Dålig dag

Usch, har inte varit någon bra dag idag. Huvudvärk och dåligt humör som verkligen inte kunde bli glatt, men men! Har väntat på att få lägga mig i sängen och vakna till en ny dag hela dagen och snart är det också dags vilket känns väldigt skönt! Hoppas på att morgondagen bli bättre!

Sista dagen i januari

Igår knackade migränen på axeln efter jag kom hem från träningen, och även om jag tog tablett osv och somna tidigt så finns den kvar. Inte lika mycket och inte lika ont men tillräckligt för att irritera mig på den. Så får nog spola näsan och gå ut på en promenad och hoppas på att den försvinner! Annars får jag bädda ner mig själv igen och ta en till tablett, livet är hårt ibland va? Hm, vekling kan man även kalla det.

30 januari

Skola igen, vad ska man säga? Tråkigt? Ja, men nödvändigt.
Denna vecka består som sagt lite allt möjligt men mestadels ta det lugnt!

Kvällen kommer spenderas i träningshallen där det bjuds på dans fuego!

Godnatt

Då är jag hemma efter en underbar helg hos mitt hjärta. Vad mer kan jag säga än tack? :) Tack älskling för att jag fick vara hos dig och för att du orkade med mig så många timmar hihi!
Men helgen har varit underbar, tagit det lugnt och bara myst. Veckan som kommer lär väl också bli lugn, träning och lite umgänge är väl planerat.


Något som mina tankar inte släpper är att om 14 dagar har jag och Alexander 1 år tillsammans, ett helt år! Inte illa, och det är verkligen något som jag ständigt går och tänker på. Varför? Jo, för det har varit mitt bästa år!

Lång text

Då var det redan torsdag igen. Det enda jag gjort idag har varit att sova länge, tog bussen till skolan, plugga matte med Fridis och vår lärare, tog närvaro på lektonen och sedan buss igen.
Är det inte lite väl lönlöst att åka till skolan för en timmas lektion och sedan inte ens ha någon lärare?
Om jag inte hade behövt räkna matte hade jag blivit ännu surare än vad jag blev, men efter skolan tog jag en sväng förbi älsklingen innan jag åkte hemåt :) Så då blev dagen plötsligt mycket bättre!
Spela NHL som är jäkligt kul fast jag förlorar hela tiden och då får tyvärr Alexander lite ont eftersom han får ta emot alla arga slag när han gör mål... Men han väljer ju att göra mål så då får han ju skylla sig själv, eller? ;D

Nej, det är faktiskt lite synd om honom. Har även kommit på att jag måste bli gladare som person, har känt mig nedstämd eller jag vet inte vad jag känt, jag har velat vara glad och visa den sidan men har varit sur. Framförallt idag, så förlåt om ni fått sura miner från mig idag!

Hur ser min helg ut då? Eller hur ser ER helg ut?
Jag är i vilket fall ensam hemma då mina föräldrar åker på weekend i Göteborg för att se bland annat West Side Story. Så jag har bjudit in mig själv hos Alexander, smart va? :D Så där ska jag spendera min helg, med den bästa! Dock kommer jag kanske åka där ifrån någon gång för att byta kläder och greja hemma haha :)
Men så ser min helg ut, får se vad som händer mer!

Så vad ska ni göra? Ta det lugnt? Ut på äventyr? Vad vet jag, men ni får ändå ha en underbar helg :) Men först är fredag kvar innan vi kan ta helg och imorgon är det matteprov, så ska ta en dusch sedan sluka mig in i mattensvärld. Ha det bra! :)

Sovmorgon

Min första lektion idag början runt 14, dock ska jag dit tidigare för att räkna lite matte osv. Men kul att jag vaknar vid 7 och är klarvaken? Så nu kan jag inte somna om, och jag har lååååång sovmorgon? Typiskt...

Frukt

Hemma efter en nyttig och mysig fika med vännen min! Blev mycket snack och faktiskt mycket matteplugg gjort, så nu har jag blivit lite lugnare :)

Ska snart skära mig lite apelsinklyftor och kiwi för att gotta mig i! Mums :)



...


