Söndag

Tillbaka igen, bättre sent än aldrig men nu är jag här. Gårdagen var helt okej, blev mycket jobb som körde kål på mig så var ungefär död när jag kom hem. Därför blev det att hålla sig hemma, umgicks med min bror, malin och föräldrarna :) Inte illa det heller ibland, faktiskt riktigt skönt.
Och denna dag har också varit riktig skön, skulle egentligen åkt till Göteborg men stannade hemma och åker imorgon istället. Då blir det lite shopping, inte allt för mycket men behöver lite saker så något kommer nog hem iaf!
Men men, just nu sitter jag och kollar igenom bilderna från i fredags. Skrattar verkligen, haha riktigt sköna bilder.
Blev också bra bilder till min fördjupning men det fattas en hel del, fast det klarar man inom kort! Sedan blev det några riktigt super kort på Ericafika :) Därför låter jag bilderna få tala, så skriver jag antagligen imorgon för jag är leeeeeeedig heeela dagen!
Pusselipusspuss

Många är oredigerade, men tror ni står ut ändå! :)













Där fick ni ett smakprov, fast det finns en hel del bilder kvar :)

Fredag

Kom hem för en stund sedan ifrån Erica, det blev att fota sedan köpa glass och seriöst slappa :)
Det behövde jag, och nu sitter jag här. Med träningsvärk och gryyymt trött! Blir nog till att sova alldeles strax, jobbar ju som sagt imorgon också. Men dagen har iaf varit bra, och bilder kommer nog imorgon om jag hinner. Blir nog till att dra till stan direkt jag slutat, får höra vidare med fiapiapäron.
Ha en skön natt! PUSS

Fredag

Nu är det äntligen fredag och jag är riktigt taggad för att fota! :)
Det kommer att bli en super dag med en utav dom bästa och mycket snack lär det bli, helt enkelt en tjejdag.

Måste vara lite negativ och säga att jag inte har så mycket mer att skriva , kanske är lite tråkig men är faktiskt inne i min uppsats och lika bra att bli färdig så jag slipper plugga över helgen. Så, det blir nog hejdå nu och skriver antagligen till kvällen. Puss :)


Den söta pärlan!

Torsdag

En dag kvar i skolan, sedan helg! Dessutom har vi hemstudiedag på måndag, och jag är klar med det. SKÖÖÖNT!
Sedan är det bara tisdag, onsdag, torsdag och måndag, tisdag och halva onsdag kvar. Jag ryser nästan, så jäkla gött ska det bli med lov.
Och morgondagen kommer blir utmärkt, först skola som kommer gå snabbt med tanke på att det inte är jobbiga lektioner. Efter skolan ska jag bara köpa fritidskort, sedan hem hämta kameran, äta och lite saker för fotningen sedan åker jag förbi Erica och sedan beger vi oss till Hunneberg. Hon ska nämligen hjälpa mig med korten till min fördjupning inom misshandel och våldtäkt. Har några idéer i bakfickan, så det blir nog bra.
Lär bli andra fina kort på den underbara kvinnan samt en hel dle naturbilder. Det går ju inte att missa, så himla fint ute i dagsläget!
Så det blir fotografering, sedan antagligen något roligt på kvällen :) Och lördag blir det jobb, lite extra caaaaaaash och sedan vet jag inte och söndag Göteborg en snabbis!
Så det kommer nog blir en skön helg, och som sagt ledig på måndag.

Men nu ska jag rensa kameran eftersom blondinen i min hjärna har varit framme vid förre fotograferingen och ändrat format så endast 200 kort får plats på minneskortet. SURT!
Hörs nog till morgonen, PUSS!

  
Pics: Eriiiici ( när jag jobba och hon tog kameran, surt :( )
duktig är hon också!

