Sött

HEJ MATHILDA SYND ATT DU FICK KRUP MEN DU FÅR DETTA FÖR ATT DU ÄR SNÄLL
OCH FÖR DU ÄR SJUK OCH FÖR DU ÄR SÖT OCH FÖR ATT DU ÄR SÅ LITEN OCH FÖR DU HAR DET JOBIGT
HANNES 12/3-98
HEJ MATHILDA SYND ATT DU FICK KRUP
MEN DU FÅR DETTA FÖR ATT DU ÄR
SNÄLL
OCH FÖR DU ÄR SJUK OCH FÖR DU ÄR
SÖT OCH FÖR ATT DU ÄR SÅ LITEN
OCH FÖR DU HAR DET JOBIGT
HANNES 12/3-98
Denna text på en gullig lapp fick jag av min bror en gång i tiden, och den har jag fortfarande kvar och framme på en hylla. Blir glad varje gång jag ser den :)

Hannes

Ville bara säga att jag är stolt över min bror som levererar otrolig fotboll på andra sidan! Och jag saknar honom något otroligt, men 19:de får jag träffa honom igen! :)

Vintertid

Jag har ont, i mage, hals, bihålor och huvud. YEHA! Nej, men jag är glad ändå :) Mycket nöjd efter gårdagens shopping! Och efter att vi kommit hem åkte jag till Jesper och Malin där även Karin fanns så där spenderade jag resten av kvällen. Senare sov även Karin här för att jag skulle slippa sova själv haha, bäst hon! Hatar nämligen att vara ensam hemma när det är mörkt ute, tror till exempel att en människa ska stå utanför mitt fönster...
På tal om mörkt, nu har ju det blivit vintertid och det kommer ju bli ännu mörkare på kvällarna! Kommer åka hem ifrån när det är mörkt och komma hem när det är mörkt, lite deprimerande men men :) Glömde dessutom av att man skulle dra tillbaka klockan så jag gick ju upp halv nio... Så har varit vaken ett tag haha, men ändå skönt att komma igång rätt tidigt på mornarna så att man får lite saker gjort. Nej, nu ska jag fortsätta att få ordning på mitt rum, skönt att ha det städat osv när lovet börjar så jag slipper städa då! :)
PUSS PÅ ER!

Lördag

Idag blev det av till Uddevalla/Torp för att shoppa, eftersom att vi inte åkte til Göteborg med tanke på att vi ska till USA istället så blev det detta :) Mest för variation ifrån Överby, och tomhänta kom vi inte hem!
Jag fick med mig hem:
Ett par skor/boots
Ett linne
Två skjortor
En cardigan/stickad
En tunika
Och så lite till, kommer inte ihåg allt haha :) Men det blev i vilket fall lite så jag är nöjd, nu laddar jag batterierna för Chicago för där ska jag shoppa så jag storknar! Framförallt jeans i mängder!

Nu ska jag försöka hitta något som jag kan göra i kväll, mina föräldrar har dock åkt i väg för någon överraskning för mamma eftersom hon nyss fyllde år så har ingen skjuts någonstans så vet inte vad som händer. Men men, får väl i värsta fall ha en kväll för mig själv :)
Hörs förmodligen senare! Pussar :)

HÖSTLOOOV

LOOOOOOOOOOOOOOOOOV!
Sjukt skönt vill jag love! Dagen spenderas förmodligen med Karin och imorgon får vi se vad stan har att erbjuda! Nu måste jag hoppa in i duschen för ska snart iväg, ha en underbar fredag godingar! :)

BOOOOKAT

Nu är resan bokad! Mamma och pappa var på resebyrån idag och verkligen bokade, så nu är det helt helt helt klart att jag åker till andra sidan :) Ska bli fruktansvärt roligt! Dock måste jag hålla i pengarna trots att det kliar i fingrarna, men det klarar jag allt. Har ju verkligen någonting att se fram emot och spara till, för fyfan vad jag ska shoppa :)
Nu ska jag gå på toa(BRA ATT VETA,SKRIV UPP) sedan hämta godis och lägga mig här igen samt tända lite ljus och se på tv. Så vi hörs senare godingar :)
KRAM!

Chicago

Då vart det bokat, den 19:de november sitter jag på flyget ner till Chicago! Ska blir riktigt roligt och skönt, längtar massor :) Så där ska jag tillbringa drygt en vecka, hoppas få låna brorsans dator där nere någon gång så jag kan visa er lite livstecken, men ett tag kvar så det hinner lösa sig :)
Alltså CHICAGOOOOO!

