Det börjar arta sig, trots att det är Skagen!

Langtidsvarsel
Torsdag28. aprilFredag29. aprilLørdag30. aprilSøndag1. maiMandag2. maiTirsdag3. maiOnsdag4. maiTorsdag5. maiFredag6. mai
Delvis skyet Klarvær Delvis skyet Klarvær Klarvær Delvis skyet Skyet Regn Delvis skyet
11° 11° 10° 12° 13°
mm mm mm mm mm mm mm mm 4,7 mm
Lett bris, 4 m/s fra øst Svak vind, 3 m/s fra øst-sørøst Svak vind, 2 m/s fra nordøst Laber bris, 6 m/s fra nord-nordøst Laber bris, 7 m/s fra nord Svak vind, 2 m/s fra øst-nordøst Frisk bris, 8 m/s fra vest-sørvest Lett bris, 4 m/s fra vest-sørvest Frisk bris, 8 m/s fra vest-sørvest


Jag älskar er

Min förkylning kan då inte ge sig, så nu är salt, kryddmått och min spola näsan spruta nerpackat i min väska inför imorgon. Varför inte? Måste ju hålla mig frisker när jag äntligen får träffa älsklingen igen, har inte träffat honom sen söndags morgon vid nio, och det är länge sen! :( 

Annars, så vill jag tacka de underbara människorna i mitt liv som förgyller min dag! Ni vet vilka ni är, och ni är älskade! Både vänner, pojkvän och min älskade familj, alla i min närhet hjälper mig till att ständigt bära på en lycka och jag kan ingenting annat än att tacka och älskar er! :)


Längtar tillbaka, till USA, till Chicago och till Victoria's secret! Herre vilken upplevelse, både staden, landet och affären :) MÅSTE tillbaka inom en snar framtid!

Packning

Det här med att packa är inte riktigt min grej... Ska vara borta i tre/fyra dagar, varav 2 är heldagar. Så vad har jag med mig?

Två jeans
Två bikinis
Tre blusar
Tre linnen
Ett par mjukisar
Ett par jeansshorts
En tunika
Två par leggins
Två par skor
En extra jacka
Något som fattas?


Fågelkvitter


Last day

Då var det sista dagen i skolan denna veckan! Mer är härligt må jag säga! :) Hur mår ni då? Mår ni lika bra som mig? För jag mår väldigt bra, förutom den där halsen men den kan vi skita i helt enkelt! Annars, så kommer jag idag att gå på körlektion för att sedan åka hem och packa, samt växla pengar tror jag i vilket fall. Efter det blir det nog bara att ta det lugnt, hade tänkt att ut och springa men det vågar jag inte nu när halsen havierar.

Nej, nu ska jag fortsätta dricka mitt vatten innan jag skriver klart historian! PUSSSSSSSSSSSSS :)

Kvällsfika

Precis hemkommen från en kvällsfika hos bror min och Karin! Övningskörde både dit och hem så nu har jag laddat inför körlektion imorgon! Ska faktiskt bli roligt :) Vad som mer händer imorgon får vi se, ska i vilket fall packa och sånt inför Danmark!

Nej, nu måste jag verkligen duscha! Puss på er sötnosar :)

Nationella avklarat

Då var den skiten avklarad! Alla nationella i Franska steg 4 har lyfts från mina axlar, aldrig mer franska nationella, och efter 24 dagar aldrig någon mer franska i mitt liv! Gud vad skönt :)
Så, nu känner jag mig genast bättre trots att jag inte mår super. Men ska snart ta mig till busshållplatsen för att stiga på bussen till stan för att sedan åka hemåt och troligtvis träffa Fransen plus mamsen! Så då blir det lekparken för min del någon timma, och då kommer jag säkerligen må bättre! Han är en av dom som alltid får en att le, förutom när han blir arg på en och tar tag i fingret och biter hårt som jag inte vet vad! Men, han är ändå gullig och gör mig då glad :)

För övrigt saknar jag min andra prins, Alexander. Som ligger hemma och är sjuk, lagom till Danmark! Men men, krya på honom!

