Fråga inte

Har egentligen ingen riktig lust att skriva, så fråga mig inte varför jag gör det ändå. Idag var jag som sagt i Lidköping, en fin stad egentligen. Har egentligen inte förstått det, eftersom jag varit där så mycket men nu när man mer är där för andra saker än kalas och träffa släkt så uppskattar man mer staden. Jag fick iaf köpt: ett tredje chinos, en halv lång t.shirt och ett linne. Hittade dock inga jeans, så får väl sticka ut till Överby när jag själv tillåter. På vägen hem åkte vi förbi Garddis, Jessica ville dit och Erica ville fota så det blev en sväng dit. Det var väldigt fint där, har faktiskt aldrig varit där när det är kyligare(förutom sommardagar med mycket vind). Vi fick till ett par bilder, och jag har precis lagt in dom på datan. Mer än det har inte hänt idag, somnade dock en timma för en stund sen. Att jag alltid gör det när det är som mest opassat. Ska upp tidigt imorgon med, dock inte lika roligt. Begravning som gäller, mer på det ämnet behöver vi inte gå in på. Men nu börjar filmen igen, får ta och se klart den sedan besöka sängen. Hörs, hej!

Dåligt och onödigt inlägg.



Rosa rektangulär

Min dag har spenderats med en rosa rektangulär hårddisk. Jag kan nästan tro att den redan är full, men tekniskt sätt går det nog inte. Har suttit i fem timmar och bara matat in bild för bild, samtidigt som jag uppdelat allt i olika mappar. Jag har gått från dator till dator och nu sitter jag vid min "slutstation". Alltså vid den tredje datan, som också bär på mest bilder.  Men någon gång måste ju detta börja, så jag kan använda min ena laptop igen. Den är helt fullproppad av bilder och därför helt sjukt seg. Men men, morgon dagen har andra planer. Jag ska upp vid halv nio och halv tio ta vägen till Lidköping. Fick ett härligt erbjudande från Erica, så imorgon blir det shopping om jag får bestämma. Hoppas dock att min ekonomi har höjts en aning, måste rensa min garderob och bygga upp nytt så. I vilket fall kommer vi hem runt fyra och då blir det Överby med mamma om planerna inte ändrats. På kvällen vet jag inget som händer, vi får väl hoppas på att Jesper tar svängen förbi :) Men jag får nog förberedda mig för sängen, klockan börjar ticka mot en ny dag och min kropp mår inte helt perfekt. Vet inte varför, men jag börjar nog få någon trevlig förkylning. Innan sängen får jag nog köra en omgång bubble shooter! Jag vet, ibland blir jag ett barn. Såsom mina föräldrar, uppe till halv två. Sådan mor, sådan dotter! Natti natti

Söndag

Nu är man tillbaka, eller jag vet faktiskt inte. Tänkte bara skriva några rader, så att ni vet att jag fortfarande står på benen. Kanske ni redan vet, men detta blir en förstärkning för minnet. Mina dagar har spenderats med mycket jul i huset, har gjort en aning saker men inte för mycket. Min jul har varit väldigt bra, dock jobbade min mamma så att julklapparna blev sent iår. Men dessutom kom Karin och Jesper vid halv elva på kvällen som vi inte var helt medvetna om. Jag har inte så mycket mer att säga, hade tänkt att krypa ner under täcket och se en film. Jag fryser som jag vet inte vad, tror jag börjar bli lite smått sjuk. Passar väldigt bra till nyår, men men. Ha det bra, skriver väl kanske innan årskiftet annars så nästa år. Hej hej!

Ett tag

Kommer nog inte skriva på ett tag, hör av mig när jag orkar och känner för det. Det har hänt saker hit och dit, mer behövs inte tas upp.

Mamma, jag älskar dig. Finns här<3

Puuuh!

Puuuh! Inte Nalle Puh utan ett suck av lättnad. Jag är nämligen äntligen klar med mitt fördjupningsarbete i No. Jag har skrivit som en galning nu på det sista, men jag är nöjd över reslutatet. Visst har det varit kämpigt och allt, men nu kanske man kan ge lärarna en syn i vädret till att man kan vara duktig. Dagen har dock inte bara varit till att plugga, utan jag har varit i stan också och kollat på linne till lucia imorgon. Om ni vill ha ett gott skratt imorgon, kom till Fridaskolan mellan halv nio och kvart i tio. Då finns jag där, i vitt linne, glitter i hår och vid midja, dessutom med en röst fylld med sång.
Måste avsluta, maten kokar av värme och måste ätas upp utan av någon hungrig person. Känns som om jag skulle passa under den kateogrin. Ha det bra, hörs.