Fika

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot stan för en "pluggfika" med Fridisen! Ska gå igenom lite matte och även dricka och äta något gott. Ett bra avslut på dagen! Hej så länge! :)Fi

Vt-schema

Vårterminens schema kan man väl inte direkt kalla glamouröst eller så bra, men men. Ändå helt okej och jag har aldrig haft ett bra schema så, dessutom är det ju sista terminen någonsin så det är bara att kämpa på :)

24 Januari

Gårddagen bestod av skola, matteplugg och senare på kvällen fruktsallad och lite tv! En bra dag helt enkelt :)
Även idag kommer jag plugga matte fram tills ett då jag ska ta bussen till skolan. Börjar 14:10 idag så det är väldigt skönt! Sovmorgon gör helt enkelt ingenting :)

Nej, nu måste jag gå upp ur sängen och försöka få in Dervitan i huvudet. Puss puss!



Lördag

Gårdagen var riktigt bra! Gjorde absolut ingenting förutom att äta massa gott och helt enkelt bara ta det lugnt. Blev en hel del tvtittande och somnade även några gånger i soffan vilket bara var skönt. Att kunna få sova när man vill och egentligen inte ha några krav är underbart :) Vaknade sedan av att mamma kom in i huset vilket bidrog till lite småprat innan vi båda gick till sängs :) Sedan sov jag otroligt skönt inatt!

Vad jag gjort idag är ingenting som är intressant, har endast kollat lite tv och kikat runt på datorn. Helt enkelt absolut ingenting :) Jag ska snart bege mig mot köket för att äta lite innan jag tar på mig varma kläder för att gå en promenad i yrvädret med Jesper, Malin och Fransmannen :)

Ikväll åker jag mot hjärtat mitt för att ha en riktig myskväll, längtar!

Dumma flaska

Syns inte så bra men efter att jag höll på i tio minuter med att få upp korken på min sockerdricka kände jag att det började bränna lite extra mycket i handen. Ja, det resulterade till en blåsa och rodnader i stora delar av handen. Ja, ett riktigt i-land och fredags problem, helt enkelt ointressant och väldig onödig information!


Ännu mer onödigt att ta kort på handen, haha.

Fredagskväll

Denna fredagskväll kommer spenderas med mig själv. Har ett helt hus för mig själv och möjlighet att göra vad jag vill, men jag väljer att dra ner persiennerna, lägga mig i soffan och krypa under filten samtidigt som jag startar en bra film. Låter inte det rätt bra ändå?
Jag orkar inte göra någonting och jag kan inte ta mig någonstans heller, så valet var lätt. Tit ll sällskap har jag ändå en stor godispåse, vindruvor, chips, choklad och även lite annat gott att äta! Ja, denna dagen blir nog bra trots allt :) Dock kan jag inte förneka att jag längtar lite tills min mamma kommer hem från jobbet, 02:00 får jag lite levande sällskap igen!

Jag kan inte heller släppa tanken på att få ligga i min prins famn, finns det något ljuvligare?

Balklänning

Klänning på, klänning av, klänning på, klänning av. Så har största delen av dagen sett ut! Klockan tolv besökte jag och mamma första affären för att prova balklänningar sedan åkte vi vidare och vidare :) Har i vilket fall hittat två som jag verkligen fastnat för! Och även om jag tidigare sagt att en vi känner ska sy en till mig, så tror jag faktiskt att jag väljer den ena av dessa två som hon kan få skräddarsy och även sätta dit lite detaljer. ÅÅÅH! Detta kommer bli så bra :D

18 januari 2012

Dagens humör har tyvärr inte varit på topp. Har dock haft en väldigt bra dag men någonting har inte känts så jättebra och troligtvis är det huvudvärk som har funnits och irriterat mig hela dagen. Men men! Kanske lika bra att inta sovställning och helt enkelt sova och vakna upp med ett bättre humör istället? Vi kör på det :)

17 januari 2012

Sätter mig nu i sängen för att äta lite goda mackor och dricka varm oboy medan jag kollar på handbollen! Mysigt avslut på denna dag, blir troligtvis även att sova tidigt då huvudvärken har trängt sig på. Så godnatt! :)

Träna

Efter många om och men ska jag snart snöra på mig skorna för att ge mig på ett riktigt jobbigt träningspass!