Dags för toalettbesök innan promenad till bussen, puss på er godingar! :)

Hals

Igår vaknade jag med migrän och halsont, vilket resulterade till tablett och i sin tur till trötthet. Men nu är det inte det vi ska tala om, utan min hals. För alltid ska det vara något med mig, alltid finns det någonting fel! Och jag tror inte bara att jag har något fel, utan jag känner verkligen av det. Som idag, så svider min hals som om jag varit på en konsert med något band som Metallica eller något ännu mer skrikit. Kan varken svälja eller jag vet inte vad man mer gör med halsen, men ändå! Tyck synd om miiiig!
Eller nej, gör inte det. Finns ingen anledning till det, för jag mår bra förövrigt och har världens bästa liv :) Så ingen omtanke till mig, ge det istället till någon mer behövande!

Nej, nu ska jag försöka få lite nytta gjord, sedan blir det lektion på lektion innan jag ska försöka mig på att åka hem så tidigt som möjligt för att sedan ta Fransmannen till lekparken och gunga :) Får hoppas han är kvar på Syltevägen när jag anländer!



Vårjacka

Idag står solen högt upp återigen, vilket jag tycker är underbart!
Förövrigt har jag under en lång period letat efter en vårjacka, en trenchcoat men ack ack. Inte hittar jag någon!Trenchcoats

Räkmacka

Idag till lunch bjöds det på dom berömda räkmackorna från Slusscaféet :) Dock blev till att hjälpa dom där nere när jag skulle hämta dom med tanke på att det var fullt med folk och jag, dåligt bemannat med personal. Men men, jag fick mina räkmackor och satte mig sedan på cykeln för att trampa mig hemåt. På tal om att trampa så skall en ny cykel införskaffas! Då jag inte riktigt har någon bra, eller jag har en mountainbike och en gammal damcykel, men dom båda är inte de bästa. Eller mountainbiken kan man inte klaga på men använder den inte, och andra cykeln växla man bakåt, alltså som om man bromsar och det är jävligt jobbigt i uppförsbacke då man stannar till i backen för att ändra växel! Så känner att det är dags nu, en riktigt bra cykel! Om ni ville veta alltså :)

SJÖSALA TREHJULING DUS- BLÅ

Stressigt

Mitt bloggande har inte stått högst upp på göralistan denna veckan. Jag har helt enkelt inte haft tid, utan jag har spenderat min tid med min pojkvän, min familj, mina vänner, upplevelser, jobb och det dära mardröms görandet. Plugg...

Men men, jag har behövt göra det eländet eftersom att jag på torsdag sätter mig i bilen med min pojkvän och mina svärföräldrar till destination Danmark. Vi ska ha en liten weekend i Skagen och bara ta det lugnt, vilket jag verkligen ser fram emot! Vem tackar nej till något sånt? Och när jag även får spendera mycket tid med den pojken i mitt liv som jag verkligen älskar mest av allt, det gör beslutet att följa med uppenbart. Så på torsdag åker jag iväg, och ja, med tanke på det blir det endast 2 dagar i skolan denna vecka!

Och en sak till, om 1 månad sitter jag på flyget till Magaluf! Kommer bli väldigt kul, men kommer självklart sakna alla hemma. Min familj som jag håller så hårt i, mina andra vänner och min pojkvän som jag har svårt att lämna. Det kommer bli en tuff vecka med tanke på det, men får ta vara på tiden där med några av de bästa tjejerna och ha det underbart! :)

Nu ska jag skriva klart svenskan, sedan bege mig till jobbet där jag inte ska jobba utan köpa lunch till mamsen och mig! Puss på er hjärtegull :)

Alexander

Jag är kär, jag är så fruktansvärt kär!




Det ska vara vi två hjärtat, det ska vara vi

Skärtorsdag

Då var man hemma! Uppe med tuppen idag för att göra min första körlektion, som enligt mig gick rätt bra med tanke på att jag inte krocka eller gjorde någon illa! Vilka framsteg ;)
Annars, så sitter jag i köket och försöker få lite plugg gjort. Har inte haft någon tid alls och har inte så mycket tid över denna veckan heller, men har en hel del som verkligen MÅSTES göra, med tanke på att jag åker till Danmark om en vecka osv. Så, jag får kämpa igenom min trötthet och ja, försöka göra lite nytta :)
Hoppas ni mår bra godingar! Nu ska jag fortsätta med historian och även titta in hos mamma, som har fått inflammation i käken osv, så hon mår inte bra alls! :( Krya på henne! Puss raringar!


