Love

Vänner, vad gör man utan er? Alla som jag håller kärt är min vän, och vissa mina bästa vänner. Tack för att ni finns, och ni vet vilka ni är, för er har jag visat vad jag verkligen tycker om er och jag hoppas min uppskattning till er räcker för att ni ska få en skymt av vad ni är värda! Tack :)

Trött

Herre jösses vad jag är trött! Dagen har bestått av teori, körlektion och senare kalas för bror min. Så fulla muggar hela dagen, men mysigt har det varit! Dock känner jag nu att jag gärna hade fått lägga mig i sängen och inte rört en fena mer. Men först behövs lite saker göras innan den drömmen går i uppfyllelse, hoppas även på en solig dag imorgon så att man lättare kan njuta av den! Godnatt kära läsare! :)

Finland

Vad dagarna går fort, imorgon är det kalas för bror min, helgen inte ännu bokad. Sedan är det v27 vilket består av att packa lite smått för att på lördagen åka till Finland med mitt hjärta och hans föräldrar. Det ska bli riktigt roligt faktiskt, verkar även som om vädret ska bli fint så får hålla tummarna för det! Dock kommer det bli lite kämpigt att vara ifrån familjen, eftersom jag är som en liten fästing till dom alla! Men, jag är snart 18 år så det är bara att lära mig :) Får även vara med världens bästa pojkvän så har ju inget att klaga på :)
Nej, dags att plugga lite teori innan jag lägger mig. Imorgon vankas lektion nämligen!

Sommar

Bara jag som ständigt tänker sommaren i dagar, och väldigt ofta får tanken att sommarlovet snart är slut? Förstår inte varför, eftersom jag egentligen bara borde koppla bort det och njuta för fulla muggar. Därför, är det dags att ta mig i kragen och se på nuet!



Nattinatt

Då jag en vacker sommarkväll som denna, lider av magont x2 och migrän så blir det att vänta in John Blund. Så, godnatt kära läsare, och sov så gott!



Städat

Fattar inte vart tiden tar vägen, känns som om jag blogga igår men det är ju trots allt 3 dagar sedan. Men men, nu är nu och då är då! Idag har jag i vilket fall städat, städat och återigen städat. Rolig dag va? Inget jag vill påstå men kände för att göra föräldrarna glada med att städat hus, så, så har min dag sett ut. Nu ska jag dock ut på en PW så att mitt huvud kanske kan börja må lite bättre, känns snart som om hela huvudet sprängs och går itu, för det dunkar som jag vet inte vad.

Hörs senare!

Sol och värme

Verkar som om det blir finare väder nästa vecka, "ta i trä"!
Vad vore inte bättre än lite sol och värme nu på sommaren och på sommarlovet? Tummarna hålls och ett hopp har skapats! :)

Strid

Hur trött kan man vara egentligen? Sitter med knappa ögon öppna, men jag kämpar, kämpar att någon gång vara vaken lite längre än halv åtta... Och det går bra, väldigt bra, men snart slutar nog striden och jag visar vit flagg, för finns det något bättre än att krypa ner i sängen och känna, en lugn sömn?
Blir i vilket fall att gå upp vid 10 som vanligt för en promenad innan jag röjer på mitt rum lite och senare på kvällen åker med Alex + familj till Nordkroken för att spendera antingen hela eller en del av kvällen där. Så ser mina planer ut, men nu ska jag se klart på en väääääldigt konstig film innan jag tillåter mig själv att gå till säng, men troligtvis händer det innan.

Ha det bra, och sov så gott när ni ska sova! :)

Medlidande?

Någon som känner igen sig i att ta av sig kläderna på kvällen, lägga dom på golvet, tänka att det tar jag imorgon, vakna på morgonen och känna att man vill ta vara på dagen, kommer till rummet på kvällen som fått tillökning på nytvättade kläder och återigen står man där coh tar av sig kläderna och lägger dom på golvet. Och varje kväll får man ställa sig vid garderoberna och ta in dessa kläder, är jag ensam eller har jag någon medlidange i cybervärlden?
Finns det något botemedel eller måste jag bara ta mig i kragen en sista gång?

