Kossan MUUU






Måndag

MONDAY, a new beginning! Och jag är glad, trots första dagen med skola på en vecka. Är ju trots allt ledig torsdag och fredag och sen börjar lovet! WIIHO :)




Dålig bild, men har summerfeelings och såklart har jag inga sommarbilder på min dator! Inte på denna datorn i vilket fall, så stå ut med denna :) Hugs&Kisses!

Söndag

I'm Back, in the "big" town Trollhättan. Och gud vad skönt det känns! Visst var veckan i stugan underbar men det är en sån skön känsla när man anländer hem igen! Få in den väldoftande och den spxiella hemma doften igenom näsan och att man sedan får sitta i ett stort kök och vid en stor tv. Sedan att jag åkte ganska snabbt till Göta för att träffa Victoria, Jonatan och Fredrik gjorde inte någon fluga förnär! Mysig och härlig kväll, och skönt sov jag inatt! Vaknade runt 11:10, dock sommartid så egentligen vid 10 men ändå... Lite sent men otroligt skönt, och väl när jag gått upp var både Jesper, Malin, mormor och morfar här på besök :)

Så ligger det till, har helt enkelt inte riktigt haft tiden för att sätta på datorn och skriva ett inlägg. Men men, bättre sent än aldrig? Nu ska jag i vilket fall försöka skriva lite på min svenska fördjupning och kolla på tv samt vara social med resten av familjen. Ha en bra eftermiddag och kväll :) Hugs&Kisses!

Fredag

DÅLIG UPPDATEEEEEEEEERING! Men igår var det migränen som knackade mig på ryggen, så var bara att acceptera det och skippa åkningen och istället ligga i sängen. Men men, skönt det med ibland förutom smärtan dock.

Men men, denna dag var dock väldigt bra :) Åkning för hela slanten hela dagen, både skidor och bräda. Och det gick suveränt! Dock inte mycket till skidåkning men det fick bli mer offpist och trixande. Det är kul det med! Samtgick snowboardåkningen riktigt bra, går ju suuuuuuveränt :)

Efter sista dagen i backarna blev det dusch och sedan gick vi ut och åt, väldigt gott och nu kollar dom på Så ska det låta och jag sitter här. Och imorgon blir det hemfärd, ska faktiskt bli skönt :) Men nu ska det bli tekokning och sen tedrickning, haha smart jag är. Så hörs förmodligen när jag kommit hem till Trollhättan igen, och det blir tyvärr inga bilder idag heller eftersom att jag inte sitter på min dator utan på min mammas. Så, stå ut kärt folk :) Fast kom på nu att vi la in några bilder på denna datorn så kommer nog en! Ha en väldigt bra kväll och natt, jag ska sova tidigt så jag orkar gå upp vid halv sju :) Puss på er goingar!


dålig fart hahaha

Onsdag

Mycket blå på både svanskota och knän, känner mig ganska mörbultad men ändå glad! Det går ju suveränt med brädan :) Och, hoppen går också bra, fast med skidor då haha. Så jag är nöjd över dagen, en lång skid/bräddag men det var det värt.

Har skrivit på detta inlägg i snart fyra timmar, men inte insett att jag kanske borde bli klar. Så det får bli ett kort inlägg, men som ordspråket, kort och gott :)

Sov så gott när ni väl ska göra det, pussar!

Tisdag

Dålig uppdatering, jag vet! Men har varit helt död exakt hela dagen, började med att vi kom ut rätt sent i backarna. Sedan var vi trötta efter ca.2 åk då vädret inte heller var någon höjdare och ingenting stämde. Men vi bet ihop och itllbringade en del tid i Funparken istället. Sedan vid ett-halv två fick det räcka då vi verkligen inte orkade stå på skidorna längre. Sen åkte vi hem, åt pannkakor med grädde och sedan somna alla i en timma. Otroligt skönt! Känslan att veta att man får sova när man är som tröttast är otroligt. Efter det var det dags att ta sig mot uthyrningen, dags för att hyra bräda! Efter många olika provningar av skor fick jag mig ett par, otroligt snygga dessutom! Direkt ut ur en oöppnad låda. Och lila var dom, lite granna iaf. Vilket Mathilda aldrig tackar nej till ;) När vi sedan kom hem gick vi i princip direkt ut till backen, eller ja backen som är vid oss. Där provåkte vi lite så vi kom in i det igen. Säger bara att mitt knä har en centimeter tjock buuuuuula. Men jag överlever, utmaningar är roligt! Och efter en lång och skönd dusch samt mat i magen så sitter jag här. Försöker göra så att min hjärna samarbetar, behöver få lite Geografi gjord men ack ack. Den vill hellre skriva ett inlägg på bloggen, så jag tillät den det. Men nu är det dags att ta sig i nacken, har bara en förklaring/fråga kvar! KÄMPA :)
Tog i näst intill inga bilder heller så ni får någon från igår eller söndags. Det får duga för idag, hörs imorgon alla gosingar! Puss på er :)


Bilder dag2

Dag 2:






fräknig kines


snygg far och dotter


Där är den, den förbaskade men härliga Rännan. 47grader, vad finns mer att säga?


