Lucky


Michael Kors

Michael Kors
Michael Kors, designern som jag tycker om mest. Han gör något speciellt, allt kanske inte är snyggt men hans accesoarer och väskor och ja allt, det gör han väldigt väldigt bra. Helt klart en dröm att äga någonting från honom, och jag tror att alla iallafall alla tjejer har något lite lyxigare favorit märke! Och ett av mina är just, Michael Kors!

Lång vila

Då var det slut, slut på denna skolvecka. Jag är ni ledig fram tills måndag och går bara tisdag-torsdag nästa vecka och slutar sedan måndagen därefter. Helt okej med andra ord! Jag känner nu att jag börjar komma på fötterna igen efter mycket hit och dit, och hoppas på att kunna visa mitt riktiga jag igen för mina nära och kära!

Jag är även i princip klar med allt inom skolan, bara en idrottsövning kvar sedan är jag fri! Måste dock hitta en villig själ som vill ställa upp som försökskanin då jag ska spela in mig själv när jag visar första hjälpen. Någon villig?
Får annars tvinga pojkvännen... Mohaha

Har egentligen inte så mycket mer att säga, ska snart krypa till kojs så jag är pigg och go tills imorgon! Ska verkligen ge mig själv möjlighet till att sova ut och absolut inte göra någonting, äta frukost i solen och sedan bara ligga och bättra på brännan! Ska därefter spendera dagen hos älskling och sedan sova där, med andra ord en mycket bra dag väntar bakom hörnet!

Nej, nu ska jag klistra ihop en outfit för att visa er! Pusspuss

Hotellvistelse

Då var man hemma ifrån en underbar helg med älskling på ett underbart hotell. Många undrar nog varför vi av alla ställen åker till Göteborg och tar in på hotell? Det kan jag säga er, vi ville spendera tid med varandra, och det var min mamma som kom med förslaget. Eftersom det inte blev något Magaluf och att mina föräldrar var bortresta över helgen tyckte hon att det var en bra idé att vi skulle ta in på hotell. Och jag kan säga er, det var inte en dålig idé. Det var en underbar vistelse, och trots att jag och han besökt Göteborg ett antal hundra gånger såg jag i helgen Göteborg med andra ögon. Ställen jag inte tänkt på innan, syner jag inte sett innan, helt enkelt en ny vy på det hela. Så jag tackar min älskling för att han ville spendera en helg med mig, och tackar både pappa och mamma för möjligheten att åka dig men tackar även er för att ni är så fantastiska! Tack för att jag får vara just eran dotter! <3


Bild på hotellrummet!


Bild på en otrolig god och proffsig pizzzzzza!

Tack

Ni besökare bara ökar och ökar för varje dag ju! Håll er kvar, nu seglar vi vidare mot nya äventyr!!

Vilket hotell?

Beslutångest som jag har kan jag inte välja vilket hotell vi ska boka! Vad tycker ni? :)

http://liseberg.se/sv/hem/Boende/Hotell/Hotell-Liseberg-Barken-Viking/Rum/

eller

http://www.rica.se/Vara-hotell/Rica-Hotel-Goteborg/Rum/

Avbokat

Mitt huvud är en stor röra, resan avbokat och jag känner att jag inte orkar mer. Fått prata med flybolaget gång efter gång och även resebyrån, så just nu är mitt huvud slutkört. Men trots dagens utmaningar avslutade jag kvällen med en bio med min älskade pojkvän. Skönt att träffa honom och familjen igen! Imorgon vankas det Ullared och över helgen åker jag och älskling på en weekendresa till Göteborg! Så det blir lite resande ändå! Så nu ser jag fram emot det, sedan Danmark om drygt en vecka och efter det blir det sommarlov och utlandsresa med Alex! WIHO!

Tack för ert tålamod för dålig uppdatering, ha det så bra godingar!