I vilket fall, livet är hårt med i-landsproblem ibland, och desas problem ska jag tänka över under en sömn, en sömn som inte påverkas av att en klocka ringer på morgonen, utan en sömn som får vara länge, länge, länge. Godnatt kära ni, godnatt!

Sommar?

Allvarligt talat? Vart är sommaren? Vart är värmen? Vart är solen? Den måste vara gömd långt bort åt helvete rent ut sagt för här syns den inte i allafall till! Arg man kan bli, bara på ett väder, men allt beror ju på vädret som ska göra vår sommar. "Sommar"?

I vilket fall har jag haft mina körlektioner för veckan och nästa vecka är det några till, fick även bokat halkan och riskettan så är det ur vägen med. Det går framåt med andra ord, och verkar som om mitt mål kommer att nås! Första veckan i september ska jag ha körkortet i handen, mitt egna lilla tillstånd till att köra streetrace, eller kanske inte, blir nog bara lite åkturer hit och dit. Men men, nu ska jag lägga mig och deppa en stund innan jag går mot nya äventyr, puss på er! :)

Citat

Det svåraste med vänskap är inte att låta vännen se våra fel, utan att få henne att se sina egna.

Teori

Dags att krypa ner under täcket och ta fram den oändliga boken, boken om körteori... Finns inga lektioner att gå på så får helt enkelt börja i tid så mitt huvud får lite kunskap inom detta så jag klarar av teorin vid uppkörningen när den väl sker :)

Kärlek på menyn

Sitter och kollar på en film vid namn Kärlek på menyn, som verkligen ger tårar i ögonen och ett hjärta som känner medlidande. En väldigt bra film som har en handling som kanske inte är den mest vanliga, men som jag starkt kan rekomendera, helt enkelt en äkta tjejdrama i alla hörn och kanter!





Min dag

Dagen har bestått av depp, depp och depp, för detta vädret kan man ingenting än att göra det. Men, det blev ändå en lycka inom mig, då jag gjorde det bästa av dagen och den blev underbart gosig! Började med att jag och mamma latade oss fram till två då vi drog till överby för att strö runt lite och äta, sedan åkte jag förbi hjärtat mitt och spenderade kvällen där och kom hem för en stund sedan :) Så dagen kunde inte varit bättre!

Shoppade även en klänning och en stor snygg spegel som jag längre strävat efter! Så nu ska det bli lite tapetkik för jag har börjat tröttna lite, vill ha det lite mer romantiskt eller hur man kan förklara, så hoppas att jag finner några! Såg faktiskt ett par snygga som vi tog en liten bit av för att se om det passar med resten av mitt rum, så troligtvis blir det en av de nedanför, ser bättre ut i verkligheten men ändå:


Nu ska jag lägga mig och läsa lite teori innan John blund knackar mig på axeln, så godnatt kära ni! :)

Hjärta

Den 14:de februari fick jag ett halsband, ett halsband med ett hjärta på. Det halsbandet bär jag med mig varje dag, vare minut, för det halsbandet och det hjärtat är mitt hjärta, mitt hjärta vid namn Alexander. Det är ett halsband jag håller kärt, ett halsband jag känner mig trygg i, ett halsband jag aldrig kommer att ta av. För det halsbandet, och det hjärtat betyder evig kärlek och det är vad jag har till min pojkvän.

Alexander, jag älskar dig

Sverige?

Med ett underbart vackert trevligt varmt väder utomhus känner jag nu för att jag ska gå ut och slänga mig i regnet...
Allvarligt talat Sverige, vad har hänt med vädret? Roligt sommarlov som kommer sluta i översvämningar gånger tusen!
Vad ska man göra en dag som denna? Ligga hemma och gråta, gå ut och bli genomvåt, kolla igenom flertal serieboxar, hyra film? Får paniko, men men hoppas att någon snäll själ har tid för mig idag, för jag har tid att spendera idag, det är jag säker på!

Nu ska jag faktiskt slänga mig framför tvn och hoppas på att himlen spricker upp så jag kan ta min PW och bli lite piggare!

PW

Vaknade för en stund sedan och sitter nu och väntar på att mammsen ska komma hem så jag kan gå ut på en PW. Har bestämt att jag ska försöka att ge mig ut varje morgon, om jag inte jobbar eller dylikt. Så, nu börjar sommaren!

USA

Jag saknar Amerika...



