Tisdag

Någon har börjat bli förkyld, och kan människan heta Mathilda? Jag tror tyvärr det, men jag kunde ana detta på grund av en sjuk familj har varit i mitt hem. Med andra ord, alla har varit sjuka förutom jag. Så får väl se hur bra jag klarar mig! Förutom det har dagen varit mycket bra, fast egentligen bara vanlig. Och för att minnas denna dag, har jag gjort ett super snyggt bildspel! Haha, enjoooy!
Pyssar och kyssar!

 


Söndag

Nu ligger man och kollar på ensam mamma söker med en chokladbit i handen. Hela dagen har nämligen spenderats med ved, förstår ni, ved? Jag åkte nämligen med min bror Jesper, pappa och morfar till min pappas morfar för att hämta ved. Så det har vi lastat på, plus att när vi kom hem var det jag som fick stapla allt. Men spela roll, det var skönt med en nypa luft! Jag ska inte skriva mer för jag vill se programmet så ni får ha en fortsatt bra kväll. Hörs imorgon, pussar!



En grym låt av Volbeat!

En tanke, flera tankar

"Tänk om" tankarna är värst



Just nu sitter jag och försöker få lite plugg gjort, har försökt att ge mig på Historia uppgiften ett bra tag men har aldrig orkat och försökt förstå. Men nu kände jag att tiden var inne för att ge den en chans. Och medan jag sitter här och skriver lyssnar jag på en låt som ger mig starka minnen. Och om jag hade vetat hur man sätter in en låt i inlägget hade jag gjort det. Men i vilket fall, det är minnen som rör en otroligt mycket. Så underbara minnen, minnen från sista terminen i nian. Det är saker man aldrig glömmer, alla dessa otroligt omogna skratt, skratten som gjort en på bra humör och har gett glädje till hela rummet, alla dessa ISP-tider på fredagarna då vi lyssnade på just denna låten och pratade om saker hit och dit, allt från himmel till gjord. Det var verkligen underbart, och jag ser det verkligen framför mig. Och jag kan lova er alla att då var det kärlek i rummet, men nu. Ca tre månader efter, det är då man känner att man saknar det. Man saknar alla människor som alltid var runt om en, alla skratt vi delade, helt enkelt alla dagar vi delade med varandra. Men självklart trivs jag där jag går nu, men ändå finns det något i magen som ligger och gror och vill dra tillbaka tiden. Få ha några dagar, några extra veckor med er alla. Skapa fler oförglömliga minnen och känna den där tryggheten vi hade.
Men jag vill inte låta som om jag inte tycker om alla människor i min klass nu, för alla är verkligen underbara. Men ibland kan det bara vara svårt att inse att ett nytt kapitel börjar i sitt liv, att man ska försöka ha det lika underbart som det redan har varit i nio år. För de flesta i nian, hade man gått med sedan förskolan. Och med det var det så lätt att prata om allt, att verkligen vara den man är. Att visa sina åsikter, att våga säga ifrån, för det är rent ut sagt jävligt svårt att göra i en ny skola med många "främlingar" omkring sig. Men, tiden kommer. Tiden då man känner alla från topp till botten och jag känner på mig att det blir snart. För redan nu känner jag mig trygg med alla, jag känner mig helt enkelt hemma i erat sällskap. Och det jag egentligen ville förmedla i detta inlägg är att jag saknar allt så himla mycket, vill bara spola tillbaka tiden och tillbringa några veckor då alla var tillsammans. Men, livet förändras och bra är väl det. För det finns för och nackdelar med allting, och just nu känner jag för att ta tag i allt negativt och göra någonting åt det.
Och till en början är det väl dags att skriva lite till på historian, som jag egentligen inte har lust med. Skulle hellre tillbringa tiden i ett mörkt rum med spelande musik och ligga i sängen och tänka på alla underbara tider.
Men tyvärr har jag inte tid för det nu, och om jag ska vara ärlig vet jag inte hur jag ska avsluta detta inlägget. Det tar helt enkelt inte slut med tankar i mitt huvud, men får väl skriva hejdå nu så jag kommer någon vart på denna lördagen. Ni får helt enkelt ha en underbar dag, och förmodligen skriver jag imorgon.

