, imorgon åker jag mot kallare grader :)

Trött

Är så fruktansvärt trött, herregud! Blir nog till att bädda ner mig i sängen nu, innan klockan ens slagit 21:30. Men annars somnar jag ju bra framför tvn, så godnatt kära ni!

Kärleksmums

Skulle ju egentligen på möte idag men det blev framflyttat till fredag! Så nu sitter jag här och väntar på att kakan i ugnen ska bli klar så att jag kan göra glasyr! Det vanka kärleksmums, GOTT!

12-03-06

Herregud vad jag är trött! Var 15:de sekund åker munnen upp och jag gäspar... Men men, idag har jag ändå hunnit med en hel del! :) Köpt lakan, hämtat ut min balklänning, skola, träffat älskling, tränat, lagat mat och nu sitter jag framför tvn. En helt okej dag om jag får säga mitt!
Imorgon väntas skola och sedan ska jag ha möte om Slusscafét, mitt jobb. Fortfarande lite hemligt om vad som kommer sägas men det kommer ni som småningom få reda på :)

Nej, nu ska jag fortsätta se på Desperate Housewives! Sov gott sen raringar!


Kan förövrigt säga att jag fällt en tår ikväll, då Djurgården förlorade sin match och Linköping spelade oavgjort vilket betyder att Djurgården måste kvala för att hålla sig kvar i Elitserien, usch! Om ni inte visste har jag och kommer alltid vara ett stort fan av älskade Djurgården, både i fotboll och i hockey! :)

Våren

Kollade nyss hur vädret skulle vara i Lofsdalen de dagarna vi är där och det ska vara strålande sol och 5 grader! Det hade ju varit mer än underbart vill jag lova, även om det stod att det skulle vara 11 grader och sol här i Trollhättan. Våren är på väg :)

Korthuset

Då var första dagen på denna veckan nästintill klar! Dagen har varit jättebra även om jag mestadels har varit i skolan, men när man har underbara människor omkring sig så spelar inte platsen någon roll.

Jag kan rekomendera en jättebra hemsida där man kan framkalla foton!
http://www.korthuset.se/ heter hemsidan som har sjuka priser, jag beställde två 20x30 kort och ett 30x40 plus frakt för endast 89 kr! Ett kort med måttet 30x40 brukar annars kosta mellan 100-500 så det var verkligen sjukt billigt! Hemsidan ser dock lite B ut men spela roll när resultatet blir bra? :)

Fjärrkontroll

Har ni också en tedens till att alltid tappa bort fjärrkontrollen? När man bäddat ner sig extra gott i sängen eller soffan och ska byta kanal, så hittar man inte fjärrkontrollen. Man blir så sur och man vill ju inte flytta på sig, men tillslut får man ställa sig upp och så hittar man den ungefär bredvid sig. Någon som känner igen sig? Jobbigt i vilket fall...

4 mars

Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar för att lite senare åka och träna! Denna dag har bestått av ingenting, förutom att Fanny kom hit och vi lastade alla kläder vi samlat in. Mer än så har jag verkligen inte gjort, men det kan vara skönt det med ibland.
I veckan som kommer finns det inte särskilt mycket planer inplanerade utan tar dagarna som dom kommer helt enkelt, ska dock försöka träffa så många som möjligt för på lördag åker jag till vår älskade stuga i Lofsdalen! När jag kommer hem ska jag i princip bara packa om väskan innan jag åker vidare till Estland, för vårt projektarbete. Så, har en fullspäckad v.11 och även lite av v.12 men innan dess är det ingenting som jag skall göra, utan bara ta hand om alla andra helt enkelt :)

Ja, detta var då ett väldigt vimsigt inlägg som jag förstår att ni kanske inte förstår, men sådan är jag :)

Sweet dreams

Min teori gick ju inte så bra, eller en finalist som jag trodde skulle gå vidare gick ju faktiskt vidare, så det var ju bra tänkt! Men nu tänkte jag faktiskt lägga mig efter ett mysigt besök av Frida och Victoria, tack godingar för ikväll! <3

GODNATT!

Min teori

Så här se duellerna ut!

Duell 1: Dynazty mot Top Cats,           Dynazty vinner

Duell 2: Andreas Johnson mot Timoteij        Kan inte välja, men det lutar åt Andreas

Duell 3: Thorsten Flinck och Revolutionsorkestern mot Lotta Engberg och Christer Sjögren                  Vill inte att NÅGON ska vinna, men hellre Thorsten Flinck, trots allt.....

Duell 4: Sean Banan mot Youngblood       Samma som ovan, ingen av dessa kan sjunga. Men Youngbloog har nog ändå störst chans.



Vinnarna av duell 1 och 2 kommer sedan mötas och även vinnarna av duell 3 och 4. Som mitt slutliga slutsats tror jag att Andreas Johnson går vidare samt Thorsten Flinck. Ja, nu får vi se hur det blir!


Andra chansen

Sitter och väntar in Fridis! Kvällen bjuds på pizza och gott framför Mello, vem tackar nej till det? :)

Senare kommer en gissning av mig om vem som kommer vinna duellerna och vilka två som kommer till final, i andra chansen. Så får vi se om jag har rätt! :D

Äntligen!

Efter många timmar i garaget är jag äntligen klar med sorteringen av kläderna för mitt projektarbete. Efter slitet känner jag mig inte det minsta tveksam att fira det på detta sättet plus en go film:

Slocknade

Klockan stod på 4 när jag steg innanför dörren, gjorde mig lite nudlar som förövrigt inte var goda, innan jag verkligen slockna framför tvn och vaknade nyss. Men det är ju trots allt fredag och då är det mer än okej att råka slumra till lite ibland, och nu kanske jag orkar vara vaken ännu längre? :D

Friday

Sitter på naturkunskapen med brena full av spring. Jag vill bara sluta och få komma ut i det vackra vädret och känna, fredag.


Sorterat kläder

Har varit nere i garaget och sorterad kläder för vårat projektarbete i ungefär hela dagen. Men med goda resultat var det välanvända timmar! Nu är frågan om jag orkar åka och träna en liten stund? Hm, tror faktiskt jag skall göra det. Kanske blir en kort stund men bättre det än ingenting alls :)

RSS 2.0