Hemsk, skön, hatfull

En hemsk natt, en skönt natt som har bidragit till en hatfull situation. Natten mellan måndag och fredag hade jag hemska drömmar. Jag, Hannes, Karin och några fler(kommer inte ihåg ansiktena) var vi vid ett gammalt slott/källare och blev jagade av gamla mördare. Alltså ungefär riddare, vi gömde oss bakom en stor sten sedan kom en bil med några utav våra kompisar och så skulle dom ha picknick typ, men vi ville hellre åka hem. Ni fattar inte va? Det var ungefär det jag ville visa, man förstår inte sina drömmar. Inte denna iaf, tankarna går fram och tillbaka, hit och dit. Men men, tisdags morgonen började dessutom hemskt. En otroligt smärta fastnade mellan axel och nack/halsen. Det bara krampade och jag började faktiskt nästan gråta(mes?). Fick gå med en halsduk virad runt min hals hela skoldagen och hemmet bara lockade mer och mer. Nackspärr blev helt enkelt den dagens ord, detsamma gäller denna. Trodde att lite sömn och vila kunde släppa på besvären men nej. När jag vakna kändes det väl som dagen innan, men förut. När jag skulle göra det sista på min halsduk så blev hela nacken stel och nu bara det värker. Inte riktigt någon känsla man vill känna varje dag, får väl hoppas på att den försvinner inom kort innan jag blir tokig. Dagen igår spenderades först men lite julkapps tittande med mamma och Malin. Hittade iaf en till söte, sedan lämnade vi mallan. Efter det blev det en snabb "middag" med chicken bits, pommes och gurksak, och mamma tog kebabtallrik. Sedan träffade jag pinglan i stan, köpte en till julklapp och sedan tog vi en mysig liten fika. Pratet bara öste på, en härlig eftermiddag. Runt nio kom jag hem, då blev det prat med mamma och sedan vid tio blev det faktiskt sängen. Helt utslagen, somnade nog på en minut. Denna dag vet jag dock inte vad som kommer hända, antingen bussen hem eller till stan för att köpa linne till lucia. Har ju det traditionella lucia tåget i våran skola, annars blir det nog hem till sängen en sväng. Borde dessutom skriva några meningar på min fördjupning inom NO. Den ska vara inlämnad senast på fredag, hur lång ska den få bli? Nu måste jag faktiskt skriva lite om mitt projekt i slöjden, sedan blir det hamburgare i maten! Äntligen lite vettig mat som är anpassad till de nuvarande ungdomarna. Ha det bra, hej

Kort men gott

Nu ska jag sova, och imorgon är det simning. Jag längtar efter att jag får vakna! hmm

Britney Spears

Klockan är strax fem i halv ett, och jag är vaken. Det är inte likt mig, jag brukar somna runt halv tolv och vakna runt elva nästa morgon. Men ack ack, idag kanske jag somnar en timme senare denna gång? Oftast brukar jag inte ha något att göra, så det är därför jag somnar tidigt (ta inte detta som om jag inte har några vänner, för det stämmer då inte). Det är nämligen så att när en vecka i skolan har gått, börjar jag varva ner och på helgen förvandlas jag till en otroligt trött Mathilda. Men idag, då var det något annat som höll uppe mig. Det var en "dokumentär" om Britney Spears. Vet inte hur jag ska formulera det men det handla helt enkelt om henne. Jag kan bara säga er, jag har aldrig någonsin ändrat en uppfattning så snabbt som på mindre än en halvtimma. Jag har haft samma uppfattning om henne som nog hälften av er också har/hade. För mig var hon en "psykiskt" sjuk kvinna. Alltså hon mådde helt enkelt inte bra, hon gick på droger och annat otrevligt. Men en kväll/natt/morgon som denna, har jag insett att hon mått skit pga all press. Hon kan inte gå utanför dörren förens 20 papparazzi är bakom henne, man tror själv att man skulle klarat det hur galant som helst. Att bara gå ut och låtsas som inget, verka som vanligt och leva som vanligt. Inte ge ut skvaller och annat, men tyvärr är inte livet alltid så enkelt. Kändisar lever i ett helvete, eller några utav dom och där är Britney inräknad. Jag är inget fan av henne, men nu efter detta program beundrar jag henne verkligen. En sådan stark kvinna måste någon gång få lysa, inte lysa av lögner utan hur bra hon egentligen är. Jag hoppas programet går i repris så er som missa det, kan se det. Man får inte bara en inblick i hennes liv, utan i sitt eget. Hur bra man har det, hur ofta man klagar, hur elak man egentligen kan vara emot folk. Stå på dina egna fötter är mitt ord för denna dag. Det är ett ord man borde bära ifrån sin födsel till sin död. Men nu knackar John Blund på min axel, ha en bra morgon/natt eller vad det nu är. Puss

Sur? Ja!

Denna dag har varit bra, tills jag nu skulle gå in på hemsidan och kolla på vilken utav klänningarna jag skulle beställa till jul och nyår. När jag nyss gick in där, är alla tre borta! Fan, tror ni jag är lite sur eller? Jaja, får väl dra någonstans och hitta en. Nu finns inga gränser på budgett, den bästa jag hittar blir det helt enkelt! Aja, nu ska jag se på : My super sweet 16.
Ha en bra dag, själv ska mitt uhmör försöka bli en aning bättre. Hej!