Fina godingar

Gårddagen bestod av trevligheter med fina människor! Var ute i en kompis stuga och ja, festade och umgicks helt enkelt. Efter en trött och jobbig natt, samt inte den bästa morgonen blev jag rätt stabil på fötterna och träffade några andra fin fina människor :) Så det är vad jag gjort, träffat massa underbaringar! Och nu ska jag lägga mig bredvid älskling och sova sköööönt, innan det är dags att gå upp när klockan ringer 07:30. Har nämligen körlektion imorgon 08:15 så det gäller att vara fit for fight nu! Puss godingar :)

Äventyr

Denna dag har börjat bättre än bra! Vaknade med solen utanför fönstret och tog tillfället i akt och begav mig ut och åt frukost i solens strålar :) Nu efter drygt 1 timma i solen fick jag duscha för nu står det äventyr på schemat! Ska nämligen ut och festa och vara med vänner, kommer blir riktigt kul! Kommer hem imorgon då det är övernattning som händer denna natt. Så, jag kommer inte kunna skriva förrän imorgon men jag ska istället ta vara på underbara människor, underbart väder och allt annat! Kusten here I come :)

18 april

Dålig uppdatering kan man säga, men har haft saker att göra hela tiden! Känner även att jag, ja är sviken av en hel del människor och har därför inte heller lust att skriva med tanke på att det inte hade varit något glatt. Men nu skiter jag i allt, och ja, lever mitt liv! Sen kan dessa människor få göra vad dom vill och behandla mig som skit, för dom kommer snart att inse att det är fel :)

Allt för mig just nu! PUSS!

Tråkigt

Ont i halsen och trött, och humöret kan man inte säga glatt. Men jag stretar emot och tar en promenad, gud vad kul..............................

Julia 18 år

Mitt bloggande kan man inget annat än att klaga på! Men vafan, jag hinner inte alltid :) Så är livet helt enkelt!

Annars så fyllde Julieeeeette år igår, så återigen grattis till den goa tösen min! :) <3 Så mycket mer hände inte igår, eller jo faktiskt. Eftersom det var den 12:de så var jag med min älskling, då vi först bara myste osv och för att sedan bege oss till O'Learys och äta gott och ja umgås helt enkelt :) Så kvällen och dagen var väldigt bra må jag säga!

Så mycket mer än det har jag faktsikt inte att säga, ska städa osv idag samt handla lite. Både mat för mig och mamsen då pappa är bortrest men även lite gott till imorgon då vi har 300 minuter långt nationellt prov i Svenska B. Ingenting man suktar för, men men det måste göras! Det firas även med en fika med min fina vänner på Strandgatan och på fredag är vi lediga och har lov! Så, veckan har varit jobbig men ändå bra! Sammanlagt fyra nationella prov på fyra dagar! Inte illa, inte illa :)

Dags att fortsätta med plugget, puss på er!

YES! Två nationella franska prov idag, jag är så fruktansvärt lycklig!!!......................

Helg

Dålig uppdatering nu denna helg men har knappt varit hemma då jag tillbringat dagarna hos familjen Lagerblad! Har alltså varit med älskling hela helgen vilket har varit väldigt bra, skönt, mysigt, underbart och ja, alla fantastiska ord! Har inte gjort allt för mycket men även det är skönt, dock har vi varit ute en hel del med tanke på det fina vädret som vi bjudits på :)
Har faktiskt inte så mycket mer att säga, är även förkyld och hostar så tänkte snart krypa ner i sängen och försöka vila lite. Hoppas ni haft en underbar helg, puss på er!