Mooooonlight


Onsdag

Redan onsdag, SKÖNT!
Dock är jag grymt trött och känner mig redan slutkörd av denna vecka, ändå är det inte mycket jag gjort? Men men, trött får man vara och det är ju lugnt när det är lov nästa vecka :) Ännu skönare!

Annars har jag inte allt för mycket att berätta just nu, har näst intill gjort allt plugg jag har haft över mig och kan nu känna mig fri inför lovet, det är det bästa :)
Nej, nu ska jag faktiskt krypa ner under en filt och titta på lite tv, kanske åker och tränar lite senare. Får se vad jag orkar med en "solig" dag som denna, man blir ju nästan blöt av att bara tänka och kolla ut.
Men ha det underbart godingar :) Mer uppdatering kommer!

Grattis

Idag fyller mamsen år! Grattis till bästa hon, du är bäst!

SHF

Förresten det är ju Svenska Hollywood Fruar nu! Älskar Maria Montazami :)

Hektiskt

Nu var man hemma! Blev lite köp av present efter skolan för att sedan gå och fixa med ett recept sen överby en snabbis för att hjälpa mormor och morfar med present sen hem och bytte om och kastade iväg mig på träning och nu är jag hemma!
Min älskade mamma fyller nämligen år imorgon så varit lite fix inför det :) Så, det blir snart sängen IGEN känns det som, gick upp för 2 timmar sedan typ, eller inte men känns så. Blir upp tidigt imorgon också för att fira mamsen, så ja det har varit lite hektiskt :)
Nej, nu ska jag fortsätta äta och njuta av lugnet ett tag, hörs imorgon gott folk! :)

Boring

Jag har trååååååååååååkigt, blir till att plugga hela dagen idag och förnya mitt recept så måste nog vara kvar i stan en stund så får se vad som sker då. Kan hända att jag sätter mig någonstans och pluggar? Vore ett ypperligt tillfället, nej nu ska jag fortsätta med engelskan, snart diskussion om filmen vi sett, som jag fatta NOLL av!

Fransen

Måste bara lägga ut ett kort på gose pojken, min lilla Frans! <3

Måndag

Trodde att min design äntligen löst sig men nu har den gamla kommit tillbaka?
BLIR SÅ FÖRBANNAD! Nej, men irriterad är det minsta jag blir! Jag ska också alldeles strax gå och ha franska seminarium vilket jag kom på igår vid halv nio så ja, inte jätte förberedd och franska är inte heller mitt starkaste ämne.
Nej, nu är det väl dags att gå mot salen och få en kniv på strupen... Eller inte, men det känns som om detta är min sista tid i franska salen, för det lär inte gå bra. Men upp med humöret, lär ju inte bli bättre om man går in med den inställningen!

ADJÖKENS :)

Fel

Inläggen har svårt att publiceras då det är lite fel med blogg.se så om ni undrar varför mitt förra inlägg kanske inte passade tiden så vet ni nu varför!

Ljus

Sitter här i mitt rum med massvis tända ljus och känner att mitt liv är bra precis som det är. Behöver ingen närhet från en person som egentligen är en idiot, jag klarar mig på egen hand och det riktigt bra!
Men nu måste jag fortsätta med min franska läxa, och för att göra det lättare har jag just därför tänt alla ljus, tagit fram lite chips och satt på julmusik, jag vet lite tidigt men det är då jag mår som bäst. Så nu ska jag fortsätta och senare försöka sova, men det är om en stund. Bilder på mitt rum med alla ljus kanske kommer imorgon, beror på om jag kan fixa min bluetooth överföring mellan min dator och mobil. Ha en underbar kväll, ni betyder!


Nelly.com

Blivit riktigt sugen på nyårsklänningar, REDAN! Kanske liiite för tidigt men här kommer några av mina favoriter från Nelly.com

Sunday morning

God morgon god morgon! Eller god förmiddag? Hm, i vilket fall har jag gått upp för en stund sen och ska nu börja göra i ordning mig och lite så för att om en stund åka till Överby.
Hade en sjuk dröm i natt, gissa vad jag drömde om? 
FISKPINNAR!
Jag måste ha fel på mig, vill knappt berätta drömmen för den är så annorlunda haha, men för att stilla er oro så var jag och köpta fiskpinnar, i lösvikt?