Och Adam, jag finns för dig och tänker på dig <3

Bloggar

Är på halvt dåligt humör kan man säga, sitter och kollar runt på bloggar. Bloggar jag har följt, men det är också bloggare som dött. Tänka länka er dessa, för det är intressant och väldigt lärorikt att läsa. Länkar också till Therese som dog nu i sommras pga två tonåringar, det är hennes minnes blogg. Och man blir väldigt rörd av alla dessa, fy rent ut sagt!


Therese minnes blogg:
http://minneavtherese.blogg.se/

Sabinas blogg, hon hade cancer och dog tyvärr av det, har följt bloggen ett bra tag och självklart blev man ledsen när man såg att hon hade gått bort. Men jag har börjat läsa den igen och följer nu hennes familj:
http://mittlivsabina74.blogspot.com/

Madeleines blogg, som också hade cancer som tyvärr dog förra året. Hon verkade vara en väldigt klok människa, som inte var värd cancern. Jag har också följt denna blogg ett bra tag, men det var ett tag sen sist men idag kikade jag in igen:
http://jagefrisk.blogg.se/

Hennes pojkvän och mammas blogg som man också blir otroligt tagen av:
http://therealcolombo.blogg.se/
http://levaidag.blogg.se/

.

Det är så hemskt att de som är värda hela jorden får det sämsta, att det är dom som får lida. Det är hemskt, och jag hatar det. Jag hatar att just du blir drabbad, det är jobbigt att se. Men jag finns alltid för dig

glädje

http://www.youtube.com/watch?v=i-pqYLKdM-g

här får ni att glädja er åt om ni har humöret på fel sida, för detta slår ni nog inte!

Onsdag

Sitter och försöker plugga, hur går det tror ni? Åt fanders vill jag lova, sitter bara och surfar på allt möjligt istället. Får helt enkelt ta mig i kragen och göra något åt saken. Så, ni får ha en fortsatt bra dag! Puss på er

Söndag

En riktig slapp söndag, men det är väl vad söndagar ska vara? Sett Twilight(iiigen) sedan kikade vi på min brors match och nu har jag bosatt mig här vid våran andra tv. Kollar förtillfället på Top Model 12, älskar att kolla när det är makeovers och det är vad det är nu! Skoj säger jag bara, känner nästan också för en makeover, klippa av håret? Men neej, det får vänta. Nu ska jag försöka spara, hur det nu går haha. Men men, nu börjar det strax. Vi hörs, pussar.


Bild från biblioteket någon gång förra veckan. Lite outfit iaf! Hehe :)

Lördag

Jag är riktigt usel på att uppdatera, men man hinner helt enkelt inte när skolan är i farten. Så klart finns det tid över men då är det andra tankar som far runt, så ni får helt enkelt stå ut. Men men, det är inte bara skolan som tar tid utan denna vecka har jag inte haft en dag utan huvudvärk. Det börjar faktiskt bli jobbigt nu, för jag har fler dagar med huvudvärk än utan och så ska det faktiskt inte vara? Kanske dags att kolla upp detta, för det är riktigt irriterande och jobbigt för hela kroppen och alla i min omgivning. Eftersom humöret blir sämre och tålamodet osv, men vad ska man göra? Ibland är det faktiskt svårt att kontrollera sig, iaf när man hellre vill krypa in i ett mjukt och mörkt bo och ligga där året om. Men, nu ska vi inte vara negativa, det finns många fler som har det värre.

