Jul i vårt hus

ÅÅH! Äntligen är det snart december och jag mår sååååå bra! Julkalendrar, massa tända ljus, glädje, och allt annat som tillhör julen börjar ta fatt nu och jag kan verkligen inte säga något annat än ÄNTLIGEN!
Jag vet att jag är töntig och allt det där men julen står mig väldigt nära hjärtat och jag älskar det verkligen, och jag älskar traditioner. Därför har jag fortarande kvar paketkalender, chokladkalender och godiskalender, och fick även en kalender av pappa från Arla haha. Så ja, jag har fyra kalendrar på en ålder av 18 år. Så ja, jag är töntig, jag är fortfarande ett barn, men jag står för det för jag älskar det.

Kanske kommer det en kalender även hit på bloggen! Vad skulle ni tycka om det? :)

Motivation

Vad händer i mitt liv just nu? Absolut ingenting! Har bara massa plugg liggandes över axlarna att jag snart inte längre orka hålla ryggen rak. Men men, uppgifter efter uppgifter börjar sakta försvinna men har fortfarande två stora uppsatser som finns att göras. Men vart hittar man motivationen? Jag har inte funnit den än men hoppas den knackar mig på ryggen imorgon!
Nu ska spaghetti sättas på så att maten kan vara serverad och färdig tills dess att mina föräldrar kommer hem :)

Tintin

Igår fick jag ett samtal av morfar som undrade om jag vilja följa med på Tintin 3D idag, vilket jag tackade ja till. Så det är vad jag har gjort idag, gått på bio med min underbara morfar. Roligt att få umgås med bara honom ibland, en av mina bästa vänner. Filmen var även bra, kul att se på 3D igen för sist gång var när Spykids kom med just 3D och det var 2003 om min källa stämmer vilket betyder att jag var runt 10 år, alltså 8 år sedan. Men den var värd och se och för er som vill ha lite variation så rekomenderar jag den starkt!

Nu ska jag alldeles strax gosa med kudden min då jag faktiskt är trött, som jag varit hel dagen idag och igår. Imorgon är det nya tag och jag har mycket plugg som måste göras, så lite energi skadar inte! Sovgott när ni ska sova så hörs vi :)



Ses i dimman

Ska snart bege mig mot stan för att träffa Julia och sätta oss på Strandgatan innan vi slår klackarna i taket! Ett bra avslut på en bra kväll!

Jul jul strålande jul

En månad kvar till JULAAAFTOOON!!! :D:D

A <3

Jag har världens bästa pojkvän, som alltid ställer upp för mig oc som alltid visar sin uppskattning till mig. Han är den bästa och har en sådan stor betydelse för mig att den inte går att beskriva. Det sägs att man vet när man funnit den rätta, och det vet jag nu. Det är med honom jag vill spendera mitt liv med, med honom jag vill skapa en framtid med, det är han jag älskar.

Alexander, du är min favorit och jag älskar dig mest av allt. Du kommer alltid tillhöra mitt hjärta och jag vill aldrig förlora dig. Du är mitt allt och jag kommer alltid att vara din. Tack för att du finns och tack för att du har valt just mig till att vara din flickvän. Jag är lycklig över det ska du veta, lycklig att få vara med just dig, världens bästa människa som ständigt visar mig kärlek. Tack <3

Smärta

Min mage har inte varit bra på det sista, kramper och illamående. Och nu pricken över i:t, migrän. Yes, dags för natten...

Go tjej


Hahaha, Alex länka denna och finns inget annat att säga än att ställa frågan, hur söt får man vara?

Kallt

Dagarna har gått fort, känns som om både varddagarna och helgerna rinner förbi. Usch!
Men men, snart börjar julen närma sig och det är en tid på året som jag bara älskar. Tror knappt att det finns något bättre, det är då jag mår som bäst!

Annars så är det SVINKALLT hemma... Vi håller på och byter fönster och ja, jag höll nästan på att frysa fast i golvet imorses. Men men det kommer bli bra, jag får helt enkelt gå med jacka och vantar hemma ett tag! :)


Detta är bara början...

