Rubrik?

Ögonen på tv:n, vänstra handen i chipsen, datorn i knät och högra handen med drickan.
Kan livet bli mer slappt? Jag vet faktiskt inte, men hela denna dag har varit allmänt trög. Har bara väntat och väntat på att det ska bli en ny dag, en dag med Göteborg. Runt två blev jag själv i ett rum fullt med tråkigheter. Sura lite till tv:n och musik, sedan runt fem åt jag och efter det tvinga jag pappa att köra mig till affären så att min mage kunde dejta lite sötsaker.
Nu sitter jag och ser på någon film på TV1000 FAMILY. Den verkar faktiskt skaplig så tiden kan nog rinna förbi på en kort stund. Med detta slutar jag också detta inlägg. Lär inte skriva tills torsdag ungefär, ska till Göteborg imorgon och onsdag, plus att på onsdag kväll ska jag se Elfsborg-Djurgården. Ha det bra!


Min älskade mor fyllde dessutom år igår, ville bara tacka henne för allt. För hur mycket hon betyder, och jag vet att detta sägs av många vid många tillfällen. Men jag vet också att dom inte sägs av hjärta med det gör det för mig.
Jag älskar dig mamma!

Vulkan

Då sitter man här återigen med en fontän till näsa som också känns att den sitter fast i en tång! Halsen som en brännande vulkan och hostan är som ett vulkanutbrott fast under en längre tid. Dessutom känner jag ingen smak längre, så fick slänga min glass tex. Jag känner bara härligt! Eftersom jag varit sjuk hit och dit, eller förkyld iaf så tror vi att jag fått tillbaka myckoplasman. Med tanke på det kanske jag borde skaffa antibiotika eller pencilin inom snarast så jag slipper lunginflamationen. Eftersom förra gången jag fick detta var jag sjuk tre veckor, inte halvt sjuk utan mer dödsjuk. LÅg dock inte i kistan men kändes så. Nog pratat om det, dagen idag började med sovmorgon till halv ett. Drog till skolan så sleten som man kan vara, slutade tio över två sedan stack jag hem i den underbara regnet och nu sitter jag här. Tänkte vänta på mor min, så ska vi dra ut och kolla på jacka. Det är väl ett plus i kanten. Efter det ska jag dra och träffa Alex ett tag. Det var bannemej ett tag sedan, har allt saknat den grabben. Sedan drar jag antagligen till Jespan, men nu när jag ändå håller på att skriva om dra dit, ska dit och allt inom det området kan jag meddela att soffan väntar på mig. Måste få ligga där ett tag och tycka synd om mig själv, vem vet det kanske hjälper. Det kan också hända att John blund kommer och hälsar på mig, det har ju aldrig hänt denna veckan vid denna tid! Så ha det bra, hejsvejs


Kära mor

Dagen börja med att man vakna bredvid en tjockis! Resten av dagen spenderades på Överby med Erica. Hitta dock inte det jag skulle ha men annars fanns det gott om saker, har också bestämt när Göteborg gäller. Mitt stora problem för dagen är att komma på present till min kära mor. Hon vill ha en middag ifrån oss barn men det kan man ju inte bara ge? Jag har brist på idér och det förekommer ju aldrig i min hjärna! Orkar inte heller skriva så mycket längre, har inte tiden för det tyvärr. Har dock sett att statistiken har ökat men då får den väl sjunka igen. Kan inte hjälpa att jag har en latmask inom mig, det får mina föräldrar söka hjälp för, haha! Ha en trevlig kväll, pusshej

Volym

Som sagt mycket plugg denna vecka. Detsamma gällde denna dag, so och matte! Varför har man ens matte om volym? Hur ofta använder man det på en skala? Ingen stor iaf, har inget direkt mer att skriva. Min fantasi har fått idé torka, torrare och torrare blir det. Precis som löven, gulare och gulare mer oranga och ännu mer oranga till brunt. Nej, nu får det räcka med poesi för idag. Nu ska jag hämta mej en clementin sedan lyssna vidare på Melissa Horn!
På tal om musik har min bror skaffat mej: Spotify.
Skit bra "program" för musik, man bara söker på artisten eller låten så kommer den/de upp. På tal om inget!