Onsdag

Då var man tillbaka igen, fast inte fullt koncentrerad på att skriva. Kikar lite på fotbollen samtidigt som jag håller takten till musiken. Och mer har inte hänt denna dag, lite smått hit och dit annars inget speciellt. Smällt i mig två glassar också, riktigt bra! Om man vill gå upp i vikt iofs, och vill ni veta en sak? Det vill jag, fastän jag egentligen inte behöver bryr jag mig inte ett dugg av vad jag äter. Vafan ett kilo hit och ett kilo dit, vad spelar det för roll? Man lever faktiskt bara en gång, och en annan sak. Jag går knappt upp, det kvittar vad jag äter. Riktigt bra, men också lite trist. Jaja, nog pratat om hälsan här.
Men ändå när ämnet är uppe tänkte jag ladda upp två super snygga klänningar, puss på dom! Plånboken svider, men är nära att skriva in mitt konto nummer och beställa hem dom.
Men om man kanske skulle ta tag i sig själv och lägga sig vid denna tid? Det hade nog min kropp upplevt som en dröm, kanske borde jag göra den denna tjänst(försöka iaf). Så, att jag skriver imorgon. Lär nog inte ha allt för mycket i skolan, så hinner nog lägga in något inlägg på förmiddagen :) Pussss

   DEN ANDRA KOMMER INOM KORT! :)

inlägget laddades aldrig upp, skulle vart runt halv tio

Tisdag

Jag fattar inte det där med att ladda upp bilder, det går ju fortfarande inte! Riktigt irriterande, men bilden kommer väl. Antingen ikväll, imorgon, eller nästa år vem vet?
Men nu ska vi bortse från det och skriva om någonting annat. Sitter nämligen på so lektion och ska jobba med geografi. Kika runt lite på internet, men fastnar man på någon hemsida om geografi? Nja, tror inte det. Kikade nyss på skor och nu är det facebook som gäller, så får kanske ta mig i kragen och sätta lite eld i röva.
Så hörs väl senare eller någon annan dag, eftersom jobbet väntar på mig så fort jag kommer hem. JIPPIE!
Men får tänka positivt, jag blir några tusenlappar rikare efter sommaren, vem tackar nej till det? Och dessutom är det ett lätt förtjänt jobb, inget vidare jobbigt.
Men som sagt, nu ska jag försöka jobba vidare och ge mig ett MVG! WOOHHHOOO, om jag bara kunde men måste försöka, jag har chanserna enligt Ubbepubbe :)
Puss på er!

Måndag

Jag kom precis hem från en eftermiddag på jobbet. Fy i sjutton vad jag är trött, fick stressa som en idiot mellan att jag slutade,3 och började halv fyra. Sedan jobba 6 timmar, det tar på kroppen kan jag lova. Men nu är jag hemma och längtar bara efter att möta sängen! Kanske lika bra att göra i ordning sig redan nu, det känns så i alla fall. Jobbar som sagt imorgon också, så behöver energi. Men idag kom Ericaälskling till mig och var sällskap, det behövde jag. Den kvinnan betyder mycket och kan förbrylla en hel dag :) Detsamma har jag mycket skratt kvar sedan skolan, Cajsa och Sophia är riktigt härliga! Mina pinglor, mina skönheter, mina ogräs. Ni fattar, dom är lite allt möjligt men bra är dom!
I vilket fall, nu gör nästan benen ont på grund av trötthet. Normalt? Njaa, men kanske en vibb till min hjärna att jag ska sluta skriva, lämna dator och möta sängen. Så ha en skön kväll/natt, antar jag skriver imorgon :) Puss


Söndag

Nu är jag tillbaka igen, lika seg som alltid med att uppdatera men men. Skulle egentligen skrivit för en timma sedan, men jag hann inte längre än till startsidan för blogg.se. För där la jag märke till Kate Moss nya kollektion för Topshop. Var ju bara tvungen att kika in och sedan fastnade jag vid alla sorters klädhemsidor. Jag älskar kläder, skor och allt annat i den vägen. Antar ni kanske redan fått den inblicken, fastän att jag inte skriver mycket om det. Får kanske ta och ändra på det, får helt enkelt bli lite mer kläder osv här! Kan redan nu börja med att lägga in två bilder på snygga men enkla bikinis. Har tänkt mig att köpa en "rosa" fast väldigt ljus, med andra ord en man blir brun i. Sedan ska jag köpa en gul/vit randig, och kanske en mörkblå. Dom två förstnämnda än nämligen framme när jag fått lite brunfärg och den mörkblå när jag är mer nysommrig. Kanske får bli de jag har hemma, med andra ord strunta i den mörkblå men det är riktigt söt! Ni ska alldeles strax få ett smakprov på det. För nu ska jag fortsätta med min rensning av dator till hårddisken, hittade massa gamla bilder också. Inte illa :) Förresten har helgen varit alldeles utmärkt, inga krav eller tider att passa. Helt fri med andra ord. Men jag skriver imorgon, om jag hinner i skolan. Jobbar nämligen halv fyra till halv tio, ingen fri tid. Kanske efter jobbet, men andra ord blir det ändring på uppdatering och innehåll, återkommer alltså :) PUSS


Mums, cam!


bikini bilden kommer, går ej att ladda upp!

