Måndag

Har lämnat in macen för att få ny så har inga bilder på denna datorn just nu, så håll ut gott folk. På torsdag får jag mig en alldeles ny och fin dator. Dessutom blir man ju hela 17 år imorgon, inte illa, inte illa! Haha, rätt så ;) Men men, nu ska jag fortsätta äta min daim så uppdaterar så fort jag minns! Puss :)

Orange
Skulle läggas upp igår men något hände
Rensning

Nu blir det till att rensa garderoben, för jag får inte plats med mer därför blir det storrensning så att jag kan se vad jag har. Annars lär det inte kunna bli fler inköp heller, så de närmsta timmarna blir till att rensa, rensa, rensa! Adjökens! :)

Flower


Dålig kvalité

Märker att det är dålig kvalité men spela roll! :)


..

Jävla design rent ut sagt, vettetusan hur jag ska få ordning på min blogg men men. Ska snart fixa en egen hemsida, med endast mina foton osv, mer information kommer. Behöver bara få min ena bror att fixa det till mig :)

Bror till USA

Då var man tillbaka, dock lite mer sorgsen. Då idag min ena älskade bror satte sig på flyget till Chicago där han kommer tillägna de närmsta fyra månaderna, alltså en termin och gå på collage samt spela fotboll. Men saknaden är redan stor, och den lär väl inte bli mindre. Nu är han i vilket fall framme och det är väl en säkerhet för oss alla, men ändå. Min "lilla" bror, åker själv till USA, ett främmande land med främmande människor. Men han klarar det, och gör han det, så gör jag det! Som tur är kommer han hem mellan terminerna så i december får jag träffa honom igen, innan han åker tillbaka och kommer hem till sommaren. I och för sig är det väl som om han skulle plugga i Luleå eller något, men det är faktiskt på andra sidan jordklotet och ja, inget man kan göra. Men, slut på tårar för tillfället och istället glädjas till att han faktiskt är där och gör en otrolig upplevelse.

Nu är det dags för lite mat, och sen vet jag inte. Men nu blir nog uppdateringen bättre eftersom jag innan velat umgås med Hannes osv, så förbättring på ingång.

Hugs&Kisses!

WestCoast

Day

Night

Måndag

Det suger att vara sjuk på lovet, blääääääää! Men men, iofs finns det ändå ingenting att göra i detta vädret, får hoppas att jag blir bra annars blir det läkaaaaaarbesök(låter lite coolt) så jag kan blir frisk och så blir förhoppningsvis vädret bättre så att jag kan ta vara på de sista dagarna av lovet. Men nu strejkar min kropp mot datorn så får lägga mig igen och glo tv, ha det bra så hörs vi när jag orkar. När jag blir frisk blir det dessutom mer foton och jag kan då få bloggen att leva upp till fotoblogg. Puss på er :)

Sick

Då vart man sjuk igen, vilken tur man har....... Därför blev det ingen jobbfest idag eller kalas för bror och jobb imorgon går inte heller, så försöker kurera mig i sängen till tvn som inte har någonting vettigt att visa. Men men, ha det så bra godingar! Puss

Dahlior

Skulle egentligen inte ta dessa kort men skulle ta åt pappa och då fick ett litet bi komma på bild också.
Använde mitt teleobjektiv, NikonDX Nikkor 55-200 då de ändå blev bra med tanke på att jag inte använde mina macrolinser. Ska dock köpa nytt/nya objektiv inom kort :)

Lediiiig

Märker att lilla vickan verkar ha haft lite kul med mitt kommentarsfält ;) hahaha söt tjej ändå!

Annars har jag nu precis fått ledigt en vecka ifrån jobbet, så im free! Då finns det tid för allt mellan himmel och jord, inklusive bloggande! Så se upp, strax kommer det ösa in bilder, eller så inte... Men, det blir självklart mycket bättre uppdatering och ska bli så duktig att jag ska försöka med att lägga upp någon bild varje dag, så att det verkligen blir den fotoblogg jag vill.
Dessutom vill jag till Stockholm inom snarast, då jag vill vara med på en fotoutställning! Men men, får bli nästa år :)

Men, ha det braaaa, nu ska jag och min onda rygg ta en sväng om med kudden, eller rättare sagt ta och lägga mig och hoppas på äventyr imorgon, beror helt på vädret. Men natti!

RSS 2.0