Lofsdalen

Förlåt för den dåliga uppdateringen men efter en underbar julafton var det att sedan sova och gå upp för att bege sig mot stugan i fjällen. Så, det är där jag befinner mig just nu. I en stuga, i en by, vid backarna, och bara har det allmänt skönt, lugnt, mysigt och får chansen att slappna av och få ny energi.
Idag har vi åkt skidor så klart, men vädret är rätt hårt om man säger så. Det är kallt och blåsigt samtidigt som det snöar, så det blir väldigt kallt i liftarna då det blåser nordvind! Men snön är underbar, inte plogat i någon backe nästan eftersom att det tillkommer ny snö hela tiden. Utan det är lössnö/pudersnö och ger fantastiska backar. Men det bidrar också till trötthet, men men jag klagar inte :)
Så, nu vet ni i vilket fall varför jag inte kunnat uppdatera det senaste. Men nu har vi även kunnat ordna trådlöst från vår "dongel?", men nu är det faktiskt snart dags för att sova så att jag orkar med skidåkning i morgon! Blir även snowboard två utav dagarna, har dock ingen egen så måste hyra men men det är det värt. Kul med variation och ja, bräda är otroligt roligt och skönt att åka, men även skidor så klart.
Nej, slut med allt babbel. Vi hörs förmodligen i morgon mina underbara läsare, ha det så bra och sov så gott när ni väl ska göra det, PUSS!

Merry Christmas

God Jul
Merry Christmas
Glædelig Jul
Joyeux Noël
Feliz Navidad
Fröhliche Weihnachten
Merri kurisumasu
Gladelig Jul

-

Med andra ord, GOD JUL!


23 december

Vad mycket man har fått stå i dom här sista dagarna innan jul! Men snart är den här, den efterlängtade julen :) Ska bli så himla mysigt och allt där till men lite tråkigt att det snart är slut, men men det är mycket som väntar efter både jul och nyår!
Idag har det i vilket fall varit sista julklapparna som inhandlats samt en nyårsklänning(äntligen!). Varit så otroligt svårt att hitta någon fin som jag tycker om, men nu så hitta jag en mycket bra :) Inte så mycket mer har hänt, förutom att jag slått in de sista julklapparna, kollat lite film samt nu spelat de traditionella bingolotto. Kollar ni också på uppesittarkvällen? Det har i vilket fall vi alltid gjort och självklart får man fortsätta med det! Så har ätit limpa och julskinka och druckit julmust nu dessa närmsta timmar. Men snart blir det faktiskt sängen för jag är fruktansvärt trött, och skönt att gå upp i tid imorgon, tycker jag! Så, vi hörs i morgon mina sötnosar, för nu ska jag njuta lite till innan sängen ropar på mig. God Jul på er alla nu lite i förskott, pusss och sov så gott! :) <3

Pappi

Även grattis till världens bästa pappa! <3

Skolavslutning

Som sagt, har världens bästa föräldrar :) Och något som är väldigt bra är att idag får jag jullov! Känns välbehövligt om man säger så, som jag längtat! Men dock är det snart julafton, visst det är underbart men vill inte att julen ska ta slut än :(
Dock är det nog dags för lite volleyboll nu, har nämligen turnering här i skolan nu de sista timmarna. Efter blir det att vänta på avslutningen då det bjuds på massa skoj och gott! Nej, time for fiiiighting! Okej, volleyboll då....
PUSS

bästa

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR!!! <3

Onsdag

Idag vart de besök hos tandläkaren och det gick allt bara bra, inga hål eller så :) Efter det var det lite frukost hos mormor och morfar, sedan vidare till skolan. Ungefär så har min dag sett ut, åkte även till överby en sväng men blir till att åka dit imorgon också om det inte blir liseberg :) Så ligger det tills serrni!
Nu blir det att fortsätta kolla Nikita, sedan tidig läggdags för att orka gå upp rätt tidigt och åka till skolan för att plugga. Det behövs vill jag lova! Puss på er godingar :)

Ont

Såg nu att Nikita imorgon har bytt tid, om ni var intresserade så att säga! ;)
Själv, mår jag inte värst bra idag. Fick bli tidig hemgång ifrån skolan då mitt huvud spöka(som vanligt), och idag var det annorlunda jämfört med andra gånger. Mitt högra öga har fått damp eller något då jag inte kan kolla åt vänster, eller iaf inte kraftigt utan att få djävulskt ont, typ som elektrisk stöt. Och inte har det gått bort heller, men lite vila gjorde iaf lite nytta!
Borde egentligen läsa lite svenska, men vem orkar det? Skyller på mitt öga som en undanflykt, ibland får man vara lite busig...

