Fredag

Alldeles strax är en skolvecka redan över, och är det inte underbart? Veckorna bara susar förbi och närmare kommer man Hemsedal, Berlin, Lofsdalen(som jag skriver väldigt mycket om, jag vet) och framförallt våren och sommaren. Känner verkligen en stor längtan till sommaren, eller iaf våren. Då man kan ta på sig alla nyinköpte kläder och bli allmänt lättklädd. Kanske fel ordval, men hoppas ni förstår vad jag menar.
Just nu skriver jag en debattatrikel om ansvaret i samhället. Lite svårt men samtidigt intressant. Brukar vara lätt att bara skriva på vad man känner och tycker, men just denna gång ska jag göra en mer proffesionell atrikell.
Ojojojoj, nu kom Hannah och måste dra.
Ska ner till stan sedan hemmåt, sedan händer lite saker.
HA DET BRA!

Torsdag

Dålig uppdatering, jag vet. Men har helt enkelt inte haft tanken på det, eller jo på sätt och vis kanske. Fast ändå glömt av senare, så det har helt enkelt inte blivit av. Något under veckan som hänt är väl inget speciellt, prov i tisdag som gick sisådär sedan prov idag som också gick runt de orden. Idag har jag också varit på överby, köpte skorna och en tunika plus present åt Malin som fyller 20 år idag. Det var nog allt ja, men ska köpa mig lite annat någon annan dag!
Imorgon blir det nog bara kalas, kanske ut lite också. Så mycket mer inplanerat för helgen finns det inte, vet att jag ska göra någonting på lördag men kommer inte ihåg. Fruktansvärt irriterande!
Orkar inte riktigt skriva något seriöst, bra eller långt inlägg. Är verkligen lat och trött, har fortfarande migrän liknande sen igår. Lika bra att slå mig ner i sängen och inte göra någonting, ha en bra kväll iaf. Pussss

Grattis Mallan!


Tisdag

Vad säger man efter ett prov som inte gick så bra? Försökte iaf, men det blev brist på hjärnceller efter endast tre uppgifter. Men det är inte alltid som livet leker som bäst, men för en person denna dag leker det nog. Min älsklings Erica fyller nämligen år så måste ju faktiskt gratta henne! Ska faktiskt gå till henne efter skolan och äta semla, vem tackar nej? Det är ju faktiskt semla dagen/fetisdagen, så det blir allt en semla för min del.
Engelskan börjar så det blir ett rörigt inlägg, men ha det bra, skriver kanske senare.
Åter igen GRATTIS! :)
Pussss

Söndag

Peppad inför en skoldag efter ett lov? Ohnej, det kan man inte säga. Sitter mest och deppar, jag vill verkligen inte tillbaka till skolan. Men kanske det är bra ändå, få lite struktur på livet och vardagen. Om inte minst, ju fortare skolan startar ju närmare Hemsedal, Berlin och Lofsdalen kommer jag! Ska bli riktigt härligt, som jag säkert redan sagt i femton inlägg tidigare. Jaja, lovet har iaf varit bra. Behövligt om inte annat, mest vilat upp mig och bara inte gjort någonting ungefär. Men skönt är väl det också, och en dag som denna har inte heller varit så händelserik. Har varit på överby, hitta en tröja och kikade på en kjol som jag åter igen ska kika på imorgon. Mitt kort är ju fof spärrat till tolv i natt, så får helt enkelt köpa tröjan imorgon! Mer som hänt under dagen är väl mest flytta över saker till mitt uppfräschade rum och pluggat, så matten är nu klart och sitter i hjärnan! Bara några grejer jag får förstå imorgon på lektionen, sedan har jag kollat igenom so:n som gick sådär kan man väl säga. Men men, har ju 4 dagar på mig?
Nu ska jag faktiskt sluta skriva och försöka stänga av datorn i tid för en gångs skull.
Godnatt, när ni väl ska sova. Pusssss

Lördag

Denna dag har jag endast ödslat min tid på att ligga i ett mörkt rum, i en säng med film och dator. Har fått tillbaka min förjävliga huvudvärk och inte orkat någonting, detsamma har jag fått ont lite var stans en dag som denna. Men men, orkar tyvärr inte skriva så mycket. Kan bara säga att jag älskar amanda mycket mycket!
Ha en bra kväll!

natt

Jag är trött och vill sova, men något hindrar mig. Vad det är vet jag inte, men något är det.

