GBG




Söndag

Guuuud vilken skön natt! Äntligen fått sova ut, det var efterlängtat.
Igår bar det av till Göteborg, där näst intill hela dagen spenderades. Mycket kul och värt väntat på tåget, så det får göras om :) Idag blir det snart en stor frukost men hela tjocka släkten, eller kanske inte tjocka eller hela. Men iaf bröder med respektiva, mor och far samt mormor och morfar. Så det blir nog bra, efter det ska jag plugga huvudet av mig och senare blir det workwork. Och där lär det finnas mycket att göra, kan jag tänka mig i alla fall med tanke på den dag det är idag. Nej! Nu får jag röra på fläsket och göra någon nytta, skriver när jag skriver.
LOVE


!!!

Igår bar det av på premiären av Sex and the city 2! Fy fan vilken bra film, helt seriöst. Bästa på länge och det var grymt länge sen jag hade så roligt eller skrattade så mycket. Helt klart värd att se igen, tusen gånger om! :)


Onsdag

Jag är trött, jag är sur, jag är ditt och datt. Helt enkelt inte speciellt positiv! Men men, efter en dags jobb och skola längtar jag bara mer och mer efter min säng. Och snart, är den äntligen vid min sida, eller förhoppningsvis jag på den.... Snart helg också och den ser ut att bli mycket bra :) Men innan helg är det torsdag, alltså imorgon och imorgon blir det premiären av Sex and the city 2, SATC2! WIIIIHO, blir mycket kul.

Fast, nu orkar jag inte mer. Ska lägga mig och deppa för att jag aldrig någonsin blir frisk, som om jag inte redan haft allt? Nej, nu kommer snuvan tillbaka och jag är mer än glad................................................................

GODNATT! :)

Moooorning

GOOD MÅÅÅÅÅRNING
Fastän att jag somna innan halv elva igår så är jag ändå lika trött för denna dag, livet leker.... Eller så inte, muntligt nationella i franska väntar också, jag är sååå laddad att jag inte kan sitta still. Men men, skolan är snart slut och snart dags för det efterlängtade sommarlovet!

Nej, nu får jag försöka göra någon nytta. Inte för att det skulle inträffa men kan i vilket fall "låtsas" vara duktig och "låtsas" arbeta och "låtsas" mentalt förbereda mig inför muntliga.



Bild från förra våren/sommaren. Nya bilder kommer att läggas upp inom kort, när jag fått tummen ur och lagt in bilderna från min externa hårddisk to this compuuuutaaaaa



,

Hej, jag är trött

Sööööndag

Bra jobbat att jag glömde publicera inlägget i förmiddags! Men men, inte så ovanligt gjort av mig kanske, är ju inte den mest talangfulla i världen!

Idag har jag i vilket fall "pluggat" lite och sen någon kvart i solen, och nyss är jag hemkommen ifrån en eftermiddag med några kompisar, blev lite fotbollstittande och sen glaaaaaaasssssss. Inte illa, men nu skriker både huvudet och magen efter mat, det matvraket jag är så får man helt enkelt äta och äta äta äta. Och om jag har tur prickar jag in maten med Gossip girl som snart startar, det måste vara ett av dom bästa programmen!

Dessutom slipper jag förmodligen att sova i en bastu inatt, eller jag kan nog i alla fall ha öppet fönster! Min kära mor och far har nämligen ordnat ett lås så att jag slipper vara rädd att sova med fönstret öppet haha! Men bor ju faktiskt på enplanshus och det kan ju komma någon om natten och krypa in genom mitt fönster eller? Det är i vilket fall vad jag tror, men nu skriker kycklingen på mig! Dags att slakta och sen bege sig på en mattur. Lite överdriv kanske....


Dålig och gammal bild, men sätter i vilket fall färg!

Lördag

Trött, hostar, ont och återigen trött. Helt enkelt inte på topp så det får strax bli slutna ögon och välkomna söndagen! Men första ska jag se klart på filmen 27 dresses som visas på fyran, sett den innan men kan alltid ses igen :) Godnatt och ja, jag skriver när jag skriver!

Som alla säkert märkt är sommaren på väg och jag kan inget annat än att vänta tills det blir brygga och bad, helt enkelt sommardagar från morgon till natt!

Vid stugan

eftermiddag

Sitter ute i värmen och väntar på mammi och pappi för att sedan bege oss emot kurs. Är väl inte hemma fören åtta eller något liknande, men men :) Ha en bra dag alla godingar, så hörs vi antingen ikväll eller till morgonen. Är nationella i B-delen matte imorgon, så måste hem och plugga så jag får de betyg jag siktar på. Så jag uppdaterar förmodligen imorgon eller liknande, slut med babbel om uppdatering!
LOVE


Åkerström 2009

Februari 2009:



Juli 2009:


...not

Wiho! Börjat bli sämre igen, jag är lyckligt lottad!

Spring


Tuesday

Trots det fina vädret som varit över Trollhättan en dag som denna är jag helt utmattad och trött som helst. Nästan så att jag somna vid matbordet och väldigt nära jag snart smäller huvudet i datorn. Helt enkelt är jag trött, men istället för att gå och sova funderar jag på att ta mig en promenad till affären och köpa lite gottgott! Haha, ovanligt med det sist nämnda för mig...