Det får räcka för denna dag, godnatt på er! Hugs&Kisses!

Måndag

Med röda, torra och irriterande ögon, med rosigt, varmt och fräknigt ansikte sitter jag här återigen, efter den andra dagden i backen. Och jag kan lova er alla att det var en underbar dag, fylld med solsken, underbar snö och bra backar samt bra åkning. Helt enkelt en fulländad och lyckad dag! Snön var som jag skrev underbar, igår var det ju isigt men idag hade det överstalaget smält och det var mycket bra snö för skidåkning. Kan också säga att Rännan, som är en otroligt brant backe, såsom chocken i Idre var underbar att åka! Trots 47grader lutning gick det som smort och vi åkte den inte bara en gång, utan två. Då är den bra, med tanke på att man brukar ha en stor klmp i magen, darriga ben och en rädsla när man åker. Men inte idag inte! Det gick också bra med allt som har med trix att göra, så nu har jag åkt igenom näst intill hela Funparken så rädslan är över och modet har kommit. Därför blir det mycket åkning där imorgon, dessutom är min pappa väldigt duktig måste jag säga! Han railar på de medelsvåra railsen samt hoppar han på medelhoppen. Inte illa av en 45:åring va? Tycker inte jag iaf :) Så, det är väl i stort sett min förmiddag. För vi åkte ut i backen runt halv elva, elva och kom tillbaka runt halv tre. Då serverade mamma oss oboy med grädde sen var det bara att knyta skorna och promenera till affären. Sjukt underbart väder måste jag säga! Och det känner jag i ansikten.... Det stramar och ter sig, alltså mycket sol har vart på mitt stackars ansikte, men det ska vi inte klaga på :) Imorgon kommer det förmodligen snöa en del också, i alla fall enligt prognoserna men just nu är det i stort sett klarblå himmel om man kan säga det på kvällen. Men det är iaf näst intill inga moln och en skimmer fyller himlen. Så, vi får väl hoppas. Vi har i vilket fall haft två underbara dagar så det är jag nöjd med :) Nu ska jag dock ta tag i lite Historia uppgifter sedan lägga in lite bilder från idag. Vet ej när det händer men under kvällen. Ha en bra kväll!

Klänningar


Ida Sjöstedt 1399kr Nelly                                          Mango 349kr Nelly


Lipsy 799kr Nelly                                                      Vila 299kr Nelly


Jeane Blush 279kr Nelly                                     Rare Fashion 349kr Nelly


Stylebystars 449kr                   miniatyrbild på ryggen           Stylebystars 449kr


John Galliano 1999kr Bubbleroom           Classified 599kr Bubbleroom   


Stylein Mariprosa 1199kr Bubbleroom Bubbleroom(märke) 299kr Bubbleroom


Det får räcka för idag, vi hörs imorgon igen! Sov så gott när ni nu ska göra det, kul med alla nya läsare! Kram på er :)

Bilder söndag















Allt för denna skiddag, kommer upp lite snygga fest/varddagsklänningar inom kort!

Söndag

Då vart man i stugan igen, hemma efter en skön dag i backen. Dock väldigt isigt och bara det gör det lite tråkigt och framförallt jobbigt! Men solen sken och det gjorde mödan värd :) Med andra ord väldigt bra, men självklart finns det saker man önskade var bättre precis som med allt annat. Var dessutom ute på eftermiddagen med kameran(väskan) på ryggen och tog kort på vyerna osv. När ändå solen var uppe så var det det som stog högst upp på prioriterings listan. Och min älskade pappa tackade inte nej till det heller så det fick bli en fotosession på eftermiddag. Inte helt fel enligt mitt tycke! En del bilder kommer upp inom kort, ska bara orka resa mig och hämta kameran med sladd. En svår utmaning enligt mig, men det får funka. Ska innan det bara skriva lite på alla läxor jag har med mig, men orkar jag? Nej, men måste jag? Ja, så bara att bita i det sura äpplet och kämpa. Förstår dock inte Historian, men det löser sig väl :) Ni får ha en bra dag under tiden jag pluggar och laddar upp bilderna. Så, ta vara på dagen kära läsare!