Nikita

Måste rekommendera ett riktigt bra program på Kanal 5 på onsdagar 21:55. Nikita heter det och är otroligt bra, action serie med en sjukt grym tjej som huvudroll och actionhjälte. Kan inte riktigt beskriva men kolla länken så får ni se, och kolla på onsdag! :)

Resa, resa, resa

Nu är det som så att den 20 januari till 23:de ska jag och Mattias fara till Holland för att besöka skolan osv som vi tvåor på vår skola ska besöka nästa höst. Så blir helt enkelt en roadtrip till Nederländerna för vår del, det tackar man inte nej till! Blir helt enkelt ett "reseår" för mig 2011, då det blir först Holland, Magaluf, kanske annan resa med familj och tillsist Holland igen. YEHA!
Bild på Holland från flyget

Globen

ÅÅH SÅG PRECIS ATT RIHANNA KOMMER TILL SVERIGE!!!!!!!! Hoppas, hoppas, hoppas att mina föräldrar är snälla och juklappen är klar! :)

Gårdagen

Nu är jag lite piggare, det där med festande och komma hem mitt i natten kan ta på kroppen haha.
Dagen igår var i vilket fall som jag tidigare sagt jätte bra :)  Började med att jag och Matilda åkte till stan efter skolan och besökte resebyrån för att hämta ut biljetterna osv. Så nu är det verkligen klart och har allt i pappersform :)
Efter det bar det av hem till mig för att käka lite och göra oss i ordning, dock var bussen sjukt sen och inte bara det utan den gick sönder på vägen också så det tog näst intill 45 min att komma ifrån stan till mig när det egentligen ska ta 15 min. Ja, kändes väldigt bra må jag säga.
I vilket fall kom vi hem och fick helt enkelt skynda oss lite och vid 6 åkte vi till Hjärtum på förfest där vi träffade massa trevligt folk. Både gammalt och nytt, och efter ett tag gick vi vidare till lokalen där kvällen fortsatte.
Sen blev det att åka hem runt 2 tror jag, eller var i vilket fall hemma runt halv 3-3 :)
Så gårdagen var mer än lyckad! Nu ska jag dock bli så cool att jag ska sätta mig och spela nintendo DSi XL, erkänn rätt tufft? ;)
Ha det så bra godingar, puss på er :)
Just nu

Sjuk kväll

Fyfan vilken kväll rent ut sagt! Så himla rolig, och ja, trött är man väl för det blev rätt så sent men det var det värt :) Så, nu har jag och Mathilda börjat upptaggningen av Magaluf, och jag är säkert på att det kommer att gå galant! Vi hämtade även biljetterna igår, så nu är det verkligen HELT säkert att vi åker den 25 maj :)
Fast något som är mindre roligt är mitt rum, kläder och skit överallt så blir väl till att städa nu... Ser knappt golvet, och då överdriver jag inte!
Time for cleeeeeeaning, sedan soffan igen... ;)

Mallorca

Då vart det klart! Den 25/5-2011 bär det av till Magaluf, fyfan vad kul det ska bli! :D Shiiit, kommer bli det bäst på länge. Men kommer bli svårt att slå USA, men det är ju iofs en helt annan resa men ändå. YEEEEES!
-
Annars händer inte mycket i mitt liv, försöker att orka besöka duschen men det går inte så himla bra...
Men borde nog röra på fläsket så att jag kan lägga mig i tid, känner nämligen att smärta i huvud och bihålor försöker komma i kapp mig, men det ska vi ändra på. Så dags för dusch gott folk! PUSS :)

...

Jag hade tankarna på att flytta bloggen till wordpress, alltså modette men vafan. Jag fattar ju nada där!!! :(

Designen...

Jag får fan panik på min design, jag bytte header igår men fungerar det? NEEEEEEEJ! :(
Jaja, inte så mycket att göra åt, får väl helt enkelt bara gilla läget ett tag, tyvärr.
Nu ska jag fortsätta sura, kommer kanske uppdatering senare eller imorgon, är så grymt trött och seg idag, men ni får ha det underbart sötnosar! Puss :)

Seminarium

Snart franska seminarium, YEEEEEHA! Riktigt skoj på jag säga... Nej, usch och fy, känner mig sämst och kommer inte prestera något bra, men tänk positivt! Dock svårt men men...
Annars har dagen börjat bra, blir till att boka resa idag med, ännu bättre :D Jag och Matilda kommer ha så jävla roligt rent ut sagt, hihi.
Nej, nu får jag gå och förbereda mig inför the big seminariiiiiiiie, have a nice day everyone :)

