Lördag

Jag är trött och riktigt tung i huvudet, jävla huvudvärk rent ut sagt. Dunk dunk, eller det är inte direkt huvudet utan mest mina bihålor som orsakar detta. Jobbigt i vilket fall...
Annars har jag varit en stund i stan idag men självaste Karin, riktigt mysigt :) Sedan har jag bara varit hemma, huvudvärken kom ju runt fem så hade inget val haha. Så har tillbringat dagen med att se Tomten är far till alla barnen, eller vad den heter. Lika rolig för varje gång, ökar julstämningen också! Sen har jag bara legat död i detta rum och glott tv, tyckt synd om mig själv ungefär haha. Men imorgon får vi hoppas på lite mer energi, ska nog hjälpa mamma med lite julpyssel i huset samt överby en snabbis, och "fira" första advent. Ska förmodligen träffa sötnosen min också, vi får helt enkelt se! Blir förmodligen kik på El clasico, om jag nu stava rätt. Men nu ska jag fortsätta se på Paradise Hotel XL, inte allt för bra med helt okej tidsfördriv! Ha en fortsatt härlig lördag och helg, puss på er!

http://www.aftonbladet.se/resa/kryssningar/article6197192.ab?service=galleryFlash

Detta är något som jag förväntar mig att få i julklapp, den kan väl inte vara så dyr eller?......

Fredag

Då var det fredag, som innebär FREDAGMYS OCH FIKA! Det består utav:

Forest fruit the
OCH
Dumlekladdkaka med grädde!

Torsdag

Är otroligt trött idag! Orkade verkligen inte gå upp i morse plus att jag halv sov på min historia lektion. SJUKT TRÖTT, helt enkelt. Men jag överlever och imorgon har jag en liten sovmorgon till kvart över åtta :) Härligt må jag lova, så nu ska jag snart göra mig i ordning för natten och mysa ner mig under täcket. Sovgott ni som ska sova, ni andra får ha en skön kväll :) Natti, puss!


Trött men glad, eller? Hihi

Tisdag

En underbart fin låt!




Just precis, detta är vad jag håller på med just nu. Försöker göra ett fint pannband, får se hur det blir med det, min mamma ska i vilket fall göra en blomma som jag ska sätta på :) Får hoppas att det blir bra!


Skvaller

http://hotgossips.blogg.se/

En riktigt bra skvaller blogg om alla "stora bloggare", riktigt bra tidsfördriv!

Måndag

Ny vecka, ny dag, ny tid på dygnet. Och jag mår för frågansvärt bra! Det är underbart att ha den känslan, men tyvärr ligger jag med en bruten lilltå som är mindre mysigt. Svullen och blå är vad den är... Men vad gör man, det är bara att halta och se glad ut. Men nu ska jag försöka att skriva lite mer på mitt svenska reportage, hoppas att det blir bra! Ha en underbar start på veckan, för det ska jag försöka med. Puss på er!

Lista

DAGENS:
Klädsel: Nudie jeans, min brors tiger t-shirt, scarf, svart cardigan
Frisyr: Uppsatt
Låt: Jason Derulo - Whatcha say
Vill ha: Pengar
Sjuka: Förmodligen en bruten lilltå :(
Drog: Karin
Saknad: Han & Hon
Köp: Julklappisar samt annat
Godis: Brors godispåse haha
Attityd: Lycklig

VAD:
Gör du just nu: Lyssnar på musik och lyssnar på allt prat i köket
Ska du göra imorgon: Pyssla och kanske träffa några
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Du är värd något bättre/Kom igen, du klarar detta
Har du med dig in på bion: Popcoooorn, dricka, godis
Är det för färg på dina byxor: "Jeansblå"
Är det för väder hos dig just nu?: Grått men skönt
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Ögon, leende och utstrålning
Skulle du göra om du vann på lotto: Köpa mig min älskade minicooper, och ge bort presenter i drivor! Samt Kinaresa!

Saknad

Jag saknar er tjejer!

