Mot Nederländerna

Nu går jag snart och kollar på fotboll innan jag åker till Vänersborg där bussen till Nederländerna väntar! Så ha det bra nu godingar så hörs vi när jag är hemma igen! Puss på er! :)

Grapes

Efter att ha ätit vindruvor hela kvällen känner jag nu att jag återigen behöver stiga upp från soffan och ta mig till badrummet, jag känner även skvalpet i magen från allt det vatten som dessa frukter har i sig. Med det, säger jag nog godnatt. För jag är trött och jag ska även upp rätt tidigt imorgon så att jag hinner fixa allt innan avresan!
Nattinatt! :)

Kaffe

Sitter och njuter av en kopp kaffe, lite vuxen har jag alltid blivit!
Dagen idag har endast bestått av packning, så roligt har jag haft det... Men väskan är i princip klar så jag är redo att åka, och resan kommer bli fantastisk om jag får bestämma!

Mannen bakom inspirationen

http://www.thesartorialist.com/

Jag antar att ni flesta vet vem detta är, för han är känd för just det han gör. Ta kort på världens gator där människor i olika skepnader tar sig förbi, streetstyle photographer med andra ord. En stor inspirationskälla och jag känner att det vore ett jäkla roligt projekt, så varför inte göra det?
Jag ska börja, inte hela tiden men alltid ha kameran med mig och ta kort på det jag tycker ser intressant ut, visst vore det roligt? Är ni med?

Studiedag

Vilken tur man har som har studiedag en dag som denna! Jag sitter nu och lyssnar på lite nostalgi musik medan jag försöker tänka ut vad jag ska göra med denna dagen. Jag behöver packa då vi åker till Holland på söndag, jag behöver fixa ny musik, jag behöver köpa en tröja eller mer...(hemligt), jag behöver även ta mig ut och köpa godis till eleverna vi kommer träffa i Hollaaaandooooo. Så, jag har lite att göra tills på söndag, men just nu ska jag bara njuta av ledigheten och egentligen inte göra någonting, eller jo en sak, men det kan jag inte berätta förrän 6 oktober hihi :)

PUSS PÅ ER!


Precis gått upp ur sängen jag

Fruktsallad

Jag hade helt glömt bort att jag vispat grädde för att göra fruktsallad på den frukt som jag köpte förut. Och jag som blev så hungrig och sugen nu! Men men, får helt enkelt vänta tills imorgon eller liknande för strax ska jag bege mig mot badrummet för att göra mig klar inför natten. Sov så gott sen raringar! :)

My week

Äntligen hemma, då jag bott hos många ansikten förra veckan känner jag nu att jag verkligen landat hos mig själv. Flänga och fara är roligt och underbart det med, men att få lägga sig i sin säng det är inte fel.
Förra veckan bodde jag mestadels hos Alex och min bror Hannes och Karin, så jag har ingenting att klaga på! Blev en hel del utgångar och ja, mycket hände helt enkelt. Veckan nu som har börjat lär inte allt för mycket hända, jag känner att min hals börjar ta stryk(inte konstigt när både mina föräldrar, min ena bror och hans tjej plus Frans är sjuka), så måste helt enkelt vila upp mig så jag verkligen är frisk och kry på söndag! För vet ni vad? På söndag drar jag med min kära klass till Nederländerna, äntligen tillbaka!
Det kommer att bli en resa med minnen som jag aldrig kommer att glömma, hoppas verkligen att den blir lika bra som vi alla förväntar oss!

Dags att hjälpa mamsen med mat, för jag min mage skriker av hunger! Ciao!

Candy

Det värsta med att vara hungrig är att man inte orkar göra sig mat, utan tar det som finns närmast till hands. En godispåse, nu mår magen bra...