Men, det är bättre än att inte göra någonting alls, men kanske blir det cykeln istället? Dock dålig andning så får väl se vad jag väljer! Men nu ska jag gråta en skvätt för solen gått i moln och kanske göra något skolarbete? Annars ska jag lägga mig i soffan och vänta tills solen är framme igen, kanske slocknar jag till ändå... En sovstund lockar mer än en promenad till affären, men den där godispåsen lockar nog mest, får väl se hur jag löser detta i-landsproblem!
Godeftermiddagsnatt, eller?

thilda



Måndag

Jobbat hela helgen och varit allmänt trött men nu ny vecka och nya tag! Dessutom bara tre veckor kvar i skolan, eller 3,5 men den sista veckan är det på ett ungefär bara lek som gäller haha :) Så, nu gäller det att satsa och jag ska verkligen försöka med bra betyg. Fast språkämnena kan jag inte få så höga men de andra ska jag försöka med! Men, skoltröttheten knackar en på axeln, någon med samma känsla? Men som sagt, inte långt kvar så varför inte låta tröttheten knacka så axeln går sönder för sen är man fri och kan leva livet utan massa skoltankar.

Nej, nu ska jag be mina föräldrar att sätta på maten, är gör hungrig och vi skulle vänta på att pappa skulle komma hem och vem kom innanför dörren för 5 minuter sedan? Jo, min pappa så nu ska det spisas, kokas och lagas mat!
Hungrig flicka, sur Mathilda

Måndag

Jobbat hela helgen och varit allmänt trött men nu ny vecka och nya tag! Dessutom bara tre veckor kvar i skolan, eller 3,5 men den sista veckan är det på ett ungefär bara lek som gäller haha :) Så, nu gäller det att satsa och jag ska verkligen försöka med bra betyg. Fast språkämnena kan jag inte få så höga men de andra ska jag försöka med! Men, skoltröttheten knackar en på axeln, någon med samma känsla? Men som sagt, inte långt kvar så varför inte låta tröttheten knacka så axeln går sönder för sen är man fri och kan leva livet utan massa skoltankar.

Nej, nu ska jag be mina föräldrar att sätta på maten, är gör hungrig och vi skulle vänta på att pappa skulle komma hem och vem kom innanför dörren för 5 minuter sedan? Jo, min pappa så nu ska det spisas, kokas och lagas mat!
Hungrig flicka, sur Mathilda

Lördag

Gud så trött jag är, vet inte varför men antingen är det för att jag har gått runt konstant i två dagar(onsdag,torsdag) och igår var det överby som gällde och senare på kvällen kalas för Karin och Kikki. Men nu sitter jag i vilket fall här och ska snart bege mig och jobba. Ska bli så himla roligt eftersom solen skiner som aldrig förr och temperaturen är så hög att den inte ens kan mätas! Om det nu var så väl.......................... Lär inte ha ett piss att göra idag, så tar med mig lite papper som ska läsas tills måndag då jag har prov, WIHO igen!

Nej, men prov är det och då ska man plugga, hur lite man än vill. Fast att sova nu vore nog himmelriket, men men pengarna rullar ju in och det vill man ju att det ska fortsätta göra så bara att ta tag i kragen och göra sig redo för lite jobb! Ha en underbar dag, det ska jag försöka med i kylan.
LOVE

get faren

Nästa hållplats GÖTEBORG!

Summer


Måndag

Ny vecka, ny start och det känns helt okej. Går bara till halva onsdag och då ska jag iväg till Lager157 och på torsdagen blir det Göteborg. Alltså shopping på shopping! I LIKE IT

Just nu äter jag, något jag inte tycker om. Det smakar inte som vanliga spaghetti och köttfärssås utan något aa... Men får äta lite sen får jag ta ostbågarna som jag hellre vill stoppa i mun haha :) Efter detta blir det nog en liten tur ut, för att sedan komma hem och plugga. Panik, stress och oro är bara första namnet. Men bara att fortsätta kämpa!

Nej, nu ska jag fortsätta äta och läsa franska grammatik! Hoppas man får mer än IG, hoppas kan man göra och försöka!
LOVE

Night

Trött som en häst, sovit mestadels av fredagen och nu denna kväll. Dags för att sova igen, upp vid åtta precis som idag då jobb väntar. Säger bara money!
GODNATT

Torsdag

Trött som ett djur och svår andad som en gök. Okej, dålig reflektion men jag är otroligt trött och utmattad och halvt ont i halsen och andas inte alls bra. Men vad gör man åt det? Ingenting, bara försöka klara av dagen och låta kroppen fortsätta jobba med att göra mig frisk från viruset.

Jaja, finns inte så mycket att göra åt det. Blir nog hem till att ta medicin sen kanske en liten lugn promenad med kameran? Får se vad tösa hinner med idag :)

Nu är det snart historia, eller om en 45 min men ändå... Sen slutar vi, riktigt skönt! Blir ett litet konstigt inlägg men orkar verkligen inte tänka på vad jag skriver just nu haha, men hoppas ni nöjer er så länge så kommer en uppdatering lite senare :) Nej, nu somnar jag snart! Ha det bra alla godingar!
LOVE

Jesse Metcalfe

HERREJISSES, DRA MIG BAKLÄNGES!




Gothenburg 2008/2009

Gothenburg:




Shopping

Var på överby en sväng förut och köpte lite saker, här är bild på tunikan dock inte så bra med tanke på kameran osv:


Köpte även ett par jeans och bh, men de bilderna blev mycket dåliga. Eller jag tog verkligen ingen bild på bhn! Haha, men på jeansen. Kommer kanske upp någon annan gång :) Då menade jag jeans igen! Haha.

Godnatt kära läsare, nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Börjar nämligen jobba 09:00-15:00. Have a nice night!
LOVE

Green pics



¨


RSS 2.0