13 juni-22 augusti

SOMMARLOV!



Fasters guldklimp


4 månader

Helgen har bestått av jobb och vila, har inte haft ork att göra något efter jag kommit hem så bara legat hemma och tagit det lugnt. Skönt det med ibland! Idag var jag dock på FCT-Örgryte med pappa, älskling och hans pappa, som förövrigt slutade med vinst för FCT med 3-0. Har även 4 månader med hjärtat mitt idag, så jag är lycklig. För han gör mig lycklig, och han är älskad av hela mitt hjärta och är mitt allt! Han, min familj och mina vänner är vad som gör mig lyckligast här på jorden!

Övningkörde även idag, vilket jag förstod att jag inte längre behövde göra... Får helt enkelt vänta tills lektionerna, så jag kan öva hemma på det jag gjort på lektionen. För att bara åka runt är helt värdelöst, slutade efter en rutt runt kvarteret. Så kan det vara! Men nu ska jag fortsätta bläddra igenom tvkanalerna för just nu är det Bingolotto på tv av någon anledning, förmodligen då jag inte orkade att bläddra mer. Så nu ger jag det en ny chans!

En längtan

Var och gratta min kära vän Alexander idag vid studenten, och jag kan ingenting mer än att LÄNGTA tills det är min tur att stå där med glädjen från topp till tå. Vad jag längtar!

Men men, jag får istället sitta hemma och hosta och låta som en krakande kråka när jag pratar, men finns inget att klaga på. Har ett underbart liv, men förkyld vill man aldrig vara. Men det blir ändå jobb för mig imorgon om jag inte blir sämre så klart, för då får man inte jobba av hygienska skäl.

Dags att ge sig på chipsskålen, så vi hörs godingar! :)

Studenten

Gud vad jag är avundsjuk på alla som går på baler och tar studenten! Jag vill också stå där, med champagnen i högsta hugg, i en underbart vacker klänning och känna att jag är fri! Men men, om ett år är det min tur, och då ska det bannemig firas!

Veteranbilar

Håller på att plocka ur diskmaskinen och för en gång skull så går det rätt fort! Blivit riktig haj på det där med hemmasysslor! Haha, ska väl inte överdriva men...

Vet inte egentligen vad jag tänkte skriva men, måste i vilket fall göra ordning mig lite småt för att dra ner till jobbet! Får se om det blir mycket folk idag, med tanke på det är onsdag och det menas med vetarnbilar. Det kommer alltså mycket folk och kollar på gamla bilar och tar sig sedan en räkmacka. Så det kan vara mycket, eller så blir det inte så stor ökning är vanligt! Vädret är ju inte det bästa, men det är i viket fall varmt så får helt enkelt se! :)

Dags att fortsätta!

Onsdag

Trööööttt är vad jag är! Men gick ändå på mentorstiden idag som bestod av tårta, glass och jordgubbar och så lite brännboll. Så det var allt trevligt må jag säga! Idag vankas det jobb, så ska snart lägga mig och sova en stund så jag orkar med det en dag som denna, sedan ska jag även göra klart lite matte innan jag mentalt går på lov! Så, hur har ni det? Lov snart? Eller kanske student?

Dags för lite macka och oboy, och kura ner mig i soffan med täcke och sköna kuddar. Mitt paradis, kanske?

Denmaaaaark

FY PÅ MIG! Jag är fan sämst, ändå skriver jag detta en gång varannan vecka men ändå händer ingenting som gör det bättre. Men nu har jag fakitskt haft fullt upp, då jag igår kom hem från Danmark där jag spenderat de senaste dagarna. Det var riktigt bra må jag säga! Och idag, pinade jag mig upp till skolan, och inga lektioner på det... Men men, jag var ändå stark att åka till skolan och visa mig! Imorgon ska jag dock till skolan igen, har en lektion och lite avstämning med betyg. Och det ser allt väldigt bra ut på den fronten, ikväll ska jag även se fotboll med älsklingen min då Sverige möter Finland, det kommer alltså vara landskamp hos familjen Lagerblad!

Nej, nu ska jag fixa det sista i mitt rum innan jag beger mig till soffan med en chipspåse och glor på tv! Puss på er, uppdatering kommer! :)

RSS 2.0