Så nu vet ni det, nödvändig information har jag hört! :)
Nej, nu ska jag ta nässpray så att mina bihålor kan bli någorlunda normala sen bädda sängen för att få lite fart på mig. Inlägg kommer upp ploppande under dagen, ha en bra men regnig söndag!

Min dag

Precis hemkommen efter en tur till Vänersborg med Karin för att se bio, och vi såg The social network och den var riktigt bra! Märkte inte ens att den var två timmar lång som man annars kan göra och nästan längta tills att filmen tar slut och man får åka hem. Så bra initiativ av Karin som kom på idén, så en lyckad kväll :)
Annat jag gjort idag är att jag sov länge, till elva ungefär vilket i alla fall är länge för mig och då åkte jag och pappsen och åt frukost, mycket trevlig morgon, och efter det tog vi en tur till Överby :) Sen har jag bara legat och sett tv och lite annat, och varit på bio då :)
Morgondagen består av att åka till Överby igen för att fixa ett album osv så att jag och Karin kan fortsätta med vårt album som vi gör till min gammelmorfar :) Fast är man gammelmorfar om det är min pappas mammas pappa? Blir så dumt det där, men i vilket fall ska vi göra ett album till han med massa bilder från Sockatorp där han bott nästan hela sitt liv men nu måste lämna. Så, det ska vi göra, och ska också äta middag här med min bror, Malin, Frans och Karin då, bara Hannes som saknas, fy! Men men, ska faktiskt till Chicago och hälsa på honom snart, bestämdes rätt nyss så det blir kul :)
Nej, nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mig, vill inte sova bort hela dagen. Utan man ska leva och ta vara på sina stunder! Mitt nya motto efter allt trissel och trassel med en viss person och lite sånt. I vilket fall är mitt motto:
LEV!

Det får också avsluta detta inlägg, blev väldigt långt kände jag men men! Nu ska jag dejta kudden och sova otroligt skönt, för jag trivs verkligen med mig själv. Just so you know! Nej, men det är inte alltid man känner så men just nu mår jag bra, så nu ska jag leva. Dock leva i drömmarnas värld!

NATTI NATT! :)
Bild på Göstas hund Flisan som även ska vara med i albumet :)

...

Bloggen lär vara ful nu bara så att ni vet... Men det går ju verkligen inte att fixa till den :S Vet inte vad som hänt, blir som galen!

Thomas Sabo

Sitter här och kollar på Thomas Sabo online shop! GUUUUDARS! Sitter typ och dör, fruktansvärda fina saker, och det är ju mitt älsklings armband som jag näst intill måste använda varje dag för att känna mig fullbordad. Och alla berlocker som finns, herre jesus...
Ni ska få smakprov på de jag tycker om mest!
Några av mina favorit berlocker just nu!

Tidinställa

JÄVLIGT BRA ATT MAN KAN TIDINSTÄLLA INLÄGG NU!!! YEEHA :)
Mycket bättre för er för då kan jag lättare uppdatera :)

Början

Ont i munnen, ont i bihålorna och halvt migrän, YEEHA! Bra start på helgen :) Dock har jag sovit en stund så huvudvärken är som tur näst intill borta men min mun usch fy fan! Får alltid såhär ont när jag börjar bli förkyld, så förbereder mig bara på det värsta... Haha, inte riktigt men!

Även fått klagomål på dålig uppdatering av bilder men har faktiskt inte haft så många på datorn nu det sista eftersom jag fått en ny ifrån skolan och inte lagt in något på det än, så seg är jag haha. Nej, nu ska jag se CSI :)

Lär höras senare då det inte vitsas något bra på tvn! Men imorgon blir det taco och fifa kväll :)

Rosa bandet

Rosa Bandet får 10 kr från försäkringsbolaget Chartis tack vare den här länken: http://www.cancerforsakring.se/?bannerId=2257 – Klicka och gör en skänk-länk du också!

...

Känner mig så jävla besviken. Igår var det bara ledsamhet men idag kommer de riktiga känslorna fram, lurad, besviken och ja kan inte ens beskriva...
Och tack Karin, för att du finns!

Hurtig

Hurtig som jag är så ska jag nu bege mig ut i rusket för att åka vidare till träning. Gym står på schemat, får se om jag blir starkare efter dagens besök! Känner att musklerna bara växer och växer, får varken på mig tröjor eller byxor längre, biff är vad jag är. På tal om biff, det hade varit väldigt gott att äta nu...
Nej, stopp med all matfrestelse, nu är det träning som gäller!