Glee

Bara jag som blivit kär i programmet Glees låtar? Sitter och stampar i takt och sjunger för mig själv. Det är så man roar sig här i Härjedalen, mor och far kollar nämligen på något icke så bra program så jag har stängt in mig i mitt rum och spelar järnet. Eller kanske inte, men jag sitter i alla fall här i närheten och sneglar ständigt ut mellan gardinen genom fönstret för att försäkra mig att ingen björn är i närheten. Och jaaaa, jag vet att björnar sover vid denna tidpunkt på året men jag tror inte ni kan förstå hur rädd jag är för de lurviga djuren! Visst är dom söta, men fyfan vad otäcka. Usch, det och hajar! Nog talat om djuren, dags att bli människa igen. Jag är ju trots allt 16 år? Och fyller faktiskt 17 plus att jag bli faster i sommar, då ska man inte vara rädd för att en stor fet äcklig björn ska stå vid fönstret i Mars då de sover sin djupa sömn. Jaja, nu ska jag försöka hämta mig lite chips och dricka! Hade tänkt att gå upp runt två kilo denna veckan, för då vet jag att jag ätit tillräckligt med onyttiga saker ;) Det är ju trots allt fjällen när man äter sig fet på onyttiga saker och ting! Så, bered er på att jag rullar hem :) Men ha en underbar kväll och natt, roligt med fler läsare som kikar in också, FORTSÄTT! Puss =)



Glee - Don't stop believin'

Framme

Då vart man i stugan i kära Lofsdalen, efter sju timmars biltur nådde vi fram vid 14:15, och om jag tror rätt var jag vaken ca 1 timma på hela resan. Varför inte? Tiden går ju fortare när man sover haha. Men nu efter att vi ätit, bäddat och plockat in alla kläder osv ska jag alldeles strax ta mig en skön dusch och sen basta och läsa Cosmopolitan! Kan det bli bättre? Knappast, fast egentligen kan det ju det. Saknar ju alla där hemma, men behöver en vecka vila och framförallt skid och snowboardåkning och verkligen tid för plugg! Känner att jag begör gör en hel del, så att jag kan känna mig lugn och trygg sen. Ett helt läxfritt lov, det är ju mer än underbart! :) Så, kära läsare... Jag drar mig till duschen ( jag DRAR), och skriver antingen ikväll eller imorgon. Får se vad som hinns, skas och orkas :) Puss på er, ha en underbar lördagskväll!


Fredag

Dålig uppdatering, jag vet! Men varit fullt ös, och nu är det packning som gäller. Åker som sagt till vår kära stuga i Lofsdalen imorgon, ska bli riktigt skönt! Dock kommer resan, förutom skid och snowboardåkning bestå utav mycket plugg. Måste göra en hel del så jag känner att jag ligger i fas, och kanske till och med före. Det vore väldigt skönt! Så, så får det bli. Därför tror jag också att det kommer bli mycket uppdatering, nästan som en "dagbok" :) Får försöka med det, det kommer i vilket fall vara en del bilduppdatering eftersom jag har alla sladdar och mitt mobila internet med mig. Det blir nog bra ska vi se! Men nu måste jag fortsätta att packa och städa ordning på mitt rum! Hörs imorgon, eller annat. Puss på er :)


Göööötlaborg

Snart avfärd mot GÖTTTTTLLAAABORG med vickepicke, hur ska detta gå? En galen blondin och en lika galen brunett? Well well, det löser sig. Det gör det alltid, men shopping ska det bli! :) Ha en trevlig dag, för det ska vi ha! Pusss och kram

Mat(h)ilda

Bara så att ni vet, det är 26 minuter kvar på 14 mars, alltså min namnsdag! Dock stavas det fel i almenackan med tanke på att jag stavas med h... Ville bara meddela det, godnatt alla godingar! :)


Bild från förra våren, soooool och vääärme

Söndag

Det är söndag, fast egentligen lördag eftersom det är hemstudiedag imorgon! Riktigt skönt må jag säga :) Då blir det till att spendera dagen i Göteborg, med älskade victoria. Kommer bli en höjdare, kan inte tro något annat när det är hon och jag i farten haha!
Och min bror har fixat så att jag äntligen kan använda mitt mobila trådlösa! Känns ju ganska underbart om man säger så, det tog ett tag men nu är det fixat. Så därför kan jag ta med mig min kära maaaaacbook till fjällen på lördag :)




Photobooth

Jag är trött, bevis:







En annan dag...:



Det får räcka, väldigt mycket räcka! Bjuda på sig själva kallas det...