Date med kudden

Nu ska jag alldeles strax ta en date med min kudde. Jag sak upp halv nio imorgon, och ta halv tio bussen till stan som det sedan gäller prao. Idag var jag på överby, hittade inte det jag sökte men ett par skor fann jag. Får visa min mor dessa någon dag, helt plötsligt sa hon idag att jag behövde ett par varma skor. Som hon nyss sa att jag inte behövde ha, vem tackar nej till ett sådant erbjudande? Det gör inte jag, men klänning/tunika till jul och nyår hitta jag inte. Blir nog till att beställa det istället, vet inte vilken bara. Det står mellan en svart, en blå och en rosa. Jag får väl se, morgonen består nog inte heller utav många ärenden. Skulle egentligen träffat Alexander men han behövde plugga, jag borde kanske också sätta mig ner och göra klart det sista? I vilket fall ska jag gå och ta bort mitt smink en tid som denna. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, hörs!


Detta stämmer korrekt!

Äntligen

Nu är jag äntligen klar. Efter att jag skulle gått upp halv nio men försov mig till halv elva har jag ändå hunnit med att göra mina två SO-uppgifter och är nästan klar med min labbrapport. Jag ska snart skriva klart de sista meningarna sedan måste jag hoppa in i duschen och göra iordning mig för färden till stan. I stan ska jag nämligen vaccinera mig igen, efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Antagligen lite träning så att min rygg kan bli en nivå bättre.  Kanske blir en sväng till Överby också mer Erica, om hennes plugg tillåter och om jag slipper att vänta i en timma på att komma in och få sprutan. Nu måste jag faktiskt dra mig, behöver springa till duschen nu. Men är lika pratsjuk som jag var igår, kanske blir ett senare inlägg också. Har dessutom fått min prao igen, känns skönt faktiskt. Ha en bra eftermiddag! :)

Leka med elden

I en tid som denna har jag nyss kommit på varför barn inte ska leka med elden! Jag har bränt mig på brasan när jag skulle lägga in mer ved så mitt finger bultar och är rött, sedan för ungefär två minuter sedan började jag så klart leka med alla ljus jag har tänt här i köket. Med plast ifrån min polkagris började jag smälte det som sedan började brinna, som jag sedan försökte blåsa men släckte istället tre ljus och gjorde så att lite av elden for ner på bordsunderlägget. Med en liten dos utav panik fick jag släckt det och sitter återigen nersjunken på stolen och lyssnar på julmusik. När jag väl har jul i tankarna kom jag på att, vart tog de där géle ljusen vägen? Jag hade alltid ett rött sånt ljus i skolan, men nu på säkert två år har jag inte sett ett ända. Kanske har man växt ifrån det? Eller tillverkas dom bara inte längre? Jaja, nog talat om ljus. Min dag har som sagt spenderats på Fridagymnasiet. Började med en uppstigning vid halv sju, det konstiga var att jag var pigg! När jag la mig igår trodde jag att Karin skulle fått släpa mig upp från sängen men ack ack. Det blev nästan tvärt om. Vi gjorde oss iordning och sedan åt vi frukost till julkalandern. Fy fan vad dålig den var. Inte för att jag brukar se den men man måste ju se något avsnitt i vilket fall. Detta må vara det första och det sista. Dagen som studiebesök blev till att vara med på Samhäll A, som han då ska spara mitt arbete som dock Amanda och Karin skrev haha. Dagen fortsatte med filosofi, lunch, religion och sist men inte minst matte c. Som jag tror att jag somna på, kanske endast var någon minut men sjutton vad trött jag blev där ett tag! Dagen har inte spenderats på många mer ställen än hemma, jag har sett på tv, dator och bara vara allmänt seg. Men såna dagar får man också ha! Tyvärr tror jag att min prao inte kommer funka! Hon jag skulle vara hos har tyvärr blivit sjuk, jätte rolig timing må jag säga. Har slitit som en varg för att skaffa en till, ska ringa Jessica imorgon. Så morgondagen får helt enkelt förbli en pluggdag. Det är sjukt mycket i skolan nu det sista, så måste verkligen jobba huvudet av mig. Kanske inte riktigt av mig men försökte hitta ett starkt uttryck. Har inlämning inom: SOx2, NOx2 och det är inga lättgjorda arbeten. Eller en labbrapport men resten är fördjupning som man kan få sitta en hel dag med. Svin kul kan jag verkligen säga. Har dessutom lite matte att jobba med så jag ska inte vara rädd att dagarna inte används. I detta inlägg denna dag används också otroligt många ord, jag har väl ingen direkt förklaring men jag kan säga att jag är redigt pratsjuk! Det är nog så sjuk som jag kan bli, men för erat bästa så att ni inte blir smittade(det finns inget så kallat botemedel till denna sjukdom) borde jag kanske avsluta. Ha en trevlig kväll, jag lär skriva imorgon när jag tar en liten rast ifrån allt arbete. Adjö!

Jag har blivit duktig att få med bilder på inläggen nu. Grattis!

RSS 2.0