Inget klag

Flera personer här i världen, här i Sverige, här i Trollhättan. De klagar på sitt liv, att dom inte mår bra för att dom inte t.ex kan vara hemma en vecka då det är en festival, eller att dom inte får sin favoritmat en dag, att dom inte kan sova, att det regnar. Ni förstår haken? Flera klagar med andra ord över sitt liv, och jag menar också att jag faktiskt står på den listan. Men tänk egentligen de barn som är glada om det regnar så de slipper torka ut, slipper jobba eller att dom är glada om dom ens får en brödbit eller tak över huvudet vid midnatt. Det är hemskt hur bortskämda vi andra har blivit. Själv kan jag vara sur för att jag bara fick en tröja istället för två eller fick laga maten själv. Det är exempel, men också verklighet. Så egentligen har jag ett förjävla bra liv, och flera andra också. Jag vill inte vara någon som Paris Hilton, då han man inte ens något liv. Dom har gått över gränsen på vettighet och verklighet. Fast jag kan fof inte sluta klaga på saker och ting men hoppas att förändringar sker här i världen någon gång iaf.

När jag skriver sånt här så blir jag på något sett deppig, antagligen pga att jag fattar hur vissa lever och hur lycklig jag egentligen ska vara. Fast det är dock inte min dag idag, har ont överallt och mår bara allmänt dåligt. Men nu ska vi inte klaga, inte sant? Glädj er till att ni har livet i behåll, och ta ut dagarna så bra ni kan.
Förresten ska jag beställa klipptid imorgon. Vet inte vad jag har gett mej in på, säg till om jag gör fel beslut! Men som sagt, man lever bara en gång. Men nu ska jag gå och knarka lite alvedon, för min huvudvärk och ryggvärk + mycket mer tar över mitt liv. Men inget klag! PUSS


Hjärtat stanna

MITTT HJÄRTA STANNA PRECIS! Eller iaf när inpå. Jag skulle logga in här men lösenordet gick inte, prova typ tio gånger men inget hände. Tillslut skrev jag hemsidan/länken igen och då märkte jag att Caps Lock var inne. Smart eller? Seriöst, ibland borde jag nog söka hjälp. Så inget att oroa sej över, men efter det fick jag tvånstanke att byta lösen. Det borde jag nog söka hjälp för också. Har för många och konstiga. Men men, dagen har iaf tillbringats i min säng, mitt rum, överby och  jobb. På överby köpte jag ett par Sailracing shorts på Pondus. Dom är både otroligt sköna och sygga. Men dom lär nog förbli bara seglingshorts men kommer nog använda dom annars. Köpte också en ny bikiniunderdel på HM. En typ blå med svarta och guldiga krusiduller haha. Men det var: ta 2 betala för en. Så varför inte ta något mer? Me hitta inte ngt mer, fast tillslut hitta jag en asmysig bh. Det borde nog alla tjejer köpa, sjukt mysig rent ut sagt. Pengarna kom till mitt konto samtidigt som de försvann. Men skit samma, vrf har man sina föräldrar? ;) Nej men, dagen har iaf varit bra. Förutom jobbet iförsej. Min rygg orkar inte mer tror jag, den kapas nog snart av. Kanske överdrev lite men det känns seriöst så. Men alla har väl ont? De andra i världen är nog mest glada att ha min värk i ryggen än t.ex aids? Fy fan vad hemskt. Förresten såg jag en "artikell" i tidningen igår. En tjej/kvinna runt 20-30 år hade aneroxia och vägde endast 26 kilo. Snacka om hemskt? Men iförsej var hon otroligt smart, hon ville gå ut med detta så resten av världen såg hur det kan bli. Jag klagar ofta på min vikt, men egentligen ska jag bara vara tyst och glädja mej åt att jag iaf har lite kött på benen! Men måste nog avrunda nu, för mitt huvud bara snurrar. Vet knappt vad jag gör nu, otäckt! Tror att jag inte mår så bra längre, trodde jag skulle spy förut och nu känns det som om jag kan svimma. Bästa att säga adjö, PUSS

Skit i bilden, ville bara ha lite färg på det hela.
Bilden är iaf sleten och sommartrött! PUSS