Fredag

Ganska komiskt hur ett humör kan förändras på bara någon minut, på bara några sekunder. Från att vara otroligt lycklig, glad, sprallig och ha överskottsenergi till att bli tårögd, rädd, orolig och allmänt nere.
Men nu ska vi inte ha onödigt många sura miner, utan vi får glädja oss åt stundens tillvaro och försöka göra det bättre. Om jag har rätt så ordnar nog det sig ändå, och kvällen blir lyckad. Får bara hoppas och tro, då burkar det fixa sig.

Förutom mitt humör har dagen varit bra, sovmorgon till tjugo över tio så vid åtta ringde klockan. Har bara haft samhäll än så länge så nu väntar jag på att sista lektionen Geografi börjar runt halv två, en helt okej lektion! Dock fel tidpunkt på fel dag, men vad ska man göra? Man får bara dra upp mungiporna och kämpa! Men nu ska jag leta reda på de andra och se om jag kan få upp humöret, innan det är lektion som gäller. Ha en underbar fredag och hörs förmodligen inom kort! Pussar

Söndag


Ja, såhär snygg är jag på söndagskvisten.... Orkade inte heller vända och dona med bilden, så ni får helt enkelt greppa eran dator och vända den :)

Fredag

Ja, nu var det allt ett tag sen men min kropp har inte riktigt varit redo för bloggning. Vet att det låter som en usel bortförklaring men det är sant. Har inte känt mig bra till tusen och haft en del i skolan, men nu ska det bli ändring på det hela.
Just nu sitter jag och fördriver tiden, ska nämligen hämta mammsen på resecentrum om en liten stund då hon kommit hem från Kina :) Hon verkar ha haft det bra och jag är mer än avundsjuk på henne, men min tur kommer som småningom. Är riktigt sugen på London också, och en varm utlandsresa! För just nu känner jag mig allmänt frusen dygnet runt, men så som jag är tycker jag det är mysigt. Älskar höst och vinter, speciellt jultiderna. Därför spelar det ingen roll, men hade gärna åkt till något varmt ställe och värma upp mig. Får väl se hur det blir med det!
Förutom att jag är frusen, har jag en oförklarig träningsvärk i magen. Var på gymmet igår med Alex och självklart fixade han så att jag fick göra mördarmaskinen som jag försökt hålla mig borta ifrån... Men men, det är ju inget annat än bra men ändå, grymt ont nu iaf! Haha, men träningsvärk är ju också en bekräftelse på träning :)
Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och tillbringa några minuter där innan pappsen kommer in och vi åker iväg. Saknar allt min lilla mammus, eller lilla och lilla hon är ju i stort sett större än mig haha. Men antar ni fattar haken, och imorgon blir det uppstigning vid nio för det är "Kina"frukost i vårat hus, utdelning av shopping samt mycket snack om Kinalandet. Det ser jag fram emot, så nyfiken som jag är!
Men godnatt, eller godnatt för stunden för än kommer jag inte somna :) Men er alla andra, sovgott och dröm sött. Hoppas otursdagen blev bra, med tanke på fredagen den 13:de. Själv har man varit orolig, med tanke på mamma och mormors flyg och bussresa! Puss på er!

Måndag

Då var det måndag, som betyder en ny skolvecka. Men inga sura miner för det! Är faktiskt riktigt taggad för veckan, och så kommer ju mammus hem på fredag! Saknaden börjar bli stor, har alltid varit pappa som varit borta med tanke på hans jobb, men mamma har knappt varit borta mer än 3 dagar. Men jag är glad för hennes skull, hon verkar ha det underbart med mormor i Kina! Och jag längtar inte bara efter dom utan deras väskor är fullpackade hihi :)
Mer som händer i veckan är:
Måndag - "plugg" och träning
Tisdag - plugg(kanske) och träffa älsklings Erica
Onsdag - träning? och inte göra någonting :)
Torsdag - Träning med Mallan
Fredag - fördriva tiden, 22:00 hämta mammsen :)
Lördag - Kina snack
Söndag - inget planerat

Sedan blir det förmodligen lite fotografering om vädret blir fint, min kära kamera har nämligen fått komma hem nu! Men nu måste jag faktiskt försöka plugga lite, har en del att göra. Puss på er!