I all hast

Ett inlägg i all hast! Har fullt med plugg helt plötsligt, har antagligen prov imorgon fast vet inte säkert eftersom våra lärare inte riktigt avslöjar det. Har 60 glosor tills nästa vecka, äcklig franska ljudinspelning om "mitt", räkna drygt 40 uppgifter i matte och no-läxa. Riktig härlig skola säger jag bara! Har börjat tycka mindre och mindre om skolan nu på senare dagar. Är både skoltrött men också trött på just våran skola. Den är hemsk ibland, ingen riktig ordning och reda på saker och ting. Men får väl göra det bästa utav det sämsta. Har i vilket fall verkligen rå-pluggat idag och hoppas någonting har hoppat in i min lilla blondin hjärna. Men nu ska jag få lite mat i magen så jag kan plugga vidare. Hoppas ni har bättre dagar än att sitta med tio böcker, tjugo papperen, 2 uppslagsverk och två datorer! Ha det, pusshej

Bättringsvägen

Äntligen lite frisk, och när man är på bättringsvägen vad är då inte bättre än en lång dusch? Det vet faktiskt inte jag, men en sak jag vet är att jag nyss kom ur det ångande badrumet med en handduk snurrad runt huvudet. Nu sitter jag då här med clementin och tittar på: One tree hill. Ett äkta tjej-program, med andra ord ett riktigt Mathilda-program. Väntar på att far ska komma hem, då jag, Hannes, Karin och han kilar ut till Överby för att köpa ny mobil till Hannes och hårfärg till mej. Då har ni säkert räknat ut att efter det ska Karin färga mitt hår. Och för att verka ännu mer tjatig om just detta ämne kom precis dom hem. Då kilar jag, medan ni kanske gör något helt annat. Heej!

Sedan i tisdags

Det blir då ingen skola imorgon heller, med andra ord. Har varit sjuk sedan i tisdags, gött tråkigt. Gör ingenting på dagarna, förutom sitta som en uggla framför tv:n och glo på alla dokusåpor. Det är vad jag ska göra nu också, Bonde söker fru, är mitt nästa offer. Imorgon blir det att färga året, annars ingenting. Ha det bra, medan jag hostar upp mina inälvor! Riktigt härligt och mysigt må jag säga, adjökens.

Berlin

Idag fick man då reda på att 30:e mars drar år 9 på Fridaskolan till Berlin. Vilka droger blir det denna gång? Hm, aja  vilket fall är det den veckan jag ska till stugan i fjällen. Ska dock dit på påsklovet också men ändå! Sitter här och överväger nu, men klart man ska till Berlin när man får chansen? Har ju faktiskt stugan, och har andra dagar att åka dit. Men sitter också och funderar på hårfärg, lite jobbig situation. Eller så inte, men just förtillfället när man äger en snuvig näsa, svullna halsmandlar och en hostande hals. Då är det ett utav de stora problemen. Blir iaf mörkare, som jag egentligen har. Inte så stor idé att sitta här och skriva om just hårfärger känner jag, därför ska ni istället göra oss människor i Sverige en tjänst.
Gå in på: http://www.veckorevyn.com/skrivpa/
Där skriver ni på namninsamlingen, för att Sverige ska få en bättre syn på våldtäkter.
Denna namninsamling ska visas för ministern Beatrice Ask, för att unga tjejer ska våga säga ifrån och få syn i vädret när t.ex våldtäkt har inträffat. Att dom inte ska vara rädda för att inte bli tagna på allvar!
Med detta slutar jag inlägget, hej!


RSS 2.0