Allt och inget

Om jag kanske skulle ta och skärpa mej, fast jag inte har något skärp! Kan inte förstå hur jobbigt det är att skriva ibland? Det är ju bara att trycka några gånger på en mus, skriva några bokstäver sedan är det klart? När ma var liten var det ju bara roligt, då skrev man ju dagbok. Dessutom förhand! Men idag, så finns det dator, internet och en mängder mer saker. Åren gör att alla bara blir latare och latare. Det kanske inte har påverkat allt för många än, men jag är iaf ett av offren. Kan bli tokig på mej ibland, jag vill vara liten igen! För livet var så jävla underbart. Fast då kunde man dock inte svära, eller kunde kanske man gjorde men man fick inte säga det. För då blev man svart i magen, eller om man t.ex inte torka sej runt munnen när man ätit så skulle fåglarna komma och äta på en. Helt otroligt att världen har förändras så, förr så fick man t.ex inte ljuga. Då blev det aga i första hand, men nu är det så att man nästan lär barn att ljuga, att slåss, att svära. Har hur många tankar som helst, hur världen egentligen har förändrats på en så kort tid. Men man ska inte heller klaga, för nu är det olagligt med aga, med smuggling, med barnmisshandel eller annat sånt lite otäckt. Det är ju bra, men det andra är ju lite tvärt om. Men nu tycker jag allt att mina tankar fladdrar om kring. Precis som ett segel som ska tas av vinden imorgon! Det blir nämlige segling för hela slanten te möra, HÄRLIGT! Längtar verkligen, och kanske kan få lite solbränna. Menar, det hade ju inte skadat? Något mer som inte skadar är västkusten. Gud, vad underbart det är! Visst är t.ex Öresjö bra, om man nu tänker på Alex. Låter som om han är min slav, men som idag. Åkte ut till Kroins farmor, bada lite sedan åkte ut med Alex båt. Åkte runt lite, sola och sånt. Sedan åkte dom vattenskidor och fick helt plöstligt upp mej på det! Fattar inte varför, men kul var det. Kunde iaf stå en stund ;) Men dock så kunde alla komma upp dom, för dom var nämligen inte så svåra att komma upp på. Försökte också att hoppa, men det blev bara hopp med ena skidan så bara det lät PLUMS! I vilket fall är det jätte gött där också, men det slår nog ändå inte kusten. Det är så underbart, bortsett från maneter! Brände mej i söndags, jävla skitsaker som finns. Men får ändå skylla mej själv, tränade ju på trick inför vintern med skidorna och var inte så jätte försiktig och uppmärksam. Men men, sånt är livet. Iaf så blire segling imorgon, och sedan kommer Erica med familj hit imorgon. Oväntat men roligt, så ja. Har faktiskt inget att skriva om mer. Fast egentligen skit mycket. Detta inlägg blev mest om allt och inget. Många ord som fast, men, och, det, då. Men shit the same, livet är för kort för krångel! Skriver imorgon, måste ju börja igen. Ha't bra, förresten hälsar Jonas :) Eller han hälsar: heej ahla mathilda ;)<3. Haha, skön grabb det! Men ha det bra, både Jonas och alla andra.
PUSSAR

   

Förresten borde nog alla testa segla någon gång! Antingen hatar man det eller så älskar man det. Själv säger jag bara: älskar det!

Kusta

Nu sitter man här och skriver igen, hoppas ni står ut! Det gör jag knappt i denna värme. Men nu ska man dock inte klaga men herregud vilken värme! Dessutom drar jag snart till Grekland så det är väl bara att vänja sej antar jag. Tror faktiskt att jag avrundar detta inlägg nu, för ska ringa Amanda. Gud vad jag saknar den tjejen! Fast hon kommer hem på fredag som tur är, inte en dag för tidigt. Men ha det bra, skriver imorgon när jag kommit hem. Det är inte heller försent! Ha't!
PUSSAR


