Baaaad

Jag erkänner, jag är sämst på att uppdatera! Men har verkligen inte tiden, så stå ut mina kära vänner jag återkommer :)

Dålig uppdatering

Dålig uppdatering jag vet, men har inte hunnit. Jobbat som en galning och varit i stugan igår och idag och nu är det jobb som gäller igen. Bara att kämpa så att pengarna kommer, så får uppdatera när jag hinner. Bilder från dagarnas vistelse kommer inom kort, men nu behöver jag sova för börjar tidigt, så natti!

Torsdag


Jobbat sedan lördags, är helt slut. Men imorgon blir det besök hos frisören för klippning och färgning, senare bär det av till göteborg för att kika osv innan det är dags för att se PINK. Bra dag väntar, kanske bäst att somna snart så att den är framme? Puss

Foto


lilla gosse

12/7-10 kom lilla Frans till världen. Då var man faster och ingen är gladare än jag!

Oliden


Fredag

Då var man ute på Tjörn. Älskade västkusten, undra om det finns något bättre? Havet är underbart, klimatet, naturen, luten, allt är näst intill bättre! Dock måste jag snart sova för att orka med morgondagen, eftersom att vi ska ut till någon ö med båten och bada och sola osv. Så måste vara ute i god tid för att åka till vårt smultronställe! Efter sol och bad blir det till att göra i ordning sig för senare åker vi till Diggiloo i Uddevalla! Så, det får avsluta detta inlägg. Lär bli bilder från morgondagen som inom snarast kommer att befinna sig här. Men idag inga bilder, då internet är segt så tar år och dar för en bild att ladda upp.
Sov gott till er som ska sova så tidigt som jag en fredags sommarlovs kväll!
Natti, puss! :)

..

Märkte nu att man inte kan se den nya designen? Är det bara så för mig eller för er också?

Design

Till frukosten fick det bli lite knep och knåp en kort kort stund, och det bidrog till en fem minuters skapande ny header. Därför har jag ändrat designen lite på min blogg och hoppas att det glädjer er :)
NU blir det vattenmelon, sen ut i solen igen! Puss :)

Design

Till frukosten fick det bli lite knep och knåp en kort kort stund, och det bidrog till en fem minuters skapande ny header. Därför har jag ändrat designen lite på min blogg och hoppas att det glädjer er :)
NU blir det vattenmelon, sen ut i solen igen! Puss :)

FOTOTÄVLING

RÖSTA! Och visa och be för era nära och kära att rösta så att jag får mer röster! :)

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=3734Mitt tävlingsbidrag:

Foto

Ingen kust idag inte, blev annat här hemma som lockade!
Även varit ute och fotat idag så lite smakprov för dagen får ni, resten kommer upp ibland!

Märkte att kvalitet på bloggen inte är den bästa, ser näst intill fruktansvärt ut! Men men :) Det får räcka just nu, mer kommer senare eller imorgon!

Kusten

Funderar på att ta mig ut till kusten och vara där tills på onsdag, då är det troligtvis liseberg som knackar på dörren. Men inget späckat och klart, men ska jag följa med till stugan eller inte? Får väl se vad vädret ger


Old picture

Gammalt kort, men men :) Är ändå lycklig och glad, då solen skiner varenda dag och förgyller min dag! Underbart är bara första namnet, men nu är det dags att ta och vila lite framför tvn. Sedan tidig läggdags för jag behöver gå upp vid nio för att hjälpa till att städa inför det stora kalaset på lördag för Nanne/Hannes :) Runt 30 personer kommer hit så det blir mer än fullt hus, så ja. Det var allt denna gång men, ha det underbart gott folk! Pusssar :)


RSS 2.0