Under my umbrella

En gnutta bättre i kroppen, vilket resulterar till en tur till Malmö! 19:30 står Rihanna på mitt schema i Malmö Arena och om jag längtar! Nästan väntat ett år på denna dag och nu är den här, en av mina absoluta favoriter ska jag få se på scen och jag är mer än glad!
Hemfärden blir imorgon på dagen någon gång, och jag kan lova er alla att jag tänker njuta även om sjukan inte gett sig! Så vi hörs imorgon, för nu ska jag alldeles strax bege mig mot Skåneland!

FRISK

Jag har intalat mig själv att jag ska bli bra, jag måste! Imorgon kommer jag att få se en av mina favoritartister och det kan jag bara inte missa, så jag är frisk, jag ska bli frisk, även om jag blir jättesjuk efter resan till Malmö! Adjö, nu ska jag äta vitaminer i alla sorters perspektiv!

Rihanna

Dags för mig att ställa mig i duschen och försöka bli ren och fin, och även få bort värken i min rygg.
Och jag måste verkligen bli frisk nu! Rihanna på måndag och det får jag inte missa, då vet jag inte vad jag gör :(

Friday

Det vägrar ge sig och efter ett besök hos jourcentralen fick jag inte någon hjälp. Men mamma jobbade och fick tala med en doktor som sa att jag ska äta betapred, pencilin och fortsätta ta ailosen. Får hålla tummarna att jag blir bättre nu! Högskoleprovet blir inte av för min del heller, jag orkar inte och som mamma säger. Jag har fler chansen och ingen vinner på att jag befinner mig i salen och bara mår skit.
Nej, nu ska jag fortsätta kolla tv och få tag på min pojkvän. Ha det bäst :)

Högskoleprovet

Sjukan vill inte ge sig och jag börjar bli orolig. Det blir förmodligen besök på jourcentralen ikväll för att se om jag kan bli bättre, men det jag verkligen är orolig för är högskoleprovet som jag inte vet om jag kommer att klara. Jag gjorde det förra året och vet hur jobbigt det var, och nu när jag mår såhär så är jag lite orolig om det verkligen kommer att gå.

Nej, nu blir det vila. Hoppas ni har det bra :)

Alive

JA, jag lever faktiskt! Har bara legat och vilat hela veckan och känner mig faktiskt inte särskilt bättre men men, vad ska man göra? Får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon, tänkte i vilket fall gå på en lektion.
Men, vad ska jag mer säga? Jag har ingen inspiration eller lust eller ork eller någonting, utan jag vill bara fortsätta att ligga under den goa filten och kura ner mig med kuddarna. Ha det så bra, så skriver jag så fort jag orkar igen :) Puss puss!

Old picture

Hösten 2009

Present

Jag har ett problem, jag har inte köpt present till min mamma än och IMORGON är hennes födelsedag! Jag som aldrig har svårt med presenter har helt enkelt fastnat idag och kommer ingen vart i mitt tänkande. Vad ska jag köpa? :(

Förkylning

Dålig bloggning jag vet, men ibland så får ma helt enkelt tänka över vad som är viktigast. Just nu ligger jag helt utmattad i soffan, orkar knappt röra fingrarna på tangenterna. En förkylning har återigen slagit mig omkull... Man kan ju undra om jag någonsin blir frisk, dock har det blivit bättre än för ett år sedan, eller var det två? Då jag ständigt var sjuk, men fick ju svar på att det var mina bihålor som spökade och nu vet jag hur jag behandlar dom på rätt sätt. Men ändå blir jag sjuk, börjar bli tröttsamt... Men men, man får ta det som det kommer! Imorgon får jag i vilket fall försöka plugga lite då det verkligen behövs!

Dags att återvända till tvn:s värld. Ciao!

Förstående

Ibland måste man prioritera, och jag har valt annat framför bloggen under några dagar och kommer även att göra det några dagar framöver. Jag anser att vissa saker är viktigare att prioritera just nu än att blogga. Hoppas ni förstår, sov så gott! :)

Favourite

Mumma, nu blir det egenbakad blåbärspaj med vaniljvisp och hallonsaft! GOTTTTT

Tatto

Jag har blivit förvirrad med det där med tatuering. Jag har varit fast vid en, tingeling på foten, men ju mer jag kikat runt ju mer har jag fått andra tankar. Så vad ska man välja?