Kusten

Kusten är för jävla underbart ibland. Nu sitter jag här framför tvn med öppen altan dörr, efter en hel dag på en ö vid Härön på Tjörn. Sol och bad var såklart högt pris satt men dessutom var krabbfiske en höjdare! Haha, jag känner mej verkligen som en femåring igen. Så det har allt varit en härlig dag, igår var inte heller något misstag. Vi vakna dock med molnig himel så vi satte farten emot Smögen via Ljungkile. När vi kommit till typ Stenungsund sken solen som aldrig förr men vi fortsatte ändå att åka. Kollade när Resteröds stängde sedan fortsatte vi åter igen. När vi väl kommit till Smögen tog vi med oss bad sakerna och tog oss till en berg. Sola, lyssna på musik och halvsov blev sysselsättningen för den förmiddagen. Lite senare fick vi suget i magen och gick tillbaka till bilen och åt. Efter måltiden gick vi ner till bryggan och kolla lite. Vet iaf vilken jacka jag tar, köper nog dessutom brallor till det också eftersom jag ska segla ännu mer nästa sommar. Man vet aldrig om man verkligen kan lita på SMHI ibland. Så dagarna har helt enkelt spenderas med vakna, äta, ut, bada och sola, mat, återigen bad och sol, hem, sjöbod och träffa Rickard sedan äta och sedan ut igen. Tillsist lite sömn. Men nu är jag otroligt trött igen, så ska nog lägga mej så fort som möjligt och bilder kommer när jag är hemma istället. Är för lat för det nu, haha. Men skriver nog imorgon igen, ha det så skönt där hemma i solen, där ni typ fräter sönder medan jag kan ligga i saltvattnet och inte i något sötvatten eller insjö. Men nu ska jag se på tv och bara lata sönder mej. Ha det så bra, läs imorgon också om ni nu vill dock.
PUSS

Stugan

Nu beger jag mej snart till stugan! Har packat och städat nästan hela dagen, för i min takt tar det typ en dag. Tar bort alla kläder från golvet, sedan datan, sedan mobil, sedan packar i linnen och shorts, sedan data, sedan mobil. Ja, ni fattar haken? Känns ganska gött att lämna staden ett tag, fast på ett sätt inte. Blir rätt ensamt på kusten ibland, och missar en hel del :/ Men men, jag ska bli brun iaf! HAHA. Och jag kan säga er att jag har med mej min uppblåstbara Marabou rulle. Slå det om ni kan! För det andra vet jag inte när jag kommer uppdatera, tror det blir idag ngn gång och nog varje dag. Ska försöka iaf. Men nu ska jag kolla så allt är med, det ser ut som om jag ska ha tre olika plagg varje dag, har två väskor med mej. Helt ofattbart, men men vi har stor bil! Men ha det så bra här i värmen, medan jag drar till västkusten och kommer känna havsvattnet istället för någon insjö/sjö! Hoppas ni blir avundsjuka för det var meningen. Så vet inte om jag lyckats, det lär ju ni ha svaret på. Kommer dessutom lägga in ett antal bilder, lär lägga in dom på datan. Men nu ska jag packa i sladden till kameran så jag inte glömmer det. HEJS SVEJS!

Spårlöst försvunnen

Imorgon kväll beger jag mej till kusten! Trevligt, trevligt om nu solen kommer kika fram. Men solen är inte mitt största problem förtillfället! Utan problemet ligger hos min ena bästa vän. Den är spårlöst försvunnen och det är hemskt! Med andra ord har min mobil försvunnit någonstans bland täcke, kuddar, lakan, fjärrkontroller, dator och hörlurar! Iförsej har jag inte letat som en dåre ännu, och inte heller har jag hemtelefon i min närhet så ngn signal till mobilen kan jag inte ge. Får helt enkelt försöka förflytta mej och leta reda på den, men med min värk orkar jag nog inte. Dagen har faktiskt bara handlat om: dator, tv, solning, skavsår och det största eländet. Mensvärken. Så nu vet alla att jag har det så varför inte skriva ner det? VIlle bara få ut någonstans att jag har förjävla ont. Dessutom hjälper inte mina piller. Fast dagen har faktsikt också tillbringats på Slusscafét. Var där och åt med familjen. Jag menar, är ju aldrig där annars haha ;) Lena fråga iaf om dom kunde få tag på mej om dom behövde få in folk, och jag sa ja. Så vet inte hur länge jag kommer vara på kusten men senast till söndag iaf. Vet inte vad jag ska skriva riktigt, förutom att jag ser på typ pridekvällen/veckan på femman. Handlar om typ homosexuella och jag har inget emot det så. Men intressant vet jag inte om det är, men det finns inte någonting på tv just nu! Blä och usch på det. Fast ska nog ändå snart försöka sova lite, ska upp ganska tidigt imorgon iaf. Skriver när jag är på kusten också, om nu morfar tar med sej datan och bredbandet. Ni får gärna slå en pling eller ett sms om ni har lusten, 0706268085.
Puss på er :)