Resan

Jadu, efter mycket tankar och känslor och händelser kring allt som har med resan att göra börjar det nu närma sig. Ombokning har skett då vårat flyg blivit inställt, och hoppas nu att askmolnet inte förstör mer!

Dock känner jag en stor ond klump i magen, i halsen och överallt. Även en smärta i hjärtat, då jag för en stund sen sa hejdå till min älskade prins och även nyss sa godnatt till mina föräldrar. Fy, vad jobbigt det kan vara att vara ifrån dom man håller sig kär! Men har ju underbara vänner som kommer göra det super ändå, men tankarna finns ändå, och saknaden finns.

Nu får jag försöka att packa ner det sista för att sedan lägga mig, och hoppas på att flyget går imorgon. Och jag älskar er alla!

Askmoln

Då var det snart dags, om den omtalande resan till Spanien :) Dock börjar klumpen i halsen att växa, inte bara för att jag kommer sakna alla här hemma och att jag för första gången åker ut på egen hand utan att ett nytt askmoln har börjat orsakat kaos!
"Om utbrottet fortsätter kan aska nå Frankrike och Spanien på torsdag."

Synsam

En liten rolig grej...
Det har nu kommit en hel del utvecklingar kring hjälp för de blinda. Såsom att blindskrift finns vid varje affär på Överby som är ett köpcentrum i Trollhättan. Men varför ha blindskrift vid synsam?

Mina bröder och min far kom att tänka på detta, och visst är det ändå lite komiskt? Verkligen inget illa menat men man kan inte hålla sig för skratt :)

Trött

HERREGUD! Vad jag är trött, kan knappt se vad jag skriver då ögonlocken hänger vid knäna. Men ändå, skönt att vara trött och få veta att jag inte har någon som helst tid att passa imorgon! Var länge sedan jag verkligen fick sova ut, har ju jobbat några helger så känns otroligt skönt vill jag lova!
Annars, mår jag bara suveränt. Magaluf närmar sig och känner att det där med bilkärning bara blir bättre och bättre!
Hur mår ni då raringar? Bra, dåligt? Glad, ledsen? Trött, pigg? Hoppas i vilket fall ni mår underbart, för det är ni värda :)

Bättre uppdatering kommer, men känner efter att jag fått skriva om denna mening ett antal gånger på grund av synbrist känns det som om det är dags att slå ihop ögonen och låta dom vila över natten. Därför hörs vi imorgon gott folk, och ni ska veta att jag uppskattar era besök till min lilla gömma otroligt mycket! Så godnatt! :)

Om en vecka

Varit mycket nu det sista, med tanke på att jag om en vecka sitter på flyget ner till Mallorca, Magaluf!
Så har hetl enkelt fått göra klart allt i skolan så att jag ligger i fas, och även gjort mycket annat så att jag känner mig redo för den oförglömliga resan :)
Har dock fortfarande en hel del att göra och införskaffa, men det ska allt gå alldeles utmärkt!
Men nu är det dags att återvända till plugget så att jag blir klar någon gång, för jag ska vara klar med allt idag!

Näspolyper är en kronisk slemhinnesjukdom som idag inte kan botas men symtomen kan i de flesta fall hållas i schack med hjälp av behandling. En polyp är en onormal vävnadstillväxt utgående från en slemhinna.
Ja jag har en missbildning....


Fel

Bara jag som alltid råkar ladda upp fel bild när man ska visa något? Som de jag nyss uppdaterade, självklart blev en av dom helt fel. Men men! Sånt händer, och just nu är jag alldeles för lat för att göra det rätt hihi!

