.

Ibland är livet svårare än vad man tror, det lärde jag mig idag. Ibland får man helt enkelt prioritera sig själv först och alla andra sen, förlåt.

Onsdag

På grund av vissa händelser har jag inte orkat och kunnat uppdatera, och om jag känner er rätt tror jag att ni överlever!
Och bilder ifrån Sthlm mm kommer inom kort för just nu har jag dom inte på datorn utan hårddisken som ligger för långt bort för att jag ska orka hämta den. Haha, känn på den ni!
Men nu är jag nyss hemkommen ifrån jobbet så tänkte ta mig en dusch för efter en onsdagskväll på jobbet känner man sig inte allt för fräsch kan jag påstå. Så uppdatering kommer inom kort, ha en skön kväll! Puss och kram

Tisdag

Sitter på den andra datorn och den verkar inte vilja att jag ska uppdatera så får vara vänlig och skriva lite senare. Ha det bra :)

Söndag

Man lovar saker om och om igen ändå sitter man här igen utan att ha utfört det man lovat. Men så är livet och det jag lovat att lägga in och skriva om kommer inom kort, för just nu är jag gryyymt trött och vill bara allmänt sova. Så ha en grym kväll, för det ska jag ha... I MIN SÄNG! :)
Pussisar!

Fredag

Då var man hemma ifrån Storstaden och nu har jag precis städat och väntar just nu in Erica Kvist som snart ska komma hit. Vi ska ner till slussarna och ta oss en glass samt fota lite om det inte händer något! :)
Men bilder ifrån Sthlm kommer imorgon eller liknande, dessutom de saker jag har köpt mig. Dessutom åker jag till Freeport imorgon med trorligtvis båda mina bröder och Malin och Karin! Sååå, skriver imorgon kväll, ska också på slussfest med jobbet vid sex så vet inte när ett inlägg kommer in. Men snart iaf, puss på er alla!

Pictures

Kom på att de flesta bilderna finns på andra kameror, men ni får iaf två på mig haha! :)




Inte dom mest påhittiga, men som sagt fler finns och lär komma upp!
Som sagt, ha en riktigt trevlig kväll/natt, pusspuss!

Måndag

Det har snart gått en vecka sedan jag uppdatera, herre jesus! Det är nog rekord tror jag, eller?
Men men, dagarna har varit speedade så inte riktigt haft en massa tid till att sitta vid datorn. Men nu är jag här, dock värm och trött men jag är fortfarande här!
Och, om några timmar drar Mathilda Granlund till Stockholm, ska bli riiiiktigt härligt faktiskt! Kommer bli sjukt mycket fotografering, mängder av shopping och en hel del mer. Så et tackar man inte nej till må jag lova :)
Påtal om fota, så var jag och mina närstående tjejer ute och fotade. Jag, Malin och Karin tänkte åka till Stoe Vektor vid Hjärtum, men efter två timmar vände vi och åkte till Åkerström istället. Vi hittade helt enkelt inte, förstår inte hur svårt det kan vara med att hitta en sjö men vi lyckades att inte finna den!
Så nu kommer lite bilder, inte redigerade eller något men who cares? Ni får helt enkelt blunda om det ser helt förjävligt ut.

Har inte så mycket mer att säga, ska strax bädda rent sängen och sedan lägga mig. Blir uppstigning runt sju imorgon, och det kan jag lova att varken min kropp, hjärna eller något annat i mig är van vid! Men jag hör av mig efter Stockholm, och då lovar jag att bilder kommer. Ha några super härliga dagar och jag själv lär ha det. Puss på er alla!


Måndag

Är riktigt dålig på att uppdatera! Men det var en fartfylld dag igår, träffade nämligen Erica som kommit hem ifrån Danmark. Vi tog oss en fika, sedan en tripp till Överby och efter det blev det bio för hela slanten! Dock inget bra, såg på Brüno och den var lite föööör mycket om man sammanfattar det så. Men men, ändå värd att se! :)
Så om denna dag, inte hänt någonting! Kortfattat och sant, men vissa dagar är det underbart med helt rent av slapp!

Men om jag ska vara extra tråkig blir det inga bilder ifrån äldre tider, får bli en annan dag för jag är inte på super duper humör. Och jag har ont samt trött, så få bli mys i sängen tycker jag. Men vi hörs nog imorgon, beror på vad jag och Malin hittar på, med andra ord när jag kommer hem. Men ha en bra kväll/natt och en skön morgondag. Pussar! :)

Lördag

Åker strax till stugan tills imorgon, min bror ska nämligen ha kompisar här och behöver ändå dit för vissa saker. Så därför blir det övernattning där, ska bli riktigt skönt och avkopplande!
Så, jag kan tyvärr inte skriva så mycket mer idag och ikväll utan ett inlägg kommer förmodligen imorgon. Dessutom kanske det kommer bli uppdatering av bilder också, beror mest på om jag har tid för redigering! Men ha en super härlig och regnig helg, så hörs vi imorgon. Puss puss! :)


HAHA DET VAR INTE IGÅR! Men regnet fanns då också, och jag lovar att gamla bilder kommer upp här inom kort, nu när jag börjat använda min laptop istället för skollaptopen jag hade förut! Enjoy! :)

Torsdag

Tänkte fatta mig kort, har inte så mycket att skriva. Förutom att jag inte fick många timmars sömn idag, blev till att inflammationen bytte till den vänstra muskeln samtidigt som det fortfarande gjorde ont på högra? Hm, hur låter det egentligen? Ska inte sitta och klaga nu, men därför orkar jag inte skriva mycket. Jag är trött och allmänt seg, bara legat och kollat på tre filmer idag samt lite serier! Så ska allt livet vara ibland, men nu ska jag strax lägga mig i sängen och se på Paradise Hotel Danmark!
Jag har börjst följa det nu pga att det börjar den tiden då jag oftast lagt mig, så nu kan jag allt det programmet. Och kommer så väl ihåg när det var Sverige, då satt jag som fastklistrad fastän det är ett fruktansvärt dåligt program!