Kratta simmar

GUD VAD DÅLIG JAG BLIVIT!
Skriver lika sällan som en kratta simmar. Har bara inte hunnit, de senaste dagarna har varit att vakna till en pipande klocka som tagit kål på mej! Helt enkelt gått upp, tagit på mej, sätt upp håret i en slarvig tofs och luggen i en fläta eller bara fast med ett spänne sedan bege sej till köket. Tagit fram en skål ifrån skåpet, tagit ut youghurten ifrån kylskåpet och tagit fram en sked ifrån besticklådan. Sedan lagt det på borden tillsammans med ett glas juice. Ätit det i lugn och ro sedan tagit en snabb titt på klockan som fick mej till panikslagen. Gått med raska steg till diskmaskinen och ställt in allt och paketen i kylskåpet sedan gått med ännu mer raska steg till toaletten! Där var det bara tanborsten som gällde, sedan hejdå hejdå till mina familjemedlemmar. Tänk på ordet familjemedlemmar för det hör man inte ofta! Sedan tagit ur cykeln ur garaget sagt fan två gånger åt alla skoskav sedan cyklat till jobbet. Efter den cyklingsturen gjorde jag inte ett jota! Blev mest att vänta på tiden om man nu kan säga så, men när jag kommit hem åt jag bara och gjorde iordning mej sedan begav jag mej till stan för att träffa alla inför Fallens dagar :) Har allt hänt många trevliga och mindre trevliga saker denna helg. Finns många tips och råd jag kan ge med av, men ett är bra inför en kväll då man tar en dusch innan man gör sej fin inför t.ex fest. Detta är framför allt för tjejer, antar att de flesta använder schampoo och balsam vid dusch, gör såhär: massera in schampot mest i hårbotten och inte för mycket i topparna. Det sliter ut håret snabbare, men om du vill bli ännu mer god vän med din frisör så kör hårt! När balsamet gäller så är det mest topparna som ska få vården. Om det masseras in i hårbotten kommer håret bli mycket plattare och volymen försvinner.
Jag säger detta verkligen som ett tips/råd, för idag blev det att försöka få något gjort med håret i mer än en timma! Tillslut blötte jag håret och tillsatte mousse som ökade volymen men då fick håret dock svårare att självtorka.
Förresten blir nog Tysklandsresan framskjuten för vädret ska komma på onsdag och sluta på söndag ungefär. Så då gäller Tjörn för hela slanten! Inte illa det, nej nej. Sol och bad, kexchoklad!
Så alla outlet butiker få stå ut tills jag kommer! Dessutom är det inte jätte långt till 18 augusti då jag drar till GREKLAAANND! Roligt att höra? Jo, jag förstod det. För min blogg kan ju vara intressant ibland, men ja.
Nu ser/sneglar jag faktiskt på en lite intressant film vid namn Kalifornia där t.ex Brad Pitt medverkar.
Den verkar inte allt för dålig, men har bara kollat på den högst två minuter dock så kanske inte ska rekomendera de än. Den går iaf på 3:an, 01:10-03:04. Så för den som läser detta inlägg just denna kväll/natt/morgon kan ju ta en titt på den.
Men nu får det nog allt räcka för idag, lovar att jag ska skriva imorgon om ni nu undra :) Isf fick ni svar rätt på hand.
PUSS


Här är iaf filmen jag prata om,
framsidan verkar ju inte allt för ointressant iaf!