Hyllningstal

Jag har nu strykt sedan halv ett och känner mig riktigt redig! Vad jag nu försöker ge mig på är att pyssla ihop ett hyllningstal som jag ska framföra imorgon på min Svenska C lektion. Men vad ska jag skriva om? Hm... Kanske dyker talet upp i ett inlägg, så håll utkik! :)

Sept. 14, 2011

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist! Men jag har inte bott hemma sedan i söndags, då mina föräldrar åkt till Rhodos och jag vill inte bo ensam i vårt stora hus... Så därför har jag sovit på andra platser, och helt enkelt inte alltid haft tillgång, tid eller möjlighet till att uppdatera! Så kan det vara :)
Men mina dagar har varit väldigt bra, skola lite då och då, och med bil kan jag ju ta mig överallt så inte varit överdrivet mycket i skolan denna veckan! Jag har även varit med min älskling och vi hade faktiskt 7 månader i måndags, min guldklimp!
Sedan har jag varit med mina bröder och deras respektive, varit barnvakt och ja, gjort en hel del men ändå inte allt för mycket! 
Osammanhängande text va? Jag är nämligen inne på det där med biologisk mångfald och måste hitta motargument som är min läxa tills på fredag.
NEJ

Kräftskiva

Igår var det kräftskiva för hela slanten! Riktigt mysigt vill jag lova er och efter det åkte jag till kära Frida för att fira henne i efterskott! Hel mysig kväll med andra ord :)
Nu ska jag strax försöka gå upp och äta lite innan jag tar på mig stövlarna och tar med mig korgen, för att åka och plocka svamp med Karin. 
Mina föräldrar sitter även på flyget ner tll Rhodos nu, är så jäkla avundsjuk vill jag lova er! Ligga där på stranden, med vindruvor i ena handen och en bra bok i den andra och bara känna solen tränga in i huden och veta att jag får ta det lugnt.
Men men, kommer sakna dom och hoppas att dom får världens bästa resa! Nu ska jag upp, så att inte hela dagen försvinner. Puss på er! :)

Orofluido

Denna hårinpackning gav jag mig själv i måndags. Har dock inte använt den ännu men i morgon ska vi få se vad den kan göra för nytta!


Orofluido Mask
Orofluido Mask är en intensiv kurbehandling som återupprättar hårets struktur och tilllför massor av fukt och vård. Sveper in ditt hår i lyx och ger dig ett enastående vackert hår!

Kallt kallt

Sitter i klassrummet och rent ut sagt fryser häcken av mig! Det känns som tio minusgrader, eller iaf 10 plusggrader... Usch och fy på det!
Denna dag bjuds i alla fall på skola nu fram till halv två innan jag beger mig hemåt för att städa lite och sedan åka till överby och köpa ett par jeans och mediciner. Det är ungefär vad denna dag bjuder mig på, men jag tackar inte nej! Skönt att bara ta det lugnt också :)
Imorgon bjuds det dock på fotbollsmatch i Skoftebyn, krätskiva med familjen sedan ska jag bege mig till Frida för att fira henne i efterskott, med andra ord lite 18-års fest!

Nu ska jag försöka bli varm innan jag går och äter, puss på er!

Minicooper

Glömt att visa min snygga bil jag fick av pappa i måndags då jag fick körkort.


En minicooper men i ett lite mindre format, och jag kan lova er att en riktig kommer att bli min i framtiden!

Barnvakt

Idag blir det att köpa donken mat eller max jag vet inte än, för att sedan åka till min bror och passa fransmannen!

Friheten

Med körtkortet i handen är det inte så lätt att alltid vara hemma, utan man tar tillfällen i akt när bilen är ledig och bara kör, kör och kör. Man har egentligen inget mål utan man vill bara känna friheten, att detta klarar jag helt på egen hand. För är inte frihet det bästa i livet? Att känna sig fri? Men jag kan ändå aldrig vara lyckligt utan det som håller mig tillbaka, för att bara vara helt fri och inte göra någonting eller känna någonting, det skulle ta kål på mig.



Hemlighet

Har faktiskt haft en liten hemlighet för er. I torsdag gjorde jag teoriprovet vilket jag fick resultatet 59/65 på! Och idag hände det, uppkörningen klarade jag vilket betyder körkort!!!!! WIHO :D

Kalas

Efter en bra dag fylld med kalas så åker jag nu vidare till Uddevalla med några tjejer :) Perfekt avslutning!

Vad jag fått under denna veckan i presenter kommer att läggas upp inom en snart framtid, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! :)

Bra kväll

Gårddagen var fantastisk! Tjejerna kom hit på kvällen och gav mig en underbar kväll som slutade med utgång :) Vad mer kan man säga än att tacka er godingar?

RSS 2.0