Jaja, idag är det iaf kräftskiva som väntar, pappa håller faktiskt på och dukar bordet just nu. Ska bli riktigt mumsigt må jag säga! Så, kanske man skulle bli pappas flicka och hjälpa honom? Det får nog bli så, han är ju trots allt den bästa pappan.
Ni får ha det bra, så hörs vi någon annan gång. Ha en fortsatt trevlig lördag och helg! Puss

Onsdag

Någon vid namn Mathilda åt en stor fet Thai-bufé och blir nu straffad för att hon åt upp allt genom illamående.

Är det inte hemskt är må för jävla rent ut sagt illa? Jag hatar det, kan inte ligga ned för då känns det som om maten är påväg upp mot hjärnan, mysigt va? :)
Men vad gör man, gott var det ju iaf! Mer som hänt idag förutom thai är inte mycket, har varit på bibblan och läst lite med skolan typ? Det är väl det ända så att säga, sedan har jag också städat mitt rum och dammsugit hela huset. Duktig jag är va? Nästan lite stolt, hehe.

Men nu går illamåendet mig på nerverna så tänkte ta mig en liten promenix, kanske det hjälper. Ha det så bra, så hörs vi någon annan dag. Puss


...

Ibland blir inte saker som man tror och hoppas på, utan allt blir åt helvete. Men vad ska man göra? Le och låtsas som om ingenting hänt eller låta tårarna rinna och hoppas på att det vänder.
Om jag ska vara ärlig vet jag inte, vet inte vad jag vill. Men livet har sina svackor, och hur skulle livet vara utan dom? Alldeles sagolikt men ändå alldeles förjävligt. För ett liv utan negetiva saker vore ju helt fantastiskt? Men om man tänker ett steg till vore det förjävligt, för tänk er ett liv utan händelser. Det vore inte positivt det heller, för enligt mig ska man leva händelserikt fast alla dessa sårande sakerna kan man faktiskt skippa.
Men nu ska vi se över till den ljusa sidan och glömma det mörka, för varför ska man må dåligt på grund av någon annan?

Fredag

Då var man tillbaka i skolan, var nämligen hemma igår på grund av migrän och annat som inte stämmer i kroppen.
Allmänt frusen och allt i den stilen, men skolan måste gå före ibland! Kände helt enkelt att jag behövde gå till skolan idag, inte ofta man känner så men när man trivs kan man överraska.
Just nu pluggar jag, eller det beror på hur man tolkar pluggar. Försöker i vilket fall jobba med historia uppgiften, och det är vad jag ska fortsätta med nu. Blir förmodligen ett inlägg lite senare, men man kan aldrig vara säker. Blir förmodligen hemma kväll och kurera mig lite, det ska faktiskt bli lite mysigt :)
Men hörs senare! Puss

Glasögon Mathilda

Onsdag

Hade tänkt att lägga in massa bilder på önskvärda kläder som jag hittat i olika butiker, men nu när jag gick ut på internet och kolla så fanns så klart inga där. Men vad gör man? Tiden kommer så att säga! :)
Vad har hänt idag då?
Nästan ingenting, skola som vanligt och var hemma runt tre. Då blev det lite upplockning i rummet, har ju kläder lite här och var sedan blev det så klart en power nap. Det kvittar hur inställd man är på att vara vaken, man somnar ändå! Tragisk faktiskt, för hela kvällen blir nästan förstörd. Men det gör inget, börjar nämligen min lektion halv 3 imorgon. Eller har ju ISP-tid hela dagen som menas med att man får i stort sett göra vad man vill, alltså om man har läxor osv. Och självklart ska jag göra det, men känner att jag jobbar lite bättre hemma med just dessa uppgifter så kommer nog till skolan runt tolv ist :)

Men nu ska jag försöka vara social med min mamma som precis kom hem från jobbet, sedan blir det nog sängen. Måste ändå lägga mig som vanligt för att inte tappa...... GLÖMT ORDET! Det är nte resurs utan något annat ord... skriver när jag kommer på det!