cp

Har haft två underbara dagar med Erica! Lär aldrig glömma det, kommer nog flytta till Götet någon gång för jag kände mej verkligen hemma. Fast förtillfället känner jag mej inte hemma i mitt egna hem, konstigt nog. Orkar inte dra upp dom orsakerna just nu, ni kanske inte behöver veta det. Så en flytt kanske sker? Vet inte vad jag ska skriva, för mitt humör ligger på bott! USCH OCH FY!!!!!!! Snart tvingar dom väl mej att sova, så vad ska jag göra? Blir nog snart en slav som jobbar svart, inte för att någon slav jobbar lagligt men what ever. Puss iaf


Förresten måste jag lägga till en sak, kolla i tidningen imorgon.
För min morfars garage har brunnit som ja.
Kolla från Swania upp över Sparbanken eller vilken bank det är, svart är första namnet.
Hoppas deras bil klarade sej iaf, och alla andra bilar också förstårs.
Otroligt att någon sätter eld, som det nu verkar ha varit enligt polisen och annat.
Klockan fyra inatt eller förra eller vad det nu blir hände det.
Aja, godnatt om ni ska sova

Livet

Kan man få känslor för ett hus? Jag undrar verkligen det, för nu på det sista har både jag och Karin blivit kära i några hus! Ett i Kyrkesund, ett i Skärhamn och definitivt ett i Åstol. Är trött på våran stuga vi har nu, vill ha en ny. Så både jag, mamma, morfar, Karin har kollat lite extra idag när jag, Mallan och Karin hade kommit ut. Vi har också letat båtar, och dagen har varit alldeles utmärkt förutom det trista vädret! Usch, seriöst? Hur kan det vara så dåligt? Vi åkte istället till Skärhamn och kika runt lite, sedan till Rönnäng för att kolla på våran gamla sommarstuga. Helskotta vad jag saknar det! Det var så perfekt, inte bara huset utan livet också. Mådde så bra, inget att passa till, eller något. Bara levde livet precis som man egentligen ska, men hur ofta gör man det? Man tänker alltid på: Om jag gör detta nu kommer alla tycka illa om mej, om jag klär mej så idag kommer jag väl få kritik. Alltså det jag menar är att livet är inte bara att leva längre, det finns så mycket man måste anpassa och tänka på hela tiden. Ska faktiskt börja ta livet som det kommer istället, man kan aldrig vara perfekt eller må perfekt och om man inte gör/är det så what ever? Livet är ett äventyr därför ska det inte alltid vara så som man tänkt säg.
Imorgon ska jag bege mej till Sveriges näst största stad. Göteborg. Jag och Erica drar dit runt halv elva och ska shoppa lite och sånt, sedan på kvällen händer det saker! På torsdag bara sova sedan åka hem från Göteborg igen. Sedan gäller det ju Fallens för hela slanten! Ingen dålig vecka detta, förutom att jag ska jobba lördag, söndag. BLÄ säger jag bara.
Men men, livet kan ju som sagt inte vara perfekt. Blir ju iaf rich bitch. Inte illa det, nej nej. Fast nu ska jag allt lägga mej till kojs, har en sådan jävla huvudvärk rent ut sagt! Blir galen verkligen. Förresten så ringde inte klockan imorses så Mallan fick gå in och väcka mej, sedan blev det riktigt eld i baken på mej. På tio minuter blev jag klar, det är inte illa utav mej! Fast blev mest, ta på sej fula kläder, äta kalas puffar, borsta tänderna, packa sedan ner i bilen. Men men, tänkte därför lägga mej nu så jag kanske vaknar imorgon! För jag vakna inte ens utav att hon plinga på dörren, och den plingan på våran stora dörr hörs inte lite heller. Så ikväll stället jag dessutom min mobil, hoppas på bättre tur denna gång. Skriver när jag kommit hem, slå mej gärna en pling eller dra ett sms. 0706268085!
PUSS