Få men bra

Jag är alltid den tjej som har ett leende på läpparna, som ingen tror kan vara ledsen eller arg. Det är få som verkligen vet vem jag är på insidan, vem som vet när jag faktiskt inte är glad. Den som verkligen känner mig vet att jag nu inte har det där leendet och det vet även jag. Det gör ont i mig att veta saker och ting, att känna saker och ting, men med dom som finns i min närhet så klarar jag av att ha det där leendet. Och jag ska visa världen, och er att ni inte kan klanka ner på mig, att jag är stark och ändå är lycklig.

Tack för att ni finns, familj, pojkvän, vänner och de andra i min närhet som ger mig kärlek och lycka. Ni kanske är få, men ni är sanna, tror på mig och älskade av mig och det är det viktigaste. Jag älskar er.

Lejonkungen

Idag fick jag reda på att.... Lejonkungen 1 kommer att visas i 3D i januari!! Hur grymt är inte det? Barnet inom mig kom tillbaka, Disney-fantasten kom tillbaka, jag är glad, jag SKA se Lejonkungen!

Busy

3 dagar sedan sist, men vad ska jag säga. Två hemprov gör att man måste prioritera :) Mer än så har jag inte gjort dessa dagar, utan bara pluggat och vilat. Men det är måsten ibland så det man missat denna vecka får man ta igen någon annan gång!
Nu ska jag faktiskt kura ner mig i sängen och fortsätta se filmen som går på 6:an, Get smart. Har dock redan sett den men den är lite små rolig så varför inte? Fryser som en galning också så det får helt enkelt bli sängen! Ha det underbart så hörs vi! :)

...

Ibland blir jag bara så trött och ställer mig frågan, varför?

Balklänning

WIIIHHOOO! Fick precis reda på att en vän till mina föräldrar kan sy min balklänning! Kan det bli bättre? Att få precis vad jag vill ha, och som ingen annan kan få tag på! Jag är glad :D

Naturkunskap

Ligger just nu i sängen och får lite naturkunskap gjort! Har nämligen hemprov tills torsdag men känner att jag ligger i bra fas och har gjort mer än hälften :)
Vad ska jag mer göra idag? Plugga vidare, äta god brunch, plugga och sedan åka till skolan där psykologi väntar :) Med andra ord en skoldag, alltså plugg, plugg och återigen plugg. Men men, det är nödvändigt och skönare att ha gjort det så att man kan ta det lugnt sen :)

Nu, läsa på om mitos och meios!

Älskade pappa

Så som många andra har även jag firat pappa på farsdag! Det blev frukost på sängen, sedan kom Hannes och Karin hit och då åt vi massa pannkakor! Ja, faktiskt pannkakor. Inte ofta man bjuder på det men det var en väldigt go frukost! Därefter spelade vi lite UNO innan vi fem åkte till mormor och morfar vid fyra. Där bjöds det på god mat och efterätt! Och nu sitter jag här, åkte även till Jesper förut för att få hjälp med matteprovet och det gick bra :)

Grattis bästa pappa, jag älskar dig!

Pizza

Låååååååååååååång dag i skolan idag! Men men, det är bara att kämpa på för det är inte allt för lång tid innan jag slutar :) Efter skolan blir det nog ett möte med en på kommunen om vårat projektarbete och därefter vara lite chaufför innan jag träffar mina goa vänner på kvällskvisten! Pizzzzaaaaaaaa!


En av de godaste kebabpizzorna jag ätit! Nu är jag hungrig...

Tavla


Var som sagt ute och letade lite inredning till rummet förut! En av de tavlorna jag fick med mig hem, fin inte sant? :)

Pb home

Väntar på att mamma och bilen kommer hem för då drar jag med Karin till Pb och letar lampa och ljuslyktor! Pb är en inredningsbutik som varje torsdag har sin outlet öppen, så dit ska vi idag :) Efter den trippen åker jag till överby och kikar på fler lampor om jag inte hittar där borta då, och lite annat till mitt rum! Nej, nu ska jag fixa det sista så att jag är redo när mamsen kommer :) Hörs sen!