Men men, snart blir jag inte kortfattad längre. Så får bli att strax lägga sig och tycka allmänt synd om sig själv. Ha en skön regnig sommarnatt, pussar!

Förresten saknar jag Erica som är i Danmark den jäkeln! Och så saknar jag Sophia :(

Tisdag

Då var man tillbaka igen! Och inte allt för mycket har hänt sedan sist, endast kollat film, ätit god mat, varit på Reseröds samt fotat lite. Dessutom var jag nog inte den enda som tittade på Michael Jackssons minnesstund. Det var riktigt fint måste jag påpeka, och bra tal ifrån varje person. Man blev väldigt tagen, om inte annat när hans dotter sa ungefär:
Sedan jag var född har han alltid varit den bästa pappan. Jag älskar honom.
Sedan brast hon ut i gråt, och det gjorde jag med. Helt otroligt egentligen att barn kan ha ett sånt inflytande på en, att det dom säger kan ge en tårar. Men det var nog inte bara hennes mening som fick mig tankeställare, utan flertal andra. För vem har inte haft fördomar för denna king of pop? Jag tror nästan att alla har det, förutom dom som verkligen kände honom. Han var säkert inte den människan som media påpekade, han var säkert en underbar pappa, son, bror, vän och artist, och inte någon pedofil eller annat. Men nu är det försent för honom att höra dessa ord, men som en av hans närstående sa: Nu får han äntligen vara i fred, vila i frid.
Och det har han rätt i, för det är sanningen. Plus att jag hoppas att många andra börjar tänka på vad man säger, inte ge ut falska ryckten som faktiskt kan skapa en obehaglig känsla i den utsatta. Man ska helt enkelt hålla sig till sitt eget liv!

Det var mina sista ord för detta inlägg, det blir säkert uppdateringen imorgon. Försök att njuta av kvällen, puss och godnatt för er som ska sova!


Denna bild är värd att vara på denna plats!

Måndag

Nu har man kommit hem ifrån ett par sköna dagar ute på Tjörn! Det var endast sol och bad som stod på schemat men eftersom vädret blev sämre igår fick det bli jordgubbsplockning! Fick med oss många hinkar hem men varken jag, mamma, Jesper eller Malin klarade av det pga utslag ifrån plantorna. Men men, i vilket fall åkte vi hem idag men tog oss en sväng förbi torp på vägen hem. Vi skulle egentligen åkt till Resteröds men det var stängt så det blir det till morgonen istället. Nu orkar inte jag skriva mer, ovanligt? Haha, men bilder kommer när jag lagt in dom på min dator. Än så länge får ni ha en riktigt bra dag! Pussar, jag skriver förmodligen imorgon :)

Torsdag

Idag har det varit fullt upp! Blev först en tripp till Överby för att hitta presenter till min ena bror som fyller 19 år idag! Grattis till honom! :)<3 Sedan blev det en sväng till Erica som jobba, som jag dessutom inte kommer träffa på mer än en vecka! Det blir inte roligt, men men det klarar vi minsann.
Efter det var det iaf kalas för bror min, och nu sitter jag här. Kom hem för lite mer än en timme sedan, var nämligen i Öresjö med Karin och tog ett kvällsdopp! Det var verkligen varmt, alldeles ljummet så det var underbart faktiskt. Bada i minst tjugo minuter, så ja vad kan man säga? Bada till solnedgången, en riktig svensk sommarkväll!

Så vad händer mer i veckan? Jo, det blir tidig uppstigning imorgon för att åka till kusten, och jag har saknat det! Att äntligen få bada havet, det känns faktiskt riktigt härligt. Och det lär bli fullt hus, för det blir alla barnen med respektive inklusive mamma, pappa, mormor och morfar!
Så en fartfylld helg står på schemat, och kanske att man stannar om vädret tillåter. Har hört att det blir regn nästa vecka, men sånt tror inte jag på! Haha, kan försöka i alla fall. Men nu ska jag sova, har nämligen någon inflammation eller något i ryggen så det gör oooont. Så natti natti, hörs förmodligen i helgen. Puss! :)


Gammalt kort från Thassos, men där är min bror i sina yngre dagar! Återigen grattis! :)

Onsdag

Jag är på strålande humör! Vet inte varför, kan vara för att jag snart ska träffa Sophia och Erica som är mina favoriter och sedan att min mor precis ringde och sa att dom ordnat en båt åt mig! Ingen racerbåt men något iaf, det finns ju nämligen inga att köpa längre och då är denna bra. Kanske som mor min sa att det finns någon nästa år istället, så nu kan jag åka ut själv och slipper handskas med den stora båten. Jag är inte världens bästa körare haha!
Men nu måste jag faktiskt göra mig i ordning, eller ta på mig kläder iaf och sedan dra mig vidare! Ha en super dag, skriver förmodligen senare. PUSS! :)

RSS 2.0