Trött

Ibland är jag nog den mest trötta människan i väst Sverige! Och det gäller också för denna kväll.
Har varit vaken i drygt 14 timmar och lär sova i år om jag lägger mej nu. Helt sjukt faktiskt, att en dag kan ta så mycket på en kropp. Men men, om drygt tio minuter gäller en skön säng, med stort täcke, fem kuddar!
Vem frestas inte av det? Jag är iaf ett av offren! Idag fick jag en jätte fin ljusblå t-shirt av min far. Den var nästan en tunika fast ändå inte, den var i ett hårdare tyg som jeans. SUPER SNYGG! Hoppas bara inte jag tycker det haha, men fick också ett par skor. Det var ett par bruna pumps med öppen tå. Ska också inhandla mer skor, väska och shorts i Götet på onsdag. Det stämmer nästan som låten: Pappa betalar. För så ligger det till på ett ungefär, fast mamma betalar också. MIHI! :) Men om jag kanske skulle ta och krypa ner till kojs? Det hade ju inte suttit fel, imorgon kanske jag skriver innan jobbet annars på kvällen! Drar nog till stugan på tisdag, sedan Götet på onsdag-torsdag sedan fallens!
Fullt ös medvetlös. Lär nog vara det efter denna veckan, iaf ha det bra.
PUSS

Dagen räddad

Skulle jobbat idag, men det gick ju som det gick. Skit sur, tackat nej till en massa skit. Men nu ska jag nog ändå träffa Erica så dan blir räddad <3 Alla i min familj är iaf sura, mamma har inte ens pratat med mej och pappa blir bara sur så fort jag säger något. Dom lär gilla min bror mer. Men sånt är väl livet, bara att ta det som det kommer. Vet faktiskt inte heller vad jag ska skriva, bloggen har blivit väldigt dålig det sista. Bara skrivit om saker som inte är intressanta, och om jag skriver något blir det bara som t.ex detta inlägget. Men jag ska börja skriva mycket bättre, har iaf några tips på hemsidor för snygga kläder.


www.halens.se    
www.ellos.se
www.nelly.se
www.josefssons.se

www.yoox.com

www.eluxury.com

www.net-a-porter.com
www.shoppa.tjallamalla.com
www.laredoute.se



Det finns ungefär dubbelt så mycket mer hemsidor, men jag tänkte att alla kanske jag inte ska skriva upp idag!
Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva mer, men det kommer mer lite senare!
PUSS ^^,


Lysekil

Har precis kommit hem ifrån Lysekil. Varit i Karins stuga, kom dit igår och hade tur med vädret!
Molnigt och kallt, men när vi kom ut på havet började solen skina. Underbart.
Vi la till vid en ö och sola, bada och fiska krabbor! HAHA. Riktigt härligt iaf. Senare på kvällen tog vi bussen in till Lysekil och hade allmänt mysigt, tog sedan taxi hem någon gång runt tolv. Nu är jag iaf hemma och väntar på att tiden ska ticka så snabbt som möjligt, så jag kan hämta min stora smaskiga kebabpizza! Efter det, ska jag nog ta en liten dejt med soffan, trött och sleten är ända orden för mej. Men skriver mer sedan, min mage är uppe i hundra volt och pizzan väntar!
PUSS


GUUUD

Gud, så länge sedan! Men mitt internet har inte varit min bästa vän dom två senaste dagarna, inte heller mitt skrivande. Har bara inte orkat riktigt, så ni får ursäkta mej :)
I vilket fall har dagarna spenderas med mycket fika, mat, folk och mycket annat. Det har varit väldigt bra i alla fall!
Vet inte vad jag riktigt ska skriva, har minnesförlust! Kommer iaf ihåg att det troligtvist blir Götet nästa vecka! MIHI :)
För det andra knäcks snart min rygg, så måste nog ändra ställning lite. Och ja, det kan tolkas men tror ni fattar ändå.
Skriver mer imorgon, för nu är jag trött och ska upp tidigt imorgon. Mallan kommer runt tjugo i nio, hämtar mej, hämtar karin sedan beger vi oss till Fjällbacka! :)
PUSSAR


blogg

Det var ett tag sedan en uppdatering hände på denna blogg. Men jag har helt enkelt inte hunnit med det men förbättring lär ske! Dagarna har spenderas med jobb, bad och sol. Äntligen har sommaren kommit, och vem har inte längtat?
Jag kan säga, att varje morgon har jag önskat att ngt ljust sken skulle komma från en springa i mina parsienner. Dessutom har det hänt! I vilket fall, får vi sol på min brors kalas. Flera ifrån familjen Lööfs släkt kommer, så det blir lite norska dessutom! Men men, nu väntar ett par nygrillade korvar på mej. Min far har nämligen köpt en jävla stor grill, och han ska ha mer. Nu har vi två, snart en till, och sedan ska vi ha ett kylskåp så vårat kök kommer tillslut ha förflyttats till baksidan! Hm, men pappor är som dom är. Iaf min :) Nu ska jag i vilket fall äta korv och bröd, sedan plocka bort det dära gröna gräset på jordgubbarna! Glömt av vad ordet heter, så hoppas min finurliga förklaring räcker.
PUSS


