Brand

Sedan klockan fem i morses har brandkåren och polisbilar fart runt vid mig, andra sidan gatan har nämligen ett hus brunnit otroligt och är fortfarande inte helt släckt. USCH! Ni kan läsa mer på: http://ttela.se/start/trollhattan/1.687618

Tog också lite bilder på det, så ni får se dom istället för mer text!






Godnatt

Efter en mysig kväll säger jag godnatt, sov så gott och dröm sött!

En trött men glad Mathilda som tillsammans med
dessa underbaringar går och lägger sig! (nya sovshorts ifrån mamma och pappa)

(Bilder från mobilen, endast pga bluetooth och att jag inte orkar sätta i sladden och föra över bilder ifrån de andra kamerorna, excuse me!)

Juldagen

Då var julen över, fyyy vad jag älskar det!
Denna dag bestod av besök hos farmor och farfar med alla syskon och kusiner på pappas sida. Fick med mig fem parfymer och smink då min ena fasters man jobbar på ett flyföretag som kan köpa sånt jätte billigt. Super kul!

Men gårdagen då? Började med migrän som jag skrev men gick ju över till en viss del, spelade paket leken som jag alltid är sämst på. Sedan lite mat igen och julklappsöppning! Otroligt många klappar, jag fick runt 28, och mina storebröder runt 18 plus alla till mamma, pappa, mormor, morfar, karin och malin! Så fick mig en hel del såsom:

  • Efva Attling ring, super fin!
  • Pilgrim örhängen
  • Linnen
  • Shorts och tröja, som sov
  • Linne och byxor, som sov och mys
  • Morgonrock, världens goaste!
  • Hangjord ring, som jag tänkte köpa men Karinraring köpte den hihi
  • Sötvattenssmycke, halsband och armband
  • Kamera ryggsäck, skit bra! Får äntligen plats med alla tillbehör osv.
  • Smink
  • Tofflor x2
  • Spinningskor, mina föräldrar vill nog att jag ska träna mer haha!
  • Lakan
  • Konsertbiljett
  • Godis
Sen är det förmodligen lite mer saker som fick sig ett hem!
Och nu, ska jag gotta mig med godsaker framför tvn. Grymt trött efter allt, så ha en underbar juldag! Puss på er alla sötnosar :)

Julafton

Äntligen är julafton här! Gud vad jag älskar julen och vintern, och hur länge sedan var det inte när snön fanns på marken en julafton? Kan tänka mig några år sedan, så idag har jag gjort snölyktor för att göra det fint på våran ingång haha.
Dessutom vaknade jag av migrän idag, jätte kul att ha på jul... Men fick mig ett par timmar sömn och nu mår jag tusen gånger bättre, kan i vilket fall leva!
Just nu sitter jag framför alla julklappar och väntar på min äldsta bror med sambo, sedan blir det julklappsleken och efter det lite fika och senare julklappsöppning :) Vi som skulle ha mindra paket iår, ser fortfarande lika mycket ut, fastän vi alltid säger att vi ska dra ner på det. Men ingen är gladare än jag, jag älskar paket! Fast jag känner mig okcså dum om man förväntar sig mer än vad som behövs, därför älskar jag paket med en tanke bakom. Underbart att få en julklapp där det verkligen finns en baktanke, då känner man sig speciell! Och det försöker jag med varje år, men det blir siochså ändå. Men är nöjd över alla paket jag köpt! :)

Nu ska jag gå ut och tända lyktorna, ljuset har slocknat... Så får frisk och ny luft, är otroligt skönt. Så jag skriver lite senare, eller imorgon :) Puss och god jul på er alla godingar!

24 december

24 december
GOD JUL ALLA GOINGAR! :)

Tisdag

Igår fyllde pappsen år, så först och främst grattis till honom :) Så gårdagen var mest julbak och kalas!