På gång

Förtillfället sitter/halv ligger jag och kollar på bilderna ifrån hårddisken. Gick precis igenom vår, sommar och höst bilderna ifrån 2008. Jag saknar mitt hår, jag måste faktiskt erkänna det nu. Jag har länge trivits med min nuvarande hår, och funderat på att klippa det axellångt åter igen. Men banne mig, inte denna gången! Jag ska faktiskt ha mitt "långa" hår tillbaka, kan väl inte säga att det ä långt jämfört med vissa andras men jag kan inte ha längre än till mitten av brösten. Kanske jag är jävligt små men tveksamt, jag tror mer på att håret slutar växa efter en viss längd. Detsamma var det för mamma när hon var yngre och hade längre hår, så kanske det går i arv? Men i vilket fall ska jag låta det växa ut, funderar återigen på ljusa slingor men avstår nog från det också. Lägger nog istället i en stödpermanenting, jag kan knappt säga ordet utan att stamma så skratta inte allt för mycket åt om jag har stavat tokigt. Eller så kanske jag kör till med att permanenta såna lockar jag egentligen har, tyvärr brukar mitt hår bara sjunka ner i rötterna alltså på det översta håret så det ser ut som en elvisp endast hittat ner till det nedrepartiet av håret. Därför har min mamma kommit på idéen att istället permanenta det, så jag får mitt fria fall i håret och det blir såsom jag alltid försöker få det. Ibland kläcker allt en 43-åring ut riktigt bra saker!
Från hår till rum och tapet, var som sagt och kollade på tapeter och köpte/fick mig en rulle. Var mycket tveksam till beslutet när jag lämnade affären men mamma hade lovat mig att om det inte blev bra skulle vi göra om det igen. Men det blev faktiskt frågansvärt bra! Passade som smörkniven i smöret, helt perfekt med andra ord.
Därför sitter jag just nu med hårddisken i kopplad till datorn och rotar runt bland mina kort och ska äntligen försöka välja ut ett antal till rummet. Som jag faktiskt har försökt att göra i snart ett halvår, det kan man kalla snigelfart. Men nu har jag fått tummen ur och är snart klar med valen och ska då besöka Extrafilm.se. Varför förstår ni nog men för er som kan ha en hjärna som mig kan jag bara färska upp hjärncellerna och säga att jag ska beställa dessa bilder och sedan äntligen sätta upp dom på väggarna med svarta och silvriga ramar som "hjälp".
Borde nog fortsätta att kolla runt innan klockan börjar få racefart och jag måste inta sängen, dock har jag lov och kan sova när jag vill men det lever tyvärr en sengångare i mig. Ska dessutom ställa mig på knä och be min mamma eller pappa göra den efterlängtade chokladpuddingen som hamnade i vagnen förut när vi besökte affären. Eller ska jag kanske smälla i mig rostade och saltade chescew nötterna istället? Det blir ett svårt beslut, likaså som tapetvalet var för ett tag sedan.


kanske fjortisåret men håret var iaf en vid halvlång längd.

Har inga bilder från den nuvarande tiden, inga normala iaf. Denna är inte heller "normal" men fjortis är nog bättre än handikappad(inget illa emot det).


Ha en fortsatt bra kväll, kanske slänger in bild ifrån rummet frammåt veckan!
Puss puss.

Tisdag

Ska alldeles strax göra i ordning mig lite(iaf byta kläder) och sedan åka och kolla på tapeter med mor min. Som sagt görs min rum om på grund av att min silver vägg är bucklig och annat, tyvärr blev det inte mycket bättre så mina föräldrar har tagit beslutet att tapetsera en fond/fotovägg som måste ha ett mönster. Så jag måste helt enkelt hitta någon som är snygg, passar in och som jag tycker om. Får väl se hur detta uppdrag blir i slutändan, något mer som händer en dag som denna är inte bestämt. Blir nog bara till att vara hemma, behöver ta det lugnt. Har börjat få tillbaka huvudvärken och antagligen är det för att jag är stressad. Varför jag är det vet jag inte, men jag brukar bara bli det helt plötsligt och väldigt lätt.
Har tidigare skrivit att mina bröder är i fjällen, fast olika ställen. Mamma kollade på webcamen ifrån våran stuga i Lofsdalen där Hannes m.fl är och vilket väder! Klarblå himmel och solsken, snacka om man väntar till Hemsedal 4 dagar och Lofsdalen 2 veckor! Efter månaden av dessa händelser plus Berlin är våren/sommaren välkommen. Jag längtar kan jag lova er, det kommer blir super bra.
Men nu tjatar mamma att jag måste göra i ordning mig så att vi kan komma iväg någon gång, får helt enkelt lyda hennes order.
Ha en bra förmiddag, skriver antagligen senare om jag "hinner", eller minns.
Pusshej