Kurser

Då sitter man på sista lektionen av kursen Religion A. Rätt skön känsla kan jag meddela, och dessutom var det sista Psykologi A lektionen igår! Så det går framåt :) Dock kommer en hel del nya kurser till vårterminen, men men snart är studenten här och då blir det aldrig någon mer skola. I vilket fall ingen gymnasieskola eller grundskola :)
De kurser jag kommer påbörja är:
Religoin B
Psykologi B
Rättskunskap
Internationell ekonomi
Fyra kurser avslutade och snart fyra kurser påbörjade!
Nu ska jag försöka hitta någonting att göra, har helt enkelt ingenting som behövs göras. SKÖNT! :)

Motivated

Jag fortsätter att kämpa med min köpfria månad. I torsdags tog jag beslutet och jag har inte köpt något, eller jo jag ska inte förneka. Men har i vilket fall inte använt mina pengar! Nu låter jag dock som en jobbig bortskämdunge men så är faktiskt inte fallet. Jag fick pengar till lite mat, vilket inte blev av och då fick jag behålla pengarna. Så jag fortsätter min kamp, jag ska klara detta! Och jag ska även fortsätta träna för att få den där sköna känslan i kroppen och hälsan som ger mig ett långt liv.

Jag är motiverad!



14 & 15 Januari 2012

Gårddagen var väldigt bra!! Efter en god frukost åkte jag, mamma och pappa till överby för att kolla lite och även köpa lite mat. Blev även en riktigt god fika på det, samt följde en jacka med mig hem.
Efter det lagade jag mat för att senare gå till min bror med familj och fika :) När vi sedan kommit hem igen kom Fridisen min hem till mig för lite filmmys! Vi såg Horrible Bosses och åt lite småplock, en riktigt bra avslutning på dagen helt enkelt :)
Så gårddagen var riktigt bra, en lugn, mysig men ändå händelserik dag. Helt enkelt som en lördag ska vara!

Denna dag då? Vad bjuds den på? Städa lite till i mitt rum innan jag försöker mig på att skriva ett argumenterande tal. Vad ska jag prata om egentligen? Har verkligen ingen lust att skriva eller att hålla ett tal men måste man så måste man. Jag är verkligen inte säker på vad ämnet skall vara, antingen tar jag abort eftersom jag har tidigare arbeten och tal om det eller så väljer jag något helt annat. Antingen om lagstftningen 3-dagars helg eller om typ våld tvspel och den debatten. Hm, hjälp mig!

Nej, dags att ta tag i dagen och kanske äta en liten frukost?

Family

Jag är så lyckligt lottad, har så underbara människor omkring mig.
Man kan inte ha en finare familj än vad jag har, jag älskar er!


Bästa föräldrarna

Lördag

Undra vad denna dag ska bjuda på? Jag har inga planer alls för dagen och visst kan det vara skönt, men just nu skulle jag vilja ha lite fart på dagen! Får försöka styra upp någonting :)

...

Ångesten som kommer när man köpt någonting man ångrar. Något man så gärna vill ha men som inte gav lyckan utan illamåendet...

Candy

Ska man åka och köpa sig lite godis? Riktigt sugen på en daim... Hmmm

Hundar

Igår när jag var hos Alexander kollade jag lite på några söta hundar! Är riktigt sugen på en fransk bulldog(tror dom jag verkligen vill ha heter så, dock är dom lite mindre än vad fransk bulldog blir...Jag är dock inget geni på hundar), så himla gosiga och söta! Sedan skulle jag ju inte tacka nej till en Pomeranian heller, men den måste vara väldigt söt hihi :)





SÖTA!







Såg nu att mopsar liknar dom jag menar! Dock är dom inte lika tjocka som fransk bulldog, så kanske en blandning vore det bästa? :D






Inte ofta jag gör hundrelaterade inlägg! Men jag skulle verkligen vilja ha en gosig liten hund, men dock är det bara en dröm. Men ändå, drömma kan man!


Hur söt är de inte? Sök även på Boo så får ni se världens sötaste hund, och han är en pomeranian vad jag fått höra!

http://www.boothedog.net/

Borta

Allt jag har att säga är att min plånbok brinner... Pengarna brinner upp och bankkortet brinner verkligen upp...

Livet blir bättre

Började precis kolla på Livet blir bättre och mina tankar har redan börjat jobba. Det är hemskt att barn och ungdomar ska utsättas för allt detta hemska. Övergrepp, mobbning, våld i hemmet, rädsla för att vara den de är och ja massa annat. Som det står i program beskrivningen:
"Ett av sju svenska barn utsätts för våld i hemmet, mer än 11 000 barn mobbas dagligen, och varje år tar 50 barn livet av sig. Det är ett barn i veckan."