Så idag, då har jag varit med min kära mor och storhandlat mat. Gick jävligt fort rent ut sagt, hade intalat mig själv att få gå runt i affären runt 1,5 timme, MINST men det tog ca 37 minuter. Inte illa för två ivriga människor. Sedan har jag endast varit hemma och myst :) Men för ca en halvtimma sedan fick jag stor besök utav Tommy, Victoria och Anki som gick upp för min trappa. Fick lite smått panik när jag såg tre människor komma emot mitt hus, (stod i fönstret av någon anledning) men det blev genast glädje då jag såg vilka det var. Tre små knattar :) Saknaaaat dom riktigt mycket, lilla vican :) Men nu ska jag kolla runt lite och sen blir det nog sängen! Upp i ganska god tid för att åka till överby, behöver handla det sista. Sen får jag se vart dagen tar vägen, är som sagt den 23 imorgon! GUUUD VAD GLAD JAG ÄR!
Så godnatt alla :) Pusssssaar

Söndag

Då var det dags för sängen, om inte annat tvn! Varit en helt okej dag, julpynt osv så en julstämning har åkt igenom min kropp. Men nu är min ögon trötta efter en "kämpig" dag och det blir tidig uppstigning imorgon eftersom min bästa pappa fyller år :) Sen blir det dock sängen med en gång igen, efter det bak, julgodis! Så godnatt alla sötnosar, puss

Söndag

Då var man här igen, en söndag. Men denna söndagen bådar gott! Man slipper skolan imorgon, vem är inte glad över det? Så, det kommer förmodligen bli en mycket bra söndag! :) Ska alldeles strax gå ut på en promenix med far min, sedan blir det hem coh ta en dusch och senare julpynta. Så jag tror allt att det blir en såkallad äkta julförberedelsedag, om det finns ett sådant namn haha.
Kanske borde gå och göra mig iordning? Med tanke på att det kan bli kallt att bara ha en tröja på sig utomhus... Så får ta på mig långkallingarna, mjukisar tröja och min stora feta Canadian Goose dunjacka. Så jag tror inte att jag kommer förfrysa, med tanke på att jag var ute igår med världens bästa vän och fota så klarar jag nog av dagens utomhushändelse! Ha en super bra förmiddag, lägger nog upp ett inlägg lite senare. Puss!

Fredag

Dålig uppdatering, JAG VET! Men har haft de sista skoldagarna och idag, var det första gången på länge då jag kunde vakna upp av klockan och.... STÄNGA AV DEN! Inte behöver gå upp eller trycka på snooza, så jag kan berätta för er alla att jag somnade djuuupt och ömt. Otroligt skönt i vilket fall! Och nu då, jo nu är det lov för lilla mig. Känns underbart faktiskt, fast ändå lite tråkigt. Med tanke på alla underbaringar som finns i skolan, de personerna gör min dag! Så får helt enkelt träffa dom nu under lovet också, annars kommer jag inte må så bra som jag brukar :)

Nu idag, vet jag ingenting vad som händer. Får hoppas på något roligt, annars får det bli en mysig hemmakväll med mina föräldrar. Ska i vilket fall äta en underbart god mat ikväll samt godis. Får se vart jag orkar gå sen, kanske blir till att rulla omkring... Nja, överdriva ska vi inte göra men ändå! Men nu steker mamma lite mat åt mig, borde kanske gå och göra sällskap, så jag hör av mig lite senare eller så. Är ju trots allt lov så kan uppdatera mycket mer nu om nu minnet påminner mig! Ha en underbar snöig fredag, puss på er!