Krånglat

En helt underbar helg har jag haft, och hoppas veckan blir likaså! I morgon blir det troligtvis bokning av resa, YEEEHA :D Dock har mitt huvud och mage krånglat idag så haft migrän i förmiddags och nu har den börjat knacka på ryggen igen, samt gör min mage halvt om halvt ont hela tiden. Men men, nu blickar vi framåt :) Ska även försöka få tid för mina bihålor så att dom kan bli normala, det är faktiskt väldigt jobbigt att ha så ont som jag har och bli påverkad av de. Plus att det är bihålorna som ofta är orsaken till min migrän, men men! Nu tänkte jag besöka duscha, ska blir sköööönt! Puss sötisar :)

Tired

JAG ÄR TRÖÖTTTT! Blir sängen snart känner jag, dagen har varit fullspäckad och mycket mycket bra :) Saknat Kariiinsan och idag träffa jag henne så nu känner jag mig lite hel igen haha.
Tänkte även ladda upp lite bilder i morgon, från USA osv. Men behöver även plugga så får se när tiden kommer, funderar på att gå upp rätt så tidigt och ta en promenad för att sedan sätta mig med allt plugg som tynger ner mig. Har även franska seminarium på måndag, och kan inte ett skit. Riktigt bra jobbat...
Nej, nu blir det sänga. Hoppas ni haft en bra lördag och får en bra söndag, puss på er godingar! :)

Överraskningsfest

Igår var det överraskningsfest för Matilda som gällde, vilket var mycket lyckat! Tack för en mycket rolig kväll tjejer :) Så, kom hem rätt sent och vakna vid elva. Sen dess har jag inte gjort ett skit, ätit och ja, sett på tv. Men nu kommer strax Karin så har börjat ta på mig och göra ordning på rummet lite. Blir förmodligen lite bak och fixa ett fotoalbum och senare överby. Efter det blir det även ett restaurang besök, så dagen lär bli mycket bra :) Vad ska ni göra idag? Leka i snön?
Om man ändå vore så liten så det inte såg dumt ut och gå ut och leka i snön, för vad hade alla sagt om de såg en 17 åring stå och hoppa i snön utan vänner? Nej, får vänta tills Frans blir lite större så att jag har en anledning att gå ut och leka ;)
Nej, nu får jag försöka fixa till lite här, kommer ju knappt in i rummet! Ha det så bra, uppdaterar nog senare. PUSS!

Utbildning

Sitter i skolan och väntar på att en utbildning för vår "elevkår" ska börja. Ont bihålorna och allt man kan ha, känner att jag är på topp! Hoppas att det går fort så att jag får sluta, men tar nog i alla fall 4 timmar innan utbildningen är klar. Men men, efter skolan blir det att besöka resebyrå och hoppas på något bra :)
Nej, nu ska jag gå och hämta lite frukt så att jag håller mig vaken, vore ju riktigt pinsamt om jag somnar...
Ha det bra godingar, kan hända att jag skriver igen om jag har för tråkigt. KÖSS!

Victoria Secret

Precis sett Victoria Secret show 2010! JÄÄÄÄVLAR! Alltså, jag har alltid varit kär i den showen och nu, när jag var på Victoria Secret i Chicago blev ju inte direkt känslorna svagare, och efter denna show vet jag inte vad jag ska ta mig till. Det är sjukt, helt seriöst.
Något annat som är sjukt är att det förmodligen blir resa till Magaluf, ska till resebyrån i morgon och se vad dom har för erbjudanden och sen se om det är bättre än vad vi fått via internet :)
Nej, nu ska jag se vidare på Criminals minds. Ha en god kväll gott folk, natti :) PUSS!

Sovit

Riktig kass på att uppdatera men varit så fruktansvärt trött de senaste att så fort jag kommit hem så har jag somnat på momangen. Men här är jag, dock inte jätte pigg osv men men jag är här :)
Har inte gjort ett piss denna vecka, skola, åkt hem, somnat, vaknat, ätit, somnat. Ja, så händelserika har mina dagar varit :) Men nu är det ändring på det, får helt enkelt hitta på saker så jag inte somnar när jag kommit hem. Ska även börja träna smått igen, men väntar nog tills nästa vecka för vill inte riskera att bli sjuk igen. Är inte direkt helt återställd än, så blir till att tillfriskna lite till innan jag börjar med träningen.
Nej, nu ska jag snart hoppa i duschen och fortsätta spåna lite planer om en framtid resa med kompisar! :)
Ha det underbart, och nu ska jag verkligen försöka med mer ständig uppdatering! Puss på er :)

RSS 2.0