Måste göras

Macka inköpt, cola upphällt, musik påsatt och nu är det bara plugget som väntar! Hejdå verkligheten :)

Nyårsklänning

Det är inte allt för långt kvar innan nyår knackar på dörren, lite mindre än 2 månader!










10 stycken klänningar, olika men fina på sitt egna vis. Vilken är er favorit? Vad har ni för planer för årets nyårsklänning?

Köpa eller inte köpa?


Hunger

En ständig hunger har funnits i min kropp under dagen, det är nog vad som händer när man äter redigt med frukost! Jag har alltid haft svårt att äta på morgonen, när man är sådär trött och egentligen inte vill någonting annat än att ligga kvar i sin varma, gosiga och sköna säng! Men, nu ett par dagar har jag varit extremt hungrig när jag vaknat att jag verkligen måste äta, och inte en macka eller två, utan flera och även någonting mer till! Det är faktiskt riktigt skönt att äta bra på morgonen för då håller man sig längre, förutom idag då. En ständig hunger som nästan gjort ont, men men :) Jag får ju mat på bordet och jag har tillgångar som inte alla andra har, så jag är nöjd! :)

Nej, nu ska jag bege mig mot sängen. Kudden väntar, så godnatt kära ni! :)

Philadelphia


Söndagsmys!

En lång dag

Dagen har varit lång, den började med att äta frukost i sängen vid nio innan jag begav mig ut för att tvätta bilarna. Ja, tro det eller ej men det gjorde jag! Tre bilar blev tvättade och efter en timma var jag klar, och då var det bara att börja göra iordning mig för att åka mot Skara! Väl i Skara bjöds det på trevligheter, alla från min pappas sida var där så det var stort stå och hej hela dagen lång! Vid sju åkte vi hemåt och väl hemma så blev det tv tittande med gottigheter :) Med andra ord en lång, händelserik, intressant och rolig dag! Det enda som fattades eller fattas här bredvid mig är min Alexander, gör ont att inte få vara vid honom. Min dröm :)

Nej, nu ska jag nog kika lite på vad nätshopping har att erbjuda! Blir inte att klicka hem något idag men alltid kul att kolla runt lite, och det är ju inte alls för lång tills dess att julen är här! Natti mina små grodor :)



Idol

Sitter hemma i soffan och kikar lite på Idol, har ni någon favorit? Finns väl ingen som kan neka att Moa gjorde en fantastiskt uppträdande ikväll?

http://www.tv4.se/idol/klipp
Klicka vidare till hennes uppträdande
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article13888212.ab

Frustrerad

Jag har varken haft ork, tid eller inspriation till att blogga men nu känner jag mig nästan på fötterna igen! Dock är jag fortfarande arg, sur och besviken för att konserten ställdes in, när man tagit sig till Malmö bara för att se henne så skiter hon i att uppträda bara någon minut innan insläppet. Och samma sak hände igår, fast i Stockholm. Jag litar inte på att hon har influensa, för om man mår så dåligt kan man inte uppträda var och varannan dag, troligtvis har hon väl druckit sig redlöst full... Nej, men jag är riktigt sur på människan och allt som tillhör. För det är riktigt dålig stil att berätta så nära inpå en konsert att den blir inställd, för det är tusentals människor som tagit sig från norr till söder, öst till väst för att se denna kvinna uppträda och dessa pengar och denna tid är bara bortkastad. Dåligt! Och jag, som förmodligen många andra har väntat i nästan ett år på denna konsert, denna upplevelse, men all väntan i onödan!

Nu ska jag försöka få ordning på mitt rum som ser ut som jag vet inte vad, har inte riktigt fått ordning på det sedan jag gjorde om så måste snart fixa allt så det ser bra ut! :) Kanske en promenad i det trista höstvädret vore en bra start på denna dag?

...

Ja, som ni alla kanske förstått så blev Rihannas konsert inställd. Har man maxad otur eller vad?
Men nu är vi hemma igen, och jag vill inget hellre än att gosa ner mig i min egna säng och sova tills ljuset skimrar in genom persiennerna. Godnatt!

RSS 2.0