Måndag

Helgen har varit helt okej, inte gjort allt för mycket. I fredags så besökte ju självklart migränen, men efter några timmars sömn så var den inte lika kritisk längre så då kunde jag se tv och njuta va en fredagskväll. I lördags hände inte heller allt för mycket, umgicks med morfar min och sedan var Karin med familj hemma hos oss. Då blev det bak osv, och igår tog jag och min älskade pappa en 1,5 timmars promenad runt slussarna och skoftebyn. Riktigt skönt! Skulle egentligen fotat men jag hittade inget som kändes rätt att fotografera så fick bara bli att bära kameran haha. Sedan slog jag in lite paket och gjorde julkort! Besökte dessutom Sandhem :)
Så vad gör jag nu, början på veckan? Ingenting, finns nämligen ingenting att göra! Riktigt tråkigt, kanske ska ut och spela fotboll snart med några, kan blir kallt men vad gör man inte när man har trååååååååååkigt? Har nämligen inget plugg att göra, så känner att det är bäst att försöka göra något roligt av det tråkiga. Med det avslutar jag detta inlägg, ha en underbar dag! :) Själv ska jag träna och lite annat julstök ikväll, puss på er!

Fredag

Då var det fredag idag, dessvärre med sällskap av migrän. Men som tur är, har migränen nästan gått bort och blivit huvudvärk istället. Det tackar jag för! Inte tänkt att skriva någon novell idag här på inlägget, utan bilder får tala. Nämligen gamla bilder, då jag sitter på vår stationära dator som bara har gamla gamla bilder! Ha en underbar start på helgen, puss på er!


Åkte själv ner som tolvåring till Frankrike och besökte mina kusiner och min faster! :)


Mathilda skidlärare!

Gamla tider ifrån Lofsen.

Oldiiie

Lika cool då som nu...

Jag och Määndi, alltid lika bra vänner.


Avslutning, år?



Klippa såhär igen?

Karin och Kikka 18 år.


Och det får räcka! Ha det bra :)

Lördag

Äntligen lördag och jag är riktigt glad! Lycklig som jag vet inte vad, känner bara att jag mår riktigt bra! Och varför jag är såhär glad har många svar, ska julshoppa lite sedan är mor och far i Göteborg. Är själv hemma, men det är inte det. Utan mina föräldrar har träffat blivande mannen i mitt liv! Nästan varit kär sedan jag var 5 tror jag, MUMMA!


Jaa,a jag drömmer mig bort....


Kanske är dags att göra sig klar, så slipper bror min vänta allt för länge! Ha en underbar dag, och Tobias... Jag tänker på dig, haha. Puss på er!

Fredag

Då var det fredag igen! Skrev precis ett inlägg men firefox fick något i sig och det försvann, så avrundar detta snabbt och gott! Det är otroligt skönt med helg, och jag är inget annat än glad. Tänkte nämligen inte skriva så mycket utan jag lägger in någon/några vinter bilder som blev tagna igår, dock inget redigerat men tror ni överlever ändå! Vädret var ju som sagt otroligt underbart och himmelskt vackert! Så, ha en underbar fredagskväll/natt samt en bra start på helgen. Skriver förmodligen till morgonen, puss på er!








Tisdag

Denna dag har varit mer än en okej dag, med andra ord mycket bra. Har fått göra en hel del, helt okej skoldag, köpt en julklapp och fixat och donat helt enkelt. En sån dag som alla behöver, att inte göra något men ändå göra mycket. Och det är inte bara saker jag gjort, utan julmusik har spelats högt i högtalarna. Dock tror jag att grannarna kan ha hört min och mammas körsång till låtarna, lät underbart... I vilket fall, en dag att minnas :)
Imorgon är det en kort dag i skolan, men ändå den mest innehållsrika dagen. Med andra ord mest lektioner, har ungefär 5 minuters rast efter varje samt lunchen då. Men eftersom att den är kort och att det är roliga lektioner så går dagen fort och man har roligt!
Nu måste jag skriva sista orden för Ugly Betty börjar strax, ska dessutom hänga in min Canadian Goose jacka igen. Mamma försökte fixa den i resåret men men, skit samma! :) Ha en underbar tisdagskväll, puss på er alla!

RSS 2.0