Måndag

Trött efter en hel dag i Göteborg, och gårdags kvällen blev mer än lyckad. Hade som sagt tjejmiddag igår i mitt hus, och allt blev perfekt. Vi hade trevligt och roligt, min pappa trodde nästan vi var fulla ett tag. Men vi alla vet hur ett antal tjejer kan bli efter några timmar, så denna kväll får göras om fler gånger. Jag och Erica diskuterade förut att det är konstigt att man inte ofta träffar människor och gör något, såsom middagen igår utan att man mer ofta träffas två och två och inte gör något alls. Det får blir en ändring med andra ord, och ja. Morgonen för denna dag startades 08:12 då min klocka ringde, snosade till klockan var runt tjugo/kvart i nio och började göra iordning mig. Som vanligt hann jag inte så istället för buss blev det körning ifrån mammas del, sedan vidare till Göteborg. Hela dagen var bra förutom när min kort krångla som vanligt, eftersom jag har visa electron(ungdomskort) så kan jag inte köpa för en viss summa över 1000 så jag fick helt enkelt lämna tillbaka en sak(som finns i Trollhättan) och köpa goggels istället. Hittade ett par Peak performence/scott för 1300 men med 40% rabatt. Inte illa tycker jag! Dom var grymt snygga, vita med spegelglas och band med silvrig text. En kort förklaring med andra ord, Erica hittade iaf ett par jeans, en kjol och lite annat smått och gott. Inte allt för mycket köpt från någons del men det nödvändigaste blev köpt, hittade också en super fin marinblå kappa. Den satt som smäck och ja, helt enkelt något jag ska köpa. Men tyvärr står mina tankar emot, jag har ändå två ljusblåa seglarjackor och en ny marinblå jacka. Kan ju inte vara endast blå i vår och sommar, så får väl se vad som händer.
Men nu ska jag dra mig vidare till soffan och tv:n, har tröttnat på simpson och mitt huvud bankar. Med andra ord lika bra att ta bort datan och sluta förvärra den, ska också smyga med mig lite choklad och chips :)
Ha en mysig/bra kväll, skriver kanske senare.
Hej hej!



Har inga bilder ifrån igår eller idag, kanske lägger in dom senare eller någon annan dag i veckan.

Söndag

Jag har nog aldrig sovit såhär gott som dessa nätter ifrån fredags, Hannes säng har något extra vill jag lova. Funderar på att ta in den i mitt rum, men då lär det blir en hel del tjaffs och väsen på Syltevägen. Får helt enkelt smöra lite för mamma och pappa, säga att min rygg gör ont eller något. Lite ful får man allt vara! Gårdagen var inte så händelserik, min bror var här så mycket av tiden spenderades på det. Vid nio tiden åkte jag och träffa Amanda. Vi drog till stan och sedan vidare till andra folk. En skön kväll fast man blev lite rastlös, vi kom iaf fram till att det blir tjejmiddag i mitt hus idag. Blir runt åtta-tio stycken om alla planerade kommer så det blir mysigt! Det bjuds på go mat och dessutom ska vi vara lite uppklädda. Det blir nog en go kväll, kanske att vi drar vidare efter det. Beror på om vi rullar efter maten, då stannar vi nog hemma! Så lite taggad för dagen är man ju, dessutom inför imorgon. Då drar jag och Erica till Göteborg, jag ska köpa goggles och lite sånt och hon kläder. Som sagt ska ju jag inte köpa något tills nästa bidrag och jag har hållt mig i skinnet. Kikade på min konto på internet igår och jag och mamma kom fram till att jag endast spenderat 200 kronor! Ibland är jag faktiskt duktig, fast dessa 200 har nästan endast spenderats på godis och mat. Men som mamma sa, man måste ju faktiskt ha ett liv också.
Men detta sparandet av pengar kan jag nog köpa den mängden av skor jag önskar till sommarn/våren. Riktigt härligt faktiskt!
Nu måste jag upp och röra lite på mig, annars kommer jag aldrig upp. Jag skriver mer om kvällen och lägger in lite bilder senare :)
Ha en bra dag!

