.

Fan...

Clothes

Lite önskade sommar/vårplagg!

TopshopNelly


Många otroligt fina plagg jag skulle kunna bära i vår/sommar, och det finns fler vill jag lova. Detta är ungefär en hundradel av allt jag kan tänka mig. Nu fick ni i vilket fall ett litet "smakprov" på några av sommarens måsten. Godnatt!

Fredag

Riktig kass har jag varit på att uppdatera nu ett tag! Ursäktar mig men har varit annat i tankarna, allt ifrån godis till upplevelser. Ni förstår, mycket att göra fast ändå på ett sätt ingenting. På lovet har jag i vilket fall åkt skidor, umgåtts med vänner, festat, göteborg och allt i den stilen! Men jävlar vad lovet har gått fort, jag som hade tänkt att göra flera miljoner saker men tiden bara försvann. Hade också bestämt att jag skulle göra klart alla läxor osv men hur gick det med det? Inget vidare, så imorgon tänkte jag faktiskt göra allt som behöver göras. Några uppgifter i vilket fall, som måste bli klart så jag slipper göra det i skolan! Men annars har lovet varit jätte bra, allt ifrån pulkaåkning bakom fyrhjuling, skidåkning, en kortfönstershopping stund i Göteborg, fest i Vänersborgs utkant och en hel del annat. Med andra ord händelserikt, kul men fort borta! Får helt enkelt göra denna helg till något bra :)

Det blev allt ett långt inlägg, kanske jag kan kompensera de bortfallna inläggen? Får väl se vad ni tycker :) Nu ska jag i vilket fall se klart på Let's dance och kanske kommer det in några snygga plagg! God kväll, och puss på er :)

Tisdag

Precis gluffsat i mig en semla, så just nu är jag riktigt go och fet! Mumma, jag älskar verkligen söta saker i alla dess former och smaker. Måste ha någon sjukdom, eftersom jag kan "inhalera" så mycket sött på en dag, men men man får passa på när man kan! Förutom att det är Fettisdagen eller FetTisdagen, så har dagen spenderats med papper och penna i 2,5 timme. Vi hade nämligen Historia prov, och fastän vi har varsin mac så icke icke vi fick skriva med papper och penna. Därför lider jag lite av kramp och stelhet, men efter en dusch som jag nyss tog känner jag mig som en ny människa igen! Riktigt härligt.
Jag känner dessutom att min blogg har blivit mer positiv det sista, och nu när våren börjar få sin början, eller aa om några veckor så kommer jag att lägga ut fler bilder på såsom kläder och annat men också mycket jag själv tagit. Har nämligen förtillfället fastnat i ett hål där kameran ligger högst upp på gropenskant och kan inte nå den. Med andra ord ligger den stilla, likaså jag. Men men, livet förändras och jag ska bli bättre på att bege mig ut och in för att fotografera. Det är ju faktiskt ett intresse och något som gör att jag mår bra :)

Dags att avrunda inlägget, ska nämligen bege mig mot badrummet för att starta uppdraget: Måla naglarna!
Vi hörs, puss på er alla! :)

Söndag

Idag knackade migränen mig på axeln igen, och jag välkommade den med en stor famn... Fyfan rent ut sagt, jag får snart panik på den jävla huvudvärken rent ut sagt. Men på torsdag ska jag träffa min läkare igen och kanske få en anledning och någon bra medicinering så jag får slut på det. Grymt jobbigt att man varje dag ska styras av huvudvärken, att man inte kan göra allt det man vill eller må så bra som känner för. Utan leva i ett annat liv... Så var det i vilket fall idag, minns knappt vad som hänt. Men men, nu har jag tagit den där "superduper" nässprayen och det har äntligen släppt en aning. Så har min dag sett ut, dock en liten glimt av lycka i natt samt i morses :) Tur var väl det, annars hade jag inte överlevt, eller?... Haha, i vilket fall inte så bra som det gick.
Nu ska jag vara lite social med Jesper och Malin innan de beger sig hemåt, mina små guldklimpar! Ha en bra kväll, jag ska försöka överleva och somna innan fyra inatt. Då har jag nått mitt mål, puss på er :)

Fredag, Lördag

Härlig med besöksrekord! Håll er kvar, det vore väldigt kul! :)
Denna fredag har inte bara spenderats med rökafton med mina bröder, malin och mina föräldrar utan även lite socialt umgänge med lite finare ord! Var nämligen på en liten fest hos en av mina barndomsvänner och det var riktigt skoj, träffa alla möjliga och ja mycket kul. Och som slutet samt början på denna dag fick jag många fina sms, gud vad skönt! Äntligen känner jag mig riktigt lycklig, att jag är lycklig och för en gångs skull gjort det jag känner för och som är bäst för mig själv. Bara det är ett stort steg i mitt liv, sen allt ut över det gör bara steget ännu större. Helt enkelt, är jag lycklig med mig själv. Visst är det skönt att känna? :)