Torsdag

Kom för en liten stund sedan ut från en härlig dusch. Äckligt skönt om man kan förklara det så, för i morses hann jag inte utan det blev Överby halv tolv. Hittade dock inget till mig utan bara det jag egentligen sökte. Hitta en go parfym till mig, Replay får det bli som man skickar hem så småningom :) Och så hitta jag en till min bror, inte illa va?
Men nu står Jesper och stampar för att få mig att sminka mig. Inte jätte viktigt men ska ändå på kalas strax och enligt min bror och resten av familjen så är jag oändligt seg på att göra iordning mig. Lika bra att börja, skriver nog inte ikväll beror på tiden. Ha en härlig dag, puss :)

Onsdag

Har varit riktigt usel på att uppdatera nu några dagar, vet inte exakt men dåligt har det varit!
Helgen som har varit, var alldeles utmärkt. Tyvärr har jag minne som en guldfisk och minns inte för mycket, därför går vi några dagar fram som jag blivit sjuk på. Kände i måndags att allt inte stämde, men gick ändå till skolan på tisdagen.
Men inte allt för länge, vid lunch var det min tur att åka hem och sjuka mig i soffan. Och där har jag spenderat mina timmar, både igår och idag.
Men nu, sitter jag faktiskt här med datorn. Varför? Jo, för att jag måste lämna in ett arbete i bild. TRÅKIGT! Vet knappt vad som ska skrivas, men kanske lika bra att jag försöker bli klar och inte väntar allt för länge.
Mer som händer i veckan är förmodligen träffa Erica älskling, samt ta mig en tur till Danmark på fredag. Häpnande? Jag vet, jag var inte så beredd heller haha :)
Men nu babblar jag bara om tråkiga saker medan jag egentligen borde göra något mer vettigt. Så vi hörs, med förhopningsvis lite roligare uppdatering. Puss :)

Torsdag

Gått förbi mitten av veckan och snart luktar det helg. Veckorna går bara snabbare och snabbare, och snart står man utanför skolan och gråter av lycka för att man slipper skiten. Det är ca 3 veckor kvar, och nästa vecka är det lediga dagar torsdag och fredag, sedan veckan efter det är det student och sen slutar vi! Jag blir nästan för glad av endast tanken, men nu ska vi inte tänka för mycket på framtiden. Man vet ju inte vad som händer, kanske det helt plötsligt blir sommarskola för mig?
Men men, slut snackat om det. Som sagt blev det lockar för mig igår, och förtillfället ser jag ut som en blandning av pudel och Magnus Ugglas frill. Dock ser det bara ut såhär en vecka, innan håret fixat till sig. Då blir det som planerat, i hope :)
Något mer som hänt under dessa dagar är nästan inget vettigt, var spexfoto idag, samt b-delen på nationella i fysik. Och nyss åkte Alex hem, blev mest att sitta, snaska i sig godis och tjöööta. Blev en härlig trio, jag, Karin och Alex :) Länge sedan man såg den pöjken, får ändras tycker jag.
Tyvärr tyckte han att mit hår kändes som Linus hund, komplimang? Tveksamt enligt mig, men men haha.

Nu ska jag göra mig lite mat, är huuuungrig.
Piss puss liss

Tisdag

Fysikprovet gick ganska bra och får hoppas på ett bra betyg, mer som har hänt är inget speciellt. Blev en skön stund ute i solen förut med varsin glass, och det var härligt. Äntligen har solen kommit tillbaka, och på SMHI verkar det som om det håller i sig! :)
Det sämsta med dagen var att Niclas kom på att vi måste rensa datorerna om vi inte köper ut dom, och om jag inte köper denna bör jag börja denna stund. Säger bara lycka till Mathilda! Datorn har verkligen inga filmer, bilder eller något annat så ingen match. Tss, om det vore så väl! Men nu ska vi vara glada! Skriver senare för nu ska jag kolla runt lite, pussar.