Fredag

Usch vad trött jag är, fastän klockan bara är kvart i tio en fredags kväll. Såhär trött brukar jag inte ens vara på en vardagskväll, lite tur att jag inte drog på fest ändå. Hade väl somnat där eller något, jag vet inte vad det är som spökar för mig men antar jag fortfarande är förkyld. Börjar känna av det hemska i munnen igen som jag brukar få, gör svin ont i hela munnen och halsen. Hoppas det är något annat, för jag orkar inte lida med det nu när det äntligen är lov!
Idag har jag iaf bytt rum som sagt, det gick på en timma ungefär om inte mindre. Inte illa va?
Ne, nu somnar jag snart och jag är törstig. Får helt enkelt upp och gå till köket, skaka om kroppen lite så det väcks till liv igen!
Morgondagen blir inte jätte händelserik tror jag, jag vet tyvärr inte riktigt än. Ska nog färg Hannahs hår annars inget annat, får helt enkelt ta dagen som den kommer.
Ha en bra fredag, och kanske inte vara lika trött som jag!
Pusshej :)

Studiedag/Lov

Första dagen på lovet, om man får kalla det så. Har egentligen studiedag men det är nästan samma sak om jag får bestämma :) Denna dag har inte hänt så mycket, vakna halv nio pga en ringande telefon och efter det har jag inte fått en blund. Har dessutom drömt om att jag pierca tungan och var med på något fotbolls läger med typ alla tjejer i Trollhättan/Sverige som spelar. Svin knepigt, men men jag är som jag är! Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, sedan börja flytta mina saker in till Hannes rum. Måste börja inom kort så jag hinner bli klar tills i eftermiddag, om jag inte börjar nu kommer jag aldrig bli klar om jag känner mig rätt. Ska dessutom strax gå och lämna in en ansökan och posta... Jag har fått hjärnsläpp, vet inte vad det heter som jag ska posta! Det är i alla fall ett brev där jag beställt kläder såsom till hm och det. Hopppas ni fattar, min hjärna verkar inte helt på topp idag! Dock brukar inte det hända ofta, men ibland överraskar den.
Något som lyser upp denna morgon är att solen har krypit sig fram, solen ger den där sommarvärmen inomhus och jag bara längtar mer och mer till kusten, solen, helt enkelt sommaren! Men innan sommaren ska passera blir det Hemsedal, Berlin och Lofsdalen! Borta ifrån Trollhättan runt en månad, dock kommer jag hem tre dagar och packar om innan nästa färd. Ska faktiskt blir riktigt härligt, en liten avkoppling så att säga och en resa med alla i klassen kommer bli en bra avslutning. Nu måste jag börja göra iordning mig så att det händer något i mitt rum! Jag skriver senare, hejhej.


hittade ingen sommarbild på skoldatan, alla är på hårddisken men här lyser iaf solen! :)

Lov

Om 40 minuter inkommer lovet och varar i en hel vecka, plus imorgon då för oss på Fridaskolan. Ibland kan våran skola allt vara bra, men det är väldigt sällan. Denna dags händelser har endast varit litteratur provet, och det kändes som om det gick galant! Efter det har vi bara haft en kort föreläsning om 90-talet och nu har vi haft IUP från halv ett och slutar som sagt klockan tre. Mer som händer under dagen är inte så mycket, ska nog senare till Hannah eller något liknande. Blev dessvärre ingen ansiktsbehandling pga hon var sjuk och dessutom tyckte jag och mamma det var bättre att göra det nu på lovet. Så inte så hemskt mycket att göra en dag som denna, vad som händer under lovet är inte heller schema lagt. Ska flytta in i min brors rum(han är i stugan i fjällen) för mamma har fått idéen att göra om mitt rum på nytt. Det kommer nog bli super bra, om det blir som vi sagt. Kommer bli en fotovägg med typ metallbubblor? Jo, jag vet låter knepigt men min silvriga fondvägg blev inte alls bra utan bara bucklig typ så vi ska testa med detta. Kommer nog blir svin fräckt, för den tapeten är faktiskt grym men annorlunga. Sedan ska det in hyllor och typ bokhylla fast inte bokhylla. En lång typ hylla där jag kan ha tvn i och typ förvaring, sedan ska garderobsdörrarna målas(inget tyg med andra ord) och så ska jag ha fototygen uppsatta så det bara blir att dra fram dom vid behov. Detta var inte allt men, lite saker kommer ju förändras iaf :D Nu kommer snart Niclas farandes in och då är det bäst för mig själv att jag tar upp något arbete och låtsas jobba, annars blir det något så kallat pisk. Men vi hörs, ha det bra!