Tisdag

Stter i cafét på skolan, jippie vad roligt! Nästan så att jag vill sitta här tills jag dör...
Nej, nu ska vi vara positiva, dock svårt när mitt batteri håller på att dö och att jag tillslut kommer få sitta här ensam och övergiven... Men, snart är det franska vilket inte heller är så roligt... Men men, efter det blir det i alla fall hemåt vilket är skönare än skönast! Saknar soffan... Lat som jag är, nej men blir faktiskt till att träna idag. Bränna bort lite feeeetttt, vilket behövs? Eller? Nja...
Jaja, nu får jag försöka sälja någonting eller stänga så jag slipper sitta här mer. Det hörde ni inte!
SEEEYAAA

Måndag

Då var det måndag igen, men jag känner ingen direkt ångest. Utan det är helt okej, får ju träffa älskling mer nu så :) Idag har annars ingenting hänt, bara skola och när man kom hem fastnade jag visst vid tvn och brasan. Så där är vad jag tillbringat de senaste timmarna, nu har jag dock bytt rum då jag och mina föräldrar inte riktigt kollar på samma program ;)
Nej, nu är det CSI igen, men mer uppdatering kommer imorgon gott folk!

Söndag

Det är söndag och jag har tråkigt... Väntar på att någon viss person ska höra av sig men nej nej, här sover man till två :) Så, funderar på att gå ut lite och fota, orkar inte men kan inte sitta här och uggla i timtals heller. Blir till att tända lite eld i röva så jag kommer här ifrån, och jag får nog ta cykeln för så lat är jag...
Ha en härlig höstsöndag!

Packa upp

Nu blir det att besöka köket för att börja uppackningen av alla saker som inhandlades igår! Var nämligen på ett besök en bit från Varberg, alltså var jag på Ullared. Så, nu måste jag packa upp allt då vi inte hann det igår eftersom vi var hemma runt elva. Så hörs senare!

Lyx

Bloggen kan då gå och dö eller något, kvittar ju vad jag gör så blir det ändå detsamma? PAAAAAAANIC!
Jaja, har i vilket fall lyxat till det en torsdags afton som denna. Mumsade i mig lite räkor och kräftor till kvällsmat med vatten! till, haha inte illa. Och nu har jag precis duschat, och försöker få ordning på alla kläder som finns på min säng. Vore ju skönt att slippa sova på golvet...
Dags att fortsätta antar jag, så att jag finner min säng innan midnatt. BANGLADESH HERE I COME!

...

Mina bihålor tar kåååååååååål på mig! Detsamma gäller mig fucking design... Som ni ser, så ser den för jävlig ut men jag tog ett nytt "tema" för att jag då tänkte återställa allt så att bredden osv blev normal, men ack ack. Blev ju bara ännu fulare!
Men nu ska jag försöka få i mig lite mat sen får jag väl sätta mig här och klura ut hur jag får detta att fungera, lär blir "lätt" för en så teknisk person som jag :)
SEE YA!

Tisdag

Jag är tillbaka och som tur är mår jag en aning bättre, därför blev det skola idag. Inte hänt så mycket mer än det, bara sovit heeeela eftermiddagen, bra jobbat! Lär ju somna riktigt lätt ikväll... Jaja, ibland får man unna sig det och det var otroligt skönt men ändå är jag så trött att jag knappt orkar hålla uppe ögonen.
Annars har jag väl inte så mycket att säga, har en baaaaaaaaota uppgift i Företagsekonomin som dödar mig, men får försöka mer med den imorgon. Allt detta med likviditetsbudget och bla bla bla bla bla...
Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och sen se Desperate housewives eller ska jag se Navy CIS? Svårt val, men vi höres härliga läsare. Håll er kvar :)

Sick

Mår fortfarande fruktansvärt illa så blev ingen skola för mig idag, så kan det vara! Så, blir helt enkelt endast vila en dag som denna, så vi får höras senare. Ciao! :)

...

Usch, jag mår då inte bra. Haft ont  magen sen i natt och mår illa och nu har migränen hälsat på... Får väl lägga mig tidigt helt enkelt och hoppas på det bästa inför imorgon.
Bye bye!