GODNATT!

Ordna

Märker att min stilmall är lite dålig med tanke på att bilderna inte syns i fullstorlek, alltså "inläggsplatsen" om ni förstår mig rätt. Ska försöka fixa det så fort som möjligt! Måste bara försöka minnas tillbaka hur man gjorde haha, jaja det löser sig. Ville bara säga det så att ni förstår vad det är när bilderna ser lite konstiga ut!

Fredag

Freeeeedag, riktigt härligt! Äntligen börjar solen vara framme varje dag vilken livar upp mitt liv till tusen. Riktigt riktigt riktigt skönt :)

Ha en underbar kväll, nu ska jag fortsätta äta chips med dipp och se Solsidan! Pussar :)

Foto 100307

Då var man nyvaken, att man alltid ska kunna somna vid sämsta tillfälle. Men men, skönt var det och snart blir det till att smaska i mig massa våfflor. MUMS!
Det var förresten en väldigt skön promenad då solen gästa mig hela vägen, fram och tillbaka. Tyvärr blev inte idéerna så bra på kort men men, hittade lite annat smått och gått på vägen. Tyvärr funkade inte mitt redigeringsprogramm som jag ville heller så ni får ett litet smakprov oredigerade bilder :) Men bättre än inga alls, inte sant?











Helt klart inte några jättebra bilder men de får duga för den fotopromenaden jag tog mig idag, inte illa med tanke på att det jag egentligen skulle ta blev misslyckat så :) Men får försöka fixa till programmet så jag kan göra dessa bilder lite bättre! Puss så länge

Söndag

Nu ska jag alldeles strax ta mig ut och fotografera! Har ett par idéer, men får se om det blir bra. Lite annorlunda och komplicerade samt med mycket jobb bakom. Återkommer när jag är hemma igen, och när jag redigerat klart bilderna. För det kommer att behövas! Ha en underbar förmiddag, nu ska jag gå och träffa solen! :)

Fotoblogg

Ja, jag är redan tillbaka! Visst är ni förvånade? I vilket fall jag! Men jag har en idé, eftersom att jag fotar en hel del tänkte jag att denna blogg istället ska bli lite mer fotoblogg, visst kommer jag skriva vissa dagar men varför inte dela med sig av något man tycker om? :) Och jag har dessutom bestämt mig för att bli bättre på att fotografera, alltså göra det oftare och bredda mina kunskaper. Så, nu ska jag försöka med denna idén så får vi väl se vad ni tycker om det och hur bra det går för mig. Men man vet aldrig förens man testat! Börjar därför med en bild, från mars 2009, vid Gaddesanna.


Lördag

Vet att jag varit riktigt dålig det sista men denna veckan har jag varit sjuk och igår var det fullt upp. Men idag sken solen och det är med den jag har spenderat dagen med! Varit ute sedan elva i morses till ca tre och efter det åkte vi och kollade på min brors match runt fyra :) Med andra ord, solen har varit min partner. Tycker att man borde ta vara på chansen när det kommer, försöka få till lite vårkänslor och spendera dagarna rätt :)
Så det är vad jag har gjort idag, skulle egentligen åkt på fest nu också men kände inte riktigt för det, så fick bli en hemma kväll. Kan behövas, att bara umgås med sig själv, det är också skönt.
Så, nu ska jag se vidare på filmen World Trade Center, kanske hör av mig imorgon. Hoppas ni står ut alla godingar där ute! :) Puss på er

Torsdag

Nu mår jag bättre, både fysiskt och psykiskt. Varit sjuk nu hela veckan, eller hållt på att bli i vilket fall och varit hemma ons och tors, men tror att jag tar mig till skolan imorgon. Vi får väl se hur det blir, lilla Patrick går förmodligen sista dagen imorgon så vore bäst om jag kunde åka dit och säga hejdå till en av mina favorit pojkar! Får nog bli det med andra ord, men början 13:20 så funderar på att träffa Bosse som kan ge mig sommarjobb i Smögen. Får hålla tummarna! Vore ju riktigt härligt att spendera sommaren där, inte för att jag aldrig är i stugan men ändå. Det vore härligt :) Men nu ska jag fortsätta se lite tv innan jag tar mig en kopp te och lägger mig till sängs. Ha en underbar kväll, puss på er alla!

RSS 2.0