hade inget för mig så satt och redigera, haha lite amatör men ändå. det går bort tråkig tid :) erica på bilden iaf, snygging

Onsdag

Hur svårt kan det vara att få in fyra författare i huvudet? Det verkar vara tillräckligt svårt för mig, har pluggat sen i helgen och idag har jag verkligen försökt. Har till och med glasögon på mig, men det verkar inte hjälpa. Som tur är börjar det flyta på lite bättre nu, men ändå. Om fyra timmar har jag ingen tid kvar, men men får tänka positivt. Man kan överraska sig själv rejält ibland, så får väl hoppas på det! Något mer än plugg har faktiskt inte inträffat idag, eller jo skolan och det. Men hade bara slöjd och IUP, så det räknas knappt. Fast när jag kom hem, så for en städare in i min kropp så att mitt rum nästan glänser förtillfället. Ena veckan är det som Bagdad och nästa som Barbados, hur går det till? Dessutom hade min mamma legat och tänkt på mitt rum inatt, hon tyckte vi skulle göra om det igen? Vet inte vart hon får allt ifrån, men man säger ju inte emot? Det kommer nog bli en fotovägg, pga fondväggen med silver ser knölig ut ungefär, sedan blir det hyllor, lite om målning, lite dekoration och framåt en plasma tv. Just nu har jag en fyrkantig liten box till tv, så det skadar ju inte. Nu måste jag sticka igen, tog ett litet break ifrån allt. Måste påminna mamma att beställa min jacka och kläderna! Dessutom plugga igen, kul...
Ha det bra, hörs kanske sen! Puss:)

Tisdag

Endast en halv timma kvar av denna skoldag! Med andra ord endast en halvtimma skoldag och två till innan en fri vecka. Är det inte härligt, att lovet snart är inne? Undra om det finns någon som inte längtat, tyvärr kommer jag nog få plugga en del på mitt lov. Har matte och so prov veckan efter lovet, sedan no prov veckan där efter. Plus ett antal nationella som närmar sig, det är väl inte direkt något man längtar till lika mycket. Och det där litteratur provet på torsdag, fyyy! Jag kan fortfarande inte mycket, så jag får helt enkelt ta en heldag till att plugga. Alltså hem och plugga med andra ord, men förhoppningsvis hinner jag träna lite och redigera de bilderna som togs igår :) Men nu måste jag ge örat tillgång till so-föreläsningen, kan inte direkt göra två saker samtidigt. Kanske jag har en killgen inom mig?
Hörs senare!




Bild ifrån Karin hantverksprojekt, fick bidra med redigering och kroppsdelar! Lite overklig dock, men det är meningen :)

Litteratur

Åter en lugn söndag, jag har endast varit på Överby och kollat lite saker och sedan var jag nyss i affären och köpte chips. Något mer har jag inte gjort idag, helt enkelt har tiden bara susat förbi. Har dock tagit några kort, städat och framförallt pluggat. Gjorde klar min NO-labbrapport som dessutom är otroligt tråkig att göra och nu sitter jag med litteratur häftet. Har som sagt prov på torsdag, känner inte något inför det alls. Men man får tänka positivt, ledig på fredag det är ju inte illa? Så det blir en lång helg eller ett längre lov, tolka det som ni vill. Morgondagens schema verkar inte vara så fullspacklat, ska bara in till stan efter skolan och köpa fritidskort, sedan fota igen och fika en liten stund. Ni kanske börjar fundera om jag verkligen har något liv, men jag måste fota mycket nu så att mitt rum blir klart för en gångs skull. Det sitter runt tio tomma ramar utan foto och ligger runt tio ramar i min garderob. Måste alltså med det framkalla ett par bilder men innan det ta några nya! Det blir nog bra ska vi se, gäller bara att jag lyder mina egna planer. Nu måste jag fortsätta med litteratur, kan faktiskt nästan ingenting! Så om ni kan något viktigt om August Strinberg, Selma Lagerlöf, Evert Taube och/eller Wilhelm Moberg så hojta gärna till! Dessutom har dagen varit beroende av Beyoncé's låtar, Halo och Ave Maria. Vet inte riktigt varför, dom har bara känts bra för dagen. Som sagt, åter till arbetet. Hoppas ni har haft något mer fartfylld söndag, skriver antagligen imorgon :)