Prästkrage





Dåligt

DÅLIG JAG ÄR PÅ ATT UPPDATERA!!!!!
Men...
Jag har faktiskt inte haft någon tid alls, har jobbat torsdag, lördag och idag, vilket resulterat till dålig uppdatering. Men det är såna smällar man får ta ibland :)
Har faktiskt ingenting att skriva nu känner jag, är bara allmänt trött och har ont i mitt väntsra långfinger, då jag osmart som jag är, tar i plåten som precis varit i ugnen som är i tusentals grader! Men men, sånt händer. Arbetsskada kallas det... ;)

Dags att se fotboll, ha det så bra! Pussar :)

Kärlek

Amor vincit omnia et nos cedamus amori




Älskling

Jag kan inte leva utan dig, det är du som är min kärlek

Jobb

Efter en dag fylld med jobb känner jag mig belönad att få göra absolut ingenting en kväll som denna! Solen skiner och livet känns allmänt underbart, inte många dagar till Magaluf heller så det känns ju bra det med!

Har faktiskt inte mycket att skriva om då hjärnan endast tänker på sallader, mackor, pajer, kaffe, pengaräkning och allt det där som tillhör jobbet. Så jag får helt enkelt ta det lugnt och läsa runt på lite bloggar så hjärnan kommer till rätta :)

Soffan

Då vart man sjuk, blev att åka hem igår från skolan och kura ner mig i soffan. Och det är i princip där jag befunnit mig de senaste timmarna!

Kollar just nu på plastikturisterna vilket jag tycker är rätt patetiskt, inte för att det på något sätt är dömande, men man börjar undra varför inte alla är nöjda med sitt utseende, det blir ju i princip bara sämre efter deras Thailand besök :)

Nej, nu ska jag kolla runt på lite resor! Sugen att åka med mannen min :)

Danmark

Ni kanske vill veta vad jag gjorde i Danmark?
Jag var som sagt där med min pojkvän och hans föräldrar, och vi bodde i ett hus med väldigt bra terass. Vi gjorde egentligen inte så speciellt mycket, mest tog det lugnt och hade det mysigt.

Vi gick till stranden, vi spela lite minigolf, vi badade, vi var i Skagen centrum, vi var på ett museum, på grenen och vid en kyrka i sanden. Det var egentligen det vi gjorde, vilket jag tycker resulterade till något väldigt bra! Det var även otroligt vackert och fint väder, vilket har gjort resan till något ännu bättre!
Träffade även på en STOR zebraliknande orm när vi besökte grenen, vi skulle gå på en stig innan vi nådde stranden och där ungefär 20 cm framför mina fötter låg den äckliga kringlande STORA ormen. Därifrån sprang jag iväg, upp dit vi tidigare gått och storgrät. Jag var i chock, haha! Jag hatar nämligen ormar, men den man som min man är tog självklart fram kameran och tog kort på odräglet. Så, det är min historia om min resa till Danmark!

Förövrigt är det inte långt kvar till Magaluf med tjejerna och en dag efter att vi kommit hem ska jag vidare till resa 2 till Danmark med min familj och självklart älsklingen :)
Nu ska jag se om jag orkar med denna dag, så vi hörs ikväll goingar!

2 maj

Med en hosta som aldrig ger sig, en snuva som ständigt sitter fast i näsans alla kanaler, en kyla som sprids genom kroppen som sedan förvandlas till en otrolig hetta, det är vad jag känner just nu när jag återigen sitter på skolans stolar. Jag försöker så gott det går, men får ingen nytta gjord och känner att kroppen inte riktigt hänger med...
Får helt enkelt se vad som händer idag, om jag stannar kvar i skolan eller åker hem och kurerar mig. Om jag åker och kollar cykel, eller om jag orkar att ge mig ut på vägarna bakom ratten.

Vi får helt enkelt se vad som händer denna dag

Skagen

Har haft underbara dagar här i Skagen! Bara tagit det lugnt och haft det jätte bra, vi har gjort en hel del men ändå ingenting. Alltså så som det ska vara :) Hur har ni det? Lika fint väder som vi har det?

Idag åker vi även hem, och vi ska lämna lägenheten/huset vid halv elva, så får fördriva lite tid i Fredrikshamn helt enkelt :) Nu ska jag försöka väcka min pojk, eller så lägger jag mig bredvid honom. Har inte riktigt bestämt mig ännu!

PUSSSS

RSS 2.0