Torsdag

Som sagt, igår skrev jag om den skinande solen och längtandet efter vårjackan! Men ack ack, dessa drömmer och fantiseringar försvann under en mycket kort tid. Man vakna med ett ljus skymtande ifrån persiennen, och en sol i ryggen när man gick till bussen. Men, efter cirka 18 timmar efter gårdagens vårstunder så var det som bortblåst, bortblåst med snöstormen. Något som är lite komiskt att det är inte bara jag som är lite irriterad över Sveriges mycket skiftande klimat, utan i nästan varenda blogg jag kikat på under kvällen har innehållit ett klagomål över vädret. Visst är det mysigt med snö, men nu är det ändå 12:e mars? Om drygt två månader ska man sluta skolan, och då ska solen skina som bare den! Får väl se hur det går på den fronten, om Sverige har dessa skiftningar så vet jag inte vart sommaren kommer sluta, kanske det helt enkelt blir så att sommaren och vintern byter plats? Ingen kan vara säker. Men nu är jag iaf laddad inför våren, fick hem den beställda jackan idag. Väldigt blå men faktiskt snygg, lite mer "plastig" en vad jag trott. Så det blir en liten mer regnjacka, men funkar helt okej som vårjacka. Fick dessutom hem en "stickad" vit sommar tröja hem igår samt en tunika.
Var som sagt på torp också, hittade faktiskt det jag höll utkik på. Men inget blev köpt, ska få av mamma och pappa. Plus att min ekonomi inte är på topp en dag som denna, har dock råd. Det ska jag inte klaga på, men om jag köper den nu har jag endast 300 kvar att disponera till 20 mars. Och jag med mina tvångstankar kan inte ha mindre än 100-200 på kontot, jag vet jag är sjuk.
Men ska iaf ut till Överby med mammsen efter skolan, måste köpa present till min kusin som fyller år idag! Får slinka in med ett grattis i högsta grad! Ska nog då försöka få med mig jackan hem, måste ju ha den innan Berlin. Hoppas dock att jag inte hittar någon snyggare där, det hade varit riktigt surt. Men livet kan inte alltid vara perfekt, eller hur? Har faktiskt nationella i engelska imorgon, och med det menar jag att livet inte kan vara perfekt. Är dålig i både hör och läs förståelse samt att prata inför andra. Med andra ord är engelska inte mitt starka ämne.

Får helt enkelt ladda lite, måste ordna mp3:n kom jag på. Sedan ska jag nog försöka lägga mig tidigt idag, så jag hinnner äta frukost. Som jag faktiskt gjort flera gånger denna veckan.
Får skriva med också att jag lider med dig Cajsa, stackare rent ut sagt! Om du blir sämre har jag, Sophia och Amanda bestämt att komma. Inte för att du/hon kommer kunna läsa detta om hon blir sämre, men kan inte formulera detta stycke ändå. Så Cajsa får helt enkelt krya på sig riktigt mycket.
Nu får jag säga tack och hej för idag, ha en skön kväll! Puss :)


Förresten, min käre SO-lärare var med i "Vem kan mest" eller vad programmet nu har för namn. Han var faktiskt riktigt duktig, tyvärr lite otur. Men men, stolta elever lär gå uppför trapporna för en ny dag i skolan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0