Blir ännu en sådan:
Dagens låt: Shoreline - Anna Ternheim
Dagens frisyr: plattat och flätad lugg
Dagens smink: Mascara och lite rouge
Dagens klädsel: Svarta chinos, och rosa blus
Dagens planer: Stan med Karin, sedan överby osv
Dagens saknad: Sommaren och min älsklings erica
Dagens drog: Äpple och Cajsas godis! :)
Dagens köp: Tuggummi och glass än så länge
Dagens tråkigaste: Fysikprovet
Dagens finaste: Cajsas kärlek till sin lover
Dagens måste: Ta ett par steg ute
Dagens mat: Frukost och skolmat
Dagens sjuka: Överenergi?
Dagens kärlek: Vädret!


En utav dom bästa, och hon saknar jag! :)

Dessutom, imorgon är det dags.. Lock i lock lock!

Måndag

Jag har svin ont i huvudet, såsom migrän men den har inte kommit så långt ännu. Fick mig en sovstund för inte så länge sedan, och jag hoppas natten kommer gå någorlunda. Men nu ska jag skippa datorn innan det blir värre, var bara tvungen att lämna in min läxa och tänkte att jag skulle skriva någon rad i samma veva. Ha en bra kväll, natti

Söndag

Söndag, och jag mår riktigt bra! En skön helg då jag samlat krafter och humöret har varit på topp varje minut! :)
En dag som denna har inte varit så händelserik, bara sovit och allmänt kopplat av och nu är det plugg som gäller.
Har runt fem stycken labbrapporter att skriva rent tills imorgon, med andra ord lika bra att börja. Och efter det blir det städning och fixa min ena garderob så jag får in mina skor där! Min mamma har nämligen blivit irriterad på att jag tar upp all plats i skoställen samt skogarderoben så måste ha dom i min egna. Och jag har faktiskt en halv över för i den finns det bara väskor i, därför passar det ju alldeles utmärkt! :) Som walk in closet men walk out closet? Ni fattar, haha.
Men ska återgå till plugget, måste hinna klart innan sex då chokladpuddingen jag lovat göra ska vara klar. Good luck for me.
Ha en skön dag, kanske skriver senare, puss :)

Lördag

Först och främst, inlägget kunde inte laddas upp igår så blir en dag försent!


Som sagt helg och den har börjat bra och kan väl säga kommer "sluta" bra :) Fredags var det inte mycket gjort men ändå alldeles underbart, några promenader och film, och idag har det varit Göteborg. Sedan ska jag strax bege mig till att köpa godis, är riktigt sugen!

Dagens köp blev:
Färgglad och riktigt snygg byxdress!
Svarta pumps
Bh och trosor
Headband

Tror det var allt, fastän det blir nog Göteborg nästa vecka också. Ska köpa mig minst två par skor till, och några linnen och en-två kjol jag hitta idag! Riktigt snygga och passade perfekt, dock sved plånboken för mycket och tyckte det var bättre att vänta några dagar.
Och nästa vecka gäller permanenting, är riktigt sugen och tror samt hoppas det blir bra.

Ungefär så lär det väl bli! :)

Torsdag

Sitter och inte gör någonting, väntar mest på att Sophia, Cajsa och Amanda ska bli klara med sina redovisningar så att vi senare kan äta. Är verkligen vrålhungrig, ändå har jag börjat att mycket till frukost.
Men men, efter lunchen är det redovisningsdags sedan blir det bara ett läspass och efter det är skolan slut. Skön dag eller hur? Och imorgon är den inte värre, har bara franska, idrott och sen intresseval hela eftermiddagen. Helt okej skoldagar enligt mig. Men eftersom jag inte har något liv förtillfället utan sitter bara och klagar över min hunger kan jag lika gärna göra en sån där "dagens".

Dagens låt:
Flertal ifrån listan men säger väl: Wild horses - Natasha Bedingfield
Dagens frisyr: Först plattat men nu uppsatt
Dagens smink: Mascara och en dutt av roge
Dagens klädsel: Gråa byxor, mönstrad t-shirt och cardigan
Dagens planer: Bläddra igenom bilder till rummet samt annat
Dagens saknad: Min säng och sol
Dagens drog: Musik
Dagens köp: Inget än så länge
Dagens tråkigaste: Har redan kollat igenom varje rolig blogg
Dagens finaste: Svårt att bestämma
Dagens måste: Delicato boll! haha
Dagens mat: Frukost än så länge
Dagens sjuka: Ont i nacke och rygg
Dagens kärlek: Jag är klar med flera arbeten!