Men nu kanske jag borde göra mig ordning för natten och drömma sött hela natten lång, för att inte vakna allt för sent imorgon! För om vädret ska bli som lovat blir det en lång foto promenad, det tackar man ju inte direkt nej till. Så godnatt alla godingar, och som sagt fortsätt gärna besöker mig. Det gör allt mycket roligare att bättre! Puss på er :)

Fredag

Livet börjar dra sig mot rätt håll, jag mår som en jag vet inte vad! Bara allmänt bra, och som pricken över i:t drar jag alldeles strax och köper mig en stor feeeeeeet godispåse sedan hämta Jespan och Mallan för räkkväll! Tackar man inte nej till, och morgondagen blir inte heller dålig vill jag lova. Längtar, hihi! :)
Ha en underbar kväll, får se om tiden finns till att uppdatera mer idag annars hörs vi förmodligen under kvällen. Puss på er! :)

Torsdag

Jag är glad, och jag är lycklig! Hela kroppen består av lycka, och det känns underbart. Bättre än någonsin... Bara för det ska jag verkligen försöka plugga nu och göra klart allt och ha en underbar helg :)
Hur mår ni idag?

Vi hörs alla gosingar! Pusss på er

Nick Pitera


Herre Jesus vilken kille!

(Inlägg från igår, gick inte att uppdatera då)

.

Du är solen bakom hörnet, du är solstrålen i mitt liv. DU ska veta, att du betyder mer än vad du någonsin kommer tro.

Söndag

En söndag med start av huvudvärk, men efter en del sömn på förmiddagen mår jag nu mycket bättre! Och gårdagen var väldigt bra, mysig! Och denna dag består endast av att slappa helt enkelt, ska fixa lite i rummet också samt måla naglar osv. Helt enkelt en latdag, men det är välbehövt ibland också. Så nu ska jag bege mig mot asitonen/nagellakborttagningen och göra mina naglar glittrande vackra. Eller vi får väl se, brukar bli hela händerna när jag är i täten med nagellacket! Men ha en skön söndag :) Puss på er!

Lördagsmorgon

Våren känns vara på väg, jag hör och ser fåglar och dess kvitter och solen skiner in genom fönstret. En riktigt bra start på en lördagsmorgon!
Denna lördag kommer bestå av den lugna sorten, ska förmodligen se slutspurten av 24-timmars sedan blir det mys här hemma. Så jag får ta mig ner till stan och hyra en film, The ugly truth står på listan. Har velat se den sedan den hade biopremiär men ack ack aldrig fick jag tummen ur. Men nu så, nu finns den att hyra! Förhoppningsvis... Trollhättan kan ju vara lite seg emellanåt, fast inte allt för seg.

Men men, nu ska jag se tvtablån och se om det är något vettigt och sevärt! För nu är det bara massa repriser som jag redan sett, tv apan nuummer ett. Tror faktiskt att Långben filmen går idag, haha något för mig kanske. Eftersom det inte finns ett skvatt mer så får det nog bli det, kanske man råkar slumra till. Godmorgon och vi hörs senare! :)

Jag märkte precis att jag råkat logga in på min gamla blogg, och publicerat detta inlägg där! Ta en titt om ni vill, var dock ett tag sen s bli inte allt för rädda för mig ;) www.thilduw.blogg.se.... Bara namnet svarar på vilken ålder jag var i! Återigen, ha det bra!

Tisdag

Transportvägar, handelsmöjligheter, naturrelaterade faktorer, marknader och målgrupper är bara några av orden jag tänker på just nu. Med andra ord, geografi... Brukar inte plugga hemma efter skolan, har faktiskt bara gjort det runt fyra gånger sedan jag börja ettan men nu kände jag att jag behövde. Går trögt men framåt, vi ska nämligen märka ut en mark för ett företag och tänka på massa olika saker. Kul men just nu, jobbigt. Är grymt trött och uttråkad, har helt enkelt ingenting att göra. Riktigt tråkigt! Trött är jag också, därför kan jag inte träna som annars hade varit en bra tidsfördrift.

Men nu måste jag tyvärr meddela att Biggest Loser börjar igen, så får avsluta inlägget nu. Tråkigt skrivit men vafan :) Jag har inte gjort något idag haha! Ha en bra kväll alla godingar :)

Måndag

Måndag och ny start, på en bra vecka! Dock matteprov idag och är inte helt säker men man gör så gott man kan så får man se på resten senare. Kanske bra att äta lite innan provet så blir ett förjävla kort inlägg idag, bara för att ge er en bekräftelse på att jag är vid liv. Ha en bra dag!

RSS 2.0