Mallan satte i färg i håret igår också, hade alldeles för rött innan haha :) Har förmodligen en del röda pigment, men men vad gör man. Blev helt okej iaf, inte direkt att jag inte haft mörkare innan haha. Det är nästan min naturliga färg. Ha en underbar dag! :)

Söndag

Återigen söndag och idag är det dessutom Farsdag. Ska alldeles strax slå in min älsklings pappas paket sedan göra en blåbärspaj tills i eftermiddag då vi ska ha middag här. Tyvärr utan mammi och mormor, som fortfarande är i Kines landet. Är riktigt avis på dom två, vill också vara där! Men men, dom kommer hem med väskor fulla av saker från deras shopping! Men nu kanske jag borde göra mitt rum lite finare och inte så stökigt, samt slå in paket, duscha och göra pajen! Ha en underbar och mysig farsdag, och "grattis" pappa och morfar :)



Dessa vantar längtar jag efter, vill dom bli mina? JA DET VILL DOM! Är kär.....


Kommer nog ut en liten höst/vinter special på bloggen, visning av mina favoriter då det gäller ytterplagg!

Fredag

Just nu är inte humöret på topp, min tunga har så klart blivit sämre. Visst låter det dumt att ha ont på tungan men ibland får jag så kallade "utslag" och det gör otroligt jävla ont rent ut sagt, så kan inte prata och aa det gör ont. Så någon får gärna byta ut livet för någon dag tills att detta är borta, det kvittar vad jag gör heller. Men men, förutom det har veckan och dagen varit bra. Tyvärr, så åkte ju sötnosen Rabih ur Idol :( Men men, vad gör man. Han får säkerligen ett kontrakt ändå. Imorgon får jag också tillbaka min älski kamera, har saknat den! Så om jag mår bättre imorgon med tungan ska jag köpa mig min första Ben & Jerrys. Har nämligen aldrig köpt mig någon, konstigt va? Men men, nu ska jag dricka kallt kallt kallt vatten och hoppas på att svullnaden går över. Ha en fortsatt trevlig fredags kväll :)

Onsdag

Mina känslor är just nu splittrade, vissa känslor är extremt glada vid en sak som jag tyvärr inte kan berätta än och några är grymt ledsna och aa, jobbiga... Men livet är inte alltid som en dans på rosa rosor, utan ibland får man kämpa och just nu kämpar jag för några andra. För jag vill fixa detta, jag vill inte ha det såhär. Men kan inte göra någonting åt det nu, så får helt enkelt bara försöka finnas.
Annat som har hänt idag är huvudvärk med skola, så sov ett antal timmar när jag kom hem. Så nu väntar jag på Grey's sedan blir det nog inte att sova för jag börjar ju halv tre imorgon :) SKÖNT!
Efter skolan blir det träning med Mallan, och det ska bli skönt! Träna igår och imorgon, och kanske kan träna på fredag? Få helt enkelt se vad jag orkar, finns fortfarande en trött jävel i min kropp haha.
Men nu ska jag ta mig antingen en piggelin eller lite skorpor och the, min kära tunga har nämligen börjat göra ont igen så det är bara att le och försöka stå ut. Så ha en underbar kväll! Och imorgon sägs det snöa....HOPPAS HOPPAS HOPPAS! Puss på er

Måndag

Mitt humör går upp och ner som en berg och dalbana och just nu vet jag inte vart jag har mina känslor. Ska jag vara ledsen, glad, rädd, lycklig nyfiken eller rent av sur? Om jag bara visste... Det hade förenklat en hel del oklarheter i dagens tänkande, men för att försöka ta reda på detta får jag gå ut till min familj och vara social innan mammsen åker. Puss på er alla!

RSS 2.0