Sugen på något liknande, men med en annan text såsom: Be strong

...

Allt detta drama, och jag har lovat mig själv att inte bli likadan. Jag ska bli bättre och göra saker jag mår bra av

Baldersnäs

Klockan halv elva imorse fick jag order om att följa med till Baldersnäs. Eller order och order, men förfrågan i vilket fall! Vi åkte dit för att gå på, tro det eller ej, julmässa. Lite tidigt va? Men jag, Karin och Kikki var förrförra året på Kobergslott på julmässa och nu var dom i Baldersnäs. Det var i vilket fall mysigt men helt enkelt för tidigt!
Men men, ikväll vankas det utgång om inga förändringar sker. Jag och Linn har i vilket fall bestämt oss för detta!

Kanske borde göra något vettigt, hänga in alla kläder i garderoben? Eller nej... Det får vänta :)

Rosa bandet

Mötte upp mamma på överby efter skolan idag! Blev lite shopping och ja, bara haft roligt tillsammans.
Fick med mig ett par chinos, ett par svarta byxor, ett par typ mörkgröna byxor, en blus och ett linne! Och igår blev det två tunikor som fick följa med mig hem :)

Köpte även ett rosa band, alltså Rosa bandet.


Den tredje är min. Jag tycker det är riktigt kul att dom designat tre kvinnliga och tre manliga modeller, och olika design på alla! :)

The cake

Har jag visat min födelsedagstårta? Har helt glömt bort om jag visat den för er, och nu har det ändå gått 1,5 månad sedan den blev uppäten!






Fotografering

Dagen idag består av skola, ska snart ge mig på ett "rollspel" vid namn minister för en dag. Man ska alltså styra ett land och utifrån olika förutsättningar bestämma hur man ska styra landet osv. Inte allt för roligt, men obligatoriskt.

Vad som mer står på schemat för idag är fotografering med Karin, vart vet vi inte än men lite höstbilder skall i alla fall knäppas. Det gäller även att vi gör det rätt så tidigt, eftersom att det börjar bli mörkt redan vid sju nu för tiden...

Så ser min dag ut, kanske har jag turen att träffa Alex också men det beror på hur han mår idag :)


Bild från 2009, fotografering med Karin och bror min

Lyckligt lottad

8 månader med min man idag, vad kan man göra mer än att gå runt med ett leende på läpparna?



Tisdags mys


Saknaden

Kan inte beskriva saknaden till detta land, till vår resa. Jag måste tillbaka, så enkelt är det



















Du & Jag

Jag glömmer det aldrig, det är som inristat i mitt hjärta. Du är som mitt hjärta





Dresses

Jag är ute efter några snygga tunikor, lagom varddagliga som passar till allt! Det är vad som saknas i min garderob och när jag går ut och letar efter vad jag tänkt mig så finner jag inget liknande :/ Några tips vart man kan hitta dessa skönheter?

Happy

Jag är lycklig, har världens bästa familj, absolut världens bästa pojkvän och världens bästa vänner. Jag älskar er alla!

Sängen

Då ligger man återigen i sängen, den ständiga platsen. Känns som om det är här jag bor, men kanske är det bäst för tillfället? Jag orkar ju ingenting annat och mitt humör går inte att styra, därför verkar sängen vara den bästa platsen just nu.

Nej, nu ska jag fortsätta se på tv innan jag låter ögonlocken falla. Sov så gott när ni ska göra det, annars ha en underbar kväll! :)

Bänk

Jag var i stan igår och skulle kika på denna bedårande sak, men ack ack så fanns den inte i butik! Jag har dock sett den tidigare, men hur ska jag nu få tag på den?