Normalt

Jag har nu lösning till att jag inte har kunnat "byta rad" på mina inlägg. Det är nämligen Google chrome som varit boven i dramat! Men nu vet jag och jag måste nämligen använda shift+enter för att det ska fungera! Så, ja nu kan jag få normala inlägg igen :)

Fotomässan Göteborg

Jaha, det var som så att jag och Matilda hade bestämt att åka på fotomässan i Göteborg nu i april. Men jag skulle precis kolla vilket datum och tid för mässan, men då såg jag detta meddelande på hemsidan:
-
För att få tid till att ytterligare utveckla innehåll, form och kvalitet har vi som arrangör beslutat att inte genomföra Fotomässan i Göteborg 2011 utan istället hitta en lämplig tidpunkt för Göteborg 2012.
-
Stämmer verkligen detta???
-

Leather jackets

Det finns otroligt många snygga skinnjackor nu för tiden, nedan är bara ett fåtal exempel på olika modeller, färger, priser och olika skalor på snygghet. Men jag tycker faktiskt att näst intill alla skinnjackor kan vara snygga, det gäller bara att rätt person bär som och att dom matchas rätt!
Skinnjackor

Onsdag

Jag sitter just nu ute på altanen och tänker på livets stora och goda frågor...
Nej, kanske är jag inte så poetisk men jag sitter faktiskt just nu ute med datorn i knät, glassen i munnen och solen i ansiktet. Jag försöker nämligen mig på att börja på min projektplan till mitt projektarbete, vilket jag tycker går väldigt bra. Tänker inte gå in på det mer då det är rätt ointressant för allmänheten :)
-
Men annars, så känner jag att lyckan är på min sida. Har ingenting att klaga över i mitt liv, utan jag känner bara ren lycka! Vilket känns otroligt skönt, då det är någonting alla vill uppnå i sina liv.
För övrigt ska jag ut och springa idag med pappsen, då vi har gjort det som en "tradition" med finare namn, så varje onsdag tar han och jag på oss löparskorna och tar oss en runda. Vilket enligt mig är väldigt bra, då vi verkligen kan peppa varandra och göra varje runda bättre än den innan. Blir förmodligen även lite övningskörning idag/ikväll då jag behöver träna lite innan min första körlektion kommer närmre och närmre. Jag ska nämligen v.16 på onsdagen ta min första körlektion, hur det kommer att gå får vi vänta och se :)
-
Känner att min fingrar, speciellt mitt högra lillfinger börjar få köldskador så är nog dags att bege sig in och fortsätta. Eller blir förmodligen något helt annat, ska nämligen fixa lite bilder och sedan skicka dessa till framkallning så jag äntligen kan få lite nya bilder på väggen min :) Så ha det bra kära läsare! Uppdatering kommer inom kort, puss :)

Örn

Har du en lust att sitta och kolla och observera en örn idag? Då kan ni kolla här:
http://www.ustream.tv/decoraheagles
Det är vad vi gör just nu, så har ni tråkigt och vill ha "tråkigare" så bör ni kolla :)

1 April

Någon som blivit lurad en dag som denna? Har allt haft några försök men bara gått på ett :) Alex pappa lurade oss att brevbäraren åkt in i grannens brevlåda och fastnat där, vi båda stack fram huvudena snabbt som tusan till fönsterrutan! Lite kul :) Morfar ringde även och sa att det var ett råddjur i vår trädgård, jag hann ställa mig upp innan jag förstod att det bara var att luras. Haha, men det är rolig med dagar som dessa också!
-
Nu ska jag äta lite glass innan jag faktistk inom en timma ska lägga mig till sängs, det är nämligen högskoleprov som gäller imorgon och åtta timmar på högskolan kan bli rätt tufft. Börjar även 08:30 så skönt att få lite sömn inatt!
Imorgon får jag även besök av lite vänner, blir runt tio stycken här hos mig, det ska bli väldigt bra :) Fira lite att högskoleprovet är slut haha.
-
En till sak, jag älskar min pojkvän. Och jag vet att du kommer läsa detta Alex, och glöm inte att jag är din så länge du vill, för finns ingenting annat jag hellre vill än att förbli din! Det ska vara du och jag, för det är då jag mår som bäst. Jag har dig att tacka för den lyckan du har givit mig och för att jag får möjligheten att vara flickvän till världens bästa människa! JAG ÄLSKAR DIG! <3

RSS 2.0