När man läser de meningarna gör det ont i hela kroppen, livet ska inte se ut så. Livet ska inte vara på det viset. Det är barn vi pratar om, barn som egentligen ska uppleva den bästa tiden i deras liv. För barndomen har man alltid med sig, det är där man finner sig själv och bygger sitt liv utifrån. Eller håller ni inte med?
Alla barn förtjänar ett bra liv, alla människor ska få leva ett bra liv.
Vi måste hjälpa varandra, och framför allt ta hand om varandra!



My day

Idag stod årets första skoldag på schemat och det gick väldigt bra! Den var kort och lugn, en perfekt start med andra ord :)
Efter skolan åkte jag hem och gjorde några kompletteringar och sedan följde jag med Malin för att gå och hämta Frasse på dagis och senare tog jag det bara lugnt. Med andra ord en go dag :)
Nu ska jag försöka rota fram något gott att äta, lutar åt ett granatäpple!
Ha det så bra så länge!

Ofattbart

Idag tog jag mig i kragen och håll i er, jag begav mig mot Friskis och tränade! Ett under att jag kom dit och ett större under att jag överlevde! Dock lär jag har förbannat ont imorgon då träningsvärken kommer angripa alla kroppens muskler under natten.
Dessutom efter detta träningspass tog jag tag i snöskyffeln och skottade och skottade tills hela Skoftebyn var skottat. Eller i vilket fall hela vår tomt och det är en hel del. Så ja, vi ser om jag lever imorgon och om jag gör det, lovar jag er att ge ett livstecken! :)


Erin

Finns så otroligt snygga och vackra tjejer/kvinnor här i världen och definitivt i Victoria's Secret show. En av dom är Erin Heatherton som är sådär äckligt snygg och samtidigt så otroligt söt och oskuldsfull, en riktigt bra kombination som bidrar till ett magiskt utseende!







Sliten

Fortfarande trött och förkyld! Men imorgon blir det lite tidigare uppstigning för att troligtvis starta dagen med en promenad innan jag beger mig på äventyr! På kvällen kommer den bästa hit för att sova här, pirrar redan i magen! Konstigt att man fortfarande kan ha kvar den där nykära känslan i kroppen efter så många månader, men kan ingenting annat säga än att det är underbart! :)

Fråga utan svar

Vad ska man göra en kväll som denna? Har noll inspiration och alla verkar upptagna. Hjälp mig med idéer?

Utlandet

Är otroligt sugen på att åka iväg, ta några dagar i något annat land och bara koppla av. Och efter att ha kollat runt på alla sorters hemsidor blir man inte direkt mindre sugen... Men men, får hålla tummarna för att det snart händer.
Är ni också sugna såhär på vintern? Att bara dra iväg några dagar och ja, uppleva världen?

Nails

Efter det mörklilaglittriga nagellacket sedan nyår känner jag att det är dags att ta farväl till det och sätta på något nytt och fräscht! Men vad?



Sjuk eller inte?

Jag trodde jag skulle klara mig, men ack ack! Förkylningen har blivit värre och febern har börjat krypa sig på. Men men, jag ska trotsa det och försöka ta mig en tur till överby om inte annat handla mat. Så vi hörs senare gott folk! :)

Tatuering

Jag har under en lång tid funderat på en tatuering. Jag vet vad som ska vara motivet, men jag vet inte om jag är redo. Tänk om jag ångrar mig? Vad händer då?
Men kanske det är dags att gå emot kontrollfreaket och göra någonting utanför planerna, att våga ta ett steg ut i det okända. En tatuering kan väl inte skada? Jag är ju ändå säker på vad jag vill och vart den ska sitta, och en tatuering på foten kan man ju faktiskt dölja. Hm, boka tid?

2012

Jag känner mig verkligen hur lycklig som helst! Nyår var riktigt bra och att få spendera den med världens bästa pojkvän och Julia gjorde hela kvällen/natten. Och att sedan få vakna upp bredvid den jag verkligen älskar, det var den bästa starten på ett år någonsin. 2012 kommer bli fantastiskt, och jag ska verkligen tro på mig själv och vara mig själv. Inte bli påverkad av någonting falskt, utan vara precis den lyckliga människa jag är idag.



Alexander, jag älskar dig!

RSS 2.0