Illa

Precis ätit lite pizza men nu mår jag bara illa... Får helt enkelt stänga ner datorn och lägga mig och se tv, hoppas att någon ringer som jag bad om bara men aja. Hörs senare eller imorgon

Dålig uppdatering?

Victoria tycker jag är riktigt dålig på att uppdatera, men jag gör det ju ändå två gånger per dag nu det sista? Vad begär du av mig? ;)Kom i alla fall hem precis och äter just nu daim, ska dock snart bege mig mot köket och hämta lite muffins och den lägga mig framför tvn. Bra inför träningen ;) Efter träning blir det snabba puckar hem för att duscha och äta sen äntligen till godingen, blir förmodligen bara gooooodis och film. Men det tackar jag inte nej till, och sen imorgon är det dags för dop för Frans, gosepojken min! Dom kommer hit om en stund också så får passa på att gosa riktigt mycket då, han får man inte nog av! Hans leende gör min dag och ja, han är bara allt.
Nej nu hör jag muffinsen ropa efter mig, dags att gå! Bye bye :)

Träningsvärk

Gudars vilken träningsvärk som jag fortfarande har! Tränade ju i tisdags?? Det är ju två dagar sedan, sjukt sjukt sjuk. Kunde inte ens ta deo imorses då det gjorde så ont att ta det mot armen haha, och magen ska vi inte prata om. Krampar ju nästan! Något fel är det ju med mig, men imorgon blir det i vilket fall Sumba så hoppas jag att det går över :) Efter träningen blir det dusch och mat sen äntligen till gose!
Nej, nu ska jag måla lite nagellack och kanske lägga mig strax. Trött som attans, är helt slut nu för tiden och denna veckan har gått något otroligt fort! Nej, sov så gott :)

<3

I morgon är det i morgon som jag får se dig igen


Plugg

Gudars vad jag är trött, idag igen! Ändå somna jag rätt tidigt och sovit otroligt skönt i natt men ack ack här är man trött ändå. Men jag har ändå fått gjort en hel del nu på förmiddag, både franska text om åsikter, engelska novell, historia om olika historiesyner om ryska revolutionen och så har jag läst ett 22 sidor lång text i samhällen. Riktigt bra ändå :) Dock bör jag göra lite mer samhäll som är en konfliktanalys samt göra lite mer på min geografi uppsats om region :) Drar musten ur mig själv!

Tillbaka till arbetet, och snart dags för maaaaaat. Bäst av allt, det är mat ;)

TRÖÖÖTTT

Gudars vad jag är trött! Dags för sängen, hade kunnat lägga mig vid åtta idag men ack ack då åt jag muffins istället :) Nej, går snart datorn sönder, skulle nämligen inte förvåna mig om jag föll pladask med huvudet i datorn...
Ger min älskade bror i Chicago en tanke, då han återigen är sjuk. Stackare, han är saknad ska ni veta. Min älskade bror! Hade han inte befunnit sig på andra sidan jorden hade jag tagit cykeln med en gång!

Dags för en dejt, med kudden så klart. Godnatt och sovgott!

Muffffffin

The muffin baker

Hungrig

Hej hopp! Hungrig som jag är ska jag alldeles äta mat, sedan blir det lite träning för min del. Och förhoppningsvis lit solning :) Nej, nu ska jag gå och ta mig en muffin! Mumma, så duktig som jag är att jag bakat, får ta med mig några din godingen på fredag hehe :)
VI HÖÖÖÖRS SENARE!

bajs

Skrev nyss ett långt inlägg, men självklart försvann det... BAJS!
Får helt enkelt gå till bussen istället, seeeeyaaa

Ont

Huvudvärk, tryck mot vänstra ögat, illamående och trötthet, det sammanfattar i stort sett ett migrän infall. Dock redan sovit en del hos min bror, Malin och Frans då vi var där och gratta fransen på namnsdagen. Men får nog blir sängen redan nu för att vara på den säkra sidan att slippa migrän, kanske jag slipper ta supertabletten? Återstår att se...
Men, blir inte bättre att sitta här och uggla, så vi hörs goa läsare :)
Natti natt!