Förresten, på lördag är det Göteborg med två av dom bästa och på onsdag blir det lock lock i mitt hår! :)

Måndag

Mitt axel gör ont och min rygg sviker mig återigen, men inte är jag depp för det! Är på super humör såsom jag varit hela dagen, fråga mig inte varför eller hur det kommer sig men glad är jag.
Jag ska alldeles strax ta mig en dusch, sedan gosa ner mig i soffan med en stoooor skål vindruvor och zappa mellan alla olika kanaler. Har ingen hemma att "dela" tvn med, pga att dom är i Vara och kollar fotboll. Visst kan det vara extra skönt att få en ensam kväll utan att behöva vara social förutom med sig själv. Kanske man kan misstolka det, men tror ni ändå förstår min tanke.
Annars har dagen varit bra, och morgondagen lär bli lika bra. Fast det sista delprovet inom matten väntar imorgon bitti, kanske lite mer som ett bett i ett surt äpple än i ett sött. Men inte ska vi plågas av det inte, för efter skolan åker jag och mamma min till Vänersborg för att återigen kolla skor. Lär vara där nästan hela dagen/kvällen, och hoppas att mamma ordnar mitt kort. För jag har ungdomskonto Visa electron och underbart som det är kan man inte köpa mer än 1000 kronor i veckan. För då spärras kortet, det är ju jätte bra... Om man inte heter Mathilda Granlund och köper lite mer än vanligt vissa veckor men istället för att få hem sakerna måste man stå vid kassan och få samma frågor åter och åter igen:
- Är det säkert att du har pengar på kortet?
- Ja, det är helt säkert.
- Är du verkligen hundra på det? För det medges ej
- Jo jag ser det men jag vet att jag har pengar.
- Okej, Men testa att ta ut pengar och se om det funkar då.
- Visst...
Men............
Ta ut pengar funkar ju inte heller, så då måste man tillbaka till den affären och berätta vad det är. Inte det roligaste, kan ju inte direkt köpa mig två par skor eller ett par jeans någon vecka. Men slut diskuterat om det ämnet, för nu ska jag duscha och följa planen för kvällen.

Hörs imorgon skulle jag tro, pusselipuss!

Söndag

Haft ganska fullt upp i helgen att tanken till att skriva inlägg varit långt i bakhuvudet. Men nu är jag återigen tillbaka, dock kortvarigt. Ska nämligen snart besöka sängen och titta på lite tv, och försöka somna så jag blir människa till skolveckan.
Men kort sagt, har helgen varit perfa! Träffat många sköna folk och har haft det allmänt trevligt, underbart och ja lyckligt helt enkelt :)
Det har varit en hel del fotning osv, samt mycket grillning som jag tror Sveriges halva befolkning spenderat mycket tid på.
Och jag är laddad för en skolvecka, tro det eller ej men det är sant. Jag är en sån person som blir laddad för skolan om helgen varit sjukt bra. Så nu sitter jag här och längtar till skolan. Knappt, men ni förstår nog haken.

Den kommna veckan kommer vara helt okej, inte allt för många och jobbiga lektioner samt knappt några läxor. Då går man ju nästan på moln bara för det, förutom det blir det Vbg för att kolla skor och sedan är Göteborg inplanerat. Kanske också att det blir fotning för hingstsläpp, tror det hette så? Hjärtat skulle nämligen dit och skön som hon är fråga om jag ville följa med :) Inte för att jag är hästintresserad men kameran är en av mina favoritsysslor och ta kort på sånt kan nog blir riktigt maffigt. Kanske ni inte sett många bilder jag tagit, men jag brukar ofta hålla dom för mig själv och på väggarna.
Mer om veckan kommer, blir allt mer saker kan jag säga er.

Men nu börjar tiden rinna iväg och ryggen börja svika mig, kanske en löptur imorgon skulle vara bra? Får väl se på den saker, latmasken bor fortfarande kvar. I ett stort vitt slott med många betjänter och människor som tränar åt den, får väl försöka göra mig av med alla folk som hjälper masken så den kan få ett mer "normalt" liv.
Men nu väntar faktiskt kudden på mig, fastän klockan precis varit tio. Hörs till morgonen, puss och godnatt(för er som ska/sover)


           
Ett litet smakprov!

Fredag

Valborg är över och jag är både glad och tvärt om. Kvällen blev inte som planerad dock, men ibland händer saker och ting.

Det blir ett mer macro inlägg förtillfället, ska nämligen åka ut och ta kort med Karin :)
Hörs, puss

RSS 2.0