Halv tio

För två timmar sedan tillbaka har jag varit vaken, jag förstår inte mig själv ibland. Brukar aldrig vakna halv tio på en söndags morgon? Verkligen inte om man somna runt halv två, men men livet förändras. Ligger nu iaf i sängen och äter mig fet på gårdagens godis köp. Borde egentligen ta mig i kragen och gå upp, gör i ordning mig och sedan dra till överby. Är fortfarande ute på vinter köp, jag har seriöst inga goggles/skidglasögon, har iförsej hittat ett par. Men dom är på internet och vågar inte riktigt köpa dom ännu, får helt enkelt vänta ett tag. Åker ändå iväg om mer än en månad, men det är bra att vara ute i tid. Får helt enkelt pallra mig vidare, innan jag får ett samtal från min bror. Vad som händer senare vet jag inte, vädret verkar inte vara super fint heller, inte vad jag ser bakom persiennerna iaf. Så det blir nog inget fotande idag, kanske inomhus i såfall. Fotade lite igår som sagt, tyvärr idéetorka x2.
Nu har jag skrivit tre extra meningar än vad jag skulle, hur svårt kan det vara att lämna en säng? För svår verkar det som, men nu måste jag. Med mycket tjat så brukar saker och ting funka, ha det bra!

lördag

Kom nyss hem ifrån Erica, där bjöds det på middag och allt var mycket trevligt. Vi skulle senare dra vidare, men vi ändra oss helt enkelt och sitter nu i mitt rum med kameran i största hugg!
Skriver senare, och lägger in :)

Torsdag med nationella

Halv tolv var nationella slut, satt ifrån halv nio. Så det var allt ett tag, men jag blev klar och faktiskt nöjd. Får väl se vad betyget blir, men men efter vi haft nationella fick Sophia skrik ifrån magen att den ville ha pizza så vi gick helt enkelt till pizzerian. Duktig som jag är, höll jag mitt löfte att jag inte skulle köpa onödigt denna månad (ifrån barnbidrag till barnbidrag.) Så just nu sitter jag med häfte om August Strindberg och Wilhelm Moberg, har nämligen prov på dom två och Selma Lagerlöf plus Evert Taube nästa vecka. Måste verkligen öva/jobba, för jag kan faktiskt nästan ingenting om just dessa i häftet. Får plugga lite när jag kommer hem, måste dessutom städa min rum som återigen är en blandning av Irak och Bagdad. Kanske att Erica kommer förbi, ska nog fota lite. Satte upp tyget jag köpte igår så jag har äntligen fått min "fotovägg". Fattas bara lite extra ljus än de lamporna jag redan ordnat. Tyvärr måste jag jobba vidare, fast att min hjärna inte är redo för det. Får helt enkelt banka in lite saker så jag iaf kan få godkänt på provet! Skriver väl sen och lägger in bilder om vi/jag tar några. Hejhej :)

Onsdag

Som sagt, kort inlägg förut. Glömde helt bort att jag hade börjat skriva på ett inlägg, jag satt mest och prata. I stort sett inte gjorde någonting, som dock inte kommer hända imorgon! Då blir det uppsats skrivning och sen två so pass om schemat följs. Har laddat upp med lite godsaker, bara för att hålla mig på topp och orka sitta och skriva så länge. Inget mer som händer imorgon vad jag vet just nu, skriva klart den förbaskade labbrapporten. Kanske tar en sväng någonstans, måste köpa fritidskort också! Saker lär väl hända, en dag i taget. Jag har faktiskt inte så mycket att säga idag, har inte inträffat något speciellt. Bara varit hos min bror en stund, sedan köpt tyg för fotoväggen, efter det stan och hjälpa bror köpa present till Malin som går under smeknamnet "Majjsan" och nu sitter jag här. Ska alldeles strax välja kläder inför imorgon, måste faktiskt börja med det. Idag försökte jag välja kläder, och det tog en kvart. Jag som brukar ha bråttom också, så idag gick jag upp en kvart innan. Som jag dock inte fick någon förddel av, utan det blev klädtittande på de minutrarna. Jaja, inget att klaga mellan. Den ska snart också få nya vänner, dessutom ska skohyllan få mångai förvar! Jag har verkligen fått intresse av skor, så det blir mängder i sommar lovar jag dig. Ska verkligen försöka hålla igen pengarna nu denna månaden och nästa, sedan kunna shoppa gärnet! Nu väntar garderoben, sedan tandborsten. Ha en fortsatt bra kväll, pusspuss.