Kanelbulle

Kanelbullensdag och jag har redan bestämt mig för att besöka Ritz idag för att köpa BULLAR! Utan kanel då...
Annars rinner tiden iväg, vilket jag bara är lycklig över. Saknaden är större än vad trodde och har bara gått en dag? Men men, om fyra dagar så :)
Fast nu är jag fruktansvärt hungrig och hoppas att lektion snart är slut så att jag kan äta mig fet och go! Nej, nu orkar jag inte med franska mer, så vi hörs senare! Lär väl skriva lite till, jobbiga lektioner så behöver lite avbrott haha, ha det så länge :)

3 oktober

Måste skärpa mig med fotograferingen nu, så illa att jag sitter och slår mig själv. Inte riktigt men blir smått irriterad, men får skylla på vädret... Inget roligt att fotografera nu, varken fint väder, fin natur eller någonting, en månad till sen är det himmelriket för kameran!
Annars gör jag ingenting för tillfället, endast sitter i soffan med en rumpa som somnat... HM?! Skulle tränat men blev svårt men skjuts och bussarna går ju förfärligt dåligt en söndag som denna, så det fick bli tvn och smsande men godingen min. Snart över den svenska gränsen, då blir det en vecka utan kontakt. Får helt enkelt bli mycket tränande och pluggande denna vecka så att tiden går fort :) Det blir i vilket fall sumba på fredag, hjälp!
Kommer vara död och dö på det passet, men man ska inte vara rädd för att prova något nytt :)
Dessutom är det ju som jag skrivit i annat inlägg att alla serier börjar igen denna veckan. Bra vecka ändå, lite saker som saknas men jag får helt enkelt överleva :) Och erkänn jag är rätt bra på att uppdatera nu för tiden? Ibland överraskar jag rejält :) Nu tillbaka till Greek!

10:33

Jag fixade min design igår men den nya visas inte? Hej och hopp, gjort i onödan, men den kommer väl upp som småningom.
Annars har jag sovit fruktansvärt skönt, dock saknat en viss person. Men livet är inte alltid så lätt :) I alla fall, snart är det dags för frukost, har inte ätit frukost innan elva på en helg på riktigt länge. Så, idag ska jag gå emot vanan, efter detta blir det förmodligen överby. Dock ska jag inte handla kläder.... Utan mest underkläder, är väl iofs kläder det med och sen ska jag verkligen köpa en skyddspray,  sånt som man sprejar håret innan man plattar. För den jag har nu är förfärlig, usch och bläää!
Så ser min dag ut, får ju inte glömma att jag ska träna lite senare också, och komma hem lagom i tid till Ensam mamma söker. Frågan är, vilka håller damerna på med detta avsnitt? Det är sjukt mycket slafs detta år, och dom ska vara över 30? Till och med 14:åringar kysser inte varenda människa, men men up to them.
TIME FOR BREEEEEEEEEEEEAKFAST! Fast nu såg jag att det är ARTHUUUUUR! på tv så måste tyvärr äta i sängen, SYND ;)

Hannes och Frans

Dom två som jag saknar mest just nu, min bror som befinner sig i Chicago och min brorson som jag inte träffat på hela veckan. Visst en vecka är inte mycket men för den lilla gossen så är det mycket, hans skratt gör mig lycklig. Och min bror, som just nu befinner sig i Chicago sen 16 augusti som dessutom blivit sjuk nu också(dock blivit bättre idag), och han träffar jag inte förrän i december igen. Men men, tiden går fort och huvudsaken är att han är med i jul. Men, fy för saknad. Det är nog den värsta känslan som finns, på något sätt en osäkerkänsla men ändå en glädjande känsla. Man är osäker på saker och ting men också glad för man inser hur mycket man älskar den personen.
Slut med filosofin och poetskapen, time for tea!

22:22

Klockan 22:22 och jag sitter redan trött och surar för att inget bra visas på tvn. Vilken lördagskväll!
Nej, men jag har varit extremt trött idag och mina bihålor har gjort fruktansvärt ont men jag lever och är glad :)
Fast nu återstår frågan, vad gör man resten av kvällen? Funderar på att sätta på lite Gossip girl, One tree hill eller OC, frågan är vad väljer man? De tre bästa serierna i historien, plus Greys då som dessutom börjar på onsdag igen! Min vecka är räddad, eftersom min gooose åker bort nu en vecka så lär det väl vara lite jobbigt men alla bra serier börjar denna veckan så :) Dessutom ska jag försöka träna en hel del, så veckan lär gå fooort!
Borde nog dessutom försöka ordna min design? För att allt ska bli normalt igen... Ska också börja tjata på bror igen att han får fixa min hemsida, men nu får jag ta mig i kragen och ordna designen :) TIME FOR CHAAAANGE!

RSS 2.0