1990-06-02

Hannes Granlund, född 1990-06-02.
Brodern blev eller blir 18 år idag, grattis. Jag kan säga dej att du ändå betyder fast vi inte allt är dom bästaste vännerna här på jorden. Men ofta ställer vi upp på varandra och det är jag tacksam för! Jag älskar dej :)




Dagen blev ägnad med Mallan. Hon kom hit pga av att hon inte kunde vara ute på sin balkong haha. För varmt så att säga, när hon kom låg jag halvdäckad i en solstol. Jag gick upp, plocka ur diskmaskinen som jag lovat och tog på mej lite mer kläder. Sedan begav vi oss till slussarna och tog oss en glass. Smarrigt är nog ett bra val av beskrivning.
Vi kom hem, städa och sedan kom bror hem. Efter en stund kom mamma sedan också pappa. Vid fem kom kroin och efter lite "övertalning" kom bror Jesper. Låter lite konstigt men ni skulle fatta med lite mer förklaring. Men sånt orkar inte jag med just nu! :)
Nu orkar jag inte skriva mer så här kommer lite klädtips och annat:

Aldrig riktigt gillat killar i linne. Men det har bara börjat bli snyggare och snyggare, om man bär de på RÄTT sätt.  Här är ett hett exempel, från Frank Dandy 229 SEK                                      
Aldrig riktigt gillat killar i linne.                 Otroligt snygg jacka, för både tjejer och killar. 
Men det har bara blivit snyggare och                       Enkel men ändå "speciell"
snyggare fast bara om man bär                                         Fred Perry 899:-
det på rätt sätt. Här är ett hett exempel
Frank Dandy, 229:-

                                              
Färger sätter fart på vardagen!                                              Blev nästan kär direkt när jag såg                                                                                                                                           
Våga testa, för vem skulle t.ex avsky                                    dom, ganska enkla men helt enkelt rå snygga!
detta plagg? Inte allt för många iaf.                                      Själv är jag ju den som älskar kusten, segling och allt sånt
DKNY, 2 899:-                                                                           därför kan jag ju inte avstå kläder med färgen marinblå!
                                                                                                     Nästan ett måste inför sommaren!
                                                                                                     Wesc, 699:-
                                                                                                           


Inte mer för idag, lär bli uppdatering imöra. PUSS

kort

detta lär bli det kortaste inlägget av dom alla!
orkar nämligen inte sitte och skriva en massa förtillfället.
imorgon börjar jag mer med lite typ kläder och annat.
PUSS

1 dag&21 timmar sedan

Nu känns det som om det var otroligt länge sedan jag uppdaterade min blogg. Men icke sa nicke, det är bara 1 dag och 21 timmar sedan! Men visst är det länge men inte för länge i alla fall. Nog talat om det, jag vaknade av ett samtal idag. Av min goda vän Josef. Han ringde och mamma svara, han bad verkligen om att prata med mej typ: snälla, vi behöver verkligen henne här i förmiddag. Mamma bara: jadå, ska bara väcka henne. VILKEN UNDERBAR MAMMA! ghhaaa, blev första ordet för min dag! Fick helt enkelt, stiga upp äta frukost och dra mej till jobbet. Men men, som vanligt blev det kassan och det är faktiskt itne det jobbigaste om man säger så. Kan typ be alla om allt, lite kul faktiskt att plåga folk :)
Kom i vilket fall hem ganska nyss, eller ja. Kom hem drygt vid fem, så nu ska jag bara skriva klart detta, byta kläder sedan ta halv sex bussen in till staden och träffa Erica. Fika med den tösen är inte att leka med!
Men nu tickar faktiskt klockan iväg så jag måste tyvärr avsluta! Skriver nog mer sedan, ha en trevlig fortsatt dag.
MIHI! haha, aja. PUSS


RSS 2.0