Well well, ha en bra kväll. Skriver förmodligen imorgon, kanske kommer det lite bilder då istället! Pussar :)

Dagens

Ja, tro det eller ej men en dagens outfit!

Stor stickad tröja - dressman tror jag? haha
Blanka tights - Gina tricot
Skor - hel vita Converse

Nyinköpta knä strumpor för provning - Lindex

Tisdag

Hej!
Idag har jag inte något speciellt att skriva, eller jo. Mathilda Granlund hittade sina "bortglömda" nycklar, som nu är funna. Grät nästan av lycka, eller ja nästan iaf. Hade nämligen fått betala några hundralappar annars, men nu är allt tillbaka.
Förutom den lyckan har jag lämnat min nya klocka på "lagning" eller hur man säger, för som sagt har sekundervisaren lossnat. Får väl se hur det blir, antingen får jag en ny eller så blir den som en ny. Mig kvittar det, bara jag får tillbaka min söta rar Tommy :)
Förresten, någon mer som kollar på säsongstarten av Idol 2009? Brukar inte följa det men i början är det ju som roligast, och det tror jag att jag förmodligen inte är ensam om att tycka. Och det var precis en 16:årig tjej som sjöng innan reklamen började, och herregud vilken röst! Jag önskar att jag hade en liten del av den rösten, det skulle räcka men själv låter jag som en stucken gris. Men vad gör man, man kan inte vara bra på allt?
Det lät kanske lite väl egoistisk men antar ni förstår mig...

Men nu ska jag fortsätta äta min fruktsallad, som är så himelskgod! Så vi hörs förmodligen imorgon, och nästa inlägg blir dagens outfit!
Så, puss på er :)

Måndag

Just nu är jag grymt irriterad, hittar inte mina nycklar till skolan. Med andra ord kontors nyckeln samt skåp nyckeln, så om jag inte hittar dom imorgon blir det till att köpa mig nya. 250 kronor, känns faktiskt riktigt onödigt för att man tappat bort nycklarna efter bara... tre veckor!
Men får hoppas att dom ligger i skolan, annars blir det väl att skämmas och berätta att jag tappat bort dom. Men men, vad gör man?
Nu ska jag i vilket fall förberedda mig för sängen, känner att lägga mig tidigt vore bra. För i morses var det grymt jobbigt att gå upp!
Så ha en bra kväll, själv ska man ligga och sura och försöka luska ut vart mina nycklar kan vara...
Puss på er! :)



såhär glad är jag, hehe.

Förresten dagens klädsel var:
Ljusa jeans - Zara i Berlin
Ett rosa bas linne med ficka - Gina Tricot
Svart finstickad cardigan - Lager
Randiga sneakers - Tommy Hilfiger
Smycken - Spinning ring

Fredag

Har inget att säga just nu, är bara grymt trött och allmänt sur. Min kära Tommy Hilfiger klocka jag fick i söndags har sönder nu! Sekundervisaren har lossnat, vilken tur man har va?
Men men, det är bara att gå dit och be om lagning, som tur är den försäkrad. I vilket fall ska jag nog dra mig, är grymt törstig och mår faktiskt inte jätte bra. Är frusen och allt i dess vägar, men vi hörs förmodligen imorgon.
Puss! :)

Fredag

Då är man tillbaka ifrån Lurö och dagarna på ön var helt okej. Det kunde vara bättre må jag säga men jag överlevde och det är huvudsaken :)
Så nu sitter jag i skolan, redo för lite samhällkunskap som verkar vara ett riktigt skönt ämne! Och idag blir det överby med bästa Patrik, ska hjälpa han hitta lite kläder. Och vem tackar nej till lite shopping? Inte jag iaf, jag älskar det.
Men nu börjar inledningen för lektionen, så får skriva senare eller något. Ha det bra! Pussar :)

RSS 2.0