Lugnet

Ligger just nu i sängen och känner lugnet vila på min kropp. För en gångs skull är jag inte stressad på morgonen, kan vara för att jag skulle tagit halv åtta bussen men vid kvart över sju såg på mobilen att jag fick skjuts. Är inte "överraskningar" som de helt underbara? Känna att jag är klar, och kan göra vad jag vill i en halvtimma.

Så, vad händer en dag som denna? Det är en lång skoldag, vilket jag tycker är helt jag vet inte vad. Att man knappt har lektioner alla andra dagar i veckan men just på fredagar har man lektioner hela dagen och slutar inte förrän halv fyra... Men men!

Natti

Då min hals i princip dödar mig har jag bestämt mig för att lägga mig. Att inte kunna svälja eller någonting, det gör det inte värt att vara vaken. Så, godnatt! :)

GRATTIS GODINGAR!

Hipp Hipp HURRA! Idag fyller min älskling år! Mitt hjärtegull, min favorit, min pojkvän fyller idag sina 18 år. Så grattis till honom, och till dig min prins. Jag älskar dig!!



Även, Hipp Hipp HURRA för Jennifer! Min goa underbara vän som också fyller 18 år, så stort grattis till henne och till dig min raring! :) Glöm aldrig att du är betydelsefull!



Cupcake

Bara jag som tycker detta är så jäkla gulliga?

Onsdagssysslor

Jag har inte haft en enda gnutta av energi för att göra någonting idag. Jag åkte direkt hem efter skolan och sedan dess har jag bara gått runt och inte gjort ett skit, men jag har varken lust eller ork att engagera mig.
Min kväll kommer att spenderas ensam, då min mamma jobbar till 02:00 i natt och pappa kommer hem lite sent. Så vad ska jag göra denna kväll?
Slötitta tv
Äta vindruvor
Äta naturgodis(jag har blivit nyttig...)
Fixa mat, bakpotatis med skinkröra
Äta mer vindruvor
Slå in paket
20:00 Bonde söker fru
21:00 Grey's Anatomy

Ungefär det kommer jag att göra, eller "göra". Ska helt enkelt försöka krya på mig så jag är fit for fight i helgen! Nu ska jag fortsätta med kvällens sysslor, ciao! :)

Kura

Förkylningen vägrar ge med sig men jag krigande ändå igenom min enda lektion idag som bestod av religionkunskap. Efter det har jag bara legat, vilat och inte gjort ett skit. Jag tänkte snart kura ner mig i soffan vid mamma och se på lite tv samtidigt som jag tittar igenom ett gäng goa tidningar! När jag fått energi ska jag sätta mig i bilen för att finna lite smått och gott inför torsdagen! Pussss! :)

Inspiration

Dagen har bestått av att vila, vila och vila. Känner mig inte alls på topp men ska ändå försöka gå på min lektion imorgon, får helt enkelt se hur jag mår när jag vaknat!
Kanske dags att lägga sig igen också? Känner dock att mina inlägg för tillfället inte är alltför intressanta och roliga just nu, men har ingen insipiration överhuvudtaget. Kan hända att jag lägger in lite bilder på inredning framöver, vad jag har tänkt mig att köpa och så vidare.

2 oktober

Dagen har bestått utav att sova, vaknade inte förrän halv två, vilket betyder dryga 6 timmars sömn på dagen. Efter att jag fått välbehövlig vila började jag fixa i mitt rum, rensa i lådor och ändrat lite möbler och så vidare! Under veckan kommer jag även besöka Ikea för att få lite inspiration då jag inte riktigt vet vad jag ska göra med inredningen. Jag vet hur jag vill ha det, men inte med vilka möbler och annat därför behöver jag se lite ihopmonterade möbler innan jag kan fortsätta!



Back

Då var man tillbaka igen efter en händelserik vecka i Nederländerna! Kan sammanfatta den som innehållsrik, rolig, konstig och ja, annorlunda. Men det är värd att minnas och den har blivit betydelsefull! Jag har tänkt att skriva mer om den, men idag har jag inte tid då jag kom hem till ett ny tapetserat rum så jag måste fixa och dona en hel del!
Därför, hörs vi inom kort!

RSS 2.0