Hemsedal

Sitter med Linn och Amanda, försökre fundera ut en lättlagad varddagsmat inför Hemsedal.

Glömde av att jag skrev och nu måste jag packa ihop och dra till bussen!
Hejdå

Tisdag

Denna dag har varit någorlunda bättre än de andra två senaste, humöret har dock varierat men jag har ändå gjort det jag ska och allt i den vägen. För tillfället hade jag kunnat sitta återigen med axellångt hår, men jag vågade inte. Det räckte med att luggen blev klippt igår, fick impuls att klippa bort mig. Som många andra gör, klipper bort något ont. Inte riktigt så kände jag dock, men jag gjorde det iaf. Som sagt hade nationella idag och det gick väldigt bra, trodde jag! På bussen hem frågade Niclas mig vad svaret var på en uppgift. Jag satt som ett frågetecken, vad menade han? Han förklarade återigen, och då fatta jag. Jag hade glömt en sida, minst! Hoppas jag klarar mig ändå, kan försöka fjäska med läraren imorgon. Som skönt är att det hände exakt samma sak för Karin. Så ensam i världen är jag ju inte och kanske det hände för någon mer? Det blir ett drastigt slut på inlägget, kom just på att jag måste be mamma sätta in pengar på Fridaskolans bankgiro så jag kommer med till Hemsedal! Sista dagen imorgon, och min mage kurrar och är helt enkelt hungrig. Lika bra att ta en matbit samtidigt som jag pratar med henne, men vi hörs! Pusshej.

Bilder ifrån fotningen med Karin(enkla men helt okej):

Dessa är väl några utav de bästa, finns dock mer i förvar

Ny dag

En ny vecka, en ny dag, en ny skoldag. Jag var inte pigg att gå upp i morse, däremot inte att göra i ordning mig och dra till skolan. Men jag fick tvinga mig upp, eller jag orkade helt enkelt inte att min pappa kom in var femte minut och sa till mig att jag måste upp. Så jag fick helt enkelt göra det, och nu sitter jag i skolan. Har precis har förberedelse inför nationella imorgon och på torsdag, och sanrt ska jag iväg och ha vollyboll. Jag känner redan på mig nu att denna dag kommer inte vara en utav de bästa, men jag får helt enkelt tänka positivt. Karin kommer iaf lite senare, och funderar på att sova hos min bror istället. Vet inte varför men känner bara för det. Konstigt inlägg detta blev, men jag har ingen direkt grammatik fastspännt i huvudet. Dessutom börjar min idrotts lektion om en halvtimma, borde dra mig ditåt. Skriver nog sen, beror väl på. Pusshej.




Jag kommer sakna dig & jag saknar dig

.

Det jag hade hoppats på kommer aldrig hända igen, det är bara att acceptera ditt val. Jag tackar ändå för allt, och jag älskar dig

Söndag

Godmorgon helt enkelt, idag har jag äntligen kunnat sova längre än nio/halv tio. Varenda dag denna vecka har jag blivit pigg och vaknat upp runt nio, och jag som brukar sova till tolv om jag har möjligheten. Så det gjorde jag idag, vaknade mest utav att telefonen som ringde. Karin behövde lite hjälp till idéer för hennes redovisning med alla foton, och helt plötsligt kom vi fram till att vi åker och fotar idag. Därför sitter jag med ett blött hår och en handduk över axlarna, somna tyvärr med blött hår igår så det står ju åt alla håll och kanter. Vet inte heller vad jag ska ha på mig, vädret ser fint ut men det är fortfarande lite snö/frost liggandes till mark. Hittar säkert på något, och nu måste jag faktiskt göra i ordning mig. Lägger antagligen in lite bilder sen om det blev bra, hej hej.


En liten illustration för inlägget, bildet är ifrån när jag fick ställa upp att bli fotograferad